divna je ova haljina! šta mislite cure može li se takva haljina nosit na posao, duljina je ok, ali nema rukava..
mi nemamo strogo formalan dress code, pa mi se nije uvijek lako snaći,možda je i lakše kad imaš propisana stroga pravila. ali došlo nam je dosta mladih kolegica koje vidim da puno ležernije shvaćaju taj dress code od mene
nego, da razbijem malo haljine i cipele sa jednom tortom, odlučila sam koju radim za Uskrs: http://www.coolinarika.com/recept/to...sumskim-vocem/
Misliš na žutu? Ja bih je rado nosila na posao, i inače nosim bez rukava ljeti, nemamo dress code pa mogu. Dobro, ja se i presvlačim često na poslu kad sam s pac. pa niam uvijek na poslu u onome što obućem. U tome se prošećem do posla i natrag.
Kolače za Uskrs kod nas nije običaj pravit, samo pogače. Torta mi se sviđa, volim šumsko voće u kolačima.
je, mislila sam na žutu, tj taj tip haljine
imam dvije tako sličnog kroja, pa nikad nisam sigurna mogu li proć ili ne
ali u biti sjetila sam se jednog detalja od pomoći, kod nas u uredu ljeti često brutalno dere klima, pa bih u uredu mogla nosit laganu vestu preko, a skinit je kad idem doma i voila![]()
ja radim u banci, pa svejedno bih
nemamo propisan dress code, pa ja to po osjecaju
ova haljina nema rukave, ali sve ostalo je 'pristojno' i zatvorena je do grla, pa bih je ja smatrala primjerenom
i fina je nekako
summer, sexy šuze, lajkam. Sad čekamo komplet sliku kad stignu, u cijelom outfitu![]()
super ulovi curke
ja noćas nisam skoro uopće spavala, mala se non-stop budila, izgleda da su kozice počele raditi svoje![]()
Zuta haljina je predivna i ja bih je nosila na posao. Nemamo dress code, no ova je vrlo pristojna, elegantna. Prelijepa. Nemam nista zuto, ja ustvari imam skoro sve crno.
Žuta haljina je mraak i baš sma planirala danas posliej posla (ranije završavamo danas) do Zare priej nego pokupim klince.
Jučer sam vidjela na kolegici jednu prelijepu cvjwetnu romatičnu košulju iz Zare pa sam zbog nje planirala otići.
haljina je krasna, ali meni taj kroj nikako ne stoji, slično kao j-la,
em cice prevelike em mi takav struk ne odgovara jer imam mali trup, to je za ravne mršavice ja bih rekla![]()
Ako pričaš o žutoj haljini, varaš se Willow, takav kroj izvrsno stoji curama uskog struka, širih bokova i to čak s većom guzom.
A onaj kroj haljine (cvjetne) koja reže ispod grudi, stoji bolje upravo curama koje nemaju naglašen struk, a one s naglašenim strukom izgledaju u njoj deblje nego što jesu.
ja tu ostavim sve teorije postrani, probam pa vidim, ne jednom sam se iznenadila
joj sad bih išla u šoping![]()
Divne su obe haljine!! Meni je primjerena za posao.
Nesmin niti gledat sta ima, nekidan sam uzela haljinu
Dala sam krv, totalno neplanirano. Zato danas jos jedan dan resta.
Lili mislim da je Willow pisala o onoj lepršavoj. A za žutu si upravu, i divna mi je haljina. Po meni može proći za posao tamo gdje nema kodeksa oblačenja. Do prije 4 godine, recimo, ja ne bih mogla tu haljinu obući na posao, bila je zabrana odjeće bez rukava. Onda su kolegice, one u klimaksu, promijenile kodeks. Sad može.
Posljednje uređivanje od j-la : 25.03.2016. at 12:56
mi imamo kodex al ja imam rješenja za takve kombinacije. na haljine bez rukava obučem neki lagani sako npr ljeti laneni bijeli i čim dođem sa sastanka u svoj ured, skidam sve sa sebe
E ako je tako onda se slažem s Willow. Ja se nisam nikad iznenadila s nekim kombinacijama, točno znam što mi bolje stoji evo npr žuta bi mi bila odlična (a možda i bude popodne) a ona cvvjetna ne baš, tako tako al ni približno kao žuta, ja obožavam boje a baš žute nemam.
Odoh ja cure moje do Zare za 20 min, taman mi je na putu prema djecišta mi radite miša vam?
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.03.2016. at 13:30
vjezbanje je disciplina, tako da te vjezbamo kako proci, pogledati, a ne kupiti![]()
Arena Zara: nista. Nema zute samo crna haljina.
kosuljica po koju sam dosla nema mog S samo M.
eto jesam onda prosla?![]()
Lili, ma mislila sam na ovu od sani http://www.zara.com/hr/en/woman/dres...0p3373027.html
a žuta bi mi dobro stajala- nisam je ni vidjela i još se čudim koja je to žuta
nemam bome ni ja ništa tako žuto, na to se lijepe mušice
ali imam narančastu tuniku iz zare, i to je nešto
ima u zari dobrih stvari, nešto mi ne stoji nikako a nešto kao saliveno
Moja sveki je imala neki žuti komplet, mm i danas prepričava jedno ljetovanje koje je obilježio roj mušica na tom kompletu. To mi uglavnom priča kad gledam nešto žuto.
evo moje bluzice, mislim da na narančasto i ne idu
https://dailydoseoflies.files.wordpr...use-orange.jpg
Ispravak same sebe ipak sam.kupila jednu stosnu zutu suknju kao od skaja al mi je bas slatka i kratka
Ne uspijevam.naci zute nausnice no dobro sad po djecu a nakit drugi put![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.03.2016. at 14:55
U Zari of course a cipele u Nine westu znam da hvalite al meni bas neudobne i malo ih od koze.doduse ja imam osjetljiva stopala.svidjele mi se neke salonke u Ecco al 800 kn.
Willow super je bluza!
Ja imam jednu haljinu iz manga zutu, nisam primjetila da me love musice.
Jucer u wg sam probala haljinu slicnu ovoj zutoj. Ali meni to nikako ne stoji. Em mi stisne guzu em ne nosim cipele na petu pa to nikako ne izgleda.
Ova mi je bas slatka, s tim da meni ovaj pojas, odnosno stisnuti dio dode taman na struk.
Willow super boja i lijepa bluza.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 25.03.2016. at 15:10
na koju vi žutu haljinu mislite?
onu sa linka što je stavila Sani?
meni je lijepa ali je ne bih nosila na posao, ako je ta
nešto mi kraćušna
štikle su vam lijepe ali ih opet ne bi
za svaki dan, jel...
ja sam prekomotna i stalno sam u ravnom tako da bi za moja stopala to bila tortura
inače imam 3 nove haljinice i još ih nijednom nisam obukla, sve su ljetne
i kratke
možda sutra na cugu s prijateljicom ipak jednu navučem
na guste čarape
sad se spremam na trčanje
flopi, na onu koju je stavila ivana s negdje na prošloj stranici
nije kraćušna, do koljena je
Flopice luda siflopica;28Ajde reci baki u 11.jde reci baki u 11.6074 prvotno napisa
Ja sam kupila ovu Al se usudjujem reci da mi bolje stoji nego tom mrsavom modelu i duza mi je nego njoj.
Flopi
Mene vuce da odem trcat a cvrsto sam odlucila da je rest. Sta da sad radim![]()
Zhangkvaris mi koncepciju
Ma ne znam, imam 7 km po programu mislim a kao tribala bi odmorit zbog davanja krvi... :/
Sutra ne znam kad cu, ako ne odem ujutro necu stic nikako.
http://www.trcanje.hr/dobrovoljno-da...-trcanje/4345/
MB evo članak o tome. Čini mi se da restas danas.
Ja bih rest kao sto rece j-la.
maloprije s 12icom:
2×20 swings
2x20 8 figure squat
2x20 s girjom u visini trupa okretanje u stranu
100 trbusnjaka u seriji
po 15 trbusnjaka s nogama u stranu L i D
Cucnjevi i iskoraci s 5kg utezima
jajca ofarbana, na razbijenim malac potrosio pilice pa polijepio bagere![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 25.03.2016. at 19:39
j-laznam to sve, vec sam jutros rekla da cu rest ali kad imam crve u guzici.
jutros sam vagala u glavi, ako dam krv nema trcanja, ali kad mi je i jedno i drugo bitno![]()
idem pravit cheesecake da ne mislim na trcanje
edit: zhang![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 25.03.2016. at 19:52
Odraden duplic, plank izazov i 20 burpeeja.
Kolaci gotovi, sunka kuhana, jaja farbamo sutra.
[QUOTE=Sani1612;2866112]Odraden duplic, plank izazov i 20 burpeeja.
Kolaci gotovi, sunka kuhana, jaja farbamo sutra.[/QUOTE
bravo Sani za sve redom
Bravo, Sani! Super si
Ja nista. Nista.
Bila sam s malom na kriznom putu popodne. Poslije rucak, ljencarenje. Kratko kupovina stoljnjaka za mamu i svekrvu :D
Bas sam lijena.
Mb, ako si dala krv, odmori. Nece staza pobjec
Veselim se lijepom vikendu, setnjama, kavama i maminom rucku, bratu, sestri, necacima...
Sutra bih se mogla ubiti treningom prije prejedavanja
Flopi, dobar ti provod s frendicom!
Posljednje uređivanje od Anci : 25.03.2016. at 20:31
Sani, svaka čast
i ja ću danas rest, preumorna sam za išta jer sam sve skupa valjda 3 sata spavala,
danas ranije u krpe i odmor
sutra pripreme za Uskrs, nadam se da ću stići odvježbati
Cure super ste sa tim pripremama, ja kao i Anci, ništa. Doduše tek sad sam stavila neki biskvit peći, pa smuckat poslije i nešto što bi se stavilo na to.
MB zaboravila sam danas komentarisati.ovo ti je za darivanje krvi. Jako poštujem DDK
!
Ja nista nisam pripremila i kuca mi je u kaosu. Bila sam s malenom i milom mi prijateljicom na marjanu, sad sam cvaknula 5minutni, veceras se druzim s muzem a moranja ostaju za sutra
To onda ide direkt u misice
Ja sam spremila kucu, sunka se hladi, jaja su skuhana.
Pincu, orahnjacu i makovnjacu sam kupila gotove u jednoj divnoj pekari.
Sutra je okupljanje kod mene, ali cu uspjeti ugurati i trening.
Vezano uz kile i body fat, ja imam 70kg, moja vaga kaze da imam 30% bf, sto mislim da bas nije realno.
Prije mozda 3 godine sam bila na mjerenju kaliperom, tada sam imala 25%, sigurno nisam dobila 5% bf.
Mislim da te vage imaju neke algoritme pa daju neku procjenu, nisu bas pouzdane kao kaliper. Ali to je moje misljenje, ostavljam mogucnost da sam fulala ceo fudbal i da imam 30% bf kako vaga kaze.
Tang, ti si bila pitala za broj ponavljanja.
Ja se drzim ovoga: za upper gledam da mi je tesko izvuci vise od 8 ponavljanja, a za lower iznad 12.
Zato sto je do 8 (okvirno) podrucje hipertrofije i potice rast misica. Iznad 12 ponavljanja bi trebalo biti podrucje izdrzljivosti i nema tako jakog rasta misica.
Mislim da sam dosta dobro pogodila jer su mi bokovi u cm vise-manje isti, dok su mi se ledja, ramena i opcenito gornji dio razjacali.
To je ono sto sam htjela jer su mi bokovi uvijek bili malo jaci u odnosu na gornji dio pa su sad uravnotezeni.
Ancine cipele su mi divne, i zuta haljina, jedino bi me raspametila da je crvena.
Ova leprsava haljinica mi je lijepa, ali se ne mogu zamisliti u njoj. Ja imam taj neki issue sa leprsavim, njeznobojnim i opcenito zenskastim stvarima.
Zato isfuram odijelo s kravatom bez yebemti![]()
Bravo cure za treninge, kolace i ostale pripreme. Ove godine smo na rucku na uskrs a u pon kod mojih. Doista mi se ne isplati ista raditi. Kuhana jaja imam tak i tak u fridzu za svako jutro
Skuhala sam malo sunkice za dorucak i sutra si razmisljam pospremiti i odvesti djecu u zoo ako bude vrijeme ok. Da mala pisulinka po prvi puta vidi uzivo zivotinje![]()
Trening danas odraden, sutra pocinjem opet sa tibetancima do prvog oglednog sata yoge iduci tjedan.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Zhang, odijelo i kravata su mi na zenama odlicni. Naravno ko to zna isfurati.
Vecina mojih haljinica su leprsave i njezne. Volim tzv.hipi stil.
Mb ja bih trcanje mijenjala za cheesecakeBravo za ddk!
Cure uzivajte u vikendu, svim druzenjima, kavama i finoj klopici.![]()
zhang obožavam čitat tvoje postove pogoto ako učim nešto novo
Cure,
vezano uz mjerenja, maloprije sam išla s klincima do dućana kupit neke sitnice i usput u ljekarni obavila ono twin labovo mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa.Žena mi je rekla da odavno nije vidjela tako dobar status tijela, da mi je sve super, jedino mi je omega 3 malo u padu al ništa posebno (s omegom sam uvijek u borbi).
Čak mi je rekla da suplemente koje povremeno uzimam zbog trčanja (Ca i Mg za kosti i mišiće) da i to prestanem jer stvarno nema potrebe. Pohvalila mi je prehranu. Ma šta da vam kažem baš sam sretna zbog toga i ponosna na sebe. Morala sam to podijelit a s kim nego s vama.
A tek kad je poslije čula broj kilometara koji pretrčim tjednoa ne ko moja opća praksa koja mi na trčanje kaže: A šta vam to treba?
joj tako sam nekako happy, eto sitnice čovjeku uljepšaju dan.