Stranica 28 od 275 PrviPrvi ... 1826272829303878128 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Jutros preuzet zrening sa fejsa:
    4 runde:
    1. Vježba: dodir stopala 20x
    2. Vježba: škarice 1 min
    3. Vježba: naizmjenični bočni dodir peta 1 min
    4. Vježba: pomični plank 20x
    5. Vježba: izdrzaj 1 min
    6. Vježba: penjači 20x
    Nakon toga mini hiit od 4 vjezbe 4 ponavljanja (skater jumps, burpees,quick feet pa dva skoka i butt kicks ali onako sunozno, bas skakanje.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tangerina u zagrebačkim hervisima ima girje.
    Ja sam svoje kupila u hervisu. Crno - crvene su i baš su mi lijepe.

Sad sam pogledala ovu vježbu za abs-e što si linkala...dakle pa krepati ću dok to zapamtim a kamoli odvježbam.

mb sad trebaš trčati kad te pedagogica nanervirala. Dođe to super kao ispušni ventil.

Odradila sam zwow #60 sa utezima od 5 kg.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

https://www.youtube.com/watch?v=0K1WBMthi4c odradila sam ovog Bob Harpera. Pa ko je željan svinganja... izvolte. Napomena: teta radi sa girjom 15 lbs - cca 6.5 kg. Mrtva sam. Nisam mogla sve sa 8 kg. Ono čudo koje je na 36min 40 sec. Nisam imala mu...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

niš manje bitno... potrošnja 500 kalorija

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sani bi ja al morala sam radit

Danas ipak grupni

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sinoc sat vremena - prvo 48 min cardio + endurance (male tezine, hrpa ponavljanja)
    onda 10 min trbusnjaci
    bas me izmorila chalene... but it's good to be back

vise pazim na hranu
    i sto jest, jest - konstantno padam na tezini, po 0,1 kg dnevno, djava odnija prisu
    Sad ce se javiti matematicar u meni
    Tim tempom, to je 3kg/mj sto je odlican tempo. Nemas ti puno niti za izgubiti.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    https://www.youtube.com/watch?v=0K1WBMthi4c odradila sam ovog Bob Harpera. Pa ko je željan svinganja... izvolte. Napomena: teta radi sa girjom 15 lbs - cca 6.5 kg. Mrtva sam. Nisam mogla sve sa 8 kg. Ono čudo koje je na 36min 40 sec. Nisam imala mu...
    Bas sam pomislila da je windmill

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Sani bi ja al morala sam radit

Danas ipak grupni
    Mb ja sam mislila da ti besposlicaris ko i ja salim se. Tek kad sam napisala sam se sjetila da ljudi rade

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ce se javiti matematicar u meni
    Tim tempom, to je 3kg/mj sto je odlican tempo. Nemas ti puno niti za izgubiti.
    ma znam, ali red je da bar prvo voda nestane u postenoj kolicini i ohrabri me na sljedecem vaganju

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja odradila pyramid i time vratila dug Shaunu i odradila cijeliiiiiiiiiiiiiii focus
    dosta sam napredovala sve u svemu, i sad pred kraj sam manje i modificirala

još sam poslije isprobala z beginner 6, e sad bila sam doduše već malo umorna od pyramida ali
    uspjela sam samo pošteno odraditi 1. rundu, 2. sam već zapinjala i do 3. nisam ni došla

moram probati kad sam odmorna.. u svakom slučaju, još je to meni za napredne a ne za početnike

sad startam s Bodyshredom ali javljam odmah Jillian da ne viče ako neću uspjeti odraditi 6x tjedno (malo mi to previše za obavezati se)
    i da se ne ljuti ako malo probam i nešto drugo uz to

p.s. evo ako nekoga zanima link da ne tražite z beginner 6 )
    https://www.youtube.com/watch?v=WUgd1GBWcuk

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Di ste komadi
    Vidim jako ste mi vrijedne, za sve pohvale!!!! Vaš me napredak oduševljava!!!!!
    Tang, propustih, sretan rođendan od srca!!
    bŠto se Hervisa tiče, on ima girje, ali to su ti one koma plastične koje ni u transu nakon najgoreg pijanstva ne smiješ uzet (bar je tako bilo zadnji put kad sam se onuda motala, ali idem sutra pa ti pogledam ako nisi već riješila). A 12-ica ti je sad već obavezna!
    Rahela drž'se, nadam se da je danas već bolje!
    Optimistična, imamo potpuno istu vrstu osjećaja prema windmillu. Ja ga u potpunosti ignoriram u dijelu girje iznad glave. Ali girja ne mora ići gore, može biti i u donjoj ruci tako da se da lijepo odradit. A reci ti meni, je tebi Bob sjeo? Ja sam radila neke druge jegove treninge i organski ga nisam mogla.....ali ono, baš nikako a recimo Chris ga jako voli..
    MB, krenula si opet na grupne Insanity ili? Ne zamjeri ako si tek o tome pisala, ne stignem pregledavat....ali vidin da ti je bilo veselo kod pedagogice. Ja se mjesecima gombam u sličnim krugovima i dušu i pamet su mi ispili...

Ja sam, nadam se, prešla u bolju fazu. Neke su se stvari posložile, ili se ja bar tako nadam a vrime će pokazat, pa sam si i ja dopustila malo olakšanja pa se evo javljam da sad malo vas maltretiram
    Što se tiče treninga, prošla me faza Tonia pa sam sad opet na girjama i HIIT-u i combatu, ali se nadam krenuti s bike-om. Vidjela sam već najave za Gorski kotar 2x ovo ljeto i još neke super rute koje si želin, a za to mi tebaju i adekvatne pripreme po brdu i off road. Baš se veselin!!!! U međuvremenu sam bila i na jednom seminaru za girevoy sport i tako...da ne pomislite da niš ne delam ehehehhehehe

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Danci

Willow i ti u ancinom klubu nevjernih
    bravo za focus
    jednom cu ga i ja odraditi

curke ostale - bravo!

spajka cestitam na imenovanju
    slucajno procitah na drugoj temi
    tipkam s moba pa ne vidim to

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danci bas sam jucer mislila na tebe! Drago mi je da je krenilo na bolje! Ne idem ove god na insanity, idem na grupne treninge, 1xteretana i 1xutezi (nesto bazirano na les miles programu). Super je i tesko, krepala sam veceras!
    Jos i trcim 3-4x, pripremam se za polumaraton

Willow bravo za focus!!
    Al kud jillian sad?! Cure su obicno focus radile iza jillian. Probaj max 30, isto je super!!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je max 30 je super.
    Ajd kad prijavljujemo petak je i duplic.
    Danci

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danci neka te s nama!
    ja sam večeras otrčala
    4 km u malo manje od pola sata
    dugo nisam trčala i ne želim se trgati, nego onako, polako i redovito
    do Wingsa valjda budem stekla i brzinu i izdržjlivost
    Posljednje uređivanje od flopica : 29.01.2016. at 21:31

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Danči onako na prvu,Bob mi djeluje drago, nježno i poticajno. Trening mi je prošao jako brzo. Smetala me malo cura koja vježba, u formi je bez daljneg pa mislim da malo glumata bez razloga (našla sam trening na kojem se rasplakala). Drag mi je i Tony on je inače glumac, okušao se i u stand up comediji pa ubacuje neke fore tokom treniga, možda malo previše govori.
    Jakooo sam sretna što sam odradila trening neuobičajeno rano za mene a ne poslje devet navečer (kao da sam znala). Vodili starijeg doktoru što je bilo i za očekivat jer smo sutra trebali na dječju redutu na Korzo s vrtićem. I naravno da ne idemo, dobio je vodene kozice. Do sad nas boleštne nisu mašile kad je trebalo ići na neki organizirani događaj. Još nikad nigdje nismo bili s vrtićem. Večer ranije završimo na Kantridi. Poludit ću.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Al kud jillian sad?! Cure su obicno focus radile iza jillian. Probaj max 30, isto je super!!
    nemam max 30 a zaželila sam se i malo promjene, koliko god mi bio drag shaun, ne mogu ga više gledati

bodyshred mi se čini taman nakon focusa, nije nimalo lagan, barem što sam ja preletjela
    trebam još snage/kondicije a čini mi se ovo ok

bravo cure za girju, bome ona vježbica izgleda prilično opasno, da te klepne po glavi, bilo bi...

Optimistična, pa kud kozice... veselo, drž te se
    Posljednje uređivanje od Willow : 29.01.2016. at 21:36

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Flopi bravo imas vremena do wingsa

Optimisticna

Spajka bravo za duplic

Willow ma to je ok, triba prominit s vrimena na vrime

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Daaaaanci

Willow, ja sam odradila par treninga iz bodyshred, bili su mi bas ok. Ako uzmes utege odgovarajuce /citaj: izazovnije/ tezine, mislim da ce ti bas dobro doci. Pogotovo nakon skakutavog Shauna.

ja danas rest. I sladoled.
    Jucer sam se ubila u treningu. Nema toga sto terapija zeljezom ne moze rijesiti.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

mb super za trening. Sa sjetom se prisjećam treninga koji su super ali teski, mislim na te grupne.

Willow ti zbilja rasturas! Svaka cast!

Vidim da je Danci komentirala hervis girje. Nisam znala da su lose. Ja imam dvije plasticno - gumirane i jednu zeljeznu i zadovoljna sam.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sani, ma joj, ja se divim vama što sve radite s utezima od 5 i više kg
    (i girjama, naravno)
    ja još s ovim malim radim od 2.5 kg, za neke vježbe su mi malo lagani a za neke skoro preteški

u svakom slučaju, mogla bi uzeti i još jedne malo bar teže, 4 kg?
    (probala sam nešto raditi s ova 2 moja pa mi preteško...)

btw. ja sam počela vježbati preko vikenda a preko tjedna uzeti 1-2 dana rest, to mi baš paše,
    duže spavam u ponedjeljak...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Danci, tnx za savjet za girje, iskreno uopće ih se ne sjećam (utega se sjećam da imaju), ali bon ćemo utuć u neke tenisice vjerojatnije, a girju pažljivije odabrat

ja sam sinoć napravila onaj petominutni što sam linkala, i baš je dobar. Imala sam točno 5 minuta i dobro sam ih iskoristila one plank kombinacije me uvijek kvalitetno sataru

willow, ja isto preko tjedna stavljam rest jer vikendom lakše nađem vremena, i to mi je kvalitetnije vježbanje, u odnosu na ovo navečer kad sam nekad umorna
    al ovaj vikend ne vjerujem da ću išta stić, u điru smo

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni je danas po rasporedu rest
    al mi se ne resta uopće, baš naprotiv
    imam hrpu posla danas
    mislim da ću u baciti jedan petominutni...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Prošli tjedan dva puta chalen fat burn i jedan BS. Nije dobro, nije dovoljno. Jutros samo yoga face.
    Za sutra ću nešto žestoko, ako preživim današnji dan.
    Tako sam ljubomorna kada vidim vaše petominutne i komentare imala sam samo pet minuta pa sam se ubila sa zuzi. Ja kada imam takav dan ja pet minuta pobjegnem negdje s mobom ili knjigom, ponekad samo i zurim u prazno. Kada ću doći u fazu da mi je relaksacija pet minuta sklekove ili nešto, već više.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure
    Ne idem ove god na insanity, idem na grupne treninge, 1xteretana i 1xutezi (nesto bazirano na les miles programu). Super je i tesko, krepala sam veceras!
    Jos i trcim 3-4x, pripremam se za polumaraton
    Mrak za polumaraton!!!!!!! Superrr!!!!
    Vidjela sam da ovi moji imaju bodypump ali mi ne odgovara termin pa ga nisam probala. Combat mi je super, a bodyattack sam probala jer su nešto iznimno mijenjali u rasporedu i isto mi je bio odličan. Les Mills mi je baš zabavan a bome i troši....
    Spajka bravo za duplić! Di si sad, na beti?
    Flopi, ma bit ćeš u formi do wingsa, nema sumnje.
    Optimistična, pomislila sam isto što i ti za ovu curu, pogledala sam samo manji dio treninga, vidjela krivu formu za swing, za čučanj... Drago mi da ti je brzo prošlo i da tise svidjelo. Njegovi su treninzi opaki. Samo nemoj se voditi formom ove cure

Zhang, baš si to dobro rekla. Nema do "psihoterapije" treningom
    Sani, ne znam kakve su to plastično-gumirane. Ja sam vidjela plastične cijele, i drška je plastična i te su katastrofa, i ove čelične čija je kugla obučena u gumu, ali je ručka čelična. Ove druge su ok, ukoliko te ne smeta deblja ručka i onaj prelazni plosnati dio na kugli di piše broj ne reže po tvom zglobu. Ja s njima ne mogu niti jednu vježbu u kojoj girja sjeda na ruku (ništa što podrazumijeva rack ili overhead). Zato su moje ljepotice sve natjecateljske
    Tang, ja kad čujem plank mislim odmah na tebe

Sad planiram pripremiti bike (gume, lanac jer nije dugo vožen), pričekat još da se malo tem digne pa izmigoljit prvi put ove god, na kratko i lagano za početak (ionako me čeka combat + trčanje večeras). Smrznut ću se ko biiiiiipppppp, ali baš se veselim!!!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam danas na knapac s vremenom pa sam, dok je prvorodjena pisala zadacu, napravila 2 runde:
    20 swings
    20 goblet squats
    20 one leg deadlifts l/r
    20 russian twists
    20 8 squats
    i na kraju 1 min plank

i to sve nakon 3 palacinke s linoladom i 2 kave po dva deci

sutra skijanje

Danci, veselim se tvojim dogodovstinama

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

gym nakon 7 dana bolovanja. jeij
    10 min ergometra za početak pa uobičajeni trening svega pomalo. Imaju neki koji ima vodu i prirodni šum vode ...topim se od sreće. Moram podjeliti svoje oduševljenje. Dakle danas sam otkrila drugu dvoranu u gymu koja ima svježi zrak, laganini prohladno i pogled na livadu. Unutra par bildera taman smo si po masi hehee poluprazno.Koji gušt.
    U drugom dijelu je toplo,gužvovito i brbljavo.Ja sam nekad bila ovisnik i o vježbanju i iako sam nasukani kit i dalje vježbam za ozbiljno. Brbljaona mi jako smeta. Dakle danas sam se morala zaustaviti na vrijeme da ne ostanem unutra sat vremena.
    Naišla sam i na kettlebele ili kako se većkažu. Mogu to debelebabe vježbati?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

danciiiiii

wooow, ginger, koji dobar sam svoj majstor trening
    i linolada

ja sam jutros lifted butt 13

odlican je, kombinirala sam 12 i 16 kg

sinoc insanity max 30, neki sweat interval. bas sam bila sweaty :D

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    gym nakon 7 dana bolovanja. jeij
    10 min ergometra za početak pa uobičajeni trening svega pomalo. Imaju neki koji ima vodu i prirodni šum vode ...topim se od sreće. Moram podjeliti svoje oduševljenje. Dakle danas sam otkrila drugu dvoranu u gymu koja ima svježi zrak, laganini prohladno i pogled na livadu. Unutra par bildera taman smo si po masi hehee poluprazno.Koji gušt.
    U drugom dijelu je toplo,gužvovito i brbljavo.Ja sam nekad bila ovisnik i o vježbanju i iako sam nasukani kit i dalje vježbam za ozbiljno. Brbljaona mi jako smeta. Dakle danas sam se morala zaustaviti na vrijeme da ne ostanem unutra sat vremena.
    Naišla sam i na kettlebele ili kako se većkažu. Mogu to debelebabe vježbati?
    Ovisi koliko debela baba mislis da jesi ja sam poprilicno debela pa sam pocela sa 8kg i brzo ju savladala.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

A jesam, jesam. Mislim da mi je BMI 38, a kako sam sitne građe imam nogu 38 i dlan ko osmi razred bit će i više, samo to kalkulator ne zna.
    I kako to ide? Zašto s 8 kg odmah?

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pikula, girje nemaju nikakve veze s kg i građom. Samo hrabro! A 8kg ti je startna girja za žene, recimo profi ni nemaš manje od 8kg
    Ginger, super trening! Što se dogodovština tiče, neću te danas nešto nasmijat. Jedino što mi je bilo tako lipo da sam zaboravila gledat na sat pa kad sam konačno pogledala, shvatila sam da za max po ure moram biti doma jer vodim malu na rođendan, a do tog mjesta mi je trebalo preko 45min...pa sam pedala za doma ko munjena, mala stigla na rođendan ali bez poklona (koji smo trebale kupit u samom centru di je igraonica prije rođendana, ali eto kupila nemajka tijekom )
    Tang, pogledala sam girje u Hrvisu i to je blagi užas. Kod ovih koje imaju u eastu su ručke napravljene od 3 dijela. Da, dobro vidiš, 3 naknadno spojena komada! Za ne virovat
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 30.01.2016. at 17:18

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    A jesam, jesam. Mislim da mi je BMI 38, a kako sam sitne građe imam nogu 38 i dlan ko osmi razred bit će i više, samo to kalkulator ne zna.
    I kako to ide? Zašto s 8 kg odmah?
    8kg osjetis, misici se pokrenu. Ima u gymu i manjih ali su nepotrebne osim eventualno za neke iskorake.Slobodno mozes poceti sa 8 sada ili kada steknes kondu. Meni je bilo lakse dopustiti da citavo tijelo prode upalu nego grupu po grupu

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sljeme. Naravno i sljemenski menu.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pikula, za manje od 8 kila bolje je koristiti utege
    Osnovne vjezbe sa girjom su swing i deadlift, a za to ti osmica sigurno nece biti preteska.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I pusac Danci, drago mi je da te vidim

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ola cure,nemam vas kad pratit,muke po dojenju,kad ne dojim onda izdajam i obrnuto...ufff...još koji tjedan da stisnem zube i valjda ću uspjet...

samo da pitam,netko je odi piso svojedobno o nekoj home made granoli,ono razmažeš smjesu na pleh pa kad se to osuši/ispeče lomi se na komade i čuva u staklenci...
    čini mi se ti Zhang...ili Danči???? treba mi recept za priju....

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Skulirana ima recept na receptima. Idem potrazit pa ti zakeljim

Datum pristupanja
    Nov 2005

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danci

Skulirana

Danas 10 km, pace 6:00
    Posljednje uređivanje od malena beba : 30.01.2016. at 19:45

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pikula super za teretanu!
    za girju su ti cure napisale, 8 je za pocetnice

Anci lb onaj koji se placa? kakav je?
    uvijek kad jedem palacinke, mislim na tebe

Danci LOL
    vidis, odmah dogodovstine

spajka super! dobar izlet i tjelovjezba

mb, bravo draga! spremna si ti nama

skulirana

a kod mene se ipak naslo jos vremena
    dosli ranije s rucka os frendova, jer me uzasno bolio zeludac
    popila sam redom: rakiju (nije pomogla ovaj put), rennie i na kraju peptoran kad je zagustilo
    legla na pol sata i kad sam ustala odlucila da bih mogla jos nesto odraditi
    pa sam odradila Fire Up Cardio 1
    i onda vidim mm posprema, cure se igraju s bakom
    pa sam jos ubacila Stretch iz Focusa

sutra ipak nista od skijanja pa smo planirali na Ivancicu
    al vidim da najavljuju kisu pa sam bas nesretna

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    ola cure,nemam vas kad pratit,muke po dojenju,kad ne dojim onda izdajam i obrnuto...ufff...još koji tjedan da stisnem zube i valjda ću uspjet...

samo da pitam,netko je odi piso svojedobno o nekoj home made granoli,ono razmažeš smjesu na pleh pa kad se to osuši/ispeče lomi se na komade i čuva u staklenci...
    čini mi se ti Zhang...ili Danči???? treba mi recept za priju....
    Držim fige da dojenje profunkcionira što prije i počnete oboje uživati u maženju
    Recept ne mogu nigdje naći, ali ako se dobro sjećam principa nema tu filozofije: pobacaš unutra sve sjemenke i orašaste koje voliš, dodaš kokosovo ulje i povežeš medom. Razmažeš na pek papir i pečeš na 180C dok ne porumeni. Pustiš da se ohladi, polomiš i to je to

Rahela, i meni drago da sam opet s vama
    Koza, napravila sam nekog klinca s vratom na treningu danas i boli me vrat za krepat i sve prema malom mozgu di je valjda hvatište tog mišića (desna strana). Il se bar nadam da je istegnuti mišić u pitanju
    Posljednje uređivanje od Danči29 : 30.01.2016. at 20:03

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danci, imas foam roller?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

skulirana bas sam te se danas sjetila! Uzivaaaaj
    Maaalo ssm zavidna, to su mi najslađi mjeseci u zivotu ❤️
    Pikula bravo!
    Ginger divim ti se...

flopica je u teškom PMS-u
    flopica skrši vagon hrane pa se jos počasti s pola kile sladoleda od vanilije začinjenog s nutelom

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Opet pojelo dio posta
    Fali najvažnije

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

O bem ti ovo
    Nemoj biti kao flopica

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Flopica
    Skulirana, uzivajte i gustajte

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ginger

Danci nadam se da je samo misic

Flopi
    Draga, svi imamo te dane, sutra je novi dan

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Danci bas sam ti se razveselila!
    Flopi
    Skulirana uživaj, i meni su ti prvi mjeseci najnaj.
    U zadnje vrijeme mi se nesto i ne da pisati. Za prijavak imam nešto trčanja zadnjih dana i 1,5 kg vise otkako pazim na prehranu :looool: Tako da vise ne pazim

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ahoj bravo cure
    joj ne stignem sad sve pojedinačno komentirat predobre treninge ste odradile

Posebno me veseli povratak od Danči, welcome back! Ako nas nisi pratila imamo svakakvih novosti neke istrčale polumaraton, negirjašice postale girjašice, netrkačice trkačice uglavnom jako zanimljivo.

Skulirana bit će to ok, polako još 10-ak dana i na konju si.
    ivana s
    MB odlično bejbe, pejs ludilo!

Mene sutra čeka dužina (19km) i to ću morat sama jer su me klinci poželili (pa planirano nisam otišla na trčanje s klubom), danas cijeli dan sve al baš sve su radili zajedno sa mnom (muža poslala u ured da odradi zaostatke): dakle spremanje stana, odlazak na tržnicu, knjižnica, parkić, kuhanje ručka, kratki odmor, slikovnica, odlazak na Trg na onaj spektakl povodom kineske Nove godine (fora je imate sutra opet u 18h), povratak u21h, sad spavaju Aleluja.

Nadam se da neće kiša past kako najavljuju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

By the way razmišljam o svom 2. polumaratonu -Osijek 2.4., ima koja Osječanka da da koju informaciju o atmosferi, stazi? I am listening

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •