Stranica 267 od 275 PrviPrvi ... 167217257265266267268269 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,301 do 13,350 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kris potraži još koje mišljenje, ne razumijem zašto joj ne bi dala terapiju...
    bem mu, kad su djeca u pitanju sve je sto puta teže

ja danas ništa od vježbanja a ni neću, jedino šetnja kasnije po svježem zraku
    ovih sam dana stalno u điru
    i stalno nešto pijuckam
    ovaj tjedan planiram barem još jedan trening odraditi, bilo trčanje bilo snaga

ivanas baš grozno...
    kakav je to pristup?
    najprije mi je suludo da se mora platiti a još luđe da roditeljima nisu osigurane karte...

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

terapija se ne daje odmah. sve osim antitijela joj je ok.
    pusti se da stitnjaca ipak radi. dok moze. jer kad se jednom krene s terapije se ne silazi

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja ipak odradila svoj trening na povratku doma.
    Dionice po ledu, pa recimo da sam vas se sjetila i da je bilo izazovno

Preskakanje treninga mi je bila gora opcija od trcanja po ledu

Usla sam u stan, samo se presvukla pa sa sinom logopedu. Poceo me trbuh bolit jos sinoc al ga ignoriram, ali danas sam nekoliko puta bila na wc-u tako da sam se sad ipak smirila i legla. Uh ovaj tjedan pred Bozic bas je nabrijan, cak i na poslu.
    Umor me copio samo takav.

Sani uzivaj kao i ti Flopice u picencima!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.12.2016. at 19:57

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    terapija se ne daje odmah. sve osim antitijela joj je ok.
    pusti se da stitnjaca ipak radi. dok moze. jer kad se jednom krene s terapije se ne silazi
    A pod kaj spada anti tg? Po vrijednosti trebaju biti do 115 a njoj je 169.
    Ja isto nisam da pocne sa terapijom odmah ako nije nuzno jer bas to: pije se dozivotno. Ali endica ce znati bolje kada dodemo do nje.
    Jedino sto je jasno jest da je hashimoto.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Magriz,

jel trcis?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    A pod kaj spada anti tg? Po vrijednosti trebaju biti do 115 a njoj je 169.
    Ja isto nisam da pocne sa terapijom odmah ako nije nuzno jer bas to: pije se dozivotno. Ali endica ce znati bolje kada dodemo do nje.
    Jedino sto je jasno jest da je hashimoto.

antitijelo
    a i hashimoto se potvrduje i uzv a ne samo antitijelima (koja su uglavnom puno puno visa). tako da, cekaj potvrdu kod endokrinologa

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Magriz,

jel trcis?
    da

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    da
    A jesi rjecita
    Super da trcis.Mene bas neugodno danas iznenadilo kako je tesko trcat po zaledjenom Jarunu :/ nadam se da ce se do pon otopit taj led jer tesko mogu zamislit 16km u takvim uvjetima.

Lijepo mi spavajte drage moje!!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prijavljujem 30 min pace 6:39
    Uf!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kris nadam se da ce bit sve ok ~~~~~~~~

Prijavak: 5 km, pace 5:48.

Lili, kod mene idealnih 12c!
    Nije te bilo strah da se okliznes ili nesto?

I kucu sam danas ocistila pa sam zadovoljna danasnjim danom
    Cimavica je dovela macica u kucu pa su dica imala zanimaciju cili dan.

Magriz svrati nam cesce

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uletila Kris, bravo, super napredujes!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, kod mene idealnih 12c!
    Nije te bilo strah da se okliznes ili nesto?
    :
    Ma da sta me bilo strah..al da sam isla sutra po mraku u pol 8 navece pretvorila bi se u sanru.
    Blago ti se za temp.kod nas u 16:30h bilo "samo" 15 stupnjeva hladnije. Trcala sam na -3C.

ozbiljno sam poceka razmisljat o kompresijskoj potkosulji jer ove hladnoce su fakat brr..

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

A sta ja znam, ako je zaledjeno... ne zvuci bas ugodno za trcanje.
    Ja sam isla u 17h trcat, eto skoro isto vrijeme a temperatura velika razlika. Imala sam dugi rukav al zavrnula sam ih do lakta nakon 1.km. mogla sam komotno kratke i preko dugi pa se skinit al bilo mi nekako hladno kad sam krenila od kuce.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nemoj mi ni pisat.. ne zelim znat
    Kris faco bravooo , samo tako dalje!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.12.2016. at 23:14

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Hvala, cure, na podrsci. Necu vise kukat-nit mi je to u krvi nit vam se to slusa. Sve ste to prosle i znate kako je.

