Zhang raditi cu kako si rekla. Zbilja ne bih htjela da mi vjezbanje trpi.
To je vrijeme za mene. I pricinjava mi veliko zadovoljstvo.
Zhang raditi cu kako si rekla. Zbilja ne bih htjela da mi vjezbanje trpi.
To je vrijeme za mene. I pricinjava mi veliko zadovoljstvo.
ja sam maloprije uspavala malu, sva sretna se krenula spremat za vježbanje, i pritom otkrila da sam prokrvarila (2 dana ranije)
požurila da odvježbam prije nego me uhvati bol i umor, napravila lifted butt #10
mrzim reverse squats!
zhang, primijetila sam da uvijek kad radim vježbe za gluteuse, desni guz me počne bolit puuuno prije nego lijevi
kako da znam znači li to da mi je desna strana slabija, ili nju pravilnije radim? (uvijek me muči s tim gluteus vježbama što se lako desi da se posao prebaci na noge)
Vjerojatno s njom 'vuces'.
Koncentriraj se na lijevu u pokretu, da nju stisnes, desna ce ionako ici.
Zato ja bas nisam jako veliki fan zuzke, zbog ganjanja brzine, nemas bas potpunu svjesnost pokreta.
I probaj raditi one leg vjezbe:
Bulgarian split squat
One leg dead lift
Surrender squat
Box squat do ne dodjes do pistola
Zhang, svakim postom mi se vise svidjas! Prvo o prehrani a sada o Zuski
!
Sada ću samo da prijavim yogu juče i the challenge večeras, sutra ću više pisati i komentarisati, sad jedva držim telefon u rukama koliko mi drhte.
da, da, na one leg vježbe i mislim, znači kad radim nešto 10 puta lijevu stranu, pa 10 puta desnu, tipa evo danas one leg bridge, uvijek više osjetim desnu da radi
i kad radim sporo, i baš zato što sam primijetila tu razliku, skoncentriram se na to kako radim, i opet
Ironwoman je bas to. Odusevljena sam videnim.
Cure bravo za treninge
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Gledala sam nekidan reportazu na dobro jutro hrvatska, svaka cast toj zeni!
Prijavak: 5 km, pace 5:25.
Krenila tek u 20h, zato samo 5
Mb, odlicna brzina!
Tang, nemoj me zamrzitino odjavila sam se privremeno sa zuzke. Malo mi je dojadila i nisam bas radila sve treninge i odlucila je malo pustiti po strani. I meni kao i zhang smeta njena brzina. Tocno osjetim u cucnjevima u deadliftovima i bridges lako ona zuri i ne stignem uzivati u boli
![]()
Bravo MB i polako.Pejs ti je odlican.
Da i ja sam ga pogledala, fora je al sam moram.priznat ocekivala vise od filma a Djurdjica je mrak, cudo od zene.
Moje dionice na 100m puta 15 uopce nisu bile nesto, puno manje zahtjevne nego sam mislila.
Jutros sam radila ovo:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...rnout-workout/
Sastoji se od tri dijela, svaki traje 7 minuta. Prvi je s utezima i za dupe je. Jedna vjezba.
Druga dva su bw. I ne znam jesu me vise boljele ruke ili rasturao trbuh.
Jako dobar trening, a nimalo kompliciran za izvesti i nema opreme osim utega.
Tugric ce garant probati
Jos mi ostaje izazov: 30 sec plank 2x. To mogu. I idem spavati u 22.
anci bome nije laganzanimljivo, budem probala jedan dan
vec se vidim s nosom u strunjaci kod onog okretanja![]()
ja sam upravo odradila prvi lean circuit trening, 45 min
hm, zasad mi se mozda i najmanje svidja
sad je chalene ukomponirala sve odjednom, pa radis biceps curls uz lounges ili squats, core stisnut radi ravnoteze
stvarno radi sve
i duze je jer se radi po 12 ponavljanja
uglavnom, umorila me![]()
jučer girja u vl. aranžmanu, jutros ću preskočiti
imam novu, glatku fLizuru, jel
nek dura barem jedan dan
popodne imam neku važnu stvar za obaviti, držte mi fige da prođe sve dobro
a prije toga planiram odraditi nešto, mislm da će mi dobro doći
ja zuzi volim al da brza - brza
ne možeš je pohvatati kojiput
ok. I vise od koji put, preko nekoliko puta
ali me užasno motivira, već samo to kako izgleda...
volim se ufurati pa misliti da ni ja nisam daleko od toga![]()
flopi
Anci, odličan! I ja ču ga koji dan ubacit..
Tang, radiš lijevu stranu uvijek prvu? S druge strane ako si lijevak, normalno je da desna noga više preuzima..
Ja sam jutros intervale 10x 2min max speed/ 1min laganini. Umrla sam. Noge kao da više nisu moje.... ali je zora prekrasna bila![]()
Zaboravih
MB mrak pace!!!!!!
Zhang, nešto si mislim...je li bolji med ili banana za aktivaciju proteina? Čitam neko kaže ovako, neko onako... mislim, mogla bi ja i oboje, kad je već bal![]()
Flopi
mb odličan ti je pejs i drago mi je da si uspjela ići trčati.
Anci baš je zanimljiv i fora trening. Drago mi je da si nam se vratila.![]()
Danči bravo! Zora je uistinu jutros divna.
summer sve ćeš ti brzo pohvatati. Uopće ne sumnjam. Prvih par puta će možda biti teže dok ti ne prijeđe u naviku.
Bar tako meni bude s novim vježbama.
Danas je cardio na redu.
anci, imaš moj blagoslov da kreneš dalje
već si ranije spominjala da razmišljaš da zaustaviš pretplatu, kužim da si se zasitila, ja ko i flopi, mislim da je najvažnije ići za onim tko te motivira, a to se naravno mijenja s vremenom
sjećam se kako je meni Jill kad sam počela bila ultra motivirajuća, i onda u nekoj fazi mi je postala sve više.. nezadovoljavajuća. pa sam krenula dalje
ja ostajem još tu, dok god me vuče. iako slažem se s vama da nekad brza, to je i zhang neki dan spomenula na kavi, pa sam malo promijenila pristup. sada i kad je amrap, neke vježbe, a pogotovo one vezane za plank/sklekove i slično, radim polako unatoč njenim željama, ili napravim pauzu par sekundi da dođem sebi kad skužim da gubim formu. ali meni je od početka normalno da radim sporije od nje, ili manji broj ponavljanja, da jednostavno ne mogu izdržat koliko ona.
dešnjakinja sam, a sad nisam sigurna da li uvijek radim prvo lijevu nogu, obratit ću pažnju.
s tim da, sjećam se, kad smo imali kettlebell radionicu prošlo proljeće, kasnije sam imala užasnu upalu stražnje lože u obe noge, ali u desnoj jaču i duže je trajala. inače ne primijetim razliku po stranama kad je upala, samo dok radim.
flopi držim fige![]()
tang, hvala, srce si
tigric, odlična si s burpee izazovom, svaka čast!
ja danas odmaram, dan će mi biti ispunjen skroz do večeri. posao, neka konferencija ako stignem izaći, popodne djetetov koncert, a navečer rođendan kolegice s posla, žensko društvo, vinski restoran
ne znam kad ću burpees, osim da ih radim u uredu
osjetim da sam imala mali rest jer imam upalu i gluteusa i zatežu me lopatice i pazusiod onog 7 min burpee (onih 68 komada u komadu)
Flopice drzim fige!
Mb rasturas
Jucer sam preskocila program, joga je bila na rasporedu, a meni je trebala setnja. Danas nastavljam noge i trbuh.
Kris kako se osjecas izvan treninga?
Slažem se s Tangerinom, ideš tamo kud te vuče i potpisujem za Jill. Voljela bi tu i tamo odraditi 6w6p ali nekako s njima, ne mogu.
Jučer krenula raditi neki trening s girjom sa blendera pa se predomislila i odradila focus cardio, prije toga jedno 4 km šetnje sa završnicom šprint od nekih 200m (neki ratoborni psi su bili na ulici).
Zavidim vam na tolikim burpees-ima, kad narastem i ja ću.
Flopi, držim fige
Mb, wow koji pace, bravoooo!!!
Danci, misliš na aktivaciju proteina onih u prahu ili općenito? Ja muku mučim s doručkom jer kad ujutro odvježbam, pogotovo ako trčim budem gladna a ne stignem često još doma nešto spremit. Najrađe bih neki pošteni smoothie ali baš nemam nigdje usput za kupit. Jutros mi je palo na pamet da bi kupila blender za posao pa bi u miru smućkala tu kad dođem u miru.
Anci, meni se čini da si ti stalno u petoj brzini
Zuzi sam ja redovito pauzirala ili bi smanjila broj ponavljanja ako mi se žurilo.
Jutros 5 km na nasipu, čak sam i mm-a izvukla iz kreveta da idemo zajedno![]()
s tim da ja mislim da je za početnike najbolja Jillian
bolja od recimo bunny slope
ona mi najbolje objašnjava, što je dosta bitno kad neku vježbu prvi put radiš
kaže kad je udah, izdah, koje mišiće da stisneš..
sjećam se da mi tu ni Tony nije bio baš, u dosta vježbi sam morala stat i neko vrijeme analizirat koja noga ide di, a koja ruka di, pogotovo u jogi
s jillian to nisam morala, dovoljno ju je slušat, među milijun stvari koje izgovori bude i dosta korisnih informacija
ali, nije mi bila zadovoljavajuća za gluteuse i noge. tu mi je zuzi maherica, ubi me, ali se rezultati vide
i tako, svatko ima svoje prednosti i mane, ko ljudi, zamisli![]()
Kris, možda malo jogu, pilates, našto manje intenzivno a opet da nešto radiš. Vibram za dobre nalaze ~~~~~~~~!!!
j-la, čekam komentare
ja odradila the challenge ili "odaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti"
probala sam s 6 i ide
sinoć sam još i callanetics za trbuh, i tu imam pomak, mogu one teže verzije od Callan 2x po 50 titraja s dignutom
nogom, e to je baš teško, peče trbuh cijelo vrijeme...
Kosjenka, nisam pohvatala, a što ti vježbaš?
Summer, koliko još do kraja?
Yoga iz P90X3 je prva koju sam radila u životu, te nisam ni mogla očekivati da ću izgledati onako gracizno kao oni. I nisam pratila onog lika, naravno.
The Challenge. Šta je ono?! Sinoć sam, vjerujem, najduži plank držala
. Mislim da ovdje svi znaju da ja ne mogu uraditi sklek, radim one half push-ups što bi Tony rekao, e sad zamisli radit pola sata samo sklekove! Svejedno su me ruke bolile! I ne odustajem, optimista sam, vjerujem da ću za tri mjeseca moži napraviti bar jedan pošten sklek.
Juče sam cijeli dan provela u domu zdravlja na sistematskom, tako da nisam ništa ni mogla pisati. Vidim spominjalo se dosta toga, ali mi je ono od Lili s njenom malom ostalo onako upečatljivo. I onda skontam koliko naša djeca imaju pozitivan primjer u životu. Valjda moja nešto od ovog pokupi! Sad svima priča kako mama mora vježbat da bi otjerala vješticu!
Posljednje uređivanje od j-la : 17.03.2016. at 09:39
j-la, ja imam prirodno baš slabe ruke i core ali evo, uz focus i ove sam dogurala da mogu pristojnih 10 komada za 5 mj. vježbanja
samo naprijed![]()
Posljednje uređivanje od Willow : 17.03.2016. at 10:01
Kris, ~~~~~~~~~~~~
I ima puno tih "ležećih programa" ja baš volim callanetics.
Svašta, nadam se postati trkačica pa tu prijavljejum ova sramotna zaletavanja po par sto metara, tu i tamo focus, callanetics barem jednom tjedno, zadnje vrijeme i tražim koješta na blenderu.Kosjenka, nisam pohvatala, a što ti vježbaš?
Da i girju sam kupila u lidlu pa malo i s njom lamatam.
Posljednje uređivanje od Kosjenka : 17.03.2016. at 10:05
kosjenkin novi program: lamatanje girjom i bježanje pred psima![]()
Cure, tko je ono stavio tip treninga prema ciklusu? Da sad ne trazim, a nisam si spremila...thx.
zhang, ja bukmarkirala
http://3sporta.com/periodizacija-i-p...su-zene-1-dio/
Bravo za izvlačenje i muža na trčanjeivana s pa imaš odlične smoothije na Cvjetnom u onom Horvatinčićevom shopping centru.
Ja isto mislim da je jako bitno da djeca imaju taj pozitivan primjer, nekako mi se čini da teško da će onda biti drugačiji i da će im sportska aktivnost biti jako bitna.
nemoj ti meni sramotna zaletavanja, to su počeci, doduše malo teži kad se spominju i psi al počeci
ajme cure krasnog, sunčanog dana, pjevušim cijelo vrijeme Belana: Što je danas lijep i sunčan dan... a sluh mi nije jača strana.Ko ga šljivi...
Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.03.2016. at 11:07
Apropo primjera: kaze meni kci neki dan- mama, profa iz tzk se neki dan skinula u majicu bez rukava. Ima misice kao ti![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 17.03.2016. at 12:00
Ivana s bravo za trcanje sa muzem!![]()
J-la sve u redu na sistematskom?
Ja sam danas leteca, jos mi neka obaveza iskrsla popodne. Ne znam ocu li stic ista. Muz me naljutio pa sam se utjesila novim trapericama, majicom i crvenim starkama
Starke su bile potpuno impulzivna kupnja jer se ducan zatvara pa su snizene dosta. Neman pojma jel mi padu na ista
Uletila anci: <3 e to je kompliment!
Posljednje uređivanje od malena beba : 17.03.2016. at 12:03
Ivanas, pa tko je čuvao klince dok ste vi trčali?
nema šanse da bih mogla ovih mojih troje ostaviti same ni na 5 min, a kamoli na pol sata, još barem 3-4 godine
mb, mislim da bih se i ja trebala posvađati s MMom, ništa si nisam kupila u zdanje vrijeme
bravo svima redovnim vježbačicama, vidim ovdje sve više ninja![]()
Pa spavali su, inače imam problem da ih probudim ujutro. U 6 nema šanse da se sami probude. A veliku prebacim u naš krevet s malom, ipak da nije sama ako slučajno nešto bude.
Mb, super kupnja. Pa crvene starke idu na sve, ne brigaj. Meni su to još uvijek jedine tenisice u kojima izlazim iz van, ne računam trčanje. Moje su neke zlatnjikave![]()
MB bome te posteno naljutio al vrijedilo je gle sta si sve pokupovala
Anci predobrooo.
a moja se napinje u trbuhu i gleda u ogledalo i propitkuje me: Jelde mama da i ja imam plocice ko i ti?smisna su ta dica.
kris drz se!
Ivana s hm nis od njih ocito glupo im je radno vrijeme skroz.
ah, moji divni ranoranioci su na nogama najkasnije u 6.20
a ja se ionako ustajem u 5.40 ili i ranije. ne bih mogla u 5 ustati za trčanje![]()