Stranica 57 od 275 PrviPrvi ... 747555657585967107157 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Danci zmaj si, zmaj!
    I meni ovo koristi, baš sam nedavno razmišljala o tom slaganju treninga
    najviše se volim držati već složenih jer mi se neda misliti
    ivanas diiiivne su ti cipelice!
    inače ne nosim petu ali ove mogu zamisliti na sebi za specijalne prilike

ovih dana sam vrlo malo radila, perioda lije
    jedino jučer kratki ktbl ali uopće nisam zadovoljna bila
    a I ta zadihanost me muči
    još vise me muči što je povremeno pospješim jer opet zapalim
    eto, mračna tajna izašla na vidjelo
    no kanim s tim prestati,časna riječ

idem pogledati taj vaš focus, znatiželje radi...
    Posljednje uređivanje od flopica : 02.03.2016. at 07:38

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bravo Danci!!! Svaka cast na pojasnjenju gore, stvarno si profic.
    Upravo odradila Extreme circuit, pa i nije nesto extreme...Zasad mi je pyramid najgora u gammi ali cekam da je ponovim ovaj tjedan pa cu onda konacno odlucit.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hej flopi, jutros bas pomislih sto te nema
    Gadna je ta navika, i mm poceo tu i tamo koju prije godinu dana a sad bome redovito zapali uz kavu a na poslu, necu ni zamisljati koliko, baš me ljuti. A opet, mora si covijek priustit nekakvo zadovoljstvo, nekom cigara nekom jos jedne nepotrebne cipele
    Posljednje uređivanje od ivana s : 02.03.2016. at 07:43

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Danci za kilometre

Ivana s ni ja ne znam koji mi je bio tezi od ta dva ali speed 3 nisan nikako volila, njega sam samo par puta radila.

Flopi

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ivana s pa nisu cipele nepotrebne, u nečem moraš hodati

Danci rano jutro pa 20km. A ja gledam kako da se sastavim

mb fini pejs si imala, brza si.

Flopi vjerujem da ćeš se tog riješiti za čas.

Danas slijedi speed 1. Šteta kaj nisam već u ponedjeljak napravila, ovako kaskam jedan dan za tablicom.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ivana, cipele su divne, divne!

danci, super za objašnjenje, ja sam isto nekad slagala sama treninge, kako anci kaže, ko lopatom, jednostavno sam radila šta mi se radi. idući put ću imat na umu

pušenje zlo pušenje
    ja sam nepušačica koja bi jako volila da svi na svijetu prestanu pušit zauvijek

ja sam sinoć restala. bila sam nekako krepana, a ostala sama doma s malom, pa sam nju zabavila, a ja zalegla i gledala The affair

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    a i procitam koji review, posebno mi se svidja parrot, duhovit je,
    npr. http://dysfunctionalparrot.com/healt...cus-t25-alpha/
    umrla sam na opis TBC-a! Tako ga i ja nekako doživljavam, svih 25 minuta imam osjećaj da će me infarkt zdrmat. I dalje ga ne volim , eto toliko mi je fuj da me jedino obraduje kad na zadnjih 5 minuta vidim da i oni na videu crkavaju, pa postanu ko raspuštena banda, svako sebi radi.
    Još ništa nemam prijavit, ovo je neka gadna prehlada bila, još osjećam malo posljedice. Možda nešto večeras odradim.

Danči je l meni ovaj sat ne valja, ili si ti stvarno u pola 7 završila vožnju? Ma svaka ti čast !

MB super pace!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam sinoć restala. bila sam nekako krepana, a ostala sama doma s malom, pa sam nju zabavila, a ja zalegla i gledala The affair
    lajkam

j-la

ovde je predivan suncan dan, umjesto da razmisljam o poslu ja razmisljam o kavici na suncu
    Posljednje uređivanje od malena beba : 02.03.2016. at 09:09

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

bravo za sve redovne vježbačice: Sani, tigrić, danči, Lili, tang, mbeba, Ginger, ivanas, flopi, anči - sorry svima koje zaboravih popisati

ja sam jučer popodne opet zakurila
    nakljukala sam se Neofenima i evo me jutros na poslu
    uho i dalje isto, šumi i ne čujem, ali barem više ne curi, pa ne hodam s kapom na glavi 24/7
    ponekad kad puhnem sa zatvorenim nosom i ustima nešto popusti pritisak, pa na kratko pročujem, ali šumljenje ne prestane
    sutra idem opet na kontrolu i po nalaz brisa, pa ćemo vidjeti

inače, onaj squat challenge namjeravm nastaviti, lagano u serijama, bez puno naprezanja
    jučer sam preskočila, ali danas bi trebao biti rest, pa ću danas odraditi jučerašnji

hvala svima što mislite na mene

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Rahela držim fige za dobar nalaz ! To ti već dugo traje.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

rahela, ajme meni, pa valjda će skoro proći

ivana s, predobre cipele, a dobro si me sjetila naziva, na taj sam mislila da nije težak
    Pyramid mi super sjeo, taj mi je bio najdraži u gammi

summer, ja obožavam čitati review-e, parrot je super ocijenio focus i P90x-eve

ja sam jutros Z beginner 5 (dosta lakši nego 6) + istezanje + callanetics za trbuh i to sve u pola sata

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo da vam se kratko javim da ne mislite da sam nestala, ne stižem baš sam u gužvi. Hvala svima na podršci, javim se detaljnije sutra, a danas na drugi sat

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jao, rahela
    baš koma

tang, da, počela je the affair
    ja još nisam počela gledati, s djecom svaki dan gledam po sat vremena dodjele oscara :D pa nemam kad

danci, super jutarnja vožnja!

sani, vidjet ćeš da ćeš biti jako zadovoljna focusom! ako ti je previše cardia, možeš ga kombinirati sa snagom. ili daditi snagu jedan dan, drugi dan focus. meni se focus čini više kao program za stesati se i steći kondiciju. ne za izgradnju snage. ja ga volim kombinirati sa snagom i girjom.

jutros sam po dancinom receptu složila trening:

3 runde

20 deadlift s 16 kg
    20 figure 8 s 12 kg
    10 + 10 press sa 8 kg
    10 biceps curl sa 10 kg
    20 swing sa 16 kg

i za kraj 25 burpees- challenge
    Posljednje uređivanje od Anci : 02.03.2016. at 10:11

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Lili, tebi isto puno hvala na savjetima, imaš pp.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ajd ti alga pomalo. mos bit ko ja

Zaboravih reći: to što sada trčim, ne znači da zanemarujem Jillku, ali to ne prijavljujem, jer bi bila dosadna svaki dan sa istom rečenicom

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Anci dodati cu snage. Malo girje malo utega. A cardio cu probati raditi po rasporedu jer inace zazirem od njega a to nije dobro.
    Super si trening imala

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sani, ako vidiš da ti dobro ide, skrati alphu na 2-3 tjedna i kreni na betu, tamo imaš utege

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku

jedino jučer kratki ktbl ali uopće nisam zadovoljna bila
    a I ta zadihanost me muči
    još vise me muči što je povremeno pospješim jer opet zapalim
    eto, mračna tajna izašla na vidjelo
    no kanim s tim prestati,časna riječ
    ovako sam ja, pod izlikom da jedna cigareta na znači da sam opet ovisnica, ponovo počela pušiti.
    i to nakon što godinama - skoro cijelo desetljeće nisam pušila.
    sad sam opet nepušačica. sa čvrstom odlukom da je ovo zadnji put da prestajem. za sada mi odlično ide

inače jučer je bio rest, a danas ću se vratiti Toniju. snaga i trbušnjaci.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Posljednje uređivanje od Jurana : 02.03.2016. at 13:07

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ginger,pa još ti se to poteže,grozno...polako s vježbanjem da još ne navučeš nešto radi iscrpljivanja...

konačno sunce pa sam jutros odradila šetnju od 1h sa psom i malim u slingu,ima dosta uzbrdica na toj ruti i kako brzo hodam čak sam se malo oznojila... a ranojutarnji trening dok je mali spavo je bio 100kb swings 12kg, 100kb deadlifts 12kg i 50 triceps dips na trx-u...i mali se onda probudio..

