Stranica 263 od 275 PrviPrvi ... 163213253261262263264265273 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,101 do 13,150 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Plima, sretan rockas sa malim zakasnjenjem

Lili, iz tebe zbilja izbija strast za trcanjem odlicno mi je kako si se nasla u tome. I kako guras sve dalje!

Kjb, saljem ti zagrljaj i jako mi je zao.

Ivana i flopi, vas dvije mogu zamisliti kako trcite maraton i sigurna sam da cete to jednog dana i ostvariti.

Ja ovih dana vjezbam uz zuzku. Njezine 15 minutne ubojite treninge. Drugo ne stignem.
    Iza nove se bacam opet na neki program.
    Danas prvorodjena slavi 8.!
    Kako vrijeme leti...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Dobro jutro, cure!

Lili-lijepo sročeno Mislim da se maraton ne razlikuje u osnovama od bilo kojeg drugog sporta-ukoliko govorimo o nekom vidu natjecanja. Sve je u glavi-bilo da je riječ o monotonom dugom trčanju, probijanju granica ili zida, odricanju i održavanju volje i elana. Mislim da je osoba spremna upustiti se u bilo kakvo natjecanje onda kad odluči da to želi-naravno, uz vodstvo dobrog trenera koji će ipak točnije odrediti vrijeme kad je osoba fizički spremna. Djeca, novci, slobodno vrijeme itd. često postaju isprika za strah koji osjećamo kad se trebamo otisnuti u svijet natjecateljskog sporta (ne kažem, naravno, da netko treba pravac iz rodilišta na olimpijsku stazu). Pobjednik je, za mene, ona osoba koja je u sebi dobila rat, koja je pobijedila lošiju verziju sebe, koja je snagom volje evoluirala u nešto veće/izdržljivije/brže štogod. Čak i odluka da će se nešto početi trenirati je jedna mala pobjeda.

Ja prijavljujem trening leđa jučer. Bez cardijanja ikoje vrste. Sva sam u člancima, seminarima, predavanjima-kod mene se u zadnjih 48 sat zahuktalo s poslom sve u 16. Uživam, da :D i volim što radim
    Večeras je domjenka. Nemam obleku isplaniranu...

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Plima-sretan rođendan

Jadro-uho je bolje. Ne boli me više, ali je napola začepljeno. Izgleda da sam zagurala cerumen kad sam ga čistila-ne znam što drugo može biti. Imam onaj waxol za čistit uši djeci pa ću si to probat stavljat u uho da otopi 'smolu'.

Skijanje-ja sam išla jednom. u 1. gimnazije. vidjela skije 1x, ostatak zimovanja bančila po hotelu. Bilo mi je divno :D Nisam za aktivnosti u kojima nisam čvrsto nogama na zemlji-imam drvene noge i totalno sam kruta. Za razliku od mm koji je vozio role-adrenalinskim stilom.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sani i moja prvorođena danas slavi
    nek im je sreeetan!

ja odoh tortu riješiti, vagon robe popeglati i neki trening odraditi
    treba mi
    ovaj mjesec me ubi stres
    idem ja ubiti njega

QB nešto ćeš već naći, idi i uživaj!
    Posljednje uređivanje od flopica : 16.12.2016. at 07:47

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutro cure [emoji813]
    Plima, sretan rockas sa zakasnjenjem!
    I djecici koja slave takoder

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Plima, sretan rođendan!

*

Kris, bravo, super ti ide.

*

Ha, ha, Jadro, super mi je kako je td izveo; a čemu tajne među partnerima, šta ne?

*

Super što idete na skijanje; ja nažalost ne skijam, a voljela bih probati. Nekako sam sigurna da bi se zaljubila u to; volim sve što ide brzo. (role, klizaljke, trčanje, bic; jedino ne volim hodanje .)

*

Lili, uh, izgleda neka teška mistika oko tog maratona. Moj recept bi bio: fizička sprema i jako dobra playlista .

Kako god bilo, ti ga fizički sigurno možeš istrčati (uz odgovarajuće pripreme jasno), jedino ćeš fakat morat pojačat prehranu.

Mene za sada ne privlači, ali tko zna? Trenutno uza sve obaveze ne stignem ni redovito trčanje, kamoli neke zahtjevnije treninge i to na duži rok.

*

Kjb, žao mi je, drži se! Ono što znam je da aktivnost pomaže.

*

Flopice, sretan rođendan i tvojoj curi!

*

Eh, da, jučer opet kućni trening, nije bilo vremena za izać van na trčanje, pa sam onda bugarski jednonožni čučanj s novim ljepotanima 2x5 kg (obožavam ovaj čučanj, najbolju upalu radi), dipseve na stolici (i ovo jako volim), jump lunges, pike na trx-u (nakon 15 ponavljanja ne mogu više ni jedan)

I to sve u 22 h, eto kako su me obaveze stisle. (ali teško da ću postati summer, ipak ).

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sori na ovim zvjezdicama, to se dovijam kako izbjeci tipkanje po mobu, pA ispada svakako.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

plima, sretan rodjendan sa zakasnjenjem!

Sani i flopi, sretan rodjendan prvorodjenim djevojcicama

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ipak sam malo uspjela spavati, i vježbati, i skuhati...
    Zaboravila sam prijaviti da sam u srijedu navečer na trčanju na Jarunu vidjela svinju (cure koje znaju za klokana sigurno sad umiru od smijeha). Prvo sam mislila gdje koji debeli pas, kad pogledamo se mi, a ono debelo prase.

Sani i flopi, sretan rodjos prvorođenima
    Posljednje uređivanje od kjb : 16.12.2016. at 08:26

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

plima sretan rođendan!
    Sani sretan rođendan malom-velikom mladunčetu!
    flopi sretan rođendan i tvojoj curki!
    lili ti si fakat luda za trčanjem! neka si našla svoju strast! bravo!

ajme Rogla, uživajte cure! mi smo bili na Rogli, ne na skijanju nego prošle godine početkom 10 mjeseca
    bilo nam je predobro, puno smo šetali, spuštali se sa onim ljetnim sanjkama, nije bilo puno ljudi, a priroda i zelenilo...
    to definitivno želim ponoviti!

mi idemo sad na skijanje u Austriju
    klinci inače idu ljeti dva tjedna u Dom sportova na ljetni kamp plivanja pa sad ta ista škola organizira i skijanje
    idu dva busa, klinci 6-14 godina, nekoliko učitelja + nekoliko roditelja
    uglavnom, klinci će biti s klincima i imati će društvo (što je mojima jako bitno), a mi ćemo se podružiti s drugim roditeljima
    cijeli hotel je samo za našu grupu, 3-9.1.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i odlučila sam žicati djeda mraza girju...
    naravno, probati ću u dučanu što mi odgovara, ali koja je neka optimalna za vježbanje?
    pretpostavljam da je 4 kg kao početnička možda prelaka?

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kjb, umirem.
    Taj jarun bokte ko zooloski vrt .

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Sretan rođendan i prvorođenima

kjb ne znam što reći, a da ne ispadne 'lame', mogu samo poslati hug

što se to događa na Jarunu??Odakle ta živina?

'prdac'-odvalila sam od smijeha..mi imamo živu 'prdac' igru-stisnemo malenu pa gledamo na koju će stranu izaći..zezam se

Mene bi u maratonu najviše sekiralo kako ću piškiti kad me potjera

Nego, cure, moram se negdje izjadat, a ne znam gdje drugdje..Odvezla sam sad cure u vrtić i parkirala se na vrtićki parking, ali uz kontejnere jer nigdje drugdje nije bilo mjesta. I dalje parking po PS-u. I patim se da izvučem AS iz auta, kad ide debela svinja od čovjeka (kad smo već u svinjama) i drobi nešto kako ne mogu kraj kontejnera. I ja prepoznam da je to prdonja (kad smo već u prdacima) što živi prekoputa vrtića i koji je već jednom pozvao policiju pa smo kaznu platile, zamislite, žena s troje male djece (identično kao ja sad) i mi (ja tad u 40om tjednu trudnoće s njih dvije)-jer smo se parkirale preblizu prolaza (nije bilo drugdje mjesta). I ja na njega da što drobi i što mu smeta i jel on onaj seronja što je zvao murju na nas. Kad počne on sve bržim korakom bježat od mene i preko ramena mi prijetit da će mi sad i pauka pozvat. Zamislite-njemu smeta što sam parkirala uz kontejner pa se on ne može uvući do njega da skuplja boce. Lik skuplja boce, ima 250 kila i ganc novu plastičnu stolariju u stanu. Kad sam izlazila iz vrtića vidim ga kako se sakrio iza vrata i gleda me.
    Pa dobro kakvi su to ljudi?? Kome smetaju mame s bebama?
    Ja sam u šoku...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kjb

boxice super zvuči ta vaša škola plivanja/skijanja!

lili ma uopće ne sumnjam da ćeš ti za tili čas biti prava maratonka

evo i mog jučerašnjeg treninga, cijeli je bio s onim gumama iznad koljena, riknula sam i danas baš osjećam koljena po prvi put:

3 runde (između svake vježbe u prvoj rundi side jumps -naravno s gumama, u drugoj brzo bočno kretanje, u trećoj čučanj s poskokom):
    40 sek vježba - 20 sek odmor
    1. most izdržaj s tim da se rade mali koračići spuštanja nogama pa nazad
    2. vučenje na trxu
    3. puzanje
    4. sklekovi s koljena
    5. čučnjevi
    6. nekakvo povlačenje štapa iznad glave

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kajve su to gume angie?

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Kajve su to gume angie?
    je li to ona guma što ti drži noge povezane pa ju moraš rastegnuti ako želiš iskorak napraviti?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj QueenBee prvotno napisa Vidi poruku
    je li to ona guma što ti drži noge povezane pa ju moraš rastegnuti ako želiš iskorak napraviti?
    je, takva guma

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zvuci brutalno, idnosno super..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sretni rodjendani velikima i malima!

Kjb
    Trcanje me spasilo prosle god nakon tragedije u obitelji. Da nije bilo trcanja mislim da bi prosvikala.

Flopi na kojem pm ces trcat?

Lili svaka cast
    Ja ne znam za maraton, meni to izgleda predugackoooo. A i pripreme oduzimaju vremena. Mozda nekad kad dovoljno narastem.

Nikad nisam skijala niti me privlaci.

Angie super trening

QB ignoriraj ga. Ne mozes nista drugo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Boxice moja prva girja je 12 pa se ne usudim nista s jednom rukom radit. Uzmi osmicu

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretan ročkas slavljenicama!
    Ja opet nisam trčala, al sam spekla 2 pice pa 2 runde vanilin kiflica.
    A moram sinu i bijelu pitu. Čeka ju ko ozebli sunca. Bum odmah kore za 2 runde pa nek dečki valjaju.

Lili, ti bi mogla iduće istrčati zg maraton.

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lili, tek sad pročitah kaj si sve napisala.
    Uspjet ćeš sigurno! Onda u Ljubljanu. Mislila sam da ćeš odabrati Zg.
    Tebi će jedina stvar biti koju ćeš morati ponavljati: uspori, uspori, uspori...
    Tekst na majci mi se jako sviđa!

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

MB- mogu ali ne bi bila dobar primjer djeci onda

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ola žene, brzinsko javljanje....stigo MM preksinoć pa tek sad više ništa ne stižem...
    do pola smo okitili bor,ima tu posla pa ćemo na etape...LOL...i još sam uglancala sve staklene površine u uru i po sa onim mojim čarobnim krpama sa druge teme...sad se divim kako sve blista...valjda neće kiša bar par dana...

ove godine radim samo raw kolače (nabavila "kuharicu" sa samo raw receptima) tako da ću to u zadnji čas...odabrala sam 2 recepta,još ću 2...poskupi su sastojci pa se nadam da će bit jestivi...

ja i dalje redovno vježbam po zadanom programu, sinoć mi je MM asistirao sa šipkom, dan prije nego je došao sam skoro imala nezgodu, nisam imala snage spustit šipku s leđa (treba je dignut iznad glave) nakon serije čučnjeva...i onda panika,ne smijem bacit jer ću oštetit parket pa sam nekako uspjela čučnut ispred kauča i sastrane bacit šipku na njega pa se izvuć...ufff...sinoć mi je on dodavao šipku u chest pressu...nemam bench pa na pilates lopti improviziram...

Dijana,mene je bugarski koštao bečke upale,nadobudno sam krenula sa serijama od 8kg a finula na 16kg...peklooo...

MB,ni mene ne privlači skijanje ni zima i snijeg općenito...prijatelji stalno zovu da oćemo li na vikend na Kupres a meni se ne da...

Plima,sretan ti sretan! Sani,sretan curki!

QB, ponekad pomislim da si trol,ha ha...

Kjb, žao mi je...

Boxica, 8mica ti je just fine za početak!

Summer,zavidim na putovanju,nema veze što nisi puno vidila,dovoljno da znaš da ćeš ići opet! Ja se Praga jedva sjećam s ekskurzije (a nisam bila na opijatima LOL) tako da sigurno planiram opet....
    Mi planiramo u Slavoniju na proljeće...sramota,proputovala sam pola Europe (MM da ni ne govorim) a nismo bili istočnije od Križevaca...
    To ćemo autom s djecom a onda negdje na jesen ćemo sami ja i on na neki city break....to je plan za 2017tu...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.12.2016. at 12:15

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Mi planiramo u Slavoniju na proljeće...sramota,proputovala sam pola Europe (MM da ni ne govorim) a nismo bili istočnije od Križevaca...
    To ćemo autom s djecom a onda negdje na jesen ćemo sami ja i on na neki city break....to je plan za 2017tu...

ajme
    prekrasno! kamo točno planirate? ja požurila preporučiti Baranju

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

ja njet trol :D

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Skulirana, spoji dvije stolice pa spusti sipku na naslon. Tesko je kaf nemas onaj stalak, a ni asistenta.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Angie, zasad još nemamo točan plan,računam da ne trebam previše unaprijed rezervirati...ali Kopački rit svakako... cilj su priroda i seoska domaćinstva, ruralni turizam (neću reć vinski podrumi jer ću još dojit pa nema opijanja ha ha)...akobogda ću naučit vozit bicku do tada da možemo svi 4tvero u djir (mali u stolici of course)...

Dijana,a bravo jesam blesava,još imam one visoke barske stolice...duhh..
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.12.2016. at 12:36

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kjb draga samo ti trči, nije bitno jel 10, 20 ili 42 km posebno ako ti pomaže zbog svega što si prošla :hugs: vidiš kako je i MB pomoglo u svemu što je nju zadesilo. Nas dviej ćemo zajedno u srpnju počet za Ljubljanu i tu prijavljivat silne km, jaukat i upijat podršku naših sjajnih cura s topica

Flopice, posebno mi je drago što se i ti upuštaš u avanturu zvanu PM, javi nam koji planiraš istrčat? Znaš da 19.3. imaš Zagrebački proljetni osim ako ti to nije prerano?!

Sani, ti stvarno rasturaš te Zuzke i programe čije nazive ne znam ni ponovit!!

Lili-lijepo sročeno Mislim da se maraton ne razlikuje u osnovama od bilo kojeg drugog sporta-ukoliko govorimo o nekom vidu natjecanja. Sve je u glavi-bilo da je riječ o monotonom dugom trčanju, probijanju granica ili zida, odricanju i održavanju volje i elana. Mislim da je osoba spremna upustiti se u bilo kakvo natjecanje onda kad odluči da to želi-naravno, uz vodstvo dobrog trenera koji će ipak točnije odrediti vrijeme kad je osoba fizički spremna.
    Manje-više da, al tu se ne radi o tome idem stisnut pa izdržat još koju minutu do kraja, tu se radi o višesatnom probijanju vlastitih granica, lupanju od tkz. trkački zid, mora se vrlo taktično krenut i imat unaprijed razrađenu cijelu strategiju. I uz to maraton se al' stavrno ne trči nogama nego glavom to je bitna razlika (za polumaraton je dovoljna fizička spremnost), znači možeš ti bit 100% u fizičkoj spremi a da ga ne završiš ili jednostavno odustaneš pred sam kraj, ono pukneš ko kokica Oh kakvih sam sve priča čula i to od vrsnih trkača!!!

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Kako god bilo, ti ga fizički sigurno možeš istrčati (uz odgovarajuće pripreme jasno), jedino ćeš fakat morat pojačat prehranu.
    a znaš mene adrenalina tip, mogu ja njega istrčat i sad al ne mislim ga trčat 5h hebi ga kad sama sebi postavljam visoke standarde.

e ovo si dobro primjetila Dijana, prehranom ću se posebno pozabavit, a i kažu da bankrotiraš na svim tim dužinskim treninizima jer nosiš te energetske pločice, gelove, banane, shakeove, whey, čokse, izotonike i dr. Puno ljudi mi je reklo da se udebljalo tijekom priprema za M, al nekkao mi se čini da ja neću bit taj tip nego ću se prije osušit a ne bih htjela da mi strše kosti na licu. Morat ću definitivno malo pojačat prehranu al nadam se da će i organizam sam tražit. Majke ti mile izgubit 2.500-3.000 kalorija po treningu ideeš..valjda neću past u trans, uzimat ću suplemente obavezno.

kjb na prase jel ono klokan bio na Krku?

Sani i flopi, sretan rođendan prvorođencima!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2016. at 14:29

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Boxice uživajte u Austriji na skijanju, bit će vam prekrasno, kao dijete sam skijala i poslije više ne. Nekad budem ponovno...

Mene bi u maratonu najviše sekiralo kako ću piškiti kad me potjera
    Vidiš kako si dobro i ovo primjetila, svašta čovjeku pada na pamet kad si vizualizira koliko to traje a treba izgubit najmanje moguće vremena na stajanja.
    Ja inače piškim baš često jer puno pijem svakih sat i pol do dva, PM izdržim bez piškenja ali M sigurno neću moći izdržat toliko dugo posebno jer se treba tankat tekućinom prije utrke. Ima više načina: kad pada kiša čula sam da ženske (upozorenje gadljivo je) pišaju preko robe jer ionako budu mokre od kiše,a ako je suho a ništa u neki Toi, njih ima putem a bude i grmlja muški samo stanu uz stazu i okrenu leđa blago im se.

Angie, vrhinski trening!
    Skulirana odlično za Slavoniju i mi ćemo morati.

Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, tek sad pročitah kaj si sve napisala.
    Uspjet ćeš sigurno! Onda u Ljubljanu. Mislila sam da ćeš odabrati Zg.
    Tebi će jedina stvar biti koju ćeš morati ponavljati: uspori, uspori, uspori...
    Tekst na majci mi se jako sviđa!
    Nera, to mi je najgori dio uspori, uspori..ko da me netko vuče i koči, a moram ako mislim izdržat do kraja.
    I meni moja "buduća" majica s textom zvuči onako i naravno posvetit ću svoj 1.M svojoj djeci nego kome.

A u Ljubljanu se ide preko kluba pa zašto ne, super je jer nije daleko, noge će bit odmorne, svi hvale Lju a bome ću uzet i koji dan BO nakon maratona jer si tad neupotrebljiv ali ponosan.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2016. at 14:40

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

QB mene bi vise bilo strah da me takve budale ne napadnu fizicki kad sam s djecom, zato kazem ignore.

Skulirana super plan, pogotovo ovaj city break
    Ni ja nisam bila u Slavoniji al nadam se na proljece. Vidit cemo.

Lili, navijat cemo za tebe!!
    Tekst za majicu je preuzet od jedne forumasice ako se ne varam?

Mi smo upravo u busu za kuci, smrc.
    Ja neman planova oko kolaca, rucka, ma jos ni bor nemam okicen!! Al valjda cu sve stic. Ni poklone sve neman
    Panika mi je i za pm jer nisam trcala ni vjrzbala sta zbog puta, sta tatine operacije.... sutra se moram ustat ujutro ako cu trcat. Ne znam kako cu to izvest.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja ovakva temperamentna valjda neću moći spavat ni prije ni nakon M. (hodat ću po oblacima).
    No polako dotad ima da istrčim još par polumaratona...strpljen, spašen.

i cure stvarno ste sjajne , puno mi (svima nama) znači vaša podrška, a ovo tu što pišem mi dođe ko psihoterapija ili pisanje dnevnika što sam prestala prije dosta godina.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mb, jelda da je Prag divan

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure baš ste drage sa zagrljajima i podrškom. Dobro sam ja i jako sam svjesna da me trčanje održava psihički zdravom.
    A maraton (kad god bude bio, Lili i trener je spomenuo Ljubljanu kao prvi mogući izbor - samo kud baš pripreme po lljeti, ima da svisnemo), ću posvetiti svom tati jer je baš bio ponosan na mene i moju trkačku karijeru.

Lili, "klokan" je bio na nasipu poviše Jaruna
    Posljednje uređivanje od kjb : 16.12.2016. at 14:46

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    QB mene bi vise bilo strah da me takve budale ne napadnu fizicki kad sam s djecom, zato kazem ignore.

Skulirana super plan, pogotovo ovaj city break
    Ni ja nisam bila u Slavoniji al nadam se na proljece. Vidit cemo.

Lili, navijat cemo za tebe!!
    Tekst za majicu je preuzet od jedne forumasice ako se ne varam?

Mi smo upravo u busu za kuci, smrc.
    Ja neman planova oko kolaca, rucka, ma jos ni bor nemam okicen!! Al valjda cu sve stic. Ni poklone sve neman
    Panika mi je i za pm jer nisam trcala ni vjrzbala sta zbog puta, sta tatine operacije.... sutra se moram ustat ujutro ako cu trcat. Ne znam kako cu to izvest.
    Da preuzet al mrvicu modificiran po mome.

QB,
    ja lajava bi mi svašta rekla, al bi više išla na to da se posrami nego da ga vrijeđam (osim ako sam u pms-u).
    MB a ti si se nauživala, i molim lijepo izvoli čim prije u trk jer 26.2. će doći brzooo!!!

Ajd pls savjet ti si cosmetics guru, čiji ruževi duže traju, a da ne suše usne? koja marka? Silno sam htjela uzet od Sephore, al nema ih više u RH, nema ih ni u Belgiji uh...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=kjb;2941934]Cure baš ste drage sa zagrljajima i podrškom. Dobro sam ja i jako sam svjesna da me trčanje održava psihički zdravom.
    A maraton (kad god bude bio, Lili i trener je spomenuo Ljubljanu kao prvi mogući izbor - samo kud baš pripreme po lljeti, ima da svisnemo), ću posvetiti svom tati jer je baš bio ponosan na mene i moju trkačku karijeru. [QUOTE]

ajme draga rasplakala si me u uredu, čitam i brišem suze
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2016. at 14:50

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kjb

Lili kakve ruzeve volis? Ja nosim uglavnom mat.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Angie Prag je divan <3 a i Bec bome <3
    Ma predivno nam je bilo!
    I mogu vam rec da je najveca guzva na zagrebackom adventu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Angie Prag je divan <3 a i Bec bome <3
    Ma predivno nam je bilo!
    I mogu vam rec da je najveca guzva na zagrebackom adventu
    Ludilo za ZG Advent

joj da i Prag i Beč su
    A mi smo prodali onaj laptop što je muž dobio na nagradnoj, kupial sam nam maloprije karte za sve 4 za London na proljeće

MB ma nisma baš ljubitelj tih mat jer baš oni znaju bit jako suhi, boju znam al bi voljela da su onako "hidratizirajući" a ti se obično brzo skinu ako se ne varam, ja bih jedan crveni koji otvara i jedan boje mesa, al da mi je ok osjećaj dok su na meni i da traju.. Jel uopće takvo nešto postoji? il ću morat zavirit po Chanelu i Dioru?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 16.12.2016. at 15:33

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ludilo za ZG Advent

joj da i Prag i Beč su
    A mi smo prodali onaj laptop što je muž dobio na nagradnoj, kupial sam nam maloprije karte za sve 4 za London na proljeće

MB ma nisma baš ljubitelj tih mat jer baš oni znaju bit jako suhi, boju znam al bi voljela da su onako "hidratizirajući" a ti se obično brzo skinu ako se ne varam, ja bih jedan crveni koji otvara i jedan boje mesa, al da mi je ok osjećaj dok su na meni i da traju.. Jel uopće takvo nešto postoji? il ću morat zavirit po Chanelu i Dioru?
    Meni svi nabrojani gradovi divni, pogotovo bez Adventa
    Lili super za London u proljeće, bit će vam super. Jeste morali puno nadoplatit za karte?
    A propos ruža, ja imam divan L'orealov crveni 297 koji dugo drži http://www.superdrug.com/Make-Up-Off...n-5ml/p/365550

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Wow ovaj bi bio za mene i bojom.i karakteristikama.
    hvalaaaa kjb ...potrazim ga.
    Nismo nekih 500kn doplate i imamo sve 4 karte

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili super za London! I ja bi isla!

Da, ti satin se obicno brzo skinu.
    Loreal je super, pogledaj i deborah, imaju dobrih a dugotrajnih ruzeva! I mac naravno! Njihovi su mi isto odlicni.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili kozmo i bipa ti imaju ovaj vikend 30% na dekorativnu kozmeziku

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lili kozmo i bipa ti imaju ovaj vikend 30% na dekorativnu kozmeziku
    To sam ja danas iskoristila
    Korektor, tush za oci koji nisam godinama stavljala i rumenilo u sticku

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kris
    I ja planiram navratit sutra

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kjb, znam kako se osjecas, prosla sam to prije puno godina, dio mene je tada definitivno isto otisao, drzi se draga, tu smo za utjehu i podrsku.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ne znam jeste li probale kozmetiku od eveline...nisu nesto skupe a ja sam otkrila da imaju fenomenalan tekuci puder,2u1 korektor i puder.Ne skuplja se u sitnim boricama i koza djeluje frisko, cak me mm pitao da li imam puder ili bb kremu. Izvrstan mi je za zimsko doba i djeluje prirodno. Mogu reci da je bolji od puno skupljih marki u drogerijama.U bibi imaju.

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kris je li taj puder za masnu ili suhu kožu? Ja sam kupila tamno zeleni lak sa šljokicama, sutra imam tulum sa školom.
    Mjerila sam se jutros i imam 5 cm manje u struku nego prije dva mjeseca!! Ali kile gubim i dalje samo jednu mjesečno što znači da ću taman idući Božić doći do idealne težine
    Večeras me čeka dužinski trening (12 ili 14km) prilično je zahladilo od prekjučer.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kaže ovako: polumat, 16h,kompaktnost srednja.
    Ja imam nude nijansu i kada sam ga uzela cinilo mi se da sam možda fulala...medutim kada sam namazala na lice, stopio se sa tenom.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Na njega ne stavljam puder u prahu jer nema potrebe a imam vise suhu kozu i uvijek mi je problem sto neki tekuci puderi kada ih naneses se pretvore u prah. I da, nanosim puder sa onom magic sponge

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •