Stranica 254 od 275 PrviPrvi ... 154204244252253254255256264 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,651 do 12,700 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Eh-da sam ti pogledala bolje potpis, vidjela bih da si rodila 2013. Moja L je u rujnu 2013.rodjena.
    Ja sam se isto udala s 29 pa se svejedno jos lovim u svijetu odraslih :D mislim da je kod mene stvar u kolicini obveza i brige oko djece te nedostatku vremena za sebe. Ja ne izlazim vise. Nisam godinama vec. Ne znam di bi ovaka matora uopce izasla. Meni bi jedna kava u praznom soping centru sad sjela samo tako.

Mislim da cu danas do teretane na sat vremena! Pocastit cu se znojem i zuljevima.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la napravila sam djir al nista nisan kupila osim jedne sitnice kumici.

Ja izlazim i dalje tako da mi nista ne fali sta se toga tice

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod mene situacija kao i kod mb
    Ja sam prvo dijete rodila rano.
    Problema s izlascima nemam.
    Odem u kino, kazaliste, s curkama negdje na kavu/klopu i bas mi bude dobro.

Sinoc pilates x, danas dynamix.
    Sutra pocinjem zadnji tjedan elite blocka. I tada sluzbeno zavrsavam s Tonyem.
    Mozda da skinem njegov p90x2. Postoji li to uopce? Ili onaj military, hard nesto?

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Btw.moram pohvaliti svoj trojac.
    Divni su ovaj vikend
    Vecinom budu male nemani ali sad su kao bube.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lili želim ti sretan rođendan sa zakašnjenjem!

Nemam sad vremena čitati, kasnije započinjem p90x3 pa se javim.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala Deaedi i Plima.

QB ma kuzim ako govoris o pravim izlascima i tulumima do zore toga vise nema. Ili ima rijetko ali to nije nuzno vezano uz obitelj i djecu nego i to da su nam potrebe drugacije kako smo stariji.

A kad trece malo poraste onda ces i ti laganini kino, picence, vecere, druzenja...

Ja sam se naizlazila ko za 2 zivota od srednje do moje 28-e. i sad sam aktivna al na ovaj drugi nacin

Mi smo danas uzivali na Medvednici.Nesto preko 13km svjezeg zraka, prirode i ugodnog druzenja.Bas je bilo divno

Malo sam zakasnila svekrvi na rucak al ona je jako razumna i draga.
    I lijepo sam se ispricala s nasom kjb.Bome ima i ona kondu samo takvu.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.12.2016. at 15:26

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lili i kjb, super sto ste se nadisale svjezeg zraka.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Lili i kjb, super sto ste se nadisale svjezeg zraka.
    I tebe smo spominjale kako ti znas sve te planinarske finese

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili i kjb zavidim na planinarenju!
    Meni svaki vikend nesto uleti, jos nismo otisli ali budemo!

Ja vise nisam za izlaske do zore i kafice. Volim fine vecerice, dobro vino i ugodno drustvo
    Ne volim glasnu muziku od koje ne mogu razgovarat. Mora da sam ostarila
    Odo u teretanu malo!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Volim ja i glasnu muziku, i skakanje, i popit al do dva, maksimalno tri sata. Poslije nisam ni za sta, a o sutra da ne govorim. Još kad znam da će me mala probudit ujutro rano ni ne mili mi se duže ostat.
    Ona je sinoć do pola dva bila budna, jer je juče spavala ko kada dva i po sata po danu. U jedan smo slagale puzzle . Jutros me u 8 probudila tako da mi se ne da nista radit. I ručak koji sam danas kuhala mi je bio puno.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajme j-la, dobro si i rucak skuhala
    Moji zbilja dobro spavaju kad su potrpani u moj krevet.
    Sve si mislim da ih ostavim tako na duze vrijeme. Cisto da se ja naspavam.
    Makar, primjetila sam da sto vise spavam sam umornija.
    Ova tri dana kako je mm na skijanju, mi kuhamo, pecemo kolace, gledamo crtice predvecer i spavamo. Uzivamo ko prasci

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Bio mi je tako naporan dan, jutros kazalište lutaka pa đir po gradu pa spremaj ručak pa pravi kućicu od medenjaka i zalijepi cijelu kuću i za kraj p90x3. Izlasci, dosta sam se rano udala ali nikad nisam bila luda za izlascima pa mi nikad nisu falili. Čak sam počela više izlaziti u braku.

Lili i kjb super za medvednicu! Planinarila sam u osnovnoj školi redovito (Velebit) i kad smo se raštrkali u srednje svi prestali, ponekad mi baš fali.

j-la još koju godinu pa ćeš se i ti naspavati

Willow evo završila sam total synergistic sviđa mi se jer nije prelagano i dobra je kombinacija vježbi, čak me malo ramena zatežu. Deda super izgleda ali je dosadan za poluditi. Jesu one ženske tamo da vidimo kako nikad nećemo izgledati? Ne djeluju mi baš motivirajuće.
    i malo me iznenadio raspored, vježba se sedam dana bez odmora, nemoguće...

Oprostite ako sam koga preskočila, glavno da vi vježbate, ne treba vas previše hvaliti.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

ZS, i mene zanima

Lili, kakvi su to usputni trenibzi snage? Super za planinarenje. Bas mi fali Medvednica!

I mi smo danas bili na izletu - odvezli se do Sibenika pa prosetali po setnici uz kanal Sv. Ante. Setali 3-4 sata sve skupa. Bas je lijepo bilo! Mladji, sto u autu, sto u kolicima, sto u nosiljci prespavao bas cijeli izlet Samo se tri puta budio poklopat.

MB bravo za dvostruki trening. Sani isto. A onaj p90x3? Ja sam to zapocela mjesec dana prije nego sam zatrudnila. Jako mi he dobro bilo. Osim sto svaki video traje sat vremena.

QBee, jesi uspila do teretane?

Apropo izlazaka, ja se osjecam toliko matoro da mu vise ni ne fale

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Plima umirem na recenziju pilates dede

Jadranka ti nisi stara!!
    U ovom periodu te vjv ne privlace izlasi al bit ce ih sigurno jos!!

Bila u teretani 40ak min, igrala se s girjom od 16kg. Predvidjam upalu sutra

Jos sam stigla sebi veceru skuhat, napravit banana bread, ponovit sa svakim djetetom sta treba za sutra... dug je bio ovaj dan
    Sad cu natocit casu vina jer sam zasluzila danas! Laku noc drage moje!

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene od sveg tog vježbanja i planinarenja najviše smori peglanje - to sam si mudro ostavila za nedjelju popodne da me dotuče fizički i psihički.
    na planinarenju sam napokon malo bolje upoznala ekipu iz kluba i popamtila imena, lako je kad imaš uz sebe Lili. Bas me opio friski zrak, lijepo je bilo. Jadro i tvoja šetnja po novoj šetnici zvuci super.
    inace, već sam u krevetu, i skupljam snagu za novi radni tjedan.
    svim vrijednicama veliki bravo za odvjezbano (nitko nije trcao danas?), pospremljeno, nakuhano i naučeno. Bravo i onima koji se znaju odmoriti pa su i to dobro napravili

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kjb, jel me netko trazio? 8km, oko 5:40. I to oko 2 sata po onom lijepom suncu, divno je bilo!!!
    Nek ste uzivale u planinarenju vas dvoje s ekipom!
    MB ti si se ozbiljno primila posla, bravo, samo nastavi tako!
    J-la, dobro su prosli zubici!
    Bravo za sve ostale koje su vjezbale, setale, peglale i odmarale. Mene klinci izmorili, isli smo i subotu i danas u grad po onoj guzvi. Jucer nije bilo karata za klizanje pa samo morali danas opet ici. Konacno sam probala onu famoznu germknedlu i sve sto cu reci necu je vise pozelit
    Ginger, grlim za situaciju, nadam se da je sad sve ok. Ja sam jucer takav stres dozivjela, uh!!!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sani meni to tvoje zvuči kao bajka . Čini mi se da kad je vise djece, kako znaju istovremeno poludit tako se znaju i smirit. Moju nema ko smirit, ekipa za poludit joj ne treba, to joj samoj savršeno ide.

Plima predviđam do njene udaje, a poslije nek joj muž ne spava . Za drugo mantram da će bit neko naravno dijete.

Lili i kjb to je pravi nedjeljni odmor. Kjb nisi baš za danas morala ostavit peglanje , ima i sutra dana.

Jadranka to što traje sat je čini mi se P90X2. Ovaj 3 traje pola sata. Meni se sviđa Tonyev način koncipiranja treninga tako da sam i taj htjela odradit ali me odbilo to što je dugo. Nekad jedva i ovo pola sata uhvatim.

Danas nisam ništa odradila, ali mi zato pod blista . I kuhinja.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ivana s grlim i nadam se da je situacija prošla !

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure

ja sam u petak tulumarila
    od 19 do 01 doslovno nisam sjela osim na 10 sekundi
    sve sam prostajala i proplesala, a plesali smo bez prestanka od 22 do 01
    oooodlicno je bilo, super ekipa, super glazba , dobra hrana (koju sam vecinom preskocila) i dobro pice (koje ipak nisam)

zato sam kasno legla i ujutro se digla s divnom glavoboljom koju sam njegovala citavu subotu
    i'm too old for this shit
    zato sve laganini, uz seriju i odmaranje, minimalno sredjivanja

danas odvjezbala 40 min recovery i lagani cardio, pa s djecom u kino, pa opet doma malo sredjivanja
    ceka me guzvast tjedan, opet puno doktora, posao i put u nedjelju

bravo za sve izlete, vjezbanja, trcanja i odmaranja... ~~~~~~~~~ za mirnu noc za sve nespavace
    sin mi je super spavao, mala se budila do trece godine po nekoliko puta tijekom noci, uh...

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo prijavak za vikend..
    jučer prije ručka:
    3 serije:
    15 pulsirajućih čučnjeva
    10 plank s pružanjem noge
    10 bočnih iskoraka
    15 naizmjeničnih dodiravanja peta
    10 burpeeja
    20 mostova
    10 dipseva
    20 škarica

jutros su klinci trčali orijentacijsku utrku (i MM i ja kao pratnje) pa je cardio trening pod mus
    poslije smo išli na ručka pa još 1,5 - 2 sata šetnje po Maksiću (oštar zrak + sunce = milina)

oko 9 smo se vratili doma (bili u gostima) i veli E. da sutra piše hrvatski...
    umjesto da ju zadavim sam se otišla ispucati vježbanjem...

3 serije slijedećeg:
    30 sec čučanj uz zid
    45 sec bočni izdržaj
    20 butt kicks
    20 mountain climbers
    10 čučanj skokova
    15 supermana
    10 dipseva
    20 good mornings

iii bolje mi je!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vas sam sve preletila...
    šaljem svima big

j-la za zubić
    ginger i ivana za stres
    MB za trening
    lili i kjb za Medvednicu
    summer za naredni tjedan
    Posljednje uređivanje od Boxica : 04.12.2016. at 22:35

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s

summer bas mi je drago da si se zabavila tako dobro! vibram za ovaj tjedan da sta prije prodje ~~~~~~~

boxice super treninizi!!

j-la i ciscenje se racuna pod vjezbanje, sta ne?

ivana s super pace!! ja danas planiram 8 ali ja sam sporija od tebe.

ja imam upalu svega valjda
    svejedno planiram trcanje
    ipak cu imati aktivni rest od subote pa sve do petka

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer vibram ti za ovu gadnu sedmicu ~~~~~~~! Imaš li konačno mišljenje za cistu? I super za provod!

Boxice najljepši treninzi nastanu i najbolje se odrade kad te neko iznervira .

MB jesam li fulala ili i ti negdje putuješ? Ili ti muž odmara ?

Gdje nam je Flopi jutros? Nekako me navikla da ona ujutro otvori temu .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la putujem u subotu, muz i ja zajedno, bez djece

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jutro!
    ivana, grlim...
    summer drz se!
    mb, super!
    svima bravo za sve!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    j-la putujem u subotu, muz i ja zajedno, bez djece
    Sve mi je jasno .
    Sretan put, i želim vam što više aktivnog odmora .

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, da ne listam baš cijelu temu, imam prijateljicu iz Amerike koja je trenerica nekakvog CHAlean Extreme, a vidim da se i kod nas na forumima spominje ta metoda vježbanja kod kuće.
    To su znači video tutoriali kako vježbati doma.

Ima li tko iskustva?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, kakvi su to usputni trenibzi snage? Super za planinarenje. Bas mi fali Medvednica!
    Jadranka zovem ih usputni jer ih radim usputno, svi rekviziti mi stoje iza jednog taburea u boravku pa kad prolazim ako mi poglead padne na taj dio ja odmah uzmem utege, traku, girju šta me dopadne pa odradim raznorazne vježbe. Njačešće to bude i predveče dok su djeca u sobi ili spavaju zgrabim nešto pa radim onako bez brojanja, znam i gledat u tv i radit trbušnjake, čučnjeve, iskorake, bridgeve, swingove i sl. nemam ono određen broj puta nekoliko serija a ni neki konkretan isplanirani trening. Al fino se osjećam nakon toga.

MB jel upala od teretane i te 16kg girje? svašta nešto si stigla.

ivana s divota za trčanje po lijepom sunčanom danu, ja jedva čekam od danas ponovo na stari režim treninga počinjemo laganijim tempom ovu zimsku bazu, a onda ćemo ubrzavat. Nisma skužila za stres (jel klizanje i gužva), al bitno da je prošlo.

[QUOTE=j-la;2938357]Čini mi se da kad je vise djece, kako znaju istovremeno poludit tako se znaju i smirit. Moju nema ko smirit, ekipa za poludit joj ne treba, to joj samoj savršeno ide.

Plima predviđam do njene udaje, a poslije nek joj muž ne spava
    . Za drugo mantram da će bit neko naravno dijete. [QUOTE]

j-la luda si

summer odlično za tulum i zabavu, mene čeka takav jedan iduću subotu još sam i u organizaciji, imat ćemo Božićni tulum od kluba. Jedva čekam isplesat se!!!

Boxice imaš luđačke prijavke i to u jednom danu, ma svaka ti čast, ideees

MB uživajte punom parom na putu, znam koliko se veseliš. Mene u srijedu isto čeka služb.put u Brisel, al neće biti prezahtjevan tako da ću imat vremena i za shopping i druženja jupi jeee....

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

MB, uživaj na putu!!!

Lili, ma prometna u najbližoj obitelji.
    Na kraju su klinci bili oduševljeni klizanjem, već žicaju kad idemo opet. Bilo mi je žao saopćiti im da mi ne pada napamet više u onu gužvu
    Danas ću malo girju, nisam dugo.
    Bravo vrijednima!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

lavko, odradila sam ga ja
    dobar tromjesecni program, bazira se na snazi, bucicama, ali ima i cardio, hiit, stretch dijelova
    meni je bio jako dobar i vidio se pomak na misicnoj masi

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    MB, uživaj na putu!!!

Lili, ma prometna u najbližoj obitelji.
    Na kraju su klinci bili oduševljeni klizanjem, već žicaju kad idemo opet. Bilo mi je žao saopćiti im da mi ne pada napamet više u onu gužvu
    Danas ću malo girju, nisam dugo.
    Bravo vrijednima!
    Ajme ivana s, nadam se da su svi ok izašli iz prometne. Totalno te kužim da nećeš više u onu gužvu, ja svojoj manjoj lažem da advent u Zg i klizanje još nije počelo.... I bravo za trčanje, brza si. Jučer nam je trener poslao treninge, krećemo polako al ćemo ubrzati, obećao je.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, odradila sam ga ja
    dobar tromjesecni program, bazira se na snazi, bucicama, ali ima i cardio, hiit, stretch dijelova
    meni je bio jako dobar i vidio se pomak na misicnoj masi
    Ajdesuper,a daj mi reci otkuda si ga skinula?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

dobro jutro-dobar dan!
    nadam se da je prometna prošla bez ozljeda! brrr-sad sam se sjetila kako se mm slupao prvi dan nakon što sam rodila-meni vizita dolazi, a muž šalje slike iz jarka

Super trčite, lijep tempo imate! Ja nisam neka od tempa :D ja trčim koliko mi moja pluća dozvole. Nekad davno sam si štopala i sjećam se da nisam bila zadovoljna pa sam odustala. Meni se sviđa onaj sistem kad imaš dionice sa sprintevima i dionice s kasom.

Nisam bila u teretani jučer. Imala sam dobru namjeru-spakirala sebe i malenu stavila u kolica pa krenula put teretane (imam ključ pa mogu trenirati kad hoću), ali mala ne bi zaspala nema šaMse. Vozikala sam se oko teretane nekih sat vremena, ona plače, pa me spopala glad jer je sve to predugo trajalo i onda sam odustala i krenula kući. I tad ona zaspe, naravno na kraju otišla u trgovinu po kruha, salame i mmu energetski napitak i kući pravit tople sendviće...

Izlasci-mislim da je kod mene problem u onom postporođajnom osjećaju zarobljenosti. Kad mi djeca napune godinu dana, onda se počnem odvajat od njih. Par puta godišnje odlazim u inozemstvo-ne mogu se požalit zapravo. Ali osjećaj brige-to smori. Brinem se za djecu, za kuću, za režije, za ručak, za veš...nekad žalim za vremenom kad nisam imala toliko briga. Ali ne bih mijenjala svoju djecu za to vrijeme izlazaka koliko god da je teško nekad.

evo jutros-podoji, presvuci, stavi piškit, operi guzu, pomozi umit/oprat zube, stavi inhalirat, ispuši nos xy puta, počešljaj, opet podoji i opet presvuci i operi, daj jesti, skuhaj čaja, natjeraj ih da popiju čaja, natjeraj ih da popiju sirup, opet podoji da uspavaš, pa veš/suđe/smeće/orhideje itd itd..nema kraja. i eto ti treninga.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Pokušat ću danas stavit malu u maramu pa odradit ramena i ruke. Ne znam hoću uspjet i zgibove tako-dosta sam još teška sama po sebi, a mrva ima već 5,5kg.
    danas batat, brokula i piletina na meniju da ispravim jučerašnji grijeh

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    Pokušat ću danas stavit malu u maramu pa odradit ramena i ruke. Ne znam hoću uspjet i zgibove tako-dosta sam još teška sama po sebi, a mrva ima već 5,5kg.
    Ajme pa to su prave vratolomije, možda je to too much QB (čak i za mene) :/
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.12.2016. at 11:08

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

je-too much je. stavila sam ju sad u maramu i vidim da neće ići jer marama ide preko ramena pa mi ograničava pokret.
    a pokušavam pronaći načine kako trenirati uz malu bebu-neke ideje su dobre, neke baš i nisu :D

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zgibove kontam da možeš, ali šta se još može radit od vježbi sa bebom u marami za ramena i ruke :nemaštovita:?

Što se tiče obaveza, znaš i sama da bude lakše što su veći, imaš već iskustvo . Samo to sve treba dočekati.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

biceps pregib mogu raditi s maramom-poigram se s hvatom. mogu odručenje za ramena isto. mogu i predručenje.potisci otpadaju. mogu još i opružanje s trakom za triceps. i kick back ali jednoručni s osloncem druge ruke. i jednoručno odručenje u pretklonu-isto drugom rukom se osloniti. dalo bi se napravit trening tako

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku

Što se tiče obaveza, znaš i sama da bude lakše što su veći, imaš već iskustvo . Samo to sve treba dočekati.
    Jooj ne bude lakše :D samo drugačije

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde QB ne prepadaj j-la bude ipak lakše kako ne.
    šta ti nije puno lakše s djetetom od 6 godina nego ovom od 3 god ili par tjedana?

Meni je punoooo lakše sad s 5 i 7 god nego kad su imali jedno 2 god a drugo 2 mj.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo flopi, evo flopi
    flopi je bila u kukiju
    jučer nisam trčala
    jutros se spremila
    I završila s malom kod doktora, na putu u vrtić opet bol u abdomenu pa prema leđima
    samo sam okrenula auto i kod pedijatrice
    čekam nalaze
    u međuvremenu odradih ovaj trojac https://www.youtube.com/watch?v=zXK6oXwRr1U
    pristojno, ništa preprezahtjevno ali fino za poskakutati
    a zna se da ja ne volim skakutave
    ali bi bila iz kože iskočila da nisam ništa...

vama svima vriejdnima bravo bravo
    j-la nadam se da su zubići ok...
    ivanas bitno da je dobro završilo..

jesam rekal da smo u sri trebali na advent
    ali je starija naravno opet u gipsu

idem jednu duboku meditaciju još odraditi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme gips, abdomen-leđa..uh uh drž se draga. Pa šta bi starijoj??? što je mladjoj? ništa ne povezah.

ivana s draga uh dobro da je sve dobro prošlo.

cure moje :hugs:

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Flopi, neveselo ti je.
    Citav vikend prosao u gostima, sto mi drugima, drugi k nama i tak. Danas na rasporedu po prvi puta 20min u komadu. Koliko jedva cekam toliko me frka. Tu je dolazilo do bolova nakon 2-3 puta. Buduci da sam sada doista isla strpljivo i polako nadam se da ce izostati.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

uh fllopi-šaljem vibre za brzo ozdravljenje curki!

Lili-a miša mu nisam htjela prepasti nikoga :D žao mi je ako jesam. lakše mi je utoliko što znaju pričati i reći što ih buba. Teško mi je nosit se s tantrumima od ove srednje i teško se nosim sa strahom kako će ova najstarija u školi jer se čudom čudim kako još ne zna vrata zatvorit, nos ispuhat pošteno i dupe si dobro obrisat. Brinem se previše...
    živim trenuitno za onaj trenutak kad najmlađa bude imala 5, srednja 8 i najstarija pubertetskih 11 pa da se potrpamo u mini bus i idemo negdje na dan-dva, one se iza igraju/tipkaju po mobitelu/lakiraju nokte; ja naprijed sjedim i čitam novine; muž prćka po radiju..tad ću nadoći. ako u međuvremenu ne rodim još koje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Flopi, neveselo ti je.
    Citav vikend prosao u gostima, sto mi drugima, drugi k nama i tak. Danas na rasporedu po prvi puta 20min u komadu. Koliko jedva cekam toliko me frka. Tu je dolazilo do bolova nakon 2-3 puta. Buduci da sam sada doista isla strpljivo i polako nadam se da ce izostati.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
    Kris,

držim fige i mislim na tebe. Nekako mislim da ćeš ovaj put uspjet izbjeći te bolove u potkoljenici. Nemoj o tome razmišljatio. ovaj put ideš pametno i strpljivo. Bit će dobro.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

uh fllopi-šaljem vibre za brzo ozdravljenje curki!

Lili-a miša mu nisam htjela prepasti nikoga :D žao mi je ako jesam. lakše mi je utoliko što znaju pričati i reći što ih buba. Teško mi je nosit se s tantrumima od ove srednje i teško se nosim sa strahom kako će ova najstarija u školi jer se čudom čudim kako još ne zna vrata zatvorit, nos ispuhat pošteno i dupe si dobro obrisat. Brinem se previše...
    živim trenuitno za onaj trenutak kad najmlađa bude imala 5, srednja 8 i najstarija pubertetskih 11 pa da se potrpamo u mini bus i idemo negdje na dan-dva, one se iza igraju/tipkaju po mobitelu/lakiraju nokte; ja naprijed sjedim i čitam novine; muž prćka po radiju..tad ću nadoći. ako u međuvremenu ne rodim još koje
    ma zezam se i ja jer j-la sve čeka dane kad će biti lakše a onda ti uskočiš

a čuj ako ti je najstarija tako nezrela pa ne moraš ti nju dati u školu, možeš tražit i odgodu, a ove dvije će za utjehu narasti

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

o joj flopi, pa sta vas snadje?
    grlim jako

QB, covjece, kako ti se da?
    ja ne volim djecu u blizini dok vjezbam, jer mi to nije to
    vjezbanje mi je i fizicki, al jos vise psihicki odmor
    velike sam istrenirala da me zaobilaze u sirokom luku kad vide da vjezbam (metodom urlanja: vaaaan!!! )
    s malom jos treba poraditi na tome...
    imam u blizini one vjezbe mame i bebe skupa pa mi frendica predlozila da idem na to kad rodim
    ja reko - no way! dobila bih popi*ditis

ivana, uf...nadam se da je sve ok...
    ovo nase je vise dugotrajno stanje, kad se malo skockam javim se na temu za to...

i dalje sam zaboravila...sorite...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a da vam docaram koliko sam zaboravna
    jucer se cure probudile, ja spremam dorucak i pitam muza hoce li i on jesti
    kaze on da nije jos gladan
    i spremim ja klopu, i za sebe, naravno i sjednemo za stol
    mislim si kak nisam gladna, a skoro uvijek jesam
    i sine mi - pa ja sam vec doruckovala
    tako da je mm ipak dobio dorucak

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Nije nezrela. Pitala sam po vrtiću-svi su takvi-svi još brkaju jučer/danas/sutra, nitkop još ne zna dobro zatvoriti vrata, nos netko zna, netko ne zna ispuhati...radim u školi 1-4.razreda i prvašići često imaju baš te 'probleme'. Sve je ok s mojom Evom, samo se ja previše brinem. Voljela bih da je već to sve usavršila iako znam da ima još godinu dana do škole. Ispuše ona nos, ali ostane još unutra čudesa. Vrata je prije 2 dana počela zatvarati. Briše se sama na wc-u, ali sve je to još malo traljavo. Kaka brabonjke pa se nije ukazala još potreba za četkom za wc :D ali moram i taj maleraj počet s njom vježbati..
    A intelekt joj je na uber razini-neće biti nikakvih izazova za nju u prvom razredu.
    Ne znam zašto se tako brinem

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ginger-nemam izbora :D Ako ih potjeram u drugu sobu, pokefaju se dok si rekao keks. bolje onda da sa mnom ispucavaju tu negativnu energiju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •