Stranica 76 od 275 PrviPrvi ... 2666747576777886126176 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,751 do 3,800 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Naravno mb! Ali ni sama nemam pojma u koji ducan da se zaputim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

isuse, jeste lude danas

tangerina loooool na ukosnicu, genijalno!

mene neki lik nanervirao sad na poslu, ali nisam ga istukla. mrzim kad netko misli da ja nisam u pravu a znam da jesam.

no...
    jutros burpee izazov, danas samo plank. i mene, tigrić, plank isto nervira, dosadno mi je iako boli trbuh kad se sva napnem.
    muž mi je danas položio neki ispit za neki certifikat pa je vesel pa sam i ja zbog njega. valjda će nas počastiti palačinkama popodne. iako se nisam nešto žrtvovala za njegov ispit jer je uglavnom učio u autu dok čeka djecu pred glazbenom.

popodne planiram neki trening, još ne znam što. možda tatiannu. jučer sam upper focus, danas bih neki full body ili za gluteuse. možda i zuzkin prvi za dupe jer je besplatan, sad nisam prijavljena :D
    Posljednje uređivanje od Anci : 24.03.2016. at 12:12

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

hvala zene, na pohvalama, i ja sam jako zadovoljna ritmom i trudom ulozenim u vjezbanje u zadnjih tri mjeseca

danas mi je opet pauza, planski
    e, sad vise ne osjecam griznju savjesti kad je rest day, prije bi me to smetalo i sve bih razmisljala kako da ipak nesto napravim
    valjda puno redovitije radim pa znam da nece nista propasti ni ako odmorim
    a sad bome i osjetim posteno misice ako radim ove treninge, pa kuzim i da im treba odmora
    program je inace:
    snaga - rest - snaga - cardio&abs - snaga - cardio&yoga - rest

lili, jesi luda, ja zelim prijatelje cije slike gole do pasa sadrze i plocice

anci, i ja sam jucer imala takav okrsaj na poslu
    s clanom uprave (stranac, oni su posebno bahati) i direktoricom odjela u financijama
    a ja 100% u pravu, cinjenicno, a oni se prave pametni i jos napadaju
    bas su me snervali bili, dok se nisam napokon uvjerila da mi se ne isplati zbog njih nervirati
    al isto su mi pokvarili dobar dio dana

i kod nas je virozno, sin mi ima fibru, al pada, valjda nije gripa

e da, ako zelite zaustaviti vrijeme, radite plank... jesus....
    Posljednje uređivanje od summer : 24.03.2016. at 13:52

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku

Lili ipak te je slika privukla da prihvatiš zahtjev ?
    samo se vi sprdajte sa mnom. Na mogu kad primim zahtjev ne vidim nikakv u sliku a kako je nick bio a la ovi moji iz kluba mislila sam da je netko od njih i automatski potvrdila.

kad ono prvo frajer goldo pasa na profilnoj zgodan prezgodan Apolon al kad sam mu u albumu vidjela i podignutog malisu prestravila sam se ludjaka. Covjece najezila sam se creepy totalno....usr.... sam se a nisam uspjela maknut ga dok nisam dosla doma (glupi mob).
    Jos mi je i poslao poruku preko messengera.

Sad sam ga se rjesila s fejsa uh ...i lakse mi je (hvala MB)

Bye bye Apolonu.mrzim drustvene mrezu a nije ni cudo zasto.jesus nije me lako prestrasit al ovo danas uh....brrr..

sad idem na kros ligu 5km to nam je trening utrka nisam 100 god trcala peticu bas me zanima kako ce to izgledat.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

baš čudno da mu fejs nije maka tu sliku, inače miču i slike dojenja jer da nisu dovoljno čedne!

uglavnom, lili, vjerujem da nije ugodno. ja sam se jednom vozila busom, stigne mi zahtjev da mi netko nešto pošalje bluetoothom. sad se ne sjećam jesam li mislila da mi to šalje netko poznat, ili sam bila znatiželjna ili se jednostavno nisam snašla, prihvatim ja, a kad ono veseljko! totalno creepy osjećaj, sad mi je smiješno, ali tad mi nije bilo ugodno

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ajme, luđaka, vjerujem da vam nije bilo ni malo smjesno ali ovako sad zvuci urnebesno.
    Buduci da mi je ostao jos jedan tjedan gamme svrbe me prsti, sto dalje pa sam pogledala raspored za gammu hibrid i lijepo petak prvi tjedan stoji tbc+speed 3
    Sad imam ideju kad jako zgrijesim i zelim se kazniti, hahaha!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajme tang uzas
    ja ne prihvacam nikog nepoznatog, bez griznje savijesti odbijam. na instagramu pogotovo jer tamo objavljujem slike a na fejsu sam sve albume zakljucala
    i ne stavljam gotovo nikad nista.

ivana bome ces se kaznit

ja bas uzivam u restu danas. malo sam cistila pa se malo izlezavala, sad malo surfam pa cu gledat seriju... sve laganini

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Prije prihvaćanja zahtjeva za prijateljstvo osobe koju na prvu ne prepoznam ili ne znam, prvo provjerim sve dostupne slike, prijatelje, genetski kod, majčino prezime pa onda odlučujem hoću li ili ne . Zato mi se ne dešavaju ovakve stvari kao tebi Lili. A jest neugodnjak kad naletis na takvu budalu.

Ja sam otkrila novi izvor užitka, tahin i med! Šta mi je to trebalo . A taman sam imala namjeru smrsat .

Odoh ja na yogu, da pobjegnem od napasti!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Prije prihvaćanja zahtjeva za prijateljstvo osobe koju na prvu ne prepoznam ili ne znam, prvo provjerim sve dostupne slike, prijatelje, genetski kod, majčino prezime pa onda odlučujem hoću li ili ne . Zato mi se ne dešavaju ovakve stvari kao tebi Lili. A jest neugodnjak kad naletis na takvu budalu.

Ja sam otkrila novi izvor užitka, tahin i med! Šta mi je to trebalo . A taman sam imala namjeru smrsat .

Odoh ja na yogu, da pobjegnem od napasti!
    J-la kako ti yoga djeluje kod mrsavljenja? Ima kakav ucinak ili?
    Ja si razmisljam, tj odlucila sam ove dobivene misice posteno istegnuti i vratiti malo gipkosti i poboljsati disanje. Naravno bonus bi bio koja kila jos dolje pa me zanima.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Samo wo10 danas, počeli smo bojati jaja pa je trebalo očistiti cijelu kuću nakon toga.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kris yogu radim kroz P90X3. Danas sam je drugi put u životu radila, pa ti ne mogu o tome ništa reći.
    Samo sam otkrila da nisam ni malo fleksibilna i da mi je balans u banani. Radi toga bi ti preporučila da je nekad radiš. Meni se yoga ne sviđa, valjda sam onaj udarnicki tip, ali tek sad vidim da i ona ima svoju vrijednost.
    Cure koje su yogu radile češće ti mogu dati više savjeta .

Plima mene to tek čeka, i već dobijem blagi napad panike. Već vidim ovu moju kako pipa svako jaje i viče: hoću ja, hoću ja, daj meni, daj meni!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo jedan dobar clanak:

Most women who continually make fat loss a priority don't realize that they'd become more efficient at burning fat if they simply had more muscle. Eating to weigh less will make women smaller, which will require them to eat less in order to stay smaller. Muscle is lost, metabolism is sluggish, calories have to be lowered again and again, and the downward spiral eventually spirals out of control.

https://biotest.t-nation.com/articles/tip-women-stop-obsessing-over-diet-and-eat-for-muscle?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_c ampaign=article
    Posljednje uređivanje od zhang : 24.03.2016. at 20:47

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja večeras ostala sama, muž je vani, mala zaspala, veliko dijete na putu.. pa sam nadobudno odlučila ispuhat se sa summer shred #2
    ali je to završilo tako da sam nakon odrađene otprilike 2/3 skužila da ne mogu više ni makac koliko sam krepana
    a mislila sam kako ću ga napravit bolje nego prošli put
    valjda mi se skupio umor od zadnjih nekoliko dana

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam otrcala 7km po nasipu. Uopce nisam ocekivala da cu toliko moci bez da osjetim koljena.
    Preko zime sam rijetko trcala i sada se pomalo vracala sa 3km po treningu.

I bas sam sr iznenadila koliko ima trkaca. Sjecam se, kad sam redovito po nasipu trcala, tamo prije desetak godina, mozda, ali fakat mozda bi naisla na jos jednog trkaca... ja sam trkacki hipster trcala sam i prije nego je trcanje bilo IN

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kris yogu radim kroz P90X3. Danas sam je drugi put u životu radila, pa ti ne mogu o tome ništa reći.
    Samo sam otkrila da nisam ni malo fleksibilna i da mi je balans u banani. Radi toga bi ti preporučila da je nekad radiš. Meni se yoga ne sviđa, valjda sam onaj udarnicki tip, ali tek sad vidim da i ona ima svoju vrijednost.
    Cure koje su yogu radile češće ti mogu dati više savjeta .

Plima mene to tek čeka, i već dobijem blagi napad panike. Već vidim ovu moju kako pipa svako jaje i viče: hoću ja, hoću ja, daj meni, daj meni!
    Upravo zato i idem. Balans mi u banani. Izdrzljivost jos ok. Gipkost nish. A noga sami misic. Zanemarila sam to upravo zato jer sam i ja udarnicki tip i ne vjerujem da je yoga moj no.1 izbor rekreacije ali imam filing da cu dobro napraviti

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Odraden shopping.
    Kupila sam haljinicu u Zari. Pravu proljetnu, leprsavu.
    Bila sam i u Hervisu, imaju akciju 3 za 2, pa ako nekom nesto treba da znate.

Zhang odlicno za trcanje! Drago mi je sto su ti koljena dobro. Meni su puno pomogli tvoji savjeti.

Ivana s ovo si dobro rekla, kombinacija za samokaznjavanje

Lili neka si se rijesili tog lika. Vjerujem da ti nije bilo svejedno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma j_la draga
    ni ja olako ne prihvacam prijateljstva nisam fejs ni koristila dok nisam.pocela trcat pa onda klub i ekipa objavljuju slike s utrka rezultate i druge meni zanimljive stvari.

I nije mi jasno kako rece tang kako takve slike postoje a zabranjene su slike majki koje doje sve naopako :rolleyes:

Nego nece mi neki ludjak pokvarit dan, a sad lijepe stvari.

Dakle trcala sam Kros ligu na 5 km na nasipu i istrcala:
    5km za 24 min (pejs 4:54)

Spustila sam ispod 5 min/km na ovu dionicu od 5km a prosle godine ( krajem svibnja moja 1.utrka) sam zudila spustit ispod 6 km/min.

je da sam krenula prebrzo pa mi bilo tesko na 2-om km a ja nisam navikla da mi je tesko dok trcim drugi put moram imat negatove split spprije startat pa se sve nadoknadi. Al rezultat je tu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Edit: al ste natipkale meanwhile idem citat zadnju sam.procotala Kris s upitom o yogi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam otrcala 7km po nasipu. Uopce nisam ocekivala da cu toliko moci bez da osjetim koljena.
    Preko zime sam rijetko trcala i sada se pomalo vracala sa 3km po treningu.

I bas sam sr iznenadila koliko ima trkaca. Sjecam se, kad sam redovito po nasipu trcala, tamo prije desetak godina, mozda, ali fakat mozda bi naisla na jos jednog trkaca... ja sam trkacki hipster trcala sam i prije nego je trcanje bilo IN
    bravo bravo zhang!
    Drago mi je zbog tebe da koljena bolje podnose trcanje.

Da definitivno je puno vise trkaca na nasipu nego npr. kad sam ja prije 15ak godina bila u stud.domu CN.

a tek Jarun to je kosnica postala.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili bravo! Odlican pace!!

Zhang super za 7 km

Sani, a link? Tc tc tc, znas da mi volimo gledat kupovine

Tang, odmori

Ja sam jucer bas odmorila lipo danas trcanje ako vrime dozvoli, a cini se da hoce.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sani oćemo slike, oćemo slikeeee!

i ja bih danas trčala, ovaj tjedan samo sam x
    bole me ruke i ramena od jučerašnjeg kratkog a bole me i bedra od prekjučerašnjeg focusa
    što bi bilo da sam jučer odradila pravi trening ne mogu vjerovati

jučer sam uživala s malom u kinu a poslije u druženju s prijateljicama
    danas opet landramo a jaja, kuglov i te sitnice to će se valjda nekako već riješiti
    ovaj Uskrs sam skroz nepripremljenja, osim što smo napravili neke papirnate zeke i jaja od tijesta povješali na grane brezove metle
    jer je padala kša pa nam bilo dosadno

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sinoc samo izazov. Zaspala sam ko klada poslije. Malisa je bolje pa sam odahnula, nema vise temp ni proljeva. Ti je ocito ona naleka jednodnevna virozica.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

A bas sam iscrplhena od svih tih njihovih bolesti, opeklina. Stalno negdje jurimo. Veselim se ovom produzenom vikendu. A jos i izazov sutra zavrsava!!! Hehehe, mjesec dana burpija...jesam ga!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo tigric za izazov i s koliko marinaca zavrsava izazov?
    Ja sam se iznenadila da me od pravih burpers ne bole prsa a kad sam prije u nekoj zuski radila one lazne competition burpees prsa me zatezala valjda 2 dana.

ja sam se razbudila jutros s 10 pravih dubokih burpees pa krennula na ves i budjenje klinaca

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tigrić, svaka ti čast na tom izazovu! i drago mi je da su dječica bolje

ja isto nisam pretjerano pripremljena za Uskrs, ali sami smo muž, malena i ja pa mi nije neki pritisak, mi ćemo to sve ležerno i koliko nam se da

i sjetila sam se još jednog mogućeg razloga što mi je sinoć bilo tako teško radit summer shred. Prvi put sam ga radila s 8kg, a sinoć sam radila sa 12, možda to ima malo veze
    zhang, je li efektnije da radim više ponavljanja s lakšom girjom ili manje ponavljanja sa težom?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

koja sam ja tuka. lili, idem ja sad pogledati za svaki slučaj jesam li u pravu da još danas i sutra izazov a kad ono, suprise, ja se malo prebrzo poveselila. kako ne pratim stalno tablicu jer sa m bila uvjerena da sam sve polovila, malo sam se zaletila. zači još 5 dana, danas idem na 90, pa 95, pauza, opet 95 pa stotka! imam još posla.
    kako je lijepo živjeti u neznanju....

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

http://www.zara.com/hr/en/woman/dres...0p3373027.html

Prvo sam se dvoumila oko isprobavanja ali kada sam je probala to je bilo to.
    Meni nije tako kratka. Ja sam malo niža od te manekenke.

Tang ja vjerujem da ćeš ti ubrzo i sa 12 kg rasturati.

Bravo tigrić ti si mi uzor da izdržim do kraja.
    Plank mi je dosadan, ali zbilja mi je odličan za core. Primjetila sam koliko mi je pomogao u TBC. Izdržim sve te plank vježbe i kojekakve sklekove lakše nego prije.

Flopi samo uživaj! Baš ti je bio lijep dan.

mb jesi počela raditi kolače? Ja sam kupila sve potrebno pa ću danas lagano krenuti. Veselim im se.

Danas je duplić! Ulazim u završnicu alphe
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 25.03.2016. at 08:09

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hahahahah, ajde dovde si došla, još ta 4 dana možeš odradit

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrić što su još 4 dana za tebe

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sani preslatka mi je haljinica, malo hipi đir a ja to volim!

tigrić

tang
    može biti da je zbog te sitnice od 4 kg ipak malo drugačije

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tigrić, mrak! genijalno.
    ja sam na 13. danu tek. bila sam ono napravila 8, 9 pa stala pa sam krenula ispočetka, specijalka
    danas je bilo 55, napravila sam ih odmah ujutro.

i jednostavan trening: 5 rundi po 20 russian twists s 12 kg i 20 swingova sa 16 kg.

tang, naravno da se osjeti ogromna razlika u težini. meni je ovo bilo jutros teško. neusporedivo kad radim sa 8 i 12. neusporedivo.

kolače ne pravim nikakve, idem mami
    mlađa je napravila neko gnijezdo, jaja obojala i tako, zabavlja se. ja sam kasno dolazila doma s posla, još sam imala afterwork party pa nisam ništa stigla.

od zadnje pauze (ono prije dva tjedna) sam si uvela rest, svaki otprilike četvrti dan. i taj moj rest nije rest da sjedim na kauču i jedem čips već šećem i sl. ili plešem
    i nastavit ću tako. pročitah negdje da je i odmor dio treninga pa se toga držim. onomad sam bila pretjerala s vježbanjem.
    Posljednje uređivanje od Anci : 25.03.2016. at 08:27

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

haljinica je divna
    baš divna. jao, baš bih svratial do zare! ja sam si na netu našla divne cipele i mislim da ću sljedeći tjedan ići vidjeti u CC1 u Clarks ima li ih pa da probam.
    divne su. nisu crne, što je za mene pomak

danas imam neku minijaturnu suknju koju sam kupila zadnji put u Briselu, nije uopće moj đir, no bila mi je baš slatka pa sam riskirala i kupila je.
    Posljednje uređivanje od Anci : 25.03.2016. at 08:29

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zhang mogla si malo po Bosni počet trčat, ne bi li i ovdje pokrenula trend . Ovdje, bar gdje živim i radim, jako malo trkača vidim. Jedino svako jutro vidim jednog tipa, možda nekih 55-60 godina, kako trči po magistralnom putu. S obzirom na dionicu kojom trči, smatram da se ujedno bavi i ekstremnim sportom .

Tigrić super si!

Sani, slatka je haljinica. Sviđa mi se, i ja uvijek letim na ovaj kroj haljine, ali mi ne stoje. U njima izgledam kao trudnica.

Uskrsa me strah, majko mila već vidim šta ću sve utrpat u sebe!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bravo Anči za uvođenje rest-a, upravo tako rest je dio treninga.

Tang garant je do težine girje!

Tigrić još malo pa gotovo!

Sani odlično za jačanje core-a!

Što se tiče Uskrsa, jedino što imam je boja i to neka s glitterom za jaja večeras ću im dati da farbaju i iscrtavaju, kupila sam linzere a ostatk ćemo dobit i potamanit kod svekrve.

Nego cure jel mi ima netko predložit neko fora izletište ili odlazak u prirodu a da nije dalje od sat-dva vožnje od ZG, otišli bi sutra s klincima na cijeli dan (poslije mog jutarnjeg treninga) a voljeli bi negdje gdje nismo bili.Kakvo je ono eko selo roda Čigoć? Hvala puno.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja sam davno bila u tom eko selu
    i bila je odlična klopa
    ali nije bilo pretjerano sadržaja, neko jezerce i dalje se ne sjećam

anci super za suknjicu
    ja nemam više hrabrosti nositi kratke

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

tigrić bravo, svaka čast! Nego jel to radite u serijama ili odjednom?

Sani, lijepa je haljinica. Volim te lepršave stvarčice.

Anci, kakva je tvoja minijaturna, baš me zanima? Daj link na cipke. Ja se nikako skinut iz čizama/gležnjača....već mi je dosta te zimske robe ali nije mi još ni toplo a i ovo sunce u tragovima.
    Za Uskrs nisam ništa spremala, putujemo danas mojima. Jedva čekam vidjeti veliko dijete, nakon cijelog tjedna!

Jutros piramida.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Zhang, naša hipsterica

A još prošli tjedan ih je slabo bilo na nasipu, zato za vikend kad je sunce izašlo i trkača i šetača, jedva sam prošla između na nekim djelovima od gužve. I na mostu oni što vise na svili, sto čuda usput dok trčiš. Jednom sam svedočila dok se netko prijetio da će se bacit s mosta, policija i cijela frka okolo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sani meni ne otvara link s mob (otvara naslovnu stranu zare) pa cu pogledat poslin.
    Ja ne pravim kolace, samo sirnice. Zapravo, napravit cu danas tortu od sira jer je MM-u sutra rodjendan.
    Ovo je prvi put da sama kuham za Uskrs, samo za nas 4.

Anci daj sliku suknje

J-la ni kod mene ti nema bas trkaca al nakon par puta viruj mi da te bude briga

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ima netko neku drugu ideju za odlazak u prirodu?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam davno bila u tom eko selu
    i bila je odlična klopa
    ali nije bilo pretjerano sadržaja, neko jezerce i dalje se ne sjećam
    Poslije dobre klope i ja se uglavnom ničeg ne sjećam !

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zhang mogla si malo po Bosni počet trčat, ne bi li i ovdje pokrenula trend . Ovdje, bar gdje živim i radim, jako malo trkača vidim. Jedino svako jutro vidim jednog tipa, možda nekih 55-60 godina, kako trči po magistralnom putu. S obzirom na dionicu kojom trči, smatram da se ujedno bavi i ekstremnim sportom .
    hahahahaha imam ja frendicu koja zivi u Bosni, a i trci, pa ju je jednom jedan cvijek pozvao da dodje nositi cigle, da ar nesto korisno radi, a na da trckara bezveze gore dole

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    hahahahaha imam ja frendicu koja zivi u Bosni, a i trci, pa ju je jednom jedan cvijek pozvao da dodje nositi cigle, da ar nesto korisno radi, a na da trckara bezveze gore dole
    vjerujem da je taj samo imao hrabrosti to naglas reći. Ostali isto tako misle .

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ivana, ja ti radim u serijama po 15kom. ali u jednom treningu. pauza od 20-30 sec između. tek da predahnem.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ooodlicna je haljinica
    i ja ovakve bas moram probati, neke mi dobro stoje, neke katastrofa, ubiju mi struk, rasire na krivim mjestima i parim triput deblja i niza

anci, treba rest, treba, vidis da se sad i ja svojih pridrzavam, a pokusavam i vise spavati jer je i to bitno za napredak, a ja tu stekam
    opa miki, kratka haljinica

mene sram rec, ali sad nosim krace nego prije desetak godina
    kad sam bila mladja, bila sam iskompleksirana jacim nogama i nisam se dala u suknje
    e, te jace noge su one sto se dobro drze s godinama pa sam sad zadovoljnija nego prije kako mi suknje stoje
    u principu, od petog do devetog mjeseca izadjem iz suknji/haljina samo kad se spremam za depilaciju
    puno mi je ugodnije i hladnije nego u hlacama

za uskrs cu napraviti dva kolaca i ofarbati jaja, a na rucak cemo kod mojih na selo

meni danas snaga, lounges, squats i fokus na deltoidima

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tigrić, bravno, ja radim po 10 pa 10-ak sekundi pauze. ili 30-ak

ivana, cipele su ove: http://www.clarks.co.uk/p/26114678

suknjicu ti pofotkam, ne znam naći liknk
    Posljednje uređivanje od Anci : 25.03.2016. at 09:36

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anci svidjaju mi se cipele! Imam slicne crvene. Obula ih 2 puta

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

anci, divne su, ja obožavam clarks cipele
    i boja i oblik, super su i za na traperice i za na suknju/haljinu

summer, sjećam se prije x godina na kavi kad smo pričale o suknjama i kako ti se tad činilo da su one nekako kompliciranije za nosit od hlača
    suknje i haljine su stvarno za ljeto dušu dale

ja nisam ništa isplanirala za Uskrs radit osim doručka, ono kuhana šunka jaja i to
    ostalo sam skroz bez inspiracije, a kako smo sami nas troje, mislim da ćemo radit nešto tradicionalno poput pizze ili tortilla. ili hamburgera!
    u biti hamburgeri u subotu da mi mljeveno meso ne stoji u frižideru

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Divne su Anci!!!

Nosim i ja kratko ali nekako u zadnje vrijeme mi se zna dogodit da se pitam jel prikladno

Jutros sam gledala onu Saninu pa malo prolistala i našla ovu
    Sad treba odolit da ne uđem u dućan koji je cca 200 m udaljen od mene.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Anci lijepe su cipele a boja je divna

Zara ima mrak haljine. Bas im je lijepa roba stigla. Drago mi je da vam se svida haljinica. Sprasila sam klince s mm. Idem raditi ferrero roladu

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

anci, cipele su mi super!
    i ova zuta haljina, zaljubila sam se (mislim da nemam skoro nista zuto u ormaru

ja sam sebi narucila ove, da idu na onaj sako
    http://indulgy.com/post/VQsOaxfmn2/f...-mavis-back-zi
    Posljednje uređivanje od summer : 25.03.2016. at 09:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •