Eto peče se na 165 stepeni!!! Zašto ono 5, zaaštooo? Nemam ja digitalnu rernu, jedva da utrefim okruglo 150, 160 ili 180.
Eto peče se na 165 stepeni!!! Zašto ono 5, zaaštooo? Nemam ja digitalnu rernu, jedva da utrefim okruglo 150, 160 ili 180.
Ma samo ova 2 tjedna al aktivni odmor, pa nešto kemijam da odem na par probnih (Core Fit i Powermax, samo najžešće za mene) i plivanje. Ja inače jako volim grupne treninge al nemam vremena uz trčanje i njih ubacit. To kad djeca narastu pa budem trenirala 5x tjedno, možda se prebacim i na triatlon
Ideeš Dijana, bome konkretno, ne znam jel bih mogla tako rano al potpuno shvaćam zasićenje razmišljanjem što jesti za doručak. ja sam jutros krišku onog švedskog integralnog kruha prepunog sjemenkama namazala s paštetom od tune (ona bez konzervansa)+1 manja štrukla+svježi sok od naranče (to oko 8h)+grickanje oraha na poslu (oko 10h).
Sad već umirem od gladi idem na ručak uskoro. Probala ja jedan dan vodit evidenciju za summer, šta sve pojedem u danu, inače to nikad ne radim. Majko mila nisam mogla vjerovat, pa sam odabrala ne znatial dok je sve pod kontrolom očito mi paše organizmu tako stalno pomalo.
i iako sam iz BiH, isto mi postali preslatki ti kolači al i dalje mogu smazat hurmašice i tulumbe. Najdraže mi ipak tufahije
angie, flopice vjerujem da te 2 kilice odu brzo
Ja sam napokon dobila svojih kilu i pol i sad sam na granici 58-59 kg kako koje jutro. Jee...
Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.11.2016. at 12:22
j-laja to sve otprilike, ne zivciraj se, isto ti ispadne
nije da sam probala taj pametni ali za ostale kazem.
ja sam doruckovala zobene sa cimetom i bananom. sad cu pojesti malo kikirikija u ljusci (ljusku necu pojest).
MB
Lili, uf tufahije! Jesu najbolje! Spoj svega, lagane jabuke, oraha i šlaga.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.11.2016. at 12:30
meni tu većina nešto čudno malo jede
ja sam od jutros 3x jela doručak + ručala maloprije
j-la, sorry što preskočih, piše 165, ja stavim odokativno između 160 i 170, kako bude, valjda ga otprilike potrefim![]()
moj doručak jutros: dva kuhana jaja + preprženi komadići slanine na masti + svježi sir
i zdjelica domaćeg kiselog mlijeka
pošto sam obavljala poslove po gradu nisam stigla ništa do sada
pa ću se strpiti do ručka
al jedva...
Lili ja sam na 63, to je dobrih 4-5 kg više od tebe, a visine smo približne čini mi se
ma malo ih je koliko sam kadra pojesti
baš ću pisati tjedan dana što sve unesem tijekom dana da imam konkretan uvid....
Flopi, da jedem koliko hoću i šta želim, ne bih mogla ući ni na jedna vrata, radi mene bi mijenjali standard.
Uz tvoj doručak bi mi pasala i proha, ili neko domaće (po mogućnosti vruće) integralno pecivo.
Na tebi nikad ne bih rekla da imaš i kilu viška!
Posljednje uređivanje od j-la : 23.11.2016. at 13:49
lili, ti nisi većina
ja u životu nisam zapisivala što jedem, valjda bi tek onda mislila cijeli dan na hranu i što ću iduće pojesti![]()
Flopi, nemam snimljen elite block.
To sve preko rutube-a gledam zahvaljujuci nasoj Willow.
Sto volim doci na ovu temu i citati o hrani, odmah mi sline cure.![]()
Volim jesti i obozavam kolace. Imam tu srecu sto se uz vjezbanje na meni to ni ne primjeti.
evo vidi
http://www.coolinarika.com/recepti/p...tni+kola%C4%8D
hm, mogla bi idući probati od oraha i čokolade![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 23.11.2016. at 14:14
http://www.coolinarika.com/recept/pametni-kolac/
Imaš razne varijacije ovog recepta.
Dijana nigdje nisam napisala da ću ga odmah radit. Čekaj da naum odleži malo
.
