joj Ginger krasne vijesti!
ivana i metla
Sani super za koncert!
Stavila aplikaciju od Anči i dobila m. finally![]()
joj Ginger krasne vijesti!
ivana i metla
Sani super za koncert!
Stavila aplikaciju od Anči i dobila m. finally![]()
Lili bas mi je drago da si ti vodila grupu pa nije uspjela njurgati.
A ti tipovi koji uvijek ali uvijek imaju nesto za reci su mi uzas. Nekako imam osjecaj da su sami iskompleksirani s necim pa projiciraju na nesto drugo.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 11.02.2016. at 16:42
Dosla i mojaaaaa. Tooooo. Konacno.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ginger suuuper!
ivana to je žestoko vježbanje!
Lili pravi vođa
jutros sam kratki za abse
dobar je, još me bole...
Ove - obožavam ih!
Ivana lol na metlu! Nadam se da se nisi natukla pri krcanju...
Viš, mm mi je našao 1000 razloga zašto ne u podsljemensku zonu, ali mene od svih nabrojenih dira samo 1: snijeg na nizbrdici
One moje palačinke su bile: jaje, ABC sir i malo wheya (više zbog gušta nego drugo jer u originalu ni ne ide) i ja volim dodat malo naranče ili limuna. Žlicom radim hrpice i zalim ih kokosovim uljem i maslacam/ghee-om.
Ginger, predivne vijesti!!!!!!!!!!
MB, konačno da je krenulo na bolje
Bravo Lili za vođenje i održavanje discipline!
Kris konačno!!!!!!!!
Ljubormorna sam na vase vjezbanje, i ja bi, dosadilo mi je lezat![]()
Mislila sam da ce ovo malo brze proc jer je "samo" grlo al jos uvik tesko gutam. Ajde bar mogu pricat bolje.
Idem malo peglat da se odcrvam![]()
Ginger super za malenu!
MB, antibiotici djeluju? Ajd ne treba ti peglanje.
Meni ste poslale virus, menstruacija mi trenutno ne trebaRano je.
Juče C2 iz BR, danas ništa, jer nemam snage. Sutra ću nešto od snage, ako budem bolje.
Ginger, super vijesti!
Flopi, koji si radila kratki, a da boli :D
Ajme Sani, ta joga traje sat i pol......ja sam obožavala P90X, ali tu jogu mislim da nisam nikad do kraja napravila jer bi uvijek spalila....
Palačinke: 50g ABC sira + mjerica wheya od vanilije + 2 jaja + malo stevije + malo naranče/limuna ako voliš taj šmek (može ići bilo koji začin). Sve u blenderu zmiksam i sa žlicom radim palačinkice. Tijesto je jako rijetko, ali nek te ne brine.
Kad su gotove zalijem ih sa nekih 20-30g rastopljene masti (pola kokosovo ulje, pola maslac). Možeš ih zaliti i recimo rastopljenim malinama/šumskim voćem/borovnicama s malo stevije.....
J-la, još jedna pusa
E da, dajte neki isprobani dobar recept za kineski kupus. Kupila i sad si sve mislim što s njim![]()
Bila sam sama samcata dva sata doma. Zato sam ju odradila cijelu ali ima dijelova koji su mi jako teski. Neki dan sam polovicu jer nisam imala vremena.
Druge workoute jos nisam ni skicnula.
Hvala ti za recept. Sutra cu ih napraviti.![]()
Ginger super za curku!
J-la nadam se da nece dugo..
Mene malo manje grlo boli, sad kisem i nos mi je zastopan ali upravo odradila ZCUT ktb 7,cijedim se.
Bravo za sve vrijedne. Slabo stignem komentirati jer letim non stop.
Danci, ja sam tek sad skuzila da ti maslac stavis jos na njih kad su gotove!
Zato su tvoje onako bozanstvene
Ja sam danas super trcala. Imala sam dilemu plivati ili trcati jer ionako moram biti tamo sat vremena. Na kraju sam trcala i poslije se presvukla na mladosti i citala knjigu
Pace se konacno pomaknuo, tj spustio ispod 6.
Mislim da je cak bio 5:45.
5 km.
Super Anci!!!!!
U one klasične francuske masti idu u smjesu, a ove polijevam. Kakogod bilo, moje palačinke ne mogu preživit jer im je utapanje u kokosovom i maslacu suđeno
Prijavak: 5/5 TGU + Kbell Goddess: Athena (full body strenght).
Ove tete su mi super, treninzi traju pola sata sa zagrijavanjem i istezanjem ali su jako intenzivni, forma je savršena i nema čudnih/"izmišljenih" vježbi, i ono što je meni još super je Pavel's school - nema laprdanja, only work comrade![]()
Danci umjesto wheja ne mora ništa?
pečeš normalno na masnoći?
zvuči mljac!
