ni ja ništa uradila nisam
ok. popila sam čaj popodne i družila se malo
lažem, kalup sam u selu za kuglov posudila![]()
ni ja ništa uradila nisam
ok. popila sam čaj popodne i družila se malo
lažem, kalup sam u selu za kuglov posudila![]()
Ne stignem sve čitat, samo da se zahvalim mb, lili i svima na motivaciji.
Krenula sam napokon, nakon mjesec i pol dana pauze (konstantno bolesni) ovaj tjedan ponovo trčat i nadam se da ću uspjet držat ritam i kilometražu, baš mi je falilo trčanje!
Svima veliko bravo za odrađene treninge i sretan Uskrs![]()
Flopina posudjeni kalup
Lili bas lipo
J-la
I ja se cili dan izlezavam. Napravila sam cheesecake za sutra i to je to. Sutra sirnice i bojanje jaja.
Uzivajte u vikendu cure![]()
Ja budem puna musica kad obučem nešto zeleno, zuto nosim samo kad vježbam.
Osim jaja nisam ništa sredila, sutra pravim krempite.
Odradila C3 i istrcala 4,2km.
Lili super, i trebas biti ponosna!
Haljine, suknjice i cipke su sve od reda mrak, meni je sve divno ali nesmijem na nista trositi.ovaj mjesec su klincima pale nove cipele i tenisice pa za mamu odmor. Jedino jedna traper suknjica sa krpica.
Ja nisam od htane nista jos, bavili smo se izradom zeca od kartona. Eno me gleda sa kuhinjske plohe, malo izgleda spuki u ovom polumraku...
Sutta sve laganini..stigne se, a sta se ne stigne ni nemora!
Prijavak: 90 burpija i zwow #26.
I pola pince! Sta mi je fina, majko mila, cijelu bi je pojela! Dobro da sam kupila dvije.
da se pridružim onima koji nisu ništa spravljali, sutra se prištekavam svojim starcima u ned svekijima...fregala kuću jesam ali ja to inače redovno...čistunka...
jutros brzinski kružni sa 5 vježbi, moram se sad natjerat odradit ostatak čučnjeva za challenge....
Zhang, nemaš ti 30% BF no way!
Za reps - OK je to sa 8-12 ponavljanja ali kad npr radiš kružni,prvu seriju odradiš relativno lako pa onda do zadnje jeeedva izvučeš taj isti broj ponavljanja,što ne?
ja sam se danas udesila priklama u sveki...i sad sam napuhana ko' da sam u 5tom mj trudnoće i imam vjetrove..
ja ne smijem jesti tijesto/pšenicu i gotovo...
dojenje me čini užasno proždrljivom,trpam u sebe velike količine hrane jako brzo...
za shopping ne smijem ni gledat stavljene linkove,prošli sam mjesec na Asosu kupila 6 haljina i ako nastavim ovako žderat bome neću moć stat u njih...
ja upravo odradila svoju snagu, 40 min
sad sam spremna za seriju i krevet
sutra laganini dan, rucak imam, hvala mama, a spremat cu onu tortu sto je tang stavila, pomamila me
a navecer izlazak s drustvom iz srednje skole, nakon puno godina, jupiii
jos moram vidjeti gdje uklopiti cardio+abs
Summer, divno! Uzivaj!
Ako nekome treba izazov
Ovaj je odlican, iako zahtjevan, ipak je to Tati!
Ja sam ga radila prosle ili pretprosle godine i fakat mi je dupe bilo bolje nakon samo 6 dana!
http://www.lovingfit.com/exercises-w...egs-challenge/
Nasla sam si trening za ujutro:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...-body-routine/
Isto Tatianna, lower body.
Isproban davno, garantirano radi upalu![]()
Anci, ja sam ga nedavno radila, samuraji su radili sa mnom, ovi slides smo radili na plasticnim tanjurima, presmijesni su bili. Manji nesto u zadnje vrijeme hoce vjezbati kada ja vjezbam, skune se u potkosulju i carape skine jer ja tako vjezbami prasi mali bome dobro.
Taj ima opcenito odlicne preispozicije za sport
Da, to bi trebalo biti tako da zadnja dva ponavljanja izvlacis na jedvite jade.
Ali tu onda pati vrijeme kojeg pokusavalmo ganjati u takvim konceptima treninga. Ja sam odavno odustala od ganjanja vremena prilikom treninga. Mislim, ne radim ja sporo, bude to dobar ritam, ali ako mi treba koja sec da dodjem sebi, uzmem. Radije da mi trening bude malo duzi, a forma dobra, nego obrnuto.
Inace, sa bodyweight vjezbama je malo teze ovo pogoditi jer nemas kg koje pratis. Ali u tom slucaju npr sklekovi moraju biti izazovnija varijanta. Ako mozes 6 normalnih, onda radi elevated... i tak.
S time da i to pravilo nekad potpuno zanemarim pa radim jednu rundu za 3-4 puta vecim brojem ponavljanja u jednoj rundi, onda bude samo jedna runda, i tak...
Meni vjezbanje treba biti zanimljivo i raznoliko. I ta raznolikost u treningu isto ima benefita jer se organizam ne moze priviknuti na trening pa nema cuvanja energije.
Ovi rasponi su, ono, po skolski, ali i ostale varijante su ok. Jer, ruku na srce, vecina nas ovdje zeli biti fit, nitko ne stremi ka bikini natjecanju gdje se do u cm gledaju mjere.
I nisam summer rekla da je bas super tempo i ritam uhvatila.![]()
E da, i tigric, moj naklon do poda za takvu ustrajnost u iazovima.
Ja sam odradila samo jedan izazov do kraja, ovaj gore sto je anci linkala od tati za dupe. Mislim pretproslo ljeto.
Sve ostale izazove sam odustala tamo negdje cetvrti dan![]()
tigrić bravo bravo
90 kom.zaslužuješ!
jutros sam poranila da sve obadiram na vrijeme
I opravdam jučerašnji nerač
jaja ofarbana, grožđice za kuglof se namakaju
kad sve zgotovim odoh s guštom na trčanje
popodne i navečer se družim s nekim dragim ljudima pa sam sretna
summer, vidimo se u Lidlu kod police s bijelom čokoladomja sam misilla stavit maline umjesto šumskog voća, one su mi najdraže
i ja večeras imam godišnjicu mature, baš se veselim
zhang, tnx na potvrdi, znači da je ipak bolje što sam napravila nešto više od pola sa girjom od 12 kila, nego da sam dostojanstveno sve dovršila sa 8icom
idem još malo plesat s malom, pa se uhvatit u koštac sa neredom i kućom![]()
Ajme jedva gledam kcer koja se inace ne budi nocu godinama, sinoc nije mogla zaspat od 3:30 do 5h ni ja s njom. Legla u ponoc digla se maloprije uh treba sad izdrzat trening dosta brzih 11km.
Idem nesto pojest, valjda zivnem od sunca. Svi.koji idete na put uzivajteee!!
Od srca se nasmijem kad Anci stavi srce pored treninga koji definitivno radi upalu.
Sviđa mi se izazov, mogla bih ga ubaciti nakon završetka planka.
Zhang tebe mi je gušt čitati. Super da malac želi vježbati.
Lili i trebaš biti ponosna. Ne samo zbog pohvale u ljekarni nego općenito zbog trčanja.
Nije mi uopće jasna tvoja dr. Oni bi prvi trebali potiicati zdrav život i tjelovježbu.
Flopi tako rano a već si vrijedna.
Hvala Sani
Evo iskobeljala sam se iz kuce sad ravno do nasipa.Vani se cuje cvrkut ptica zov proljeca u zraku...
Proljece a ha kisa sipila.
60 min11 km pace 5:24
+ 4 puta 100 m ubrzanja
total: 11.6 km 5:19
Yeah a sad klopat i negdje u prirodu ili toplice
Lili, genijalno! Vidjela sam jutros nekoliko hrpica trkackih skola
Sani
Pa da, nekad bas volim upalu. Znaci da sam malo misice stavila pod stres.
Napravila sam dvije runde tog Tatianninog treninga i 30 burpees. Ostaje mi jos 30.
Izazov nije lagan. I radi se uz treninge i na dane odmora. Da radis samo izazov, naravno da je lakse, ali to onda nije to :D
Meni se ovaj jako svidja i nije mi dosadan. Svidja mi se sto sam u dva tjedna uocila definiranije ruke i promjene na trbuhu. Ne znam jel moguce, utjece i relativno ok prehrana, drugi treninzi, a bome i onaj odmor od dva tjedna prije koji sam si uzela.
Promjene vidim, svidja mi se to.
Posljednje uređivanje od Anci : 26.03.2016. at 10:57
anci bravo![]()
znala sam unaprijed koje si tatianine treninge stavilasejvala sam davno ali nisam ih jos radila...
lili odlican pace!
flopi bas si vrijedna
ja jos pijem kavuali moram se pokrenit. rucak i sirnice me cekaju. i trcanje nadam se, iza break dancea.
moram provjerit kad je misa veceras pa da to sve poslozim.
Ja sam uzela ancinu formulu pa sam se odmah ujutro ubila u treningu. Jedan od tati, inner beast, za upper. I nakon toga jos jedan za abse.
Kod ovoga za upper mi je u jednom momentu doslo da placem od muke
Hvala, anci, sjeti me da te i drugi put poslusam. Ne.
![]()
MB sto sam daleko od tvojih sirnica.... kmeee.
Zhang, mrak trening! Jedino ne znam otkud ti snage nakon uppera da radis reptile i mc u afterglowu
Ja cu napraviti taj upper. Izgleda pregenijalno.
Kazem ti, plakalo mi se na momente. Za ozbac, ne zezam se.
Reptile u treningu sam morala i na koljenima raditi.
Isuse
Kad ti radis na koljenima...
I sad me nagovaras da ga ja napravim![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 26.03.2016. at 13:11
vidi ove dvi sadomazohistice![]()
zhang, tvoji savjeti su uvijek na mjestu
ja volim chalene jer mi se cini da su njeni treninzi pravilno koncipirani
ona s vecim tezinama radi polako, pazi na formu i cilj je od 8-10-12 ponavljanja, ovisno o tezini, s tim da zadnji-dva jedva napravis
kad radi endurance, radi s manjim tezinama, puno ponavljanja
ima i cardio, ima intervale, ima odmor
jos imam dva i po tjedna ovog leana (on mi je najtezi u chalean extreme i njim sam najzadovoljnija) pa cu vjj na gammu ili nesto novo
i meni je godisnjica mature, okrugle 22
nasli smo se samo za pet pa neke ljude stvarno nisam vidjela vise od petnaest godina
tang i ja se danas pratimo
ja sam ispekla biskvit, stavila ga hladiti i odradila 58 minuta treninga
42 intervalni cardio i 16 abse, uf
sad cu vocnu kremu i od bijele cokolade, sin mi zeli pomagat![]()
Posljednje uređivanje od summer : 26.03.2016. at 15:14
summer, moja je torta gotova, a kako je ispala javim ti sutra
naime, nešto sam krivo vidila i zbrojila u glavi, pa sam stavila u tijesto cca 4 puta više brašna nego sam trebala
onda sam u kremi s malinama perksočila i puding i želatinu, namjerno sam napravila da ostane tekućine od malina da je tijesto upije, i upilo je fino
ganache sam isto radila bez želatine i maslaca, nekako mi je to izgledalo bespotrebno, samo slatko vrhnje i čokolada mi se čine dovoljni
izgleda skroz dobro, ako tijesto nije pre...nešto, bit će odlična
ručak sam s*?"$IU$, tu nema pitanja
ali su mi jaja ispala predivno!
i jutros sam napravila chutney koji je isto ispao super
sad još moram zeznit šunku u kruhu i to je to od mene za danas
pojma nemam šta ću obuć večeras, cvilila sam mužu jutros da "nemam šta obuuuuć"
tang
sad vise nisam sigurna da radimo istu tortu
ja zelim da dijelovi budu razdvojeni, citala sam u komentarima da se cesto razlivaju, posebno krema od cokolade, pa se drzim recepta
poslikam sutra kad je budemo degustirali
ja imam sta obuci, ja se ne mogu odluciti sta cu
najradije bi se presvukla na pola, kao mlada na vjencanju![]()
Tang ovako je nekako kod tebe bilo, je l da?
http://mudrolije.org/evo_me_ovde-moj...ci-po-receptu/
j-la, da! tako ti ja skoro uvijek pravim kolače
nekad ispadne super, nekad grozno, nekad nešto naučim, nekad ništa![]()
ali ništa me nije briga nakon onih jaja koja su mi najdivnija
Tangerina tako i ja, sve od oka.
Sirnice mi se uopce nisu digle. Eno peku se pa sta bude :/
Prijavak: 5 km, pace 6:22. Bilo mi je tesko, mislim da sam trebala i danas restat al sad sta je tu je.
A ja se natapam i plivam cijeli dan u Adamovcu nas dvije obitelji bas nam je lijepo. Vrijeme je za domeka uskoro.
mb ma nek si otrcala nije svaki dan naj naj.
tang jaja su ti krasnaaaa!
cure drage
ja sam popodne odradila kraći s girjom
tračnje otpalo zbog vremena...
100 swingova
100 8 squat
100 russian twist
100 c&p (50 svaka ruka)
sad sam se okupala, namirisila i obukla kiklju!
odoh na piće
svima vam želim lijep odmor i zasluženo uživanje u delicijama!
![]()
Ideeees flopice mrak trening! Bravo!
Sad fino uzivaj na druzenju.
Ja sam nakon obilnog rostilja, kolaca i super drustva dosla doma i napravila onaj izazov koji je Anci linkala.
Ma znala sam da cu ga napravit jos jutros ali sam lagala sama sebi da cu restati.
Bravo za sve treninge![]()
I kod mene se kolači uglavnom svode na odokativnu metodu. Nekad budu ok, nekad se pojedu zato što me moji bližnji vole pa da me ne uvrijede i da se ne baci.
Ja sam sinoć odradila the challenge, bio je i večeras u planu cvx, ali izgleda ništa od toga. N.je kasno zaspala, mi joj se pridružili. Ustala sam u 20., njih dvoje još spavaju. Tako da je svaki šum može probuditi. Nadam se da ću sutra ujutro prije polaska nešto ugurati.
Flopi i ostale cure koje izlazite večeras, uživajte!
Flopi, 100 c/p, svaka cast!!
Izlazece cure, uzivajte
Veceras 95 komada odradjeno. I to je to za veceras. Cijwli dan smo na nogama. Klinci se digli u 6 ujutro. Farbali, pekli i kuhali. Bili dva put na dvoristu, oprali tri masine vesa, dva put usisavali....nemam pojma kaj sve ne, dan mi je bio ispunjen kao nekad cijeli tjedan! Uzivajte svi sutra!!
Pozz i laku noc!!!
Cure uzivajte u izlasku
Mi se vratili s mise i vecerali, jedva cekam u krevet!
Flopi, uzivaj!
Tigric, 95 komada!!! Bravo!
Sjetila si me sad da nisam odradila svoj do kraja. Odmah sam se bacila na posao, 30 komada.
Sani, super za butt izazov! Probaj koliko stignes, super je
Tatianna je jako ucinkovita, jako pazi na formu, ne juri i uzrokuje upale![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 26.03.2016. at 22:05
Anci koliko dana traje taj butt izazov?
Jutros odradila wo11 i odmah sam nekako čvršća bila nakon toga.
Blago vam se cure koje izlazite, ja krepana od pospremanja, nisam imala snage ni ići na trčanje.
Sretan Uskrs drage moje curke! Provedite ovaj dan okružene ljubavlju i mirom.![]()
Sretan Uskrs curke
Mi cemo danas u zoo pa na rucak.
Prije odlaska radim tibetance ostatak rest.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Sretan Uskrs cure![]()
mene je sinoc uvatio neki umor, zaspala sam oko 10 ipo i spavala jutros do 10 o.O