A evo da i ja prijavim neki kao trening. Nunala malu u narucju pa odradila 100 dubokih cucnjeva, 100 iskoraka i 50 vjezbi za listove. Jos malo trbuha kad sam ju uspjela spustiti.
    Bravo svima za otrcano i otrenirano

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Kris-drzim fige da nije nista ozbiljno ipak

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kris, u šoku sam da curice uopće mogu imati poremećaje štitnjače... nadam se da neće trebat terapija i da će se stabilizirat...
    nisam upratila,zašto je uopće išla vadit krv?

QB, moj je sinoć partijo a inače baš solidno spava i jutros sam bila ko' da me bager pregazio,MMu sam rekla da ne znam kako izdrže oni kojima je to svakodnevnica....

Dijana,eeee pa ti kliži...ja sam moju samo promatrala u luna parku jučer,imamo neko mini klizalište koje se topi radi pretoplog vremena,ccc....

napravila 5 vrsta pralina,zvuči fancy ali samo topim na pari crnu čoksu uz kokosovo ulje i umješam razne dodatke (koru naranče,đumbir,lješnjake,kokos...) to onda uljevam u silikonske kalupe u obliku zvjezdica, ohladim i u fridge....najekstravagantija mi je sa punjenjem od šumskog voća,ubacila u sredinu malo džema...

lili, na ovom linku imaš fora recepata :http://www.tvornicazdravehrane.com/
    ovi raw iz knjige mi svi super izgledaju ali još nisam nijedan napravila,to ću sutra...ne mogu puno stat...

i dalje vježbam po rasporedu jedino griješim sa prehranom i mogu vam reć da me strah subote ujutro kad se moram slikavat,mjerit i slat treneru,mislim da će se vidit da ne jedem po PS-u...od sutra ću se malo pripazit da stomak izduši do tad LOL...

poklone sam kupila i umotala ima 3 tjedna,da ne napišem sitno imena u kantunu ne bi se sjetila koji je čiji...LOL...
    mala je dobila romobil iz Decathlona...mali nije ništa,njemu će bit najveća fora parat papire od tuđih poklona...

kuću smo okitili,starija htjela svoj mali bor za u sobu,sa MMom u Peveca uzeli toliki da joj ne stane u sobu,tako mi treba kad ostanem čekat u autu...
    tako da sad imamo bor na galeriji na katu i u DB...naravno,sad nema dovoljno ukrasa pa moramo još uzimat...

laku vam noć uz što više sna ovima sa sisavcima...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 21.12.2016. at 00:52

QueenBee avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Skuli-napravite svoje ukrase. Zaista ne uzme puno vremena. Npr. Andjeli od makarona-ako imas glue gun. Ili od slanog tijesta i modli za kolace, umotati orahe u foliju i sl. Sve mogu djeca radit

Hvala na zeljama relativno smo ok ovu noc
    Posljednje uređivanje od QueenBee : 21.12.2016. at 04:57

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, u šoku sam da curice uopće mogu imati poremećaje štitnjače... nadam se da neće trebat terapija i da će se stabilizirat...
    nisam upratila,zašto je uopće išla vadit krv?

QB, moj je sinoć partijo a inače baš solidno spava i jutros sam bila ko' da me bager pregazio,MMu sam rekla da ne znam kako izdrže oni kojima je to svakodnevnica....

Dijana,eeee pa ti kliži...ja sam moju samo promatrala u luna parku jučer,imamo neko mini klizalište koje se topi radi pretoplog vremena,ccc....

napravila 5 vrsta pralina,zvuči fancy ali samo topim na pari crnu čoksu uz kokosovo ulje i umješam razne dodatke (koru naranče,đumbir,lješnjake,kokos...) to onda uljevam u silikonske kalupe u obliku zvjezdica, ohladim i u fridge....najekstravagantija mi je sa punjenjem od šumskog voća,ubacila u sredinu malo džema...

lili, na ovom linku imaš fora recepata :http://www.tvornicazdravehrane.com/
    ovi raw iz knjige mi svi super izgledaju ali još nisam nijedan napravila,to ću sutra...ne mogu puno stat...

