Stranica 261 od 275 PrviPrvi ... 161211251259260261262263271 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,001 do 13,050 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Boxica-hvala ti, draga
    Nera-odusevio me tvoj post, predivno!
    Jadro-samo ozdravi mi ti lalala

Evo konacno otkriven problem auta u kojeg sam prstom uperila prije pol godine-bosch pumpa. Mm ide sutra u Srbiju popravit ju. Sto da mu kazem da kupi tamo? Sto je dobro, a jeftino? Roba, hrana..?

Ja cu danas bez treninga do navecer. U 5 idem u vrtic s L-imamo neko druzenje/kreativni kutak mame i djeca. A sinoc sam spavala 5x10 minuta-koma sam. Mozda navecer odradim par serija zgibova ili nesto

Btw-guglala sam one germknedle kakoli-nisam ja to jela. Ja pravim one seljacke obicne od pirekrompira i sa sljivama. Ali evo sta sam nasla na jutarnkem:
    http://www.jutarnji.hr/life/advent-z...-jela/5351407/

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja bih probala germknedle ako ih ne kuhaju vec pare.Bas cu ispitati situaciju kada budemo isli. Bravo Nera!
    Meni je klinaca bas zao kada su u toj nezgodnoj dobi kada su svima do guzice. Bas bed
    Odvazit cemo se vec pa otici ako nista drugo ide u kolica.
    Mm jedva ceka danas trcanje, bolje mu je pa cemo ponoviti prosli od 20min.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris koja je razlika u kuhanom i parenom tijestu, odnosno, baš se osjeti razlika? Joj, fakat nemam pojma o kuhanju!

Nera bravo !!!

Eh da se pohvalim. Juče sam pravila pitu sa sirom, po receptu naše Sani je tijesto. Mm kaže da je super, a i bila je stvarno. Što je još bitnije, nisam se namučila !

QB, meni se čini da je tamo sve jeftinije.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Naravno da se osjeti. Orginal germknedle se pare. Dobije se mekana fluffy tekstura koju ne mozes postici kuhanjem.Jednom sam ih probala kao dijete u linzu. Zapamtila sam ih

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

meni se peku kukuruzni muffini, toča se čaj od sljeza, muž ide leći kraj klinki dok gledaju crtić, mala kunja prištekana na meni, tipkam recepte za wafle i pijuckam toplu čokoladu.
    red je više da izađem iz uloge marthe steward i počnem tipkat nešto za pos'o.
    imam neopisivu želju izaći iz svog tijela i metamorfizirat se u neki drugi svemir bez rasparenih čarapa, ukakanih gujica i čupavih glava. zamišljam se kako trčim po toplom pijesku suncem opaljena vižljasta tijela i bijeli pareo mi se vijori...zapravo sanjam da sam u reklami za rafaelo.
    ne znam na koju foru-ali ne spava mi se. da znam kako, sad bih neku jogu radila..

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    meni se peku kukuruzni muffini, toča se čaj od sljeza, muž ide leći kraj klinki dok gledaju crtić, mala kunja prištekana na meni, tipkam recepte za wafle i pijuckam toplu čokoladu.
    red je više da izađem iz uloge marthe steward i počnem tipkat nešto za pos'o.
    imam neopisivu želju izaći iz svog tijela i metamorfizirat se u neki drugi svemir bez rasparenih čarapa, ukakanih gujica i čupavih glava. zamišljam se kako trčim po toplom pijesku suncem opaljena vižljasta tijela i bijeli pareo mi se vijori...zapravo sanjam da sam u reklami za rafaelo.
    ne znam na koju foru-ali ne spava mi se. da znam kako, sad bih neku jogu radila..
    Rikavam na reklamur Rafaelo!
    I ja bi rado na pješčanu plažu i sunce. Zima nije moje doba!
    Nas kolegica zarazila s Milkom s kikirikijem. Sad samo nju tamanimo. Predobra je!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

j-la, jako mi je drago sto vam se svidjelo
    Kris, na europskom ih pare, na ostalim vise manje kuhaju.
    Nera, bravo za kr! Super sto ste svi uzivali!