Ja definitivno puno jedem, i različito shvatamo količinu hrane koju pojedemo. Nije isto ako pojedem dva muffina koji su veličine klikera i dva muffina koja su veličine šolje za čaj. A napisat ću dva muffina.
Sani da mi je tvoj metabolizam.
j-la umirem na velicinu muffina![]()
i ja puno jedem i svijesna sam toga ali nikako da to prominim.
majke mi, da ja ne vjezbam, tribalo bi mi vrata prosirit (j-la sestro)
j-la, ja pojela danas jedan muffin, veličine - pa standardne
ovaj pametni kolač zovu još čarobni ili magični, mislim da je u originalu "magic", pun ga je Internet, ja bi rekla, s razlogom,
jednostavan a fin
Ma jedite cure, ne moramo sve bit manekenke; zašto bi i bile, najvažnije je da smo zdrave i pokretljive.
Ja shvatila da ti stojiš kraj šporeta i očajavaš zašto f..ing 165 stupnjeva.Dijana nigdje nisam napisala da ću ga odmah radit. Čekaj da naum odleži malo
.
.
Ma neee, ja to inače tako kukam na te nevjerovatne recepte. Kaže, dodaj 35 gr brašna. Ma kojih crnih 35, šta fali i onom 15 gr pa da zaokružimo na 50 gr.
meni je najbitnije da pise, pa nek je i 37 :inzenjerka:
ja mrzim one recepte, vode koliko pita, ili pecite dok ne bude gotovo, ili buljenje u izvadjenu cackalicu i tako
lipo napisi 23 minute na 166 stupnjeva pa cu ja dat sve od sebe![]()
Ja sve te omjere od oka
Ne vazem nista precizno. Bude mi zao kad mi kolac/muffini/torta super ispadne a neman pojma koliko sam cega stavila![]()
Summer
Meni isto sve mora pisati. A moja susjeda, koja fenomenalno kuha i radi kolace, radi sve od oka.
Nas dvije nikako da se pohvatamo.
Kad je radila ajvar, pitam ju koliko cega je stavila, ona pojma nema. Veli koliko treba
Ona je bosanka, tako da kad radi hurmasice, baklave i ostale slastice ja padam u nesvjest.
Jos kad mi kavu skuha![]()
Kad je prica o hrani i vjezbu zaboravim prijaviti.
Dakle, yoga x i ab ripper.
Nije mi on po rasporedu ali ubacim ga kad god imam snage/volje.
Flopi, mizuno uk6.5 euro 40.
Ja cu sad uzet adidas uk 7.
odradila teretanu sat vremena. 10min traka a ostatak utezi i girje ( one od 16 i 20kg koje neman doma).
super mi je prijateljica koja ide samnom! bas mi se cini da cemo pogurat jedna drugu u mnogocemu![]()
sve gledam ove mizunice bi li ih narucila, cijena je super! a trenutno trcim samo u jednima, volim imat jos jedne da mogu minjat :/ a sad bas
da su mi neophodne...![]()
cure thanks!
večeras 5 km, pace 5.31
puno sam zadovoljnija nego prekjučer
no potpuno ću biti zadovoljna kad padne ispod 5
nakon trčanja, palačinki u gardu, knjižnice, dućana i šetnje psa odoh se onesvijestiti![]()
Moje Mizuno 39 njihov 6-ca.
bravo Flopice MB Sani!!!
Bravo flopi.
I sani, i mb.
Prijavak: 11 km, 5.47. Bas je dobro vrijeme za trcanje.
Sad cu malo stange.
Flopi super ti je pace! Ja mislim da ja ne mogu ispod 5 :/
Dijana super i duzina i pace! Svaka cast ako mozes jos nesto iza toga!
Bravo svim vrijednicama!
Citam, al nista ne pisem. Zadnjih dana nista od vjezbanja. Prvo stariji bio bolestan par dana pa sad mladji nesto smrkav pa slabo spava. Uglavnom, krepsi sam.
Onaj kolac super izgleda) Mozda ga cak sutra probam napravit.
jutro curke! jutros mi triba na litre kave. spavala sam samo 4 sata. uzasno me glava bolila a kako sam popila tabletu oko 20h nisam tila popit drugu
uopce necu komentirat kako sama pametna![]()
narucila sam patike naravno![]()
ivana s jesi ti uzela one adidaske?
jutros me ruke i guza malo zatezu od jucerasnjeg treninga, to volim![]()
MB, jesam! Koje si ti uzela?
A da probas popodne malo odspavati?
Mi smo jutros opet isli trcati, mm-u konacno dosle nove pa smo morali isprobati. Sad imamo isti model, moje ljubicaste a njegove plave!
7,2 km pejs 5:41.
Dijana, flopi, mb, sani i svi ostali bravo!
Jadranka, bit ce bolje! Javi kako je ispao kolac ako budes radila.
ajme, al ste natipkale jucer
samo sam preletila, najte se ljutit...
mb, grilim...
mene glava boli otkad je pocelo ovo toplo vrijeme, dan i noc, bez prestanka
jedva cekam da zahladi...
nego, dosla sam samo dati prijavak nakon 2 dana resta
dakle: dr.cathy- warm up, biceps and legs dvije serije i za kraj pregnancy yoga
ja sam radila kolac sinoc
nisam ga probala hladnog, ali mlak nije nikog odusevio, ne svidja mi se bas tekstura mekanijeg dijela
vidjet cemo danas kakav ce biti hladan
mozda i bolje da nam se ne svidi
ja sam radila varijantu s bijelom cokoladom, pametni bijelac se zove
sinoc sam restala jer sam odlucila da necu forsirati i pocinjati u 22:20
pa sam malo ranije otisla spavati, to bi mi i inace trebao biti prioritet
radujem se vikendu i odmoru, a planiram i druzenje i izlazak i ples
super za nove tenisice
mb, ne muci se, kad je bas tako, popij tabletu, znam da nisi laka na obaracu, ali kad treba, treba
nadam se da ce brzo proci
MB super da ti se sviđa trening!
Flopi, moje ne trkačko oko je primjetilo da ti je pace super!
MB nisam ni sumnjala za patike.
Eto danas smo sestre i po neispavanosti, mala je cijelu noć plakala. Nemam pojma sta joj je bilo. Nije bolesna, bar mi ne izgleda tako, svako par sati me budila vristanjem.
Sad me najviše oči peku.
A večeras izlazim s kolegama s posla, oko 40 nas. Izgleda ću ja prva kući.
Juče po rasporedu ript, pa se spakovala i s malom došla mami radi tog izlaska. Sutra dolazi i mm pa ćemo imati produženi vikend.
Plan mi je da i ovdje nešto vježbam, kako nemam prostora ponijela sam neke statične workout-e.
Inače na poslu su mi zabranili forum, tako da sam sad osuđena na mobitel, pa ako bude grešaka, oprostite.
Ideeš Dijana, 11 km na 5:47 bravo!!!sve si brža i brža!!
ivana s i MB odlično za shopping!!!
ivana s i vi ste super trčali 7km na 5:41!!
vidite cure kako idete postupno sve niže s pejsom
Bravo summer, postupila si ispravno, vjerujem da ti tijelu trenutno više treba san nego vježba u pola 23h naveče.
ja planirala večeras otići na jedan grupni u 20:30h-21:30h pa sve mi nekako kasno i strah me da me ne razbudi al ranije ne mogu, moram s djecom do zubara.
j-la i MB probajte malo odspavati popodne !!
i miša im za zabranu foruma na netu. tako ni mi ne možemo na fejs i mnoge druge.
Upravo sam za doručak smiksala sve što sam sam imala na poslu: tunu u maslinovom u komadićima+kiseli krastavci+lanene sjemenke i sve zalila kefirom pa uz to integralno pecivo s ogromnim sjemenkama i ostatak kefira: mljac, jako fino i konkretno![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.11.2016. at 09:20
ivana super pace! super mi je sta zajedno trcite!
uzela sam mizuno wave rider 18
gingeri ja jedva cekam da zahladi, izludjuje me ova juzina!
j-la grlim te![]()
lipo se provedi veceras!
summer neka si i odmorila malo
provat cu popodne odspavat ali ritko mi to uspije. ako nista, veceras ranije u krevet.
odlične su te Mizuno svi ih hvale. ja imam isti model al ovu zadnju verziju 19.
summer, ma jede se iz hladnjaka, probaj pa javi![]()
Lili odličan doručak! Ja još nemam ideju, ali mi se čini da ću pojesti ovu tunu sto je već dugo držim u ladici.
Meni su super Ivana s i njm. Skupa trče i podržavaju se.