i dalje vježbam po rasporedu jedino griješim sa prehranom i mogu vam reć da me strah subote ujutro kad se moram slikavat,mjerit i slat treneru,mislim da će se vidit da ne jedem po PS-u...od sutra ću se malo pripazit da stomak izduši do tad LOL...

poklone sam kupila i umotala ima 3 tjedna,da ne napišem sitno imena u kantunu ne bi se sjetila koji je čiji...LOL...
    mala je dobila romobil iz Decathlona...mali nije ništa,njemu će bit najveća fora parat papire od tuđih poklona...

kuću smo okitili,starija htjela svoj mali bor za u sobu,sa MMom u Peveca uzeli toliki da joj ne stane u sobu,tako mi treba kad ostanem čekat u autu...[emoji38]
    tako da sad imamo bor na galeriji na katu i u DB...naravno,sad nema dovoljno ukrasa pa moramo još uzimat...

laku vam noć uz što više sna ovima sa sisavcima...
    Isla je vaditi krv jer je na sistematskom doc ustvrdila povecanu stitnjacu. I ja sam se iznenadila. Postavila sam pitanje u grupu vezanuvza stitnjacu i javilo se nekoliko majki cije djevojcice piju od 6, 8, 10 godine terapiju. Morat cu i ovo dvoje testirati :/
    Spremamo se za eeg.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kris, saljem velimi zagrljaj!

Bravo za sve odvjezbano, posebno QBee za dovitljivo vjezbanje s bebicom, Kris za 30 min trk, Summer za wow trening i Lili za trcanje po ledu, i sve ostale cure za sve sto sam pozaboravljala.

Ja jucer p90 sculpt A. Presla sam na utege od 4 kg. Al cini mi se da cu kroz koji mjesec nabavljat i teze. Danas mi je plan p90 sweat A i AB Ripper A.

Lili, i mi jucer bilo kod logopeda, prvi put, dobili hrpu materijala za vjezbanje i kontrola za dva mjeseca. Mora vjezbat r, i rijeci u kojima su v i l drugo slovo. Navecer isli na veceru s firmon od md-a. Vodili i klince - dobro proslo. Red hrane, red nosenja bebe i dojenja - istovremeni unos i potrosnja kalorija - idealno

Neko je spomenuo da grize, ako ne odvjezba. I meni je tako. Treba mi makar pola sata dnevno samk za sebe.

Pokloni su vise manje kupljeni - jos trebam uzet nesto za necaka i par cokolada il neceg takvog za odrasle. Samo uopce ne znam kad cu to Md ce dobit neke tanke rukavice za planinarenje koje je sam narucio + knjigi starim cestama po Velebitu - da dobijemo koji izletnicku ideju

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ajoj Kris :hug:
    držite se!

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris .

Skuli , to neki opasan trener!

Bravo cure, pogotovo vama s malim bebama!

Sinoć ript'up pa kolači. Toliko sam umorna bila da sam samo 2 snowballsa pojela .

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam pekla snowballse
    ali toliko sam bila umorna da nisam nijednog probala. kažu dečki da su super. ubilo me šopingiranje po Areni, nema tog treninga koji me toliko smlavi. još sam dobila mengu pa sam bila baš u banani.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kris, meni su antitijela bila vise od 2000.I da, na dozivitnoj terapiji sam..tako da, odgodite koliko mozete.
    Meni ce moje ozljede jako sporo proci, kako vidim, fakat sam ruzno pala..a imam jos 8 karata za klizanje, kad cu to potrisit, pitam se.
    Skuli, skuzit ce nego sta,ali kud pocinjati novu rutinu oko bozica i ng..
    Lili, sinoc je bilo trkaca po nasipu, ok mi se cinilo, al ja jedva i bicikl vozim.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kris, bit ces mirnija kad napravi ultrazvuk stitnjace. meni su zeljeli prije dvije godine prepisati terapiju, ja sam odbila. na iducem pregledu (za nekih 6mj) je stitnjaca bila ok.
    nadam se da ce bit sve ok ~~~~~~~~
    zasto moras i drugu djecu testirat? netko od vas boluje pa mislis da je nasljedna?

angie ja mrzim arenu neka mi je sva zbrda-zdola
    neka si obavila shoping! ja cu danas nadam se.

