e, stvarno, jel mogu to tutnit u pekač, flopi?
e, stvarno, jel mogu to tutnit u pekač, flopi?
:eek: salju me na zahvat u lokalnoj iduci tjedan. Imam prilaslice u nosu. Nije niti cudo kaj teško disem. Noge i se odsjekle. Ne zelim da mi cvikaju po nosu
Idem u gym.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Hvala cure. Kaze doc,dodes, stavimo te u salu na 15min to ti cviknemo, stavimo silikona i preporucit cemo ti nekaj homeopatsko da se organizam sam pokusa riješiti sluzi...a ja pozelenila![]()
Tako, ali bez pečenja i bez preljeva, radim doručak koji zovemo "makrobiotički puding". Može se staviti bilo koje voće, suho voće... zobeno mlijeko, bademovo, kravlje, može jogurt, može i voda... ja radim bez šećera, radije ubacim suhe marelice ili grožđice da zaslade.
Recept mi dao kuhar restorana Bijeli Val (ako se tko sjeća tog mjesta).
kris ~~~~~~~~~~~~~~
ja sam jucer odmarala
i islo me po rasporedu, a i imala sam opet posla od doma
ali veceras nastavljam, tako me drzi dobra volja i za trening i za prehranu da nikako ne zelim prekinuti niz
pocastila sam se jednom sarenom haljinom u benettona, danas je u splitu suncano, bas se osjecam nekako proljecasto![]()
Kris, bolje da to rjesis.
Sigurna sam da ce sve biti ok!
Danas cu se druziti s utezima
Kris, suosjećam i vibram da sve prođe ok.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
willow, ajd ako možeš stavi ove linkove i na onu drugu temu gdje idu samo linkovi, da nam se ne pogube
čine mi se super, a kako još uvijek ne vježbam, poslije ću zaboravit tko je i gdje o tome pisao
ja i dalje gluha, sutra opet na Merkur na kontrolu
https://www.youtube.com/watch?v=kGxv_D45nvs
promjena plana, ovo umjesto girje
majko mila
otkud mi ove sulude ideje
pa dišem na škrge sad
nego, od bronhitisa prije mj. dana još nisam sasvim dobro, osjećam zadihanost i plitkoću udaha počesto..
hm
kris bit će to sve ok., lakše će ti sve biti
rahela draga, tebe mi je žao da ti ne mogu reći koliko
brzo nam se vrati...
summer uslikaj kiklju
kod mene jutors snijeg a sad sunce
obožavam sunce
moj bananabread se peče u kalupu za srneći hrbat ili onaj obični manji, uži
ne klasična tepsija za kruh...
haha, flopi, mogu ti reć da je mene u zadnje vrijeme strah i otvorit te njene petominutne, ne znam je li mi se čini, ili su sve opakiji
kris, nadam se da će ti bit puno lakše nakon tog cap cap
rahelić :hug:
Flopi thanks!
Otvorim link, vidim Zuzku kako skače do stropa i mislim si, zbilja, kaj ti je došlo![]()
Kris sve će dobro proći. A zamisli kako ćeš lakše disati.
RahelaNema riječi kojima bih ti rekla koliko mi te žao.
Danas 6w6p. Nakon toga 90 čučnjeva. 60 pa malo odmora pa 30.
S mene se doslovce cijedilo. Ali kako Flopi jednom reče, treba dati guzice ako želiš rezultate![]()
haha, da, sani, da samo vidiš kako otužno izgledaju neki moji skokovi
jump tuck još kako tako (iako nije ni on ko zuzin), ali rock star jumps, split jumps.. prilično jadno, iako se uprem iz sve snage![]()
Probala sam ja neki dan te njene skokove. Ali koliko god da uprem to na ništa ne liči.
Moje najmanje me čudno gledalo a njemu je inače fascinantno sve kaj ja napravim.
Misli si djete, mani se ćorava posla![]()
Rock star jumps obozavam!
I jump tuck.
I moji susjedi :D
Ali split jump, to mrzim mrzim.
Idem sad otvoriti flopicin link. Nemam pojma sto cu danas. Znam da moram ispitivati geografiju i da sad znam da ona to ne zna. Jer je njoj to dosadno.
Ubit ce me to dijete!
Neki dan ima lektiru za citati, 220 stranica u danu mora
Ja je nadjem kako umjesto Kusana cita Kradljivicu knjiga na engleskom!
Na klaviru umjesto etidesvira mamma miu i frozen
![]()
Rip't up danas. Najtezi su mi bili sklekovi. Dijete mi je toliko dugo spavalo da sam odradila ravno 15 min vec se probudila, a odmah sam krenula. Nasrecu tu je veliko dijete spasilo stvar.
Ne volim split jumps, a ove ostale nit volim nit ne volim
Anci, dijete ti je super. I moja je umjetnicka dusa, prirodne znanosti 0 bodova. Bojim se petog razreda.
Kriszg, hebemu, bit ce poslije lakse, nek te to tijesi. Kad je termin zahvata?
Posljednje uređivanje od ivana s : 24.02.2016. at 14:46
Ancisuper ti je curka!
I ja volim rock star jumpse i jump tuck a mrzim split jump.
Flopi, i ja sam pekla u takvom kalupu (uski a visoki).
Rahela
Summer daj sliku haljine
Bila sam u dm-u i uzela chia sjemenke i pirovo brasno. Nemam pojma sta cu s tim, samo mi je uskocilo u kosaricu
Moze li chia u smoothie ic?
http://tinypic.com/r/70j61x/9
evo, ja u haljinici, leprsam po uredu![]()
Summer baš si lijepa![]()
mb chia u zobene, u smothie, u kruh..a pirovo brašno koristim za kruh i palačinke.
Tnx cure, chia ide vec veceras u smoothie. I nju miksam ili stavljam na kraju?
Vidi se da nemam pojma :škrtoc: ali citala sam da je dobra za probavu pa sam je uzela. Pirovo ide vcrs u banana bread![]()
Summer :cool: lijepa.
Mb, zamisli i ja danas prvi put uzela chia sjemenke. Cula sam svasta pozitivno ali dok se sve izredalo za probu. Zadnje sam probala psylium. Danas sam ih zlicu u kefir ubacila i tak pojela.
kris
triban ic na trcanje a tako mi se neeedaaaa
idem se obuc, moram!
Ajmo MB. Samo onaj trening koji nije odraden je los trening
Kazem ja koja je svoj danasnji prozvala bljak.
Mb, naravno da ces ici!
Ja sam napravila Zuzkin lifted butt 17 x, ovaj novi ovotjedni. Stavila je i DZ 100 swingova koje sad ne mogu jer sam radila sa 16 kg, ali do veceri mozda uspijem s 12!
Dobar je bio trening, nema skakanja. No nisam imala traku pa sam uzela uteg.
Idem spremati i kuhati, na poslu je kaos. Kao i doma![]()
anci, zar dz ide i na dane kad radiš lb?
vidila sam tu novu traku koju je počela koristit, ja imam onu veliku, pa sam mislila, kad dođem do toga, zavezat je na promjer koji želim
odbijam opet nešto kupovat![]()
Tang, pojma nemam za dz. nisam razmisljala o tome :D
U banana bread ne ide banana?
Sad tek vidim da nisam kopirala cijeli recept, ostale mi banane izvan copy/paste :D
ako moze sirnica bez sira, moze i banana bread bez banana
ja odmorila, sad cu trening
i hvala![]()
Summer divna si!
Tang jesi uzela pravo kokosovo brašno? Pokušala sam ga napraviti od onog kokosovog običnog sto ga ima uzeti u svakom marketu ali nije uspjelo.
Kris sretno s intervencijom, bit će ti poslije lakše, samo misli na to.
Anci mala je divna, umjetnička dušica.
Posljednje uređivanje od j-la : 24.02.2016. at 20:58
Ej cure,
al ste se navježbale i natipkale, sve sam pročitala al sad sam baš za krevet i ne zamjerite ne stignem vas pojedinačno pohvalit.
Meni noge teške al sam ipak napravila planirano. MB jesi se ti uspjela natjerat?
Uglavnom pametuša danas putovala 6,5 sati, bez normalnog ručka zbog presjedanja avionom i onako umorna i gladna već izašla nakon 45 min iz hotelske sobe na trčanje. Odradila rastrčavanje 10ak minuta i onda shvatila da sam pregladna da nema šanse da trčim dionice praznog želuca pa fino nakon tog trčanja (u onom mom krasnom parku) otišla u restoran jesti (prefini popečci od povrća, ogromna raznovrsna salata i muffin od jabuke s komadima kuhane jabuke mljac) i tako punog želudca krenula na dionice 5 x 1km.
Istrčala sam sve ja to al teško, plan (u ZG) mi je bio probat trčat ispod 4:45, a noge teške i umorne valjda i od puta tako da je pejs bio 4:58 a ja nezadovoljna brzinom, ma treba me oklagijom po glavikad ne poštujem osnovna pravila prije trčanja.
Poslije sam u sobi još napravila 100 trbušnjaka u komadu, pa po 50 onih bočnih s nogama u stranu, mostove, plank 2 min, podizanja nogu istodobno, sklekove, ma svašta nešto...iznenadilo me da ne mogu više od 15x ono istodobno podizanje obje noge u zrak dok ležim na leđima a volim tu vježbu za donji dio trbuha.
kako vi stojite s tim? i jel itko zna kako se to zove na eng?
Dođe mi da sutra ponovim isti trening s dionicama da testiram samu sebe iako ni to ne bi bilo po pravilima struke
Drž te mi fige za prezentacije, počinjem ujutro pa do ručka a onda imam opet na kraju dana u 17h, majke ti mile tko više išta sluša u ta doba.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.02.2016. at 21:04
Lili i ja volim tu vjezbu ali ledja stradaju ukoliko ne fixiras trticu palcevima. Od te mi je postala draza slicna vjezba sa pregibom nogu pa naizmjenice spustas. Isti efekt ima.
Nos me pece, cini mi se da je s male preslo na mene sto nije niti cudno kada mi smrkave puse ujutro daje.
Lili misliš na leg raises?
Ja radim tri serije po 15.
Drzim fige da prezentacija prođe odlično!
j-la baš sam razmišljala danas o kokosovom brašnu. Gdje ga uopće kupiti? Ne znam ima li ga bio bio u zg?
Kris daj molim te objasni tu drugu vježbu s pregibom nisam baš skužila.Ja isto stavim palčeve pod trticu. Jako mi je žao tebe zbog nosa a i rahele zbog uha.
Sani tako bih i ja serije po 15 al sam nekako očekivala da mogu više napravit tih leg raises u cugu. Dakle leg raises...hvala ti ajd da i to naučim.
Treba mi neki pojmovnik vježbi na engleskom![]()
Otrcala! 15 km za 1h 30 min!
Endomondo se nesto zblesira pa je na 3.km nakon 2 min pribrojio jedan kmto me cilo vrime nerviralo jer mi je govorio vise nego sam otrcala.
I uopce mi nije bilo tesko, mogla sam jos
Sirmica bez sira![]()
Bravo mb !
Lili ne mogu je naci. Legnes na pod i dignes noge kao za bicikl.Mislim da je to kut od 45 ° Slicno biciklu samo ne kruzis vec naizmjenice pruzas jednu pa drugu nogu. Trebala bi osjetiti trbusni zid citavom duzinom.
Sani ja sam ovdje vidjela.
http://www.mojanatura.hr/kokosovo-br...-detaljno.html
Edit: MB! Bravo!
Posljednje uređivanje od j-la : 24.02.2016. at 21:46
znam znam odmah sam je se sjetila nakon što sam postala al u toj vježbi meni se nešto dogodi u preponi, baš se čuje kao da mi nešto preskače i to samo u desnoj preponi , ne odgovara mi ta vježba iako je realno meni lakša od obje noge odjednom u zraku al ne mogu boli me to u preponi. To imam već godinama. kad ne pregibam nogu onda nema problema.
MB ma bravo eto vidiš sad si počela trčat ozbiljne dužine i silno ti je potreban Garmin a ne ludi zsblesirani Endomondo![]()