Aha, u knjizare vj. je dosla. Ja sam je davno vidjela u run&treku.
Aha, u knjizare vj. je dosla. Ja sam je davno vidjela u run&treku.
Lili ti sve stignes
Ja imam poklone za djecu, zapravo cimavica sve izabrala ove god. Cak mi je super bilo s njom u shopingu i zeli opet ic![]()
Dosad je bizala od mene kad sam isla po ducanima
Jedino za MM-a neman poklon. Neman ni ideju!! Sta vi svojim muzevima kupujete?
Kris kako je cura?
Spavala je. I sada je bolje. Malo joj se zavrti kada se ustane i to je to. Biti cemo pametniji u srijedu nakon eeg-a.
Neka bude kako ste vi cure pisale. Izolirana epizoda.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Moj ce dobit carape jer mi dodijalo krpat 'krompire'. I papuce neke normalne da mogu bacit ove odvratne plasticne camce koje sad nazuva dan i noc-poludit cu od njih-br.45 su i ne daju se sutnut pa se potipam preko njih
Kris-vjerujem da ce sve biti ok
Ja se pripremam za trening-natačem malu i pijem kavu
to je zato sto mi je organizacija drugo imeono meni najvaznije je da obavim puno toga al pravodobno tako da rijetko pregorim. Hebes ono 100 stvari napravis pa kroknes u krevet i danima ne znas za sebe od umora i svega.
super za cimavicu da sad hoce s tobom, odlicno!!!
Ja sam svom kupila onaj drzac za mob sto se stavlja na nadlakticu dok se trci. Taman velicina za njegov ogromni mob.
Kris ma sve ce bit ok, sigurna sam.
QBna carape i papuce.
Mm je dobio duksu. Sin mish bezicni a srednja sluske. Za najmladju jos ne znamo....a sto sam ja dobila jos me progoni iz ormaraa moj božićni je kod njegovih.
kris, mogu misliti kako ti je, ali vjerujem da ce sve biti dobro
ja sam upravo odradila paklen trening koji je postala nasa zhang
30 minuta
3 kruga
u prvom sklekovi (10,9,8,7,6,5,4,3,2,1) i zgibovi (modificirala pod stolom) (5,4,3,2,1,5,4,3,2,1)
u drugom sklopka (v-ups) (20,18,16,14,12,10,8,6,4,2) i marinci (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10), radila sam sa skokom, bez skleka
u trecem cucnjevi (20,18,16,14,12,10,8,6,4,2) i iskorak skokovi (2,4,6,8,10,12,14,16,18,20)
naizmjenicno se izvode a i b vjezbe, pa minut odmora prije sljedeceg kruga
uf uf uf
sad se idem onesvijestit u krevet
jos nikom poklon nisam kupila, to cu jedno popodne ciljano u shopping
jutro djevojke, ajmo ustajanje!
summer bravo povratak ti je zmajski!
QB ti si baš energična, npr. pola od ovog što nabrajaš mislim da ne bih mogla s tako malom djecom, bravo!
jučer 5 km, bilo mi je prilično hladno i nisam se zgrijala dobro do samog kraja, mislim da sam trebala još jedan sloj odjeće obući
no dobro, osjećaj je nakon odrađenog bio naravno odličan1
knjiga je stigla u knjiŽNICE
ne znam je li stigla u knjiŽARE, tražila sam je u studenom, ni u jednoj zagrebačkoj je nije bilo, do sada su vjerojatno stigle...
Murakamijevo trčanje sam ljetos pročitala i baš sam uživala
čovjek mi vadi misli iz glave i stavlja u svoju knjigu
danas imam nekih obaveza pa ne znam kad da ubacim vježbanje
a trebala bih malo nešto sa snagom odraditi
no imam frizuru pa jutros neću:anci:
jutro cure moje!
samo da vam mahnem
ja stalno u nekom kaosu i nista ne vjezbam, jer se obicno preforsiram pa me sve pika, zateze, bolucka
i onda moram u horizontalu...
vidim da ste mi vrijedne na svim poljima i bravo za to!
punosvima!
Summer onda mi ga valja probati. Vuče mi na umiranje.
Flopi naravno da se odmara kad se ima nova frizura.
MB s obzirom da je cimavica tvoje dijete, mislim da joj se tek budi taj gen za šoping. Kad nam za par godina napišeš ovdje, Cimavica ne izlazi iz radnji
.
Sinoć mi se smirila bol, pa sam odradila pyramid. Ostaju mi još dvije sedmice focusa, i već primjećujem da mi nije izazovan. Ono skačem ja, kao i uspušem se ali nije da kapa s mene. Izazov su mi još jedino utezi od 4 kg.
Ne znam šta bih poslije.
Jutro
summer ovaj tvoj trening je opak, mislim da to ne bih uspjela ni do pola
I ja sinoć otišla na trening, riknuli smo opet. Trenerice se i same pripremaju za Božić pa nas stvarno dobro izmrcvare. ali nije mi žao, nimalo! kad se sjetim kakva me neumjerenost u jelu i piću čeka još jače mašem girjom, haha
blago vama koje ste kupile darove, mene to još čeka, napol sam samo pokupovala. grozim se šoping centara u ovo vrijeme, a zakasnila sam za online shopping
Posljednje uređivanje od Angie75 : 20.12.2016. at 09:03
angie bravo
summermorat cu ga zapisat za isprobat!!
j-la hmm, neman pojma, predji na zuzku?
jucer sam dosla kuci u 21h, naravno da nisam ni vjezbala ni trcala. majke mi danas cu nekom glavu odgrist ako i danas ne odem :pms:
meni ostaje sa shoping ili sutra ili petak![]()
cimavica ima puno kontrolnih ovaj tjedan pa je ne mogu vodit sa sobom. ali ajde tjesim se da sam najvaznije kupila a muz ako dobije sta dobije![]()
Bravo summer,pakleni trening naseg zmaja!!!
I ja cu ga odradit sad kad dodje produzeni vikend. Veselim mu se!
Flopice tu info imas za svoj grad ili Zg ? Jer ja sam pitala u Zg i svugdje mi kazu da jos nije stigla. Ajd sutra cu ponovo.
Ginger mozda nisi aktivna tu na topicu al kad vidim koliko si vec kolaca ispekla idees svaka cast
Ja cu jedan-dva a ostale kupim. Ionako bolje da ih imamo manje po kuci
J-la dobro si ti to uspjela s takvom rukom!
Angie tako treba samo ti rasturaj!
Ja sam danas ponijela kompletan outfit s planom da trcim s posla doma al sve ce ovisit hocu li bit premorena od posla, hoce li bit klisko jer ne bih se bas polomila. Plan mi je ako trcim da trcim po travi.
MB i moja ima nekoliko kontrolnih, mislim stvarno da im nisu mogli stavit prosli tjedan no dobro.
a poklon za muza ma ajde nek to ne bude velika briga![]()
ima i maza 2 kontrolna cini mi se ali cimavica bi ih trebala imati 6!? znam da to nije po pravilima ali navodno su neki iz razreda molili dva profesora prosli tjedan da se kontrolni odgode iako su imali najavljena 4 za ovaj tjedan. tako sutra ima 3 kontrolna![]()
pozdrav djevojke!
ovaj tjedan nema mog Pounda, trenerica se pokočila...
pa ćemo doma vježbati
jučer 3x:
25 čučnjeva
30 sec plank
15 pulsirajućih čučnjeva
12 mountain climbers
10 sklekova
10 iskoraka naprijed
25 sec hollow body
20 butt kicks
nastaviti ćemo danas pa opet četvrtak i petak (tako je po programu)
u subotu smo bili na adventu, totalno sam razočarana...
hrpa ljudi (Vončinina puna autobusa), ne možeš nigdje, samo sam gledala da ne izgubim djecu...
otišli smo na kraju u Klovićeve, pa se spustili u tunel Grič, pa do Bogovićeve...
tamo kupili fritule koje su bile sirove iznutra...
na Zrinjevcu isto kaos...
nije mi niti onako lijepo okićeno kao prošle godine...
pokloni - dio imamo, ostatak idemo sutra u shoping
kolači - sveki radi suhe, ja ću mađaricu i kremšnite
E. je jučer imala dva testa, još joj ostaje lektira prekosutra...
imala je jučer priredbu u školi, prvi nastup u velikom zboru, sva si je bila ponosna
(samo za info: ovo nije klasičan školski zbor gdje pjevaju svi koji žele pjevati, nego imaju baš selekciju pa pjevanje i zbilja zvuči dobro)
a ja sam tulila po običaju...
danas malac ima božićno druženje u vrtiću, pa ću nastaviti u jučerašnjem tonu
bravo za sve odvježbano!
Kris, mislim na maličku!
Boxice![]()
MB neću Zusku. Mada bi od toga koliko mi ide na živce izvukla maksimum iz sebe
.
Lili ne znam kolika je temperatura u ZG, ovdje je minus i sva trava je zaledila. Sve je suho, osim par barica koje su zaledile.
Moji pokloni kupljeni odavno. Spakirani čuče na dnu ormara.
Napravila 4 vrste suhih keksa koji su na pol potamanjeni (ne smeta, 7 doza). Još planiram lješnjak trokute i bijelu pitu, Kavkasku tortu na Badnjak.
Kod nas pregust raspored: domjenci, predstave, radionice, ročkasi... Odbrojavam do Badnjaka i jedva ga čekam.
Ne pada mi na pamet trčati po ledu. Kod nas je sve bijelo od inja već 5 dana. Kad već nema snijega, bar je inje pokrilo sve pa imamo pravu zimsku čaroliju.
Pilates sam prisiljena preskočiti zbog silnih obaveza. Nadam mu se u četvrtak.
Zavidim na kolačima. Ja sam tek jučer skužila da je 24.ovaj tjedan! Nema teorije da išta stignem.
Zavidim na trčanju. Ja ne mogu na wc otrčat, kamoli na neku livadu/nasip.
Zavidim na poslovima. Ja samo perem guzice i nitko me ne plaća za to.
Zavidim na adventskim šetnjama po vrevi grada. Ja bih rado jela prijesne fritule i oparene knedle, a ne ostatke iza djece. Gledala bih i tuđe guzice, samo da ih ne moram prat.
Najmanja je zaspala u 5. Osjećam se kao živi mrtvac s rota virusom kojeg je 4 puta pregazio bager. Vjerojatno tako i izgledam jer pijem kavu bez da sam oprala zube ili se počešljala.
Uspijem li danas trenirat, zvat ću čak norisa da mu se nasmijem u facu.
QB, sve ti bude onako kako si sama posložiš!
Zavidim na kolačima. - uvijek postoji Dr. Otker za slučaj nužde (princes krafne su uvijek postojane)
Zavidim na trčanju. - ne trčim niti ja, ali treniram vježbe snage, a to već radiš
Zavidim na poslovima. - to ti je sad privremeno jer si krepana od svega, inače i ti radiš
Zavidim na adventskim šetnjama po vrevi grada. - apsolutno ništa ne propuštaš
Ja bih rado jela prijesne fritule i oparene knedle, a ne ostatke iza djece. - bogme ja ne jedem njihove brčke...bacim, a ja jedem svoje
Vjerojatno tako i izgledam jer pijem kavu bez da sam oprala zube ili se počešljala. - ovo i ja radim vikendom i baš me briga
eto, sve se da riješiti!![]()
Boxicei ja nastavljam u tvom tonu u četvrtak. Kćer mi nastupa na velikoj školskoj priredbi i to prva od svih kao anđeo, nešto recitira. i poslije ostaje na pozornici, dodavat će mikrofone zajedno s frendicom svima koji nastupaju. Mogu mislit kako ću se raspekmezit.
Dijana i Nera, mislite da je ipak preopasno a ja sam mislila po travi uz nasip. Ako ne odem danas neću moći trenirati do petka, a zadnji put sam trčala u nedjelju. sutra mogu jedino od 19-20h a to mi se čini prekasno i prehladno, a u čet mi kćer ima priredbu.Tako da mi se led ali po danu čini kao bolja opcija.
Ah ne znam ni sama vidjet ću, imam 15 min zagrijavanja pa dionice 6 x 400 m (na 4:25) i 5 min rastrčavanje)
Nera bravo na organizaciji a bome i silnim kolačima!
QueenBee, presmiješna si mi sa svojim komentarima!izjadaj se tamo na temi: Ne mogu više ne spavati! bit će ti lakše jer tamo cure razumiju tvoje trenutne probleme, a mi ovdje ne pružamo adekvatnu podršku i razumijevanje za nespavanje samo za vježbanje
Shame on us! Jedino ti tu Jadranka ima malu bebu, ostalima su djeca ipak starija, pa koliko toliko bolje spavaju.
Kris drž se! mislim da sam vidjela na božićnom domjenku onog muževog frenda al u gužvi mu se nisam uspjela javiti.
Summer, pridružujem se zajedničkom divljenju.
Lili, pažljivo trči, ne znam da li postoji tehnika trčanja po skliskom. Ti nisi jučer bila na treningu? Ja nisam stigla, bila na još jednoj priredbi i poslije na Orašaru.
Kris, kako je malena, sutra je EEG?
Jutros 30DS, vidjet ću popodne da li ću malo trčati. Sutra planiram na klupski trening.
Pokloni - opustošili Decathlon, ima da se svi rekreiraju. A curama već odavno planski kupljeno sve što im treba.
Uuuuu di je ta tema da ne spamam ovdje vise?
Ma nemojte me previse ozbiljno shvacati-to ja volim sve izbacit iz sebe da me ne izjeda iznutra. Odsad ovdje samo o vjezbanju![]()
QB pa ne pišemo ni mi samo o vježbanju!
Boxica je sve sažela ono što bih ti i ja rekla.
Jap sutra je eeg. Ona je dobro. Kaze da bi danas u skolu. Neka ide. Hvala cure kaj mislite. Zaspala sam prije ponoci i nisam se micala do jutra.
Najmlada smizla je u mini pubertetu na entu...trece dijete a najvise me ubije u pojam. Ponasa se kao divljak. Tuce se, svadi,psuje, pljuje...ovo dvoje su andeli prema njoj.Ceka me ciscenje kompletno i pokusaj spremanja kolaca.
Lilli ma biti ce prilike da se upoznate. A plakat ces ziher, ja ridam kao naricaljka kada mala nastupa, nemam nikakvu kontrolu
QB sve su cure rekle. Ne propustas nista specijalno.
Bravo za odvjezbano, odradeno, ispeceno, pripremljeno, pospremljeno. Ipak je ovo nase doba
P.S. brojim sitno do rockasa i bas me provocira onaj poklon iz ormara.
Kris naricaljka
kjb ovaj tjedan sve odrađujem sama, u ned sam odradila pon.
QB ma samo ti piši i ovdje. I mi pišemo sve i svašta, al čini mi se da bi meni bilo lakše da mi netko napiše i ja sam u istom sosu, ne spavam noćima..
Inače tema ti je: http://forum.roda.hr/threads/43606-N...pavati!/page48 uh sjećam se kad sam je ja pohodila...ajmee...teško je bilo.. al prođe, samo dan po dan. Drž se draga!![]()
Vi svoje bar mozete gledat, moja nastupa u lisinskom, a ja bih trebala platit da je gledam, eto apsurda..
Dijana jel pjeva, svira, plese?
A sta ces, platit ces![]()
Pjeva u zboru, necu platit, nesto ce se prenosit, pa cu gledat na tvu, sta ces..
Jel roditelji ne dobiju ulaznice? Obično daju nešto ulaznica pratnji onih koji nastupaju![]()
Ma užasno mi je to kad moraš platiti da gledaš vlastito dijete i na tome zborovi zarađuju. Ja ne samo da moram platiti nego sam i ostala bez karte! Rasprodan koncert, i da nisu osigurali bar jednu kartu po djetetu nego ko prvi njegovo![]()
dijana bas bezveze
ja isto placem na priredbama :placipizda:
QB samo ti pisi
ja sam prekjucer legla u 2 a sinoc u 1. dizanje u 6:30.
znam da nije ni slicno ko tvoje ali nisam se naspavala pa ne mogu ni zamislit kako je tebi sa manje sna.
Qb, slusamo te mi, ne brini, otvoreni smo za sve vrste problema
Ivana, grozno. Ja se nisam ni raspitivala, mislim da je 250kn jedan koncert, a toga ima vise.
Kajgod, bolje joj nesto kupim za tu lovu..
Bila je humanitarna štafeta za socijalnu samoposlugu.
Sinoć bio malo teži trening 7km punom snagom, danas ću se samo rastezati.
Kris biti će ti curka ok i ja sam stalno padala u tim godinama ali ne samo zbog krvi nego i zbog gladi i dugog stajanja.
Summer zakon vježba, ti si sigurno jako snažna.
Bravo svima ostalima za odrađeno!
i mi plaćamo za ples, (ritmika), tvoje dijete nastupa 2-3 minute, ali su cijene ipak niže, 30-ak kuna, no nakupi se ako ide više članova,
plus plati kostim za nastup, a nije niti mjesečni izdatak zanemariv
Dobili nalaze stitnjace. Njoj su skroz smrdani hormoni stitnjace
Tsh 4.09
Anti tpo 445
Anti tg 169
T4 81
Nemam pojma kaj dalje
Kris.
Je l imala kakve simptome koji bi upućivali na bilo šta? Da li bi to moglo biti zbog ulaska u pubertet? A joj, mišica mala.
Pa nemam pojma da li mogu biti smrdani zbog toga.
Od simptoma;zivcanost i hladnoca...zivcanost moze biti sa pubertetom a i malo se teze nosila sa promjenama u skoli ali shendlala je to. Sitna je dosta. Ako sam ista ocekivala onda je to hiper a ne hypo. Hashimoto vjerovatno jest. Vidjet cemo kaj doc kaze
Kris draga
jel mogu nalazi zbog hormonalnih promjena u pubertetu bit "lažni", pitam možda prebanalno pitanje al opet sve se nadam da je to neko privremeno stanje. Mazi je i pazi.
Ne znam. Nisam naisla na tako nesto. Pricala sam sa med sestrom svoje doc kod koje cu je prebaciti. Ona je jos uvijek kod pedice...fakat rijetko idemo doktoru i ona kaze da je to hashimoto ali da nece trebati terapiju. Vidjet cemo sve kada dodem do endice.
Da se vratim na temu: danas 30 min i onda nas djeli samo 1 korak do 5k. Drzte fige
Curke, samo da vas sve pozdravim.
Nista ne vjezbam, samo skicem, jedem i radim kolace.
Vjezbanje ceka slijedecu godinu.
Kris, saljem veliki zagrljaj!