jadranka, sami morate vjezbat s njim doma?
    maza je isao godinu dana kod logopeda, sad sam zaboravila ali cini mi se da je bilo 2xtjedno (ili 1x , stvarno sam zaboravila).
    super nam je bila logopedica. i pripremu za skolu je odradila s njim, stvarno smo bili zadovoljni. ista slova su bila u pitanju kao kod vas.

skulirana, sigurna sam da se vidi napredak! to je slikanje nakon mjesec dana?

svaka cast svim curama koje stignu i kolace uz sve, ja jos nisam ni nabavila materijal za kolace, niti znam sta cu radit

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

S koliko su vaši krenuli logopedu? N. još isto izgovara R i L. Nekad kad se stvarno skoncetriše i kad se ne mazi izgovori ono francusko R. Mislim više liči na R nego na L .

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

maza je isao onu god pred skolu, znaci imao je 5-6 god

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jučer odrađeno 3 serije:
    30 sec čučanj uza zid
    30 sec bočni plank
    10 stržanjih iskoraka
    10 sklekova
    10 čučanj skokova
    10 naizmjeničnog dizanja ruku i nogu
    10 body cross over
    10 bicycles crunches

trebala mi je još jedna serija, ali sam išla peglati jer do Božića ne bi uspjela ubaciti u raspored, a ne želim da mi stoji u sobi...

danas idemo odraditi ostatak kupnje, već sam mi je muka..

Kris

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kris hug, nadam se najboljem mogucem ishodu! Bravo za trcanje!
    Snowballsi su i kod mene obavezni, odlicni su! Ja sam sve popakirala u limenke i na sigurno, samo velika cura povremeno uzme par.
    Jucer cheesecake koji nosim upravo na posao.
    Jutros 7.8 km, 4x4 min, pejs 5, I did it!!!
    Na nasipu je ok staza, trava je zaleđena.
    Bravo svima na odrađenom, pogotovo summer na onom u kasno doba :kraljica:

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Obavile eeg. U petak nalaz.
    Ja imam hashi, baka po ocu hypo, baka po majci hyper. Mater i tete hiper. Tesko da je mogla drugacije. Uglavnom, vidjet cemo popodne kaj ce od uputnica dati. Pretpostavljam prvo endo pa onda dalje pa ovisno sto da...ostatak cemo pvt. Ma biti ce sve ok.
    Bravo za sve odvjezbano i svaki pripremljeni i pojedeni kolacic. Ja se mozda danas bacim na lizere

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kris, ne mora bit nasljedna. meni su i mater i caca operirali, on je cak prosao sa teskim posljedicama, za sad ni jedno od nas troje nemamo problema sa stitnjacom.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s bravo!! odlican pace!! ja nikad necu narast toliko
    danas bi radno neku snagu vjezbala ali ne znam kad cu to ugurat
    mislim da cu ipak ici kod tate danas i obavit ostatak bozicnog shopinga. a vrime je da pogledam sta cu od kolaca radit i nabavim sta mi treba

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ovdje znači svi snowballse peku

moji su isto na sigurnom, u limenoj kutiji
    nikome ništa još nisam dala, osim što su mi snickers prutići prilično blizu pa ih s vrmena na vrijeme gricnem komadić
    drugi ni ne kuže gdje su

Kris da probate malo prehranom smanjiti razinu antitijela?
    dok sam bila na fejsu bila je grupa s poprilično korisnim i iscrpnim informacijama na temu, pročačkaj malo...

Lili bravo za ustrajno trčanje po ledu!
    ja cijelo jutro dangubim, već me uhvatio praznički nerač
    idem sad odraditi štogoda da se ipak ne osjećam totalno neproduktivno

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja vas ne kužim! Pečete kolače i onda ih ne date jesti???
    Ja sve pojačam i ne pečem niš ispod 2-3 doze, al jedu svi koliko žele.

Niš od mog trčanja. Pauziram. Moje selo malo okovano ledom i injem. Budem iduće god...

MB, ni ne spominji nam svoju temp! Zavidna sam!

Kris, nadam se da će kćer uspjeti bez terapije!

Ivanas i Lili, svaka čast na trčanju.

Bravo vrijednim vježbačicama i trkačicama!

QB, sam se ti istresi. Bit će ti lakše. Vidiš da je ova tema široka - od kolača do dice, predstava, hormona, spavanja/nespavanja, umora i odmora...

Sinoć sam silom prilika bila u shopping centru. Trebala utući 2 sata. Pokušala naći igračku, al neuspješno. Morat ću prolunjati još po selu. Sjaj, dućani, trpanje stvari i gužva su me zbedirali. Rekla sam si: Sva sreća pa sam sve obavila i kupila davno! Grozno bi mi bilo da sad na vrat-na nos kupujem nekaj samo toliko da kupim. Volim si dati vremena i promisliti o poklonima.
    Vratila se doma u svoju ulicu predivno osvijetljenu božićnom rasvjetom, bijelu i meku od pahulja i inja i osjetila mir i spokoj. Blaženi dom!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Naravno da cemo probati. Iako njihova prehrana se ne bazira na glutenu ipak je prisutan a svi se relativno kvalitetno hranimo ali negdje je problem pa cemo pokusati ustanoviti gdje. Biti ce ona ok. Sada je sva u diva style modu

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Kris, sretno!

ja inače se jako bojim za stariju kćer i štitnjaču. ona jako brzo raste, sad ima 6,5god i visoka je 141. da, dobro ste pročitale. ja i muž smo isto ogromni, ali ona je sad puno viša od mene u toj dobi. i sklona je debljanju, baš pazim kako ju hranim i to držim pod kontrolom.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nera, da im sad dam da jedu za Božić ih nitko ne bi ni pogledao. Ja ima dam na Božić i dan poslije i onda nema više do Stare godine :zloćesta:

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Nera, da im sad dam da jedu za Božić ih nitko ne bi ni pogledao. Ja ima dam na Božić i dan poslije i onda nema više do Stare godine :zloćesta:
    Ja im dam da uživaju sve dane. Nisam zločesta.
    Onda su umjereniji. Ne smeta me ak je doručak keksi i šalica mlijeka. Niti kad je večera.
    Kekse pečem da ih jedu. Ne da ih gledaju.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Njima dosade brzo pa mi je draže da im se vesele baš na Božić.

Evo malo literature, ne znam ima li išta na hrvatskom. Ali ovakva vrsta knjiga mi je najdraža, iako nisam čitala nego preporuku, kad trkač piše o vlastitim iskustvima i izazovima. Ono čisto znanstveno mi je malo dosadnjikavo, anatomiju i fiziologiju znam relativno dobro.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nera ni ja ne pecem da gledaju
    Jer ih ne gledaju
    Jedu ih
    Kad ja recem
    Zlo i naopako od matere,sto ces..
    Ivanas bas dobar link, hvala sto si podijelila...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja pečem od svih duplu dozu, ali svejedno mi sve pokradu. a moram dati i mami i svekrvi i još sam mislila nositi na posao :/

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Moji ne jedu, sve je na izvolte. Mala trenutno fura kupovni rafaelo i kinder jaja. Ostalo neće. Prije ih od sebe moram kriti.

Nera divan opis .

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Minimalist prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, sretno!

ja inače se jako bojim za stariju kćer i štitnjaču. ona jako brzo raste, sad ima 6,5god i visoka je 141. da, dobro ste pročitale. ja i muž smo isto ogromni, ali ona je sad puno viša od mene u toj dobi. i sklona je debljanju, baš pazim kako ju hranim i to držim pod kontrolom.
    Toliko moja ima sa 11 i pol godina. Koji cm sim tam. Jeste vadili hormone?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zamjesila sam za linzere po proslogodisnjem receptu koji su svi hvalila na puna usta
    Uvecer cemo smizla i ja do cc po cipke a ostatak dana popunjen obavezama. Valjda cu ih stici ispeci danas. Nismo kuci za Bozic pa se premisljam izmedu medene pite i ruskih kapa :neznam;

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zafrknuli me tamo na temi za kolace. Vidjela sam snowballse...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Minimalist prvotno napisa Vidi poruku
    ja inače se jako bojim za stariju kćer i štitnjaču. ona jako brzo raste, sad ima 6,5god i visoka je 141. da, dobro ste pročitale. ja i muž smo isto ogromni, ali ona je sad puno viša od mene u toj dobi.
    baš si si odabrala dobar nick onda

šala mala, nadam se da će ti kod kćeri sve biti u redu sa štitnjačom!

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Toliko moja ima sa 11 i pol godina. Koji cm sim tam. Jeste vadili hormone?

Nisam, pedijatrica kaže da po njoj nema potrebe jer vidi nas dvoje (muž ima preko 2m) i da ona i nema ma koga biti sitna. Ja joj kontroliram prehranu i baš sam oprezna jer me strah preuranjenog puberteta.....

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    baš si si odabrala dobar nick onda

šala mala, nadam se da će ti kod kćeri sve biti u redu sa štitnjačom!
    minimalizam je kod mene na nekom drugom nivou.....mrzim previše stvati, nemam puno cipela, ne podnosim shopping, recikliram, volim minimalizam u interijeru itd...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Sinoć ript'up pa kolači. Toliko sam umorna bila da sam samo 2 snowballsa pojela .
    legendo

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Kris, meni su antitijela bila vise od 2000.I da, na dozivitnoj terapiji sam..tako da, odgodite koliko mozete.
    Meni ce moje ozljede jako sporo proci, kako vidim, fakat sam ruzno pala..a imam jos 8 karata za klizanje, kad cu to potrisit, pitam se.
    Skuli, skuzit ce nego sta,ali kud pocinjati novu rutinu oko bozica i ng..
    Lili, sinoc je bilo trkaca po nasipu, ok mi se cinilo, al ja jedva i bicikl vozim.
    znam Dijana i ja sam ih srela jučer po Jarunu. Žao mi zbog tvog pada, nadam se da ćeš uspjet iskoristi karte ili će ti ih već netko od nas kupit. Kandidata sigurno ima.

j-la, tvojoj curki je još prerano, al po mom mišljenju je bolje što ranije, kad krenmu ranije, brže isprave znači negdje oko 4 i po godine, onako kad se čeka predugo i djeci treba duplo duže da to isprave. Meni je kćer krenula s 4,5 god za R i L a sin sa 5 god za slova s kvačicama (zna ih izgovorit al ih ne koristi u automatskom govoru).
    Jadranka, puno je efektnije da dijete radi s logopedom nego s roditeljem bar se tako kod mene pokazalo. Logopedu ponavljaju unedogled riječi a starcima par riječi pa piče dalje. možda kod vas bude drugačije

[QUOTE=ivana s;2943054]Jutros 7.8 km, 4x4 min, pejs 5, I did it!!!
    Na nasipu je ok staza, trava je zaleđena.[QUOTE]
    Ivana s bravoooo!!!!

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    kris, ne mora bit nasljedna. meni su i mater i caca operirali, on je cak prosao sa teskim posljedicama, za sad ni jedno od nas troje nemamo problema sa stitnjacom.
    Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Kris da probate malo prehranom smanjiti razinu antitijela?
    dok sam bila na fejsu bila je grupa s poprilično korisnim i iscrpnim informacijama na temu, pročačkaj malo...
    Baš sam ja htjela ovo reći. ja bih probala s prehranom ili nekim prirodnim preparatima, ma svašta nešto, terapija bi bila zadnja solucija. I ne bih testirala drugu djecu, posebno ako nemaju nikakve smetnje, čemu tražit vraga...

Flopice, opet sam danas bila u glavnoj Gradskoj knjižinici i preko pretražnika mi teta veli da uopće nije stigla još nijedna Abeceda trčanja u ZG gradske. Nećeš vjerovat u par manjih mjesta (među kojima je mislim tvoj gradić) već ima tu knjigu. Kod nas ima jedino NSK, a njihovu iskaznicu više nemam.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 21.12.2016. at 14:41

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E nisam vam se pohvalila, ja sam u sportskim dućanima ko summer kad harači po webu, nema nam pomoći

Dakle, dobila sam lovu za rođend.poklon od moje ekipe s trčanja i otišla u Run and Trek: uzela sam si kompresijske navlake za ruke: http://shop.3sporta.com/run-trek/bra...0-milja-istre/ i onaj pojas za startni broj: http://www.compressport.com/eshop/en...race-belt.html al ima gumice od elastina sa strane za energ.gelove, proteinske čokse i sl.

To me baš razveselilo jer sad znam s čim ću odradit maratonske pripreme jer ne podnosim trčat s onim torbicama oko struka, sve mi smeta. Ova traka uopće nije skupa i još imam 20% popust, jedva je čekam isprobat u ponedjeljak na dužini.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •