Gle zbilja.
Ma uzas spajka, bride mi i ruke i noge.
Gle zbilja.
Ma uzas spajka, bride mi i ruke i noge.
Gotov zahvat
Bilo je bezbolno sve do stavljanja tampona kojeg moram imati do utorka. Boli citava strana glave i pece kao pred prehladu. Nista od vjezbanja do skidanja. Eventualno istezanje.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Vjerujes li da mi je to danas proslo kroz glavu? LoL
Vjezbam i mislim si u kakvoj sam zabludi bila. Dan prije spominjem utege a danas da sam ga morala primit u ruku gadjala bi laptop.
Kris neka je sve dobro proslo. Sad samo cim vise laganini.![]()
Kris daj vremena tijelu da se zaljeci.
Kris najbitnije je da ej sve dobro prošlo a sad polako!
bravo, bravo al ste vrijedne!!
jeste čule za Dane fitnessa na Velesajmu idući vikend 11.-13.3.2016.: http://www.zv.hr/?id=4192 šta mislite kako bi to izgledalo da se skupimo i odradimo te grupne vođene treninge, bilo bi ludiloa nakon dobrog treninga zna se što slijedi
da vas čujem ima zainteresiranih?
Posljednje uređivanje od Lili75 : 03.03.2016. at 15:47
Kris, odmaraj, neka je proslo.
Napravila sam TBC. Sama sam doma sat i pol pa ne znam sto bih sa sobom
Uglavnom.
Umrla sam na podu. Do poda je bilo skroz uredno i vec sam si pomislila kako sam u super formi jer TBC pamtim kao tezak trening.
A onda u plank!
Izdrzala sam i napravila sve, ali taj drugi dio je tezak.
Jos iz focusa volim piramidu (gamma). I upper.
Sutra nesto lagano. Neki bunny slope ili nesto. I fakin izazov :D
Kris
Ja sam odradila trening u teretani i bas sam zadovoljna
Mimo toga mi je dan bljak i jedva cekam da zavrsi.
zamijenila danas sa sutra za trčanje i tbc. mrtva sam. odradila 2/3 kako treba, zadnju trećinu modificirala. otuširala se i ležala 10minuta na krevetu. m.r.t.v.a.
Magriz
I meni su tbc i piramida najdrazi![]()
ko zna... možda sam ga radila al me se nije dojmio...
svarno sam radoznala. Ajde dajte link
Je, t25. Total body circuit. U mene se zvao nekako drugacije, ne mogu se sad sitit.
program star jedno tri godine? Ako je to, onda sam ga među prvima na rodi probla. Nisam vjerna ni jednom programu do kraja. Mislim da sam radila samo mjesec dana. Mogla bih ga probat opet ali samo večeras. Sviđa mi se novi trx.![]()
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 03.03.2016. at 20:07
Kris, bitno da je sve dobro prošlo, želim brz oporavak
odradila TBC, baš sam ostala paf kako skoro sve mogu, valjda su malo pomogli i oni silni sklekovi u Bodyshredu,
Sani, kad sam počela focus mogla sam valjda 1 onaj tap a sad sve odradila, malo sam modificirala burpeeje i
sklekove naravno ne radim do poda ali i ovo je silan napredak
moglo bi se reći I NAILED IT
samo radi, meni se snaga povećala ohoho od početka a bome kondicija pogotovo![]()
Hvala cure na zeljama. Strava kako smeta taj tampon. Mozak bih iscohala. Stalno mi se kise. Ne mogu normalno niti jesti a pijem na slamku. Psujem citav dan njihovo objašnjavanje kako to nije nista. A pola glave mi oteceno, suze mi oci, mozak hoce silno kihnuti ali ne moze.
Uglavnom zaboravih prijaviti jutrosnjih prije zahvata od nervoze 100 cucnjeva u komadu.
Uopce se dvoumim da li da vas pratim jer sam tek sada svjesna da mi nema mrdanja. Samo sam ljubomorna.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris nemas zasto biti ljubomorna. Kad se oporavis bit ce kao da ni nisi restala. Odnosno, lijecila se. Bitno je da se organizam skroz oporavi.
Zao mi je sto ti je tesko. Nadam se da te maze![]()
Anci, magriz, willow bravo za TBC! Ja sam ponosna na sve nas.
Mb nadam se da ce ti sutra biti ljepsi dan. Nego kakvo je stanje na Biokovu?
Kris :hug:
vibram za brzi oporavak
Ja sam bila jutros na kontroli
Kaze dok da uho izgleda ok. Isprali su, ali je bilo cisto sve. Nalaz brisa je sterilno. Dao mi je jos tablete Nixar, antihistaminike 10 dana, sprejati nos Meralysom i Aqua marisom i kapati uho acidi borici. Kaze da zvacem zvake, zijevam, razgibavam celjust i pusem kroz nos sa zatvorenim nosom. Ako ne bude bolje za tjedan dana da dodjem s uputnicom za timpanometriju
Inace, odradila sam danasnji squat izazov i dobro se osjecam. Izgleda da ipak ide sve skupa na bolje
Rahela bravo za izazov a pogotovo za nalaz! :hug:
Napokon si bolje. Ne mogu ni zamisliti koliko si se namucila.
Rahela drago mi je da si bolje
Kris zvuci grozno, oporavi se brzo
Sani ima sniga kojem se jako veselim al trenutno je upitno i radi drugih stvari. Zato mi je dan bljak. Idem lec i malo citat. Sutra je novi dan.
Daljinske zelje ozdravilice bolesnima! Cim sam procitala o crkavanju lupilo me grizodusje, pa sam izletila na laganih 5k.
Sta je ovo neki pokora dan pa svi TBC (zvuci ko tuberkuloza a bome i dises nakon njega ko neko ko ima TBC)
Lili nisam gledala ali ja mogu na cugu. Al na grupno vjezbanje jok. Nekako mi se uvijek takve stvari cine akd pokazi se a bome nisam taj tip. Svi znaju da imam falingu u glavi i da ja sebi izgledam pretilo. Al fala na pozivu.
Danas sam radila. Dosla doma i otisla. Nisam stigla nista. Zato bravo svima na odradjenom.
Willow, bravo!
Taj napredak je najbolji dio vjezbanja, kad bi bar sve u zivotu tako jasno pokazivalo napredak!
Rahela, drago mi je da je bolje, nadam se da ce sve uskoro bit samo ruzna uspomena
Ja sam napravila lifted butt 8x. Danas definitivno nisam at the top of my game. Jedva sam ga napravila i od onda ne mogu ustat, manta mi se, jugo me odnilo. Mislila sam peglat, a sad ne znam kako cu se otusirat
Rahela jupppiiiii!!!! Konačno!!!
Kris drž'se!
Vako...ja sam jutros zaspala. Ugasila sam budilicu u snui probudio me mob kad je zveknuo na pod, srećom pa nismo zakasnili.
I tako dođem kući i bacim oko što ste radile a kad ono dočeka me grupno mučenje.
I šta sad, obzirom je teško ribu u vodu natjerat, i ja sam napravila tuberkulozu
Bemti....odradila sve, ali oni spider PU u progressionu :gjfdhgufdhgkfdshgkdg:
Zadovoljna jer sam ga odradila značajno bolje nego prije, ali da je težak, i dalje je.
Burpee i squat challenge odrađeni. Nakon TBC, i squat sa 8kg se osjeti u coru![]()
Posljednje uređivanje od Danči29 : 03.03.2016. at 21:20
Ajme sta ste sve vrijedne, svaka cast!
Kris vibram da sto prije prodje
Rahela napokon dobre vijesti
Svi tbc-ovci bravo
I sad hocu znat sto je to i gdje se to moze nabaviti
Lilli meni tesko izvedivo ovaj vikend jer cu bit bez auta.ako sto iskombiniram javim se obavezno.
A sad prijavak
1.challenge
2. Hiit cardio sa blendera
3. Neki 10-min total abs sa jubitua.
Tigric, dobro zvuci!
Danci, i ti, sine Brute
Cek, ti radis i treninge i squat i burpee challenge?!
Ja danas odmaram ili bunny slope-am. Sutra odmaram. U nedjelju se nadam utrci.
Lili, ovo tvoje se plaća popriličnoa i sumnjam da bi ja izdržala više od jednog, maksimalno 2 workouta
ima radionica s girjom btw. za 370 kn
http://www.skok.in/fitness-kongres/info-i-cjenik/
za obične smrtnike je (po meni) bezveze program
http://www.skok.in/posjetitelji/prog...e/#prettyPhoto
za kavu uvijek, a može i palačinke :anci:
Rahela, super vijesti, barem je krenulo nabolje
p.s. ja već odvježbala callanetics za trbuh, čini mi se da vidim pomak u špeku na trbuhu![]()
bravo Willow!
rahela odlično!
tigrić mi je za svaku pohvalu, redovna I vrijedna bez iznimke
Anci solidaruša naša
magriz ti si opako krenula, baš si inspracija...
nego imate neki link na sve te užase koje spominjete?
baš baš me zanima
e da, kod mene za promjenu sniiiiijeg
sve se mislim da ću popodne opičiti neki trk
pa nek pada, nek mete, nek udara u junačka prsa!
a u međuvremenu ću jedan 6w6p
petak, juhu!
Danci, i ti?!
Flopi, tigric neman pojma ima li focus na you tubeu, ja sam to davno skinula. Mozda ce cure znati bolje
Anamar bravo za trcanje
Anci drzim fige za utrku! Koliko km?
Tang![]()
Focus-a nema na you tube-u.
Ja ga imam zahvaljujući Spajki.![]()
Danči pa i ti si odvježbala TBC..da znate da ste me sve razveselile. Solidarnost i podrška. All in one![]()
Willow odlično za napredak!
tigrić to je slijedeći vikend. Od 11.-13.3. A TBC je total body circuit, focus t25, alpha. Prvi dio programa.
Teško je. Ne samo meni smrtniku nego i našim nadljudima, mada i tebe svrstavam među njih
Ja sam naime kukala da u cijeloj alfi nema utega a jučer sam crkavala i mislim si bolje da sam šutjela
Lili i ja sam za kavu. Vježbati neću jer sam vidim da je Willow pisala da je dosta skupo.
Kad krećeš? Kakvo će biti vrijeme?
Flopi upravo jedem banana bread po tvom receptu i prefin je!
Banana bread, mljac!
Flopi, u guzvi si nekoj? Slabo nam navratis... Snijeg. Ne svidja mi se nikako. Mi smo planirali Sljeme obiteljski, ali izgleda nista od toga.
Mb, utrka je 10 km.
Jos nisam uplatila, muci me to sto znam da cu, ako zelim ovaj rezultat koji zelim, trcati u predinfartknom stanju sat vremena![]()
mmm bananna bread, vidila sam jutros neke banane u kući koje su došle blizu gnjecavog stadija, mogla bih ga napokon danas napravit
ali kako nemam badema, a imam kokosovog brašna, moj će bit po ivaninom receptu
ja sam danas puno više živa nego sinoć
produžila sam u krevetu 40 minuta jutros, ali za sat vremena idem na jednu radionicu u gradu, vani je sunčano i u glavi mi je petak![]()
Zavidim na suncanom Splitu, ne samo sto je suncan, vec sto je Split
Ja sam napravila challenge, divim se samoj sebi koliko izdrzavam![]()
Danas je bilo 45 burpees.
Sto se spavanja tice, ja sam sinoc zaspala u pola 10! Za Splicanke- prijevod, to je 21:30! I probudila se nesto prije 6 kao nova.
jucer propustila vjezbanje i eto jutros lopatanje teskog snijega. mrzim kad je ovako mokar.
u autu do posla putovala duplo dulje nego inace, pa sam pojela 4 palacnke s onim ljesnjacima i nutellom
popodne me ceka duplic.
anci i ti ovaj vikend trcis?i tebi onda drzimo za pejs kakav zelis.
Pliz može mi netko linkati ta dva recepta za banana bread?
Tražim sama, ne nalazim, na telefonu sam, pa je to malo teža misija.
Doma sam, dijete bolesno, pa imam vremena za novotarije u kuhinji.
nakon 7 godina života u Zgb znam i koliko je 5 do pol 5
mojca, tu su negdi par stranica prije, ček iskopam ti
Hvala. <3
Ova dva su ista.
Ako netko uspije naći i drugi, s kokosom, biti ću zahvalna.
Koja je uopće kalorijska vrijednost kokosa?
evo s kokosovim brašnom: http://www.ambitiouskitchen.com/2015...en-free-paleo/
ali to nije ono krupno kokosovo brašno za čupavce, nego sitno, baš ko brašno izgleda
ima navodno malo ugljikohidrata, a puno vlakana bla bla, koriste ga u lchf-u dosta. imaš ga kupit u bio&bio i ne znam gdje još
popije puno više tekućine od običnog brašna, i malo je okus... treba se naviknit![]()