Anci bravo za pace!
juče rsam radila onaj zuzin za abse 5 min #32, što nema skakanja
neće mi ga sad otvoriti
dan ranije sam se načela sa jillianinim 6weeks 6 pack tako da ih na kraju odlično odsjećam
danas bi opet nešto duže i popodne trčanje ako ikako budem mogla ubaciti...
j-la![]()
Flopi, whey ne mora, zapravo i ne ide u original recept
Ja ga stavljam više zbog šmeka, tako da možeš staviti samo malo vanilije. Možda ne bi bilo loše da onda malčice pojačaš sir ili da staviš recimo 1 jaje + 1 žumanjak da bude malo gušće
Stvarno su odlične.
I ove francuske su savršene i daju lijepo prilagodit pirovim i zobenim brašnom, moji se u njima dave, ali nisu lchf ....
Ja sam kupus prvo kupila, sad tražim recepti ne nalazim niš interesantnije od salate i na teću.....to sam mogla i s običnim
![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 12.02.2016. at 07:24
e da, dobra ideja
isprobat ću sad koji dan...
ja volim kupus na trakice, plus naribana mrkva i kapula na masnoći
kao prilog
sad prestajem o hrani![]()
jutro vjezbacice!
ja sam jutros imala u planu abse ali mali mi se probudio i nije htio zaspati. prvi put sam ga,nakon dva tjedana od kad sam se vratila raditi, ostavila budnog i u suzama jer se tako plakao što odlazim i necu ga uzeti, makar je ostao sa bakom..bas mi ga je bilo žao, mucica mala..
sad sam se ubila u doručku na poslu jer su me dočekala neka peciva sa orasima. i nisam mogla odoljeti, svoje pahuljice sam automatski zatvorila u ladicu.
dakle večeras u planu trbuh. jedan konkretan trening samo za njih.to je plan.
sretan petak svima!
Tigrić, znam kroz šta prolaziš. Meni je to bio najteži period. Isto tako kao ti, nisam smjela šušnut ujutro da je ne probudim, jer bi se odmah budila i vrištala. Poslije posla bi me opet uhvatila i ne puštala do spavanja. Koliko sam upratila ti i putuješ oko sat na posao? Jesam li zapamtila? Sve sam to prošla, a i ne moram ti govoriti da će to sve proći.
Flopi
Da vas vratim na hranu. Gledala sam i ja neki dan taj kineski kupus, odbila me cijena s obzirom da mu ne znam okus. Sliči li našem, običnom kupusu? Ako ne, da onda prevaziđem cijenu
![]()
kao osoba koja svakodnevno vozi podsljemenskom zonom na potezu mlinovi-mikulići-kustosija ponekad i do vrapca kazem ti to ti ne treba u zivotu.
snijeg ti je najmanji problem.
prvo nogostup imas a nemas.
ducan sjedi u auto i odi do ducana, ikao si ti mozda zamisljas da ces na bic, jok neces svaki put.
blizina skola vrlo upitna
a guzva koja vlada tim cestama je ljudima koji se ne voze nezamisliva
romatika, zelenilo, pticice, srne i zecevi, ja ih ne vidim, a znam proci ujutro tim potezom oko 6:45-7:00 no cesce idem u supreotnom smjeru.
ako te jos ta ludost bude drzala, onda na kavi ti izbijem skroz tu ideju iz glave.
nisam vjezbala dva dana. radila radila i radila.
Ginger bravo za curu. to je veliko olaksanje.
Tigrić to plakanje je i mene ubijalo. Pa onda ridanje mama ne ostavljaj me. Uff kad se sjetim.
Proći će, naravno, samo je taj period zbilja težak i mučan.
Danas ću jillkin 6w6p. Mislim da sam spremna na to.Nastavljam dalje i sa bs-ovima.
Anci bravo za pace! Ali i za čitanje nakon trčanja.
Danči tebe bi komentirala ali kad u istoj rečenici pročitam TGU i Goddess ostanem bez riječi. Svaka ti čast! Idem peći tvoje palačinke![]()
Spajalica killer of romance![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 12.02.2016. at 09:12
ne brini sani, svrbe me prsti da na onom drugom topiku ne napisem slican post o nasem selu. koliko me pamet sluzi mi smo u istom, sta ne?
al ajd necu, danci mogu, ona me zna![]()
Joj Spajka pa nemoj tako, budi blaga. U istom smo selu, odnosno malom gradiću.
Samo ti piši, volim ja tvoje postove.
Kao neko tko je usko vezan sa Splitom, potpisujem spajalicu.
Tang hoćeš zamjenu?
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 12.02.2016. at 09:20
tako je, a ako kojim slučajem padne snijeg, nitko neće očekivat da dođem na posao
(ne šalim se, prošli put kad je pao snijeg, dva dana nismo išli, a onda je vozač s posla službenim kombijem dolazio po nas, jer jedini je on imao zimske gume)
da sam u zagrebu, birala bih novi zagreb ili jarun, preferiram ravničarske predjele jer mi je puna kapa uzbrdica i nizbrdica![]()
ja sam a bit ce 300m zracne udaljenosti od tang
tako ja, kad negdje putujem, gledam krajolik
pa ako su kuce uz brezuljak mislim, jooj pa se ovdje vikendom penjes na izlet, ako su u dolini ili uz rijeku, jooj, pa ovdje mozes lijepo trcati u prirodi, da ja tu zivim, eh...
onda se sjetim da sam 500m od znjana i setnice uz more, ostalo da ni ne spominjem, a odem svake prestupne
u tom duhu, tuzno prijavljujem da nista nista nista nisam napravila citav tjedan
em imam puno posla, em me opet drzi ta neka viroza, srecom samo grlo i kasalj
ali trbusni me bole od kaslja, valjda je i to neka vjezba - ustvari radim hiit - kasljem intenzivno neko vrijeme, onda malo odmaram
sinoc sam planirala vjezbati, a onda radila jos cetiri sata od doma
poslije sam bila samo za seriju uz caj od djumbira
valjda ce sutra biti bolje, jer vjj necu ni popodne nista jer imam druzenje u igraonici s jos jednom nasom forumasicom i jos jednom prijateljicom
plan je da se djeca izdivljaju a mi iscakulamo
ginger, odlicne vijesti za curku
anci, super pace!
mb, rahela i ostale bolesne ~~~~~~~~~~~~~ da bude bolje
jillian 6w6p level 2
ubilo me
presretna sam
ja sam prestala razmišljati o tome kako bi bilo lijepo živjeti tu ili tu
isto ovako ko summer, 20 min. do skijališta a bolje da ne velim kad sam otišla
i jesam li uopće
ajd na sanjkalište idem jer nemam srca djecu ne razveseliti..
kad sam kod snijega, danas zasigurno ništa od trčanja
sad mlatim čvarke![]()
mislim ne kao summer blizu snijega
nego kao ona blizu mora
a ja snijega
jesam pojasnila, ha
a rijetko to iskoristim..
Spajka
Evo ja koristim sta zivim na more, trcim uz more
Dosla sam na posal i morala pricat s nekom strankom preko sat vremena, sad opet umirem od bolova. Napravila zobenu kasu pa se gledamo
Da bar sta omrsavim od ove prisilne dijete![]()
a jeste smijesne
ja sam zadovoljna di zivim (osim sto se u dogledno vrijeme selimo tri ulice dalje)
ako ne idemo u dubinu pa govorimo o glavama, mentalitetu i sl
i da, ovo za curku mi je stvarno olaksanje (iako znam da cu i dalje biti na oprezu)
Danci, a kak su siroke i debele te palacinke? je l se ljepe?
Anci super za pejs!
tigric, uf, moje su plakale samo na adaptaciji u vrticu
dok ih je cuvala baka - nikad, pusa, pa-pa i to je to
e, a ja kokos
isla sam raditi fire up cardio, a cijelu noc nisam spala
bolesna mi malena, a i meni gore nego jucer
kasljemo bas gadno
uglavnom, morala sam raditi pauze, jer nisam imala zraka![]()
hm, a ako ne koristim steviju, mogu stavit malo šećera ili meda umjesto? samo što, jaje i sirko, tako ja kajganu pravim![]()
tang bas je i ivana s komentirala kako njoj te sve stvari vuku na kajganu, ali ove koje danci radi su bas dobre. ja sam ih samo jela iz njene kucne radinosti.
Ja cu samo potvrditi da su Dancine predobre, danas cu ih napravit pa javim jel bila palacinka ili kajgana. Zasladit cu agavinim sirupom poslije
ajde ivana javi, pa da odlučim oću li probat
u međuvremenu, sutra imamo tulum doma i danas pravim čokoladnu tortu. sa šećerom, al ajde bez brašna :D
j-la, a znam sve će to proći..inače se ne budi, bar nije ovih dana, i ide bez problema baki jer je na nju navikao svaki dan ionako, ali jutros valjda nije očekivao da ću ga samo tako predati njoj i otići kroz vrata..
a glede mede mjesta zivljenja, da putujem savki dan sat na posao i sat doma.živim bogu iza nogu a radim u centru grada. no nije to ni bitno..bitno je da se ovo proljeće selimo svekru i svekrvi u istom selu. naravno u svoj stan na katu.to je najbolje što možemo dobiti (veličina) u situaciji (financijskoj) kojoj jesmo. tako da sve ovo vježbanje ide i za moj psihički boljitak kako bi što spremnije dočekala promjene koje mi predstoje.
Palačinke by Danči su mrak!
Pekla sam ih na maslacu i stavljala žlicom, kako je Danči napisala u receptu.
Definitivno nisu sliče kajgani. Tome valjda pridonosi činjenica da sam stavila double chocolate whey u smjesu.
Jela sam ih sa bananom.
Sad dolazimo do pitanja gdje kupiti ghee?
ola
kod mene gužva neopisiva na poslu samo sam vas preletila, vidim da pričate o klopi opet
Upamtila sam pejs od Anči, bravo otišla ti ispod 6-ice! i život po brdima no-no kako reče spajka.