ajme j-la 3,5 h kićenja...ideeeš..pa to je neki veliki lijepo ukrašeni bor !!!!
ja moram priznat da i ne uživam nešto u stavljanju ukrasa pa to djeca obožavaju radit s tatom. ja za to vrijeme nešto pečem za Božić.
Maloprije sam pregledala svoju listu poklona, identificirala kome još fale pokloni i to ću rješit sutra, nadam se, tako da moja noga neće kročit nakon 1.12. u dućane, ubi me ta konzumeristička histerija i gužva.
a tako mi je lijepo kad se okupimo svi, uža i šira obitelj i družimo se![]()

Obično mi je ritam bio 'vakav-dižem se u 5, kava i pranje zubi, sjedam na bic, do 6 sam pod tušem i dalje su djeca, djeca, vrtić, posao-poslije posla odmah u teretanu i onda opet vrtić, djeca, djeca, kuća, muž, prljave gaće, rasparene čarape, tuširanje haharki i tako to. Tempo za slomit i one najjače :D Ali ja sam frik; don't try this at home. 

nadam se da ce nespavanje prestat.
. Jednu noć je teško nadoknadit a kamoli više njih zaredom.
. A malac je sladak
pa gdje, doma ili u gradu?
Ima li šanse da se pronađe? Ne znam kako je s biciklima ali meni su prije puno godina pronašli skuter i vratili.
djeca:strijelac, bik, skorpija(nagadam da ima najgori podznak)
Mislila sam da samo ja nisam. Da će mi zvati socijalnu. Onda me pita druga mama kad su uopće info. Da je pitala treću pa ni ona ne zna. Takve smo mi majke s puno dice... Trudimo se, al ne stignemo baš sve kad treba obići sve te roditeljske, info, radionice, predstave, razvesti vanškolske aktivnosti... Tješi me razrednica da se divi kako uopće stignem.