Danci,super reminder hvala,to kao znam u teoriji ali kad krenem vježbat uvijek zaboravim koju i za što bi mogla iduću...moram si to isprintat i držat pri ruci... a,jeli učinkovitije i ima li ikakve razlike da sam ja ovo gore razlomila na kružni pa radila po 20 ili 10 reps od svake vježbe ili sve reps od jedne prije prelaska na 2gu vježbu?meni se čini učinkovitije i teže odradit sve reps od prve vježbe prije prelaska na drugu???

ivanas,reci ces mi jesu li ti neudobne cipele kad ih budes nosila prvi put...ja sam jedne s takvim položajem pete vratila jer su mi bile jaaako neudobne samo kad sam ih isprobala...a zadržala drugi par leopard print,isto visoka peta ali sa malom platformom naprijed,ful su udobnije radi nje...http://www.sarenza.eu/mine-de-rien-e...35-p0000020997 (bile su na sale kad sam ih ja uzimala)

ni meni se nije svidio taj Shaunov T25,ako je to to...preskakutavo i brzo,ja bi jedva ulovila pravi položaj i vježbu a oni bi već prešli na novu tako da sam imala feeling da samo pokušavam hvatat tempo a ko da ništa nisam odradila kako spada...pomoglo bi da prvo odgledam i vidim o čemu se radi ali za to nisam imala vremena ni volje (a i onda otpada filozofija od "samo" 25min vježbe)

jučer sam odradila prvu kavu bez "privjesaka" otkad sam rodila,ja i Zhang smo se vidjele na kavici,odnosno ja sam pila čaj....
    ona se smijala kad sam joj rekla ali prepoznala sam ju po bicepsima...bila je u majici sa kratkim rukavima nalakćena na stol (to ona biće namjerno,LOL) i sjedala sa kolegicom, vidjela sam je iz boka (ne i lice) ali sam je odmah skužila po mišićima... ogroman napredak otkad smo se vidjele...ukratko,ona možda malo piše ali zato puno vježba,ima bit da se moram povest za njenim primjerom...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.03.2016. at 13:08

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danči hvala puno na onom detaljnom postu. Negdje ću ga posejvat, joj moram si kupit svoj laptop. dosta mi ovih muževih.

ivana s cipele su mrak, skroz opičene.

MB odličan pejs i bravo za kavicu sa zhang!

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana s pa nisu cipele nepotrebne, u nečem moraš hodati
    predobar komentar Sani

Rahela draga pa šta je to :hugs:

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, tebi isto puno hvala na savjetima, imaš pp.
    nema na čemu imaš i ti pp

Drage moje kako su mene jutros izvozali s tim liječničkim pregledom koji moram obavit radi utrke u Italiji. Ambulanta sportske medicine u Borovju je zatvorena, kaos u sustavu, nitko ne zna gdje trebam otići, navodno bi trebale medicine rada preuzet i potvrde za sportaše al im se baš i ne da. Tako da sam jutros išla (javnom prijevozom) do svoj doc u Malešnici, pa me poslala u DZ Zapad na medicinu rada, oni dalje natrag u Gajnice u Polikliniku Zagreb što je bilo pravo mjesto za obavit navedeno. Crknuta sam od toga skakanja okolo naokolo, nekako sam se ubacila preko reda pa su se smilovali jer sam cijelo jutro provela po tramvajima i busevima (ne znajući da će me tako izvozat inače bi uzela auto) + još me čekao sastanak.

Uglavnom obavila al bih mogla direkt u krevet kolik osma se umorila od hodanja, visoke pete a uska suknja mi otežali

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ej skulirana pišemo istodobno, vidim da je zhang imala turneju duž obale

bravo skulirana za odvježbano!!!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku

ivanas,reci ces mi jesu li ti neudobne cipele kad ih budes nosila prvi put...ja sam jedne s takvim položajem pete vratila jer su mi bile jaaako neudobne samo kad sam ih isprobala...a zadržala drugi par leopard print,isto visoka peta ali sa malom platformom naprijed,ful su udobnije radi nje...http://www.sarenza.eu/mine-de-rien-e...35-p0000020997 (bile su na sale kad sam ih ja uzimala)
    I ja sam se bojala ali čim sam ih isprobala učinile mi se udobne, iznenadilo me. Doduše imaju one silikonski uložak ispod prednjeg dijela pa je valjda zato udobnije. Javit ću još nakon dužeg nošenja. Inače i ja gledam uzet s makar malom platformom one koje su mi za svaki dan i cijeli dan. Ove su bile ljubav na prvi pogled pa nisam mogla racionalno razmišljat. Svejedno ne bih uzela da su mi odmah bile neudobne.