Ja cu danas nesto od zuzke za upper i abse.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nisam neka od germ knedli, više bih se pridružila Neri na Milku s kikirikijem. I Nera bravo za Kr cenera. i QB bravo što uopće razmišljaš o vježbanju.
    Ja ću danas popodne 50 minuta trčanja na 5:55

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kjb i ja ću danas 50 min na 5:30 sama jer imam neke obveze a naveče malo častim svoju trkačku ekipicu u Pointu
    Danas mi je tlak pao, jedva gledam a još su mi uvalili da sutra cijeli Božji dan moderiram seminar za nekih 260 ljudi, ma divota pod izlikom:"Ma ti ćeš to super odraditi!",a danas tek vidim agendu, uh,...a htjela sam sjest i slušat jer rijetko imam priliku za to (kao sadu Briselu).

Nera oprosti zaboravih ti poželit sreću u sub, tek stigla s puta prekasno, pa mi mozak nije radio..bravo za otrčanog cenera!!! Ja sam morala dati drugome svoj broj al je zato bilo presmiješno kad je kolega (onako pravi macho) trčao s imenom Lili na broju slikali su ga i poslali mi fotku.

QB a e čovjek se poželi teleportirat u drugu dimenziju, kako rastu postaje lakše, ja sam sad baš ono svoja, uživam punim plućima bez nekih briga i sl. (istinaBog nisam neki brigoljubac nikad ni bila :mrgeen, al znatno je lakše. imam onaj osjećaj slobode bez kojeg ja Strijelac ne mogu i ne znam.

Nego znate da ja uopće nisma jela slatko tj.rijetko, bome zadnjih mjesec dana organizam me traži, bit će kriva ova zima
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.12.2016. at 15:38

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Dan cak ide bolje od planiranog. Odradila posao do 2, odtrenirala i sad radim rucak. Jucer sam brljala po slatkom pa sam danas na juhi od batata i crvene lece.

Divim se svim trkacicama, ja bi krepala!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prijavljujem 20min pace 6:44
    Ili je do termina ili do mm
    Salim se. Njegov pace je bolji

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ne znam Kris do čega je, ali od kako trčis sama, sve si bolja .

Odradila Ript up, sutra neću moći mrdnuti rukama .

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa samo sam jednom trcala solo jucer i to popodne

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prijavak:
    50min okoJaruna.Garmin mi ostao u uredu, pa sam.probala po osjecaju na tih 5:30. Poslije doma snaga s utezima.N
    nakon toga vecerica i druzenje s mojim dragim prijateljima trkacima za moj (zakasnjeli) rockas.

QB zelim ti da.se veceras bolje naspavas.

MB nam.uziva punom parom, ne bi nam se ni javila bar kratko

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pozdrav cure!
    Imala sam uzasan vikend, djeca se razbolila i MM me je samo ljutio, vrijeme je da ga zamijeni mladi model. I tako zbog svih njih nisam nista vjezbala.
    Ali veceras sam bila na treningu i jurila sam, trebalo je raditi promjene tempa ali sam bila tako ljuta da sam trcala kao da sam na utrci.

Nera bravo za cener!

Minimalist i ti ces protrcati ako se dovoljno dugo budes druzila s nama, a vidim da smo i u istom gradu.

Kris samo nastavi tako, brzo ces i ti na neku utrku.

J-la ma nece te ništa boliti, samo se naspavaj

Lili smazi cokoladu prije seminara pa će ti biti lakse, mozes ti i dva dana moderirati ako treba.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Bravo trkacice nase, a posebno Nera za cener!

Plima, super inspiracija za trcanje

J-la, Minimalist i Sani, bravo za treninge.

QBee, kako proslo kreativno druzenje? Nama je to na rasporedu drugi tjedan.

Vidim ja da se za taj advent u Zagrebu priprema ko za odlazak na Himalaju :D

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

E da, zaboravila prijavit p90 sculpt A

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili, javila sam se jucer

Saljem pozdrave iz Beca, samo jedem i setam. Sutra je Prag na redu.

Pohvaljujem sve odvjezbano i prijavljujem da jedva cekam otrcat, bas mi fali. Sad mi je zao sta nisam patike ponjela.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

plima, svima nam dođu ponekad takvi dani, sećom i prođu

bravo svim vrijednicama

mb jako lijepo
    bit će trčanja, sad uživaj!

ja sam od subote restala
    imali smo neke manje radove po kući
    sad idem odgirjati pa na posao!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Flopi, svaka cast za ranojutarnje girjanje

mb, uzivaj punim plucima. Divno putovanje.

Jadro, super za sculpt! Koliko vremenski on traje? Meni se svidjaju neko wo iz p90x ali traju po sat vremena i duze.

j-la, bravo za ript. Osjecaj nakon njega je odlican!

Lili, super za trk i za veceru

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala plima

Saninkako ti sve finonpobrojis
    Bravobza odvjezbano Jadranka flopice plima!

MB uzivaj punim plucima!!!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

plima nadam se da si se bar bolje osjećala poslije trčanja
    Kris i Lili bravo za trčanje
    flopi svaka čast za ove ranojutarnje, ja to samo vikendom, preko tjedna nema šanse
    Jadranka super za odvježbano
    MB uživaj na putu

ja jučer odradila Pound, prošli tjedan smo počeli level 2, i to je sad malo zahtjevniji Cardio + ostatak s više čučnjeva
    uglavnom, jučer sam bila sva mokra poslije, a feeeeling odličan!
    unatrag, mjesec i pol me muče neke privatne stvari pa mi je fakat lakše poslije treninga...
    nadam se smirenju svega poslije NG...

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nera bravo za cener!!!
    I svima ostalima za odrađene km, pejsove i vježbanje!
    MB, uživaj i dalje, nadoknadit ćeš ti trčanje mada znam taj osjećaj.
    Jučer zuzkin ktb series #7, fora je, samo dvije vježbe u 5 serija, prvo swing od 50X u prvoj seriji pa po 10 manje u svakoj slijedećpj a druga vježba su marinci, svaki put neka druga varijacija. Jutros mm išao sam trčati, nije mi se dalo nikako, baš me ovo sivilo dotuklo, nemam volje ni za što a i stisle obaveze na sve strane, uh! Srećom, bliži se godišnji, baš mi treba.

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    QBee, kako proslo kreativno druzenje?
    Nikako. Prvo sam imala mali živčani slom u 3 popodne jer mi nitko ni čašu vode ne bi dao, samo služim sve od jutra do sutra. I popi*dim pa odem spavati sat vremena. Ustanem se i ustanovim da se zemaljska kugla prestala vrtiti u tih sat vremena jbt-beba i dalje u istoj peleni, djeca i dalje bulje u tv, ručak i dalje u pećnici, sljez se i dalje kiseli, suđe neoprano, veš nije složen...i onda poludim opet, spremim nabrzaka sve nas u pol sata, mužu očitam bukvicu sam takvu i piči do vrtića. L i ja krenemo nadesno za vrtić. njih troje nalijevo u šetnju. jel' smo se rastali, L počne tulit da neće u vrtić, ona hoće kod seke. a niš-okrenemo se kad najednom dotrči iz mraka E u suzama-pobjegla od tate, ona hoće sa mnom biti. A mm trči po naselju s kolicima i traži ju.
    Ostatak dana i noći nije ništa bolje s tim da je mm u Srbiji trenutno, traži wifi jer ne zna roaming partnera, nije ni smeće iznio...i još me struja strese maloprije-prosula sam mlijeko po štednjaku i sad se stalno pali iskra na jednom kolutu-pa sam htjela obrisat kolut i BZZZZZZZZZZZZ
    jučer ništa od treninga i to me žalosti.
    sutra se idem naći s urednicom-izaći ću iz kuće i pričat s nekim odraslim jupiiii

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

svima čestitke za odrađeno i otrčano! bravo, cure

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Meni je taj razgovor s odraslim najviše nedostajao, razumijem te QB.
    Ja sam se preselila na selo, nikog osim mm porodice nisam znala, a njih je samo 4. Niti sam s kim mogla prošetat niti razgovarat. Zato sam prvu sedmicu poslije porodiljnog na poslu promukla .

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

j-la
    Osjecam se zaroobljeno i tjeskobno. I da stvar bude bolja-treci put to prolazim i pitam se jesam li ja normalna :D da zena moze zaboravit sve ovo ruzno (necu uljepsavat-ima i ruzne strane roditeljstva) i znam da cu za godinu dana gladit svoj six pack i razmisljat kako bi bilo lijepo da rodim jos jednu curicu kad vec imam roze robice...ja sam podvojena licnost, nema drugog objasnjenja :D
    Iz ove koze se ne moze pa smisljam kako se otresti ove negativnosti. Zubato sunce sja-mogle bi van kupiti L nesto (danas joj je imendan ). Ali kad se sjetim onog kaosa od spremanja i oblacenja za van s njih 3 brrrr odmah mi se znoj pocne cijedit niz ledja.
    Mislim da cu radije upalit zuzku pa trenirat s curama-one to vole, a ja cu se ispucat.
    Samo da jos ovaj mali seronja izbaci svoju dnevnu dozu smrada iz sebe...zivot mi se vrti oko drekeca, strasnoooooo

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

QB
    Proci ce. To je ziher.
    Bravo za treninge.
    Mi danas laganini, noge su me sinoc tako boljele da sam mislila da cu se ujutro probuditi sa jos 3 kvadricepsa
    Sve mi se cini da ce se uskoro ove celebirty guzate moci sakriti iza mene. Prepala sam se neki dan kada sam iz profila ulovila dupe u tajicama...onako veliko, ko dve lopte stoji.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danas Zuzka, six pack 2

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zaboravila sinoć napisat dužinu, bilo je 7km.
    Danas prijavljujem pravljenje kolača i the challenge.

QB poznat mi je taj osjećaj zarobljenosti od oba puta, neću nikada zaboraviti. Još mi je postporođajna depresija trajala 18 mjeseci prvi put. Ali srećom sve prođe, izdrži još malo

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Hvala, cure

Meni je na kraju puknuo film kad sam skuzila da cu eksplodirat od muke-spremila nas i pravac Bipa! Jos mi se najmanja ispovraca po meni i kaucu-pa sam takva ispovracana samo kaput zagrnila i aj bok. U Bipi se pocastila onim novim niveinim zrncima sto se reklama sad vrti 'ono je mama moje mame, curama par sitnica i mm poklon set. 'Sakrila' sam ga medju sredstva za ciscenje-zagarantirano tu nece gledati.
    Setnja od nekih 4-5 km. I nakon sto su cure odspavale i ja tipkala za fax-odmorila dusu-otrenirala sam bic, tric, zgibove+dijastazu i onda s crama Zuzku 15min fatburn. Okej je Zuzka. Neke cudne sheme ima-ali brate mili sto ga ima čečenski neki naglasak, bolilo me slusat :D
    Curu br.1 i 2 sam otusirala prve, a onda nekako sprtljavila sebe i najmanju odjednom. Ona mirisi, ja sam kakti podaprana po strateskim mjestima :D
    Rucale su graha iz konzerve i sad jogurta i pecivo. I to mi ok kad ne moze bolje.
    Mm javio da je auto popravljen. 300€ ali sad ce vozit ko zmaj. Jos nije dosao-valjda trazi tepsije sto sam narucila :D
    I jos ce bit to neki dobar dan na kraju..
    Sutra kafa s urednicom, preksutra webinar i u petak bozicni domjenak na poslu.
    Up yours, postporodjajna depresijo! Ne dam se tako lako

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Post mi ko da ga je Krleza pisao..
    'Iza njega ostala 2 gumba, cesalj i pismo majci' ili tako nekako.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku

Jadro, super za sculpt! Koliko vremenski on traje? Meni se svidjaju neko wo iz p90x ali traju po sat vremena i duze.
    Nesto manje od pola sata. Tjedni program je sculpt 3 puta tjedno, sweat i ab ripper dva puta tjedno (skupa traju oko 40 minuta) i saturday special jedan put tjedno. I to se cetiri tjedna radi A varijanta tih videa, 4 tjedna B varijanta i 4 tjedna C varijanta. Meni sest dana vjezbanja previse pa planiram izbacit jedan sculpt.

Ja sam nakon antibiotika krenula ispocetka tako da sam malo proje odradila drugi dan prvog tjedna

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

MB putovanje super zvuci

Sani, Flopice, Plima, Ivana S, Boxice, QBee (i ostali, ako sam koga zaboravila) bravo za odvjezbano.

Boxice tvoj trening mi posebno dobro zvuci!

QBee, drzi se! Super sto je auto popravljen. I tebi to sve skupa jako dobro ide! Jos da si naspavana, nema sto ne bi uspila. Uzivaj na kavi s urednicom.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Sinoć extrime circuit i 1,5 šetnje s malom po -3.
    Sa odoh radit, čitam kasnije.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

QueenBee
    ...Sakrila' sam ga medju sredstva za ciscenje-zagarantirano tu nece gledati...

ja od jučer imam zatezanja guze i natkoljenica od ponedjeljka, biti će veselo večeras

i da se pohvalim, rezervirala sam termin za wellnes za poklon bon koji sam dobila od MM...
    idemo sad u petak 19-22...
    baš se veselim, treba mi!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Boxice zavidim na wellnesu! Meni je domet depilacija, idem danas. A i tog bi se odrekla da ne moram sutra kod ginekologice

Moj jučerašnji trening (bile smo samo dvije pa smo uskladile tempo i bile dosta brze):
    4 runde:
    fitball privlačenje u mostu 6x
    jednoručno veslanje trx 12 x
    pistol squats 12x
    sklekovi s jednom rukom na medicinki 12x
    lažni zgib 6x
    nekakvo istezanje ruka-noga dok se stoji na jednoj nozi
    dips 7x
    i još nešto za noge, ubite me ne mogu se sjetiti

i nakon svega četiri minute tabate, bočno kretanje i jumping jacksi po 20 sek

A cijeli vikend sam feštala, tako da sam se jedva dovukla jučer na trening. no definitivno si moram napraviti mjesta za božićne kolače

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mah mah svima!
    nemam vremena za čitanje.
    samo imam pitanje za Jadranku:

gdje si našla taj p90 sculpt A': valjda sam ga dobro pogodila:

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo cure

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris takva guza i treba biti!

Angie i mene je zaredalo u posljednje vrijeme .

Boxice divota od poklona!

Jadro zašto radiš ispočetka? Ja ne radim cijelu sedmicu, nekad ne mogu od obaveza nekad što sma umorna, pa kad bi svaki put ispočetka nikad nijedan program ne bi završila . Nego ti fino nastavi gdje si stala po kalendaru.

QB neka ste se auta riješili. A što se Zuske tiče, ovdje je već davno bila rasprava o muškim i ženskim trenerima, i o njoj posebno. Na kraju ispale su dvije grupe, one koje jako nervira naglasak i puhćanje i one kojima je ona super i ništa im ne smeta . Ja sam u onoj prvoj grupi .

Flopi, ja ga imam na računaru ( s neta) i dio je programa P90.

Od ova dva dana vježbanja, imam samo takvu upalu mišića ruku, ramena i nogu. Malo mi se jave trbušni i guzni .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku

QB neka ste se auta riješili. A što se Zuske tiče, ovdje je već davno bila rasprava o muškim i ženskim trenerima, i o njoj posebno. Na kraju ispale su dvije grupe, one koje jako nervira naglasak i puhćanje i one kojima je ona super i ništa im ne smeta . Ja sam u onoj prvoj grupi .
    QB savjetujem da pretražiš topic na tu temu, jako je zanimljiv

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Odo' trazit temu o Zuszki; to mi je najbize kinu sto imam-podesem izvjestaj kasnije,

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

j.la možeš ti to kako meni šiljnuti?
    ja na tom netu ništa ne znam ubosti

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ola cure

bijah tri dana u pragu
    ma lazem, dva dana u pragu, dan na putu, tako je dobro povezan sa splitom da mi je trebalo pet letova da odem i vratim se, mogla sam na konju brze doc (i atraktivnije )
    nista nisam vjezbala, samo setala
    sad se jedva cekam vratit u rutinu, cini mi se da nisam mjesecima vjezbala
    opet mi je pukla zica od aparatica, samo sam je ovaj put izvukla sama, da ne nestane misteriozno kao prva
    znaci, sutra nova, opet dva dana tekuce spize, joj
    bas me hoce

preletila sam vas, doma cu detaljnije

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Summer
    Je, Split nam je super povezan

Ja i dalje setam, jedem i pijem :jadnamimajka:

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mb, kak se ti mucis

Summer, bitno da si izvadila zicu.

Ja sam danas zuzku odradila. Modificirala sam samo cucnjeve. Ona je meni super.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Vecer!

Danas sam uspjela u grozno natroan raspored ubacit vjezbe za arms&abs i navecer setnja od 10km.

Htjela bih ovaj tjedan rijesit bozicne poklone, tako da sam mirna do blagdana. Putujemo mojima na Badnjak, bas se veselimo svi skupa.

Sutra me ceka isto hrpa posla i gradilista, ali isto imam u planu odradit setnju, dio ujutro brzog hoda do grada obavit sto imam vezano uz posao a dio navecer poslije roditeljskog.

Bravo svima za odradjene treninge!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mb, loool, bas ti je naporan raspored!
    summer, nek si se ti nama vratila!
    Vrijednicama pohvala!
    Ja sam ovaj tjedan bas lose, sve neka guzva i hrpa obaveza. Prvo se uopce ne mogu ugrijati danima a jos me danas tako glava bolila cijeli dan, tableta mi nije djelovala. Na kraju sam se zadnjim atomom snage ustala s kauca, popila jos jedan brufen i otisla trcati. Vratila se druga osoba!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo ti druga osobo !!!
    MB samo ti papaj i uzivaj,.sve se to potrosi u setnjama...

prijavak: veceras 9.5km fartlek zestica sredisnji dio 15 x 1 min 4:40 1 min 5:30 ludilo. Bilo nas 10 u grupi 7 muskih i nas 3 cure.Jos su decki stiwnuli i brze nego je zadano.Bilo je fantasticno, fin svjez zrak, 0 C !!!!

bravo za sve odvjezbano cure!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo ti druga osobo !!!
    MB samo ti papaj i uzivaj,.sve se to potrosi u setnjama...

prijavak: veceras 9.5km fartlek zestica sredisnji dio 15 x 1 min 4:50 1 min 5:30 ludilo. Bilo nas 10 u grupi 7 muskih i nas 3 cure.Jos su decki stiwnuli i brze nego je zadano.Bilo je fantasticno, fin svjez zrak, 0 C !!!!

bravo za sve odvjezbano cure!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •