Narucila sam ove tenisice sa sports directa i premale su mi.
http://www.sportsdirect.com/karrimor...lcode=21504024
S time da su moje sivo-roza, takvih vise nemaju.
Javite ako su vam interesantne, mislila sam prvo tu staviti pa tek onda dalje.
Cijena je 350kn, broj je nas 39-40.
Njihov je 41, ali su kalupi ocito manji.
Na nagovor Willow odradila MMX. Nije mi bio problem odradit, osim onih vježbi gdje se spominje superman. Majko mila koliko me zbunilo to poskakivanje! I nisam mogla ono okretanje u planku jer nemam prostora. Jedva za sprawl imam mjesta. Kako ga ima puno u MMX, a stalno se nešto stimam dok ga radim da ne zakacim za nešto, izgleda sam malo leđa povrijedila. Bas me ovaj lumbalni dio malo koči.
Sto se skidanja programa tiče, meni je danas za nekih sat i po skinuo cijeli od 4 gige, s torenta skidala.
Posljednje uređivanje od j-la : 12.03.2016. at 22:33
ja sam jucer radila do 19, neplanski, onda morala u neki shopping i navecer nisam mogla drzati oci otvorene
preko tjedna premalo spavam, 5-6 sati u prosjeku, i petkom to bas osjetim, jednostavno izdusim
zato sam danas prvo duze spavala, onda se odmarala, napravila rucak i onda vodila djecu na neki djecji rodjendan te pocela vjezbat tek kad smo pogledali the voice u 22:30
47 min cardio hiit + endurance, onda 17 minuta extreme abs
feels good
vibram za malu opecenu rucicu ~~~~~~~~~
ja sam se tako kao mala opekla na plinsku pec, baka mi i danas ima griznju savjesti jer me ona cuvala
kaze da sam svima donosila rucicu pred lice i vikala 'pusi, puuusi'![]()
j-la daj mi molim te reci što si točno upisala i preko kojeg torrenta si skidala. Ja sam preko nekoliko probala i ništa.
Odlično za mmx!
Ja ću danas pa javim dojmove.
Summer bravo za vježbanje!Treba zbilja imati volje za kasno vježbanje, pogotovo s obzirom na tjedni nedostatak sna.
j-la, baš mi je žao za leđa, ajd odmori pa polako
i meni u dosta vježbi fali prostora pa se moram namještat poprijeko ili smanjivati opseg vježbi
ja sam jučer odradila the warrior, zahtjevan je, super burpeeji su
(dobro da ima modifikacija)
Tony mi je i dalje presmiješan, kaže on "aging is for idiots"
danas po rasporedu rest ili dinamix, vjerojatno ću odmor
uživajte cure u nedjelji![]()
Willow i Sani poslala sam vam pp sa linkom. Pokušajte, čini mi se da je to taj.
Summer baš malo spavaš, dobro možeš išta uradit.
Tang
J-la bravo
Summer neka si odmorila malo! Svaka cast za tako kasno vjezbanje!
Ja sam prespavala prvu noc bez tableta![]()
Zhang lipe su patike! Sestra ima slicne al nisu joj bile nesto za trcanje. Za vjezbanje u dvorani su joj super! Ja trebam nove ali bas za trcanje :/
Posljednje uređivanje od malena beba : 13.03.2016. at 09:27
J-la nadam se da nije ništa, i bravo za MMX! I meni je odličan i ultrazabavan!
Summer, svaka čast, ja sam u 9h već mortus.....
MB jupiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam restala sveukupno 3 dana jer ni juer na kraju nisam bila u stanju ništa odraditi. Nikad ovako. Vrtilo mi se i povraćalo.
Danas odradila 2 seta, svaki 3 runde i bilo mi je ultra teško. Možda ipak nije trebalo još danas ništa..
1. set lower: 15/15 splited squats (14kg) + 15/15 1 leg deadlift (14kg) + 10/10 sliding squats (ide klizeći prstima po podu: side squat, diagonal squat i backwar lunge=1rep) + 30sec iso wall squat
2. set core: 15 stability ball crunches + 15 stability ball roll in + 15 stability ball roll out
Danas mi mišić slavi velikih 4![]()
I sad da pobrojim, kad citam letece pa ne stignem odmah komentirati, pa onda pozaboravljam...
Uglavnom, ova vasa berba '16 mi je zakon, preslatku su.
Vibram za sve zube, usi, opecene rucice i prehlade. ~~~~~
Lili, bravo za utrku!
I bas mi je drago da ste zabrijale na Tonya, on je super, a trojka mi je odlicno koncipiran program i, sto je bitno, ne traje predugo.
Danci, biljezim restove
Anci je dobromalo joj se zaguzvalo, a i bila je u petoj brzini u zadnje vrijeme. Javit ce se ona nama uskoro.
Danci sreeetaaan mišiću veliki 4.!
Meni je Tony trenutno najdraži. Doduše to me drži od prošle godine kad sam počela sa P90. Nekako me uvjerio da zna sta radi, a plus, Danci i Zhang ga hvale, pa sta će mi više.
MB ovaj put si bila u pravu da mogu, a ne kao onaj zwow. Drago mi je za zub
!
Zhang reci Anci da nam fali i da je ovdje čekamo.
Sretan rođendan malcu Danci!
bravo svim vrijednima!
Jutros trčanje
Po vjetru i blagoj kišici
Odlično!
Sad imam beauty Day
Opet fali posta, grrr
Popodne na predstavu s mladom i mamom ❤️
Pa na kolače
Girl power
Posljednje uređivanje od flopica : 13.03.2016. at 11:13
J-la mozes ti i zwow
Danci sretan rodjendan malisi![]()
Danci, sretan malcu od srca!
Napravila sam mmx
Malo mi je teze bilo pohvatati rad ruku, upper, under itd ali sve ostalo je bilo super.
A moj K. je u mene gledao kao u junakinju. Kaze on meni, mama kak se super boris.
Flopi bas lijep dan
J-la skinula sam, hvala
Zhang pozdravi nam Anci.
Svim curkama pusa!
Danči, sretan rođendan malcu
Sani, bravo, jel da je super
btw. ima nekih pripremnih vježbi u ovom prvom dijelu pa će nakon 3 tjedna biti i lakši
Joj, ulijenila sam se zadnjih mjesec dana.
Može me netko motivirat pliz? Klinci su stalno bili bolesni pa sam bila kronično umorna.
Ali mislim danas ić trčat i voljela bi sudjelovati na Ženskoj utrci od 10 km u Beču 22.05.
Imaju i besplatne grupe za trčanje, pokušat ću im se pridružit već idući tjedan.
Annie mozes ti to! 10 km nije puno a imas vise od 2 mj za treniranje!
annie ma di je o5. mjesec...
idem i ja na wflife u zd u petim
nadobudno sam stavila 12 km
jutros sam otrčala za zagrijavanje, sutra ujutro isti idem
3x tjedno, mislim da se fino može nabiti kondicija i km
prošle godine sam u mjesec dana istrčala 9 bez problema
samo uhvati ritam
meni je teško kad je ružno vrijeme, to me užasno koči
ali neću odustati...
Danas je marcana i skura bura, stvorena za squats i high knees u sparogama. Jos cu veceras Zuzi, prispavalo mi se popodne pa trening kasni.
Danci koji si tortu pravila za rođendan? Prošle godine si čini mi se pravila onu neku kinder pa sam i ja svojoj za rođendan pravila, svi su se oduševili. Kupim ideje i za ovaj, a kako si imala super prošle godine, ne vjerujem da mi se i ovogodišnja neće dopast
.
Ja sam planirala poslije vježbati, ali k'o što mi se čini nema od toga ništa. Imam dosta stvari za obavit.
Prijavljujem samo cardio 60min.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
umirem na squats i high knees u šparogama![]()
moj današnji dan je bio ko dva dana. ustala sam s B. u 6 (uobičajeno), igrala se s njom, pospremila kuću, i oko 10 me uhvatila užasna mala snaga. To me nekad tako uhvati, ko da me neki utezi vuku prema krevetu. Srećom, oko 11 je B pokazala da bi išla spavat, pa je mama išla s njom i odspavala 2 ipo sataustale smo u 13:30, tata je nazvao da je ručak skoro gotov, ja sam se otuširala, oprala zube i počela dan ispočetka.
Ručala, popila kavu, još se malo glupirala s djecom, počela gledat Malog princa, i onda se zaputila na kavu sa summer i malenom bebom. S kojima mi je bilo baš divno
pali su i kolači, ali srećom porcije nisu neke veličine za veći guilt trip
ali obećala sam si da danas radim jump rope cardio 12x, jedini koji sam dosad već radila i bilježila u progress tracker, i odlučila sam ga napravit svako toliko da vidim koliko sam napredovala u cardio kondiciji.
bojala sam se da kad ga radim navečer, na kraju neću napravit ništa bolje nego prije mjesec ipo dana, ali srećom pred vježbanje me vješto naživcirao moj mili sin prvijenac, hvala mu
pa sam broj ponavljanja podigla sa 562 na 615, woohoo!
bome tang svaka čast!
ja sam smazala baklavu
a prije toga nutelu
žlicom
guilt trip što je to![]()
Tang bome to je zavidno povecanje
Ja danas restam. Kavica s curama je bila super <3 bas sam uzivala!
hej cure!
procitala sam vas, al nemam snage komentirati, zapala sam u guzvu koja ce potrajati...
jucer sam lower focus i izazove, danas bas nista
ajd, mozda odradim izazove kad mala zaspe, al sumnjam
pusa svima i budite i dalje vrijedne
Sretan rockas malcu Danci!
Cure super za juznjacku kavicu
Annie84 naravno da mozes ne sumnjam ni sekundu samo probaj ipak trcat po nekom programu. Bit ce ti u svibnju krasno u Becu em je grad divan em je sav u znaku utrki.
ako sto trebas samo pitaj.
flopice bravo za zadani cilj za Wings tako treba- go, go girl! I super za girl power!
Curke bravo za sve odradjene treninge
zhang sretno s prodajom tenki!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.03.2016. at 22:07
danci, sretan malisi
kavica je bila super, kolaci ok, a cakulica za dusu
ja sad odradih svoju zadnju snagu unutar push circuita
sutra cardio plus stretch/yoga pa onda nove vjezbe, lean circuit
bas se radujem, taman su mi ove malo dosadile
meni su i focus i p90x3 bili super, mozda mala prednost tonyju jer je raznolikije, oces cardio, oces snaga, oces yoga, pilates, mmx, ma svega...
Posljednje uređivanje od summer : 13.03.2016. at 22:54
Ginger nadam se da ce guzva brzo proc
Ja sam prosjedila cili noc na wc-u, stvarno me zaredalo ove god![]()
Jutro cure!
Zaspala sam u 21h skupa s najmanjim. Jos sam u soku zbog toga. Nisam mogla oci drzati otvorene.
Curke super za kavicu!
Tang vauu! Bome vidis kako na sina mozes racunati u kljucnim trenucima
Tigric rasturas! Koliko jos do kraja izazova?
Ja sam na 13.danu plank izazova.
Summer, please podsjeti me po kojem programu ti radis.
Ginger super za lower focus i izazov! Jucer si bome puno cucnjeva onda napravila.
Mb, draga, zao mi je. :hug:
Danas na programu tbc![]()
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 14.03.2016. at 07:49
MB stvarno te ne popušta.
Tang tako je meni u subotu pomogao mm da bolje odradim MMX, baš mi je trebalo nešto udaračko da izbacim onu ljutnju iz sebe!
Sani pa zar nisi u petak ili subotu radila TBC? Ako jesi onda ga baš voliš!
Prijavljujem Total Synergistics P90X3 od sinoć. Nisam mogla čini mi se dvije vježbe, ono u side planku, kad treba približiti koljeno i lakat, i onu isto nešto side punch. Trudila sam se bar održati u side planku.
I mislim da je onaj lik imao štelu da ne radi modifikacije!
Posljednje uređivanje od j-la : 14.03.2016. at 07:58
Sad i mene zanima taj MMX
Hvala cure, nece me pa me nece![]()
Jutro!
Mb, joooj, užas, baš ti se zaredalo.
Tang, bravo na značajnom napretku!
Danci, sretan ročkas mališi!
Flopi, pa mi se onda vidimo na wfl u Zd, jupiiii!Tko još ide?
Baš sam jutros zaključila da se sasvim fino razdani u 6, konačno, tako da mi je plan trčati 2X tjedno ujutro, kraće, oko 5 km i vikendom jednu dužu dionicu.
Jutros pyramid, i osim plankova nije mi uopće strašna. Iznenadilo me s obzirom na pauzu.
joj mb ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sani, ja ti radim chalean extreme, tromjesecni program chalene johnson
jos mjesec i dan![]()
prosli tjedan nista. malo smo se druzili s dijagnostickim pregledima po bolnicama, sto je ukljucivalo cijelodnevne boravke. mrzim kad mi GO ode na takve stvari.
svima ~~~~~~~~~~~~~~ za ozdravljenje kome treba. mb suosjecam se, tako je mene prosle godine stalno nesto lovilo.
idem vidjeti te zhang tenisice. ja sam 38-39.
mb drž se curo, sve će to brzo proći, oko mene puno ljudi ima crijevnu virozu ali prolazi za dan-dva...
ivanas, baš suuuper!
dobar ti je plan
ja sam se upravo vratila s jedno kraćeg trčanja
4 km, oko 20 min.
ovim našim curkama to je za zagrijavanje, ali meni je za početak sasma u redu
mogla sam još, baš sam zadnje minute prestala osjećati težinu I išlo mi lako
ali sam sebi obećala da neću forsirati tijelo
postepeno povećavanje I km I brzine...
j-la, onda si ti super, ja puno više modificiram
odradila jutros - meni je Total Synergistics možda i najteži u ovoj prvoj fazi, najgore mi ono pri kraju, Brannon Boat mi je baš užasno težak, i warrior, padam li ga padam
btw. ako netko želi upisivati rezultate / napredak - https://www.beachbody.com/text/us/pr...Worksheets.pdf
curke zavidim na druženju i još više na kolačima![]()
j-la ne bih ga ja radila danas da se mene pita ali tako ga je shaun uvrstio u raspored. Ovaj tjedan je po tome dva puta.
Summer thanks!