Kris, u šoku sam da curice uopće mogu imati poremećaje štitnjače...

nadam se da neće trebat terapija i da će se stabilizirat...
nisam upratila,zašto je uopće išla vadit krv?
QB, moj je sinoć partijo a inače baš solidno spava i jutros sam bila ko' da me bager pregazio,MMu sam rekla da ne znam kako izdrže oni kojima je to svakodnevnica....
Dijana,eeee pa ti kliži...ja sam moju samo promatrala u luna parku jučer,imamo neko mini klizalište koje se topi radi pretoplog vremena,ccc....
napravila 5 vrsta pralina,zvuči fancy ali samo topim na pari crnu čoksu uz kokosovo ulje i umješam razne dodatke (koru naranče,đumbir,lješnjake,kokos...) to onda uljevam u silikonske kalupe u obliku zvjezdica, ohladim i u fridge....najekstravagantija mi je sa punjenjem od šumskog voća,ubacila u sredinu malo džema...
lili, na ovom linku imaš fora recepata :
http://www.tvornicazdravehrane.com/
ovi raw iz knjige mi svi super izgledaju ali još nisam nijedan napravila,to ću sutra...ne mogu puno stat...
i dalje vježbam po rasporedu jedino griješim sa prehranom i mogu vam reć da me strah subote ujutro kad se moram slikavat,mjerit i slat treneru,mislim da će se vidit da ne jedem po PS-u...od sutra ću se malo pripazit da stomak izduši do tad LOL...
poklone sam kupila i umotala ima 3 tjedna,da ne napišem sitno imena u kantunu ne bi se sjetila koji je čiji...LOL...
mala je dobila romobil iz Decathlona...mali nije ništa,njemu će bit najveća fora parat papire od tuđih poklona...
kuću smo okitili,starija htjela svoj mali bor za u sobu,sa MMom u Peveca uzeli toliki da joj ne stane u sobu,tako mi treba kad ostanem čekat u autu...[emoji38]
tako da sad imamo bor na galeriji na katu i u DB...naravno,sad nema dovoljno ukrasa pa moramo još uzimat...
laku vam noć uz što više sna ovima sa sisavcima...