Super ti stižeš i odvježbat i kafenisat uz visuljka!

Lili što nisi spomenula da ideš na liječnički. Meni je baš mala morala prošli tjedan to obavit jer trenira košarku pa su je poslali u DZ Kruge.
    Posljednje uređivanje od ivana s : 02.03.2016. at 13:29

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ivana, cipele su mrak!

Ja sam prije par godina bila totalni antistikla tip, a sad obozavam pete i skroz mi je ok. Volim ih i na traperice i na suknje. I hlace ove kao muske

Gdje si kupila cipele?

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana, cipele su mrak!

Ja sam prije par godina bila totalni antistikla tip, a sad obozavam pete i skroz mi je ok. Volim ih i na traperice i na suknje. I hlace ove kao muske

Gdje si kupila cipele?
    Nine West, CC East. Nisam dosad tamo kupovala ali ima predivnih!
    I ja volim pete, a ne volim balerinke nikako. Mada imaju ove kao moje skroz ravne, te bi mozda i obula.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cure, sorite, opet me ulovila neka viroza i guzva
    jutros ipak 30 ds lvl 2

rahela, ajme zeno, drz se vise
    ivana, zaljubih se u cipele
    javi kak je hodati u njima
    svima

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ginger drz se i ti!
    Ivana s odsad prvo pitam vas pa tek onda ljude u sustavu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lili, borovje je zatvoreno pred 2 tjedna, točno dan iza toga poslala muža da s klinkom to obavi, i došli doma neobavljenog posla, zvala vrapće, ćrnomerec nitko ne želi raditi, rekli su da rade to u zvonigradskoj, na kraju je trener dogovorio da će klinke ipak ići u vrapće, i to su cure obavile u ponedeljak ujutro.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i ja imam štikle iz nine west, za svaku su preporuku (i imaju dobra sniženja )

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Speed 1
    Plješćem sama sebi. Ako se ne uobrazim nakon ovog t 25, neću nikada.
    Teško je, skakutavo, ali mi se sviđa. Trudila sam se izbjeći modifikacije, ali pred kraj sam prešla na njih. Mislim si, bolje da modificiram nego da odustanem.
    Popodne ću još plank i girju.

Skulirana neka si uživala na čaju. Treba uzeti vrijeme i za sebe. Pogotovo ti koja si sama s dvoje malih.

anamar bravo za nepušenje!

Divne su cipele na petu ali ja im nisam vična. Bude mi žao zbog toga jer noga bude prekrasna u takvim cipkama.

Ginger te viroze se ne daju izbjeći. Nama isto tako kad krene ne zna stati. Od nas petero uvijek je netko šmrkav ili kašljucav.
    Ali odabrala si dobar trening za iznojiti se.

Willow tako sam i mislila. Ali sad se premišljam. Ubacit ću malo snage kad ulovim vremena.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    suti, proslo je vec 7 tjedana

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

e sad cemo i mi dobit nine west na jugu, u novom mall of split

ja volim stikle, kako nisam visoka, sto puta u njima bolje izgledam,
    kako imam jaci list i malo stopalo, bolje mi stoje cipele koje nisu pregraciozne, presitne, da bude uravnotezenije, pa uvijek biram mrvicu deblju petu od ove, a i lakse mi je u njima hodati
    balerinke nikad ne nosim jer jos nisam nasla neke u kojima ne izgledam kao (depilirani) hobit

meni danas rest
    ipak cu malo plesat

zhang danas nastupa u splitu

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Summer hobit

Uzivajte na kavici

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

summer

ne vjerujte joj ništa, ne bi izgledala ko hobit ni da puši lulu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sani bravo svaka cast!

Summer luda 100 gradi.

Ajd kad se hvalite uzivancijama na kavicama da se i ja pohvalim, bas sam danas uzivala s ivana s

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, borovje je zatvoreno pred 2 tjedna, točno dan iza toga poslala muža da s klinkom to obavi, i došli doma neobavljenog posla, zvala vrapće, ćrnomerec nitko ne želi raditi, rekli su da rade to u zvonigradskoj, na kraju je trener dogovorio da će klinke ipak ići u vrapće, i to su cure obavile u ponedeljak ujutro.
    eh da svjeze je otprije 2 tjedna, nisu se uhodali.
    bitno da sam ja to obavila.
    nego jelena o vidim da ti nas skicas ovdje na topicu si pocela razmisljat da nam se pridruzis?

eh da aparatura im je jaca: skratili me za 1.5 cm i stanjili za 2.5 kg vise nego moja vaga.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.03.2016. at 15:54

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hocu rec izvagali me da imam2.5 kg manje.nigdje veze.

barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Curke evo mene nakon male pauze. Izgleda da sam se preforsirala kilometarskim trcanjem i nekim vjezbama, pa sam si jos vise opteretila vratnu kraljeznicu. Vrat me bolio za pop***** pa sam otisla na par masaza, i sad mi je bolje bar sto se tice tih bolova u vratu. Ali i dalje ujutro kad ss probudim bole me sve kosti - posljedica dugog nevjezbanja. Tako da sam danas krenula sa laganim 30-minutnim cardiom od kojih sam izdrzala samo 20ak min. Ali i to je dobro za pocetak. Bar se osjecam psihicki bolje nakon neke fizicke aktivnosti jer ova pauza od 2 g me dotukla i tek se sad vide posljedice. Sad cu par dana nastaviti sa tim 30-minutnim cardiom jer vjezbe nisu jako opterecujuce, pa kad mi se tijelo navikne, krenut cu malo zesce. Ali sve u svemu, sretna sam kaj sam se napokon pokrenula!

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Postati ću ljubomorna na te vaše kave. Hoću i ja kavu s nekim

Lili bome su te pošteno usukali

Summer a jesi luda ti da na sebe staviš vreću krumpira ne bi izgledala kao hobit.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Postati ću ljubomorna na te vaše kave. Hoću i ja kavu s nekim
    a ja ti nudila i kavu i ljesnjake

i bolje ti je samnom na kavu, nemas komplekse, kraj mene izgledas kao twiggy
    Posljednje uređivanje od spajalica : 02.03.2016. at 18:18

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Rip t circuit, molim +

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ina niz :D

ivana cipele su super, jesu za prezentaciju ili su za nakon prezentacije

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i bolje ti je samnom na kavu, nemas komplekse, kraj mene izgledas kao twiggy

prestani tako pricati o sebi!
    ti si mrak zenska i ne lupetaj

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam popila kavu s danci
    Ajme, da nas netko slusa koje su to teme!

Jel ovo juzina ili sto?
    Sva sam neka polovicna.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ja sam polovična i vidim zvjezdice i već sam odlučila da ništa ni večeras od vježbanja
    idem se pipat s forumašicama

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ivana cipele su super, jesu za prezentaciju ili su za nakon prezentacije
    U ponedjeljak se ne skidam iz njih
    Drago mi je da vam se sviđaju.
    Mm zakurio pa umire, sad imam 4 djece....
    Splicanke&co uzivaje u pipanju!
    Danas takav dan, izaslo sunce pa svi istrcali na kavu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

prestani tako pricati o sebi!
    ti si mrak zenska i ne lupetaj
    Hvala draga ali ova trudnoca me ubi. Nisam stvarno trudna ali ovaj posao dozivljavam kao da radim na djetetu. Jedem li ga jedem. A to se zbilja i vidi.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tang, ti si radila ovaj novi body crush? Ja sam sad I krivit ću južinu! Umrla sam!
    Napravila 5 rundi s tim da sam na knee hugs stisnula pauzu da me zuzi priceka.

Bolje mi je sad :manijakica: i odoh se ubiti proteinima i cherry rajcicama. I tusem. I oscarom

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam dugo navraćala jer me unazadio raspored u glazbenoj i onda naletim na spajkinu trudnocu. ccc...
    više neću ni čitat. a kamoli pisat. osim da kažem da sam se upisala u planinare. to što skinem hodajući sigurno ću nadoknaditi obilnim količinama alkohola koje je takvo društvo uvijek spremno utrpati u se.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Rip t circuit, molim +
    speed 1.0

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove