Stranica 80 od 275 PrviPrvi ... 3070787980818290130180 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,951 do 4,000 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jutro
    zijev, ja sam na prisilnom odmoru i baš dobro jer je ubitačno rano (čak i meni), mala još spava pa bar na miru mogu popiti kavu,
    a i kozice su joj puno bolje, sad još čekam da vidim hoće li mali pobrati

tangerina, malo me strah Zuzi

lili, odmaraj sad tu nogu, jel stavljaš led?

grloboljke, nadam se da će biti skoro bolje

zhang, zaboravih komentirati onaj tvoj post o bf, pa kud bi ti ženo imala 30 a bome i 25% bf, pa ja onda imam 40
    sjećam se kad smo davno komentirali o bf pa si napisala da ti imaš oko 20, neko vrijeme si imala i 18-19, e to ti je puno realnije,
    ja bi se pouzdala u one slike više nego u vagu a po slikama si sigurno tu negdje u fitness levelu

btw. čitala sam neki review o P90x3 i našla ovu rečenicu, baš pogađa:

the key to a workout that’s right for you is one you (1) enjoy, (2) can do, (3) can grow with

e takav je meni P90x3!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Joj moram podijelit s vama šta je Zuzi napisala uz današnji killer legs, koja generalka:

If I locked you up into my cellar and feed you only certain foods and only the amount of calories you deserve (I’m joking of course, but bare with me) you would lose weight. And if I made you work for your food by digging holes and then jumping over them, you would build muscles. Wouldn’t that be fun? Maybe just for me, but you would reach your goals damn fast.
    luđakinja genijalno je!

znam na koju vježbu misliš u AB, ja sam nakratko uspjela odignuti OBJE noge od poda i baš sam bila hepi. prvi arm balance-i su mi odlični, poslije me nervirala jer je stalno dubila a to ne mogu sve.

dalje... gotov vikend :šmrc:

lili, e luda si, majkemi. nije ti trčanje trebalo, preskoči koji put, kad ja to kažem

ja sam jutros peglala i između par majica radila burpije. došla do 65 i ispunila burpee izazov. popodne butt izazov :D
    dobro zhang kaže, ovaj Tatiannin butt izazov je super, dinamičan je i učinkovit. ne ponavljaš do unedogled jednu te istu vježbu pa da dojadi. ovo je u principu trening, toliko i traje. izazov je utoliko što je fokusiran na jedan dio tijela. Tatianna je super složila vježbe.
    ivana, svakako ga probaj.

mb, hug za grlobolju...

summer, genijalan vikend!

sani, baš mi je drago da se i tebi sviđa. ja sam jutros jedva ustala iz kreveta, ali sad sam već bolje. prva dva dana su vjerojatno najteža (po pitanju upale).

ja ga planiram napraviti do petka i onda rest cijeli vikend.
    eventualno planinarenje s djecom jer očekujemo lijepo vrijeme. već se veselim vikendu :ružičasta:
    Posljednje uređivanje od Anci : 29.03.2016. at 09:22

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ajme šta ste se raspisale, nemogu sve pratiti ni da hoću..
    u svakom slučaju svaka vam čast što ste sve bile tako vrijedne unatoč blagdanima..
    ja se nemogu nešto pretjerano pohvaliti, osim izazova sinoć ništa nisam ekstra radila...a kako mi je taj izazov ide već pod normalno čim ne radim nešto ekstra nemam osjećaj kao da sam bila nešto vrijedna.. zato večeras, zadnji dan, stotka i neki dobar trening. već se nabrijavam..
    nisam se jučer htjela forsati, bila sam u 9 već u krevetu, po starom vremenu znači u 8. naigrala sam se cijeli dan sa klincima, bili u krašogradu, baš smo bili aktivni cijeli dan, i to ja solo sa njima jer se sa mm-om gledam preko nišana. posvadili smo se glede mede odgojnih metoda, i uopće me ne zanima do daljnjeg. još ovaj tjedan radi popodne tako da se nećemo ni vidjeti. tako mi i odgovara. i tako sam se ja zaokupirala klincima i baš se umorila. plus što su nam kumovi koji su trebali doći na roštilj otkazali jer im klinac zakurio pa sam svu mesinu,vec napacanu, morala iskroristiti. tako da sam skuhala tri ručka. još jedan podijelila na dva dijela i skoro pokrila tjedan. bar sam se toga oslobodila.
    sve u svemu, izuzev mog zakonitog, bilo mi je baš lijepo ova tri dana...
    a sad na posao..

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

e da, htjela sam komentirati taj vaš butt izazov. budem se sad njemu posvetila. a anči klanjam se na te pistolse, meni je to nikak baš nejde. samo uz stolac mogu. a to nije to.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tigrić
    super si s tim izazovom, sljedeći neka ti bude ovaj za dupe, svidjet će ti se! jednostavne su vježbe, super posložene i učinkovite.
    yebote, trebala bih raditi u prodaji

hug za muža, kužim te. kaj je bilo?
    mi se, da te utješim, najčešće i zakačimo oko djece. ako sam ja prepopustljiva- što znam biti i što nije ok
    ako mu prigovorim pred djecom što znam da nije ok.

ali on slovi za "strožeg" pa se znamo zakačiti.
    on kaže da nije strog, da netko mora biti odrasla osoba
    Posljednje uređivanje od Anci : 29.03.2016. at 09:26

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    e da, htjela sam komentirati taj vaš butt izazov. budem se sad njemu posvetila. a anči klanjam se na te pistolse, meni je to nikak baš nejde. samo uz stolac mogu. a to nije to.
    ma ja mogu samo jedan ili dva prava, ostalo je sve ili dopola u zraku onako :D ili do kauča.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anci kod nas je ista situacija sta se odgoja tice :skartoc:

Tigric rijesit cete vi to.

Danci ozdravi brzo!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    mi se, da te utješim, najčešće i zakačimo oko djece. ako sam ja prepopustljiva- što znam biti i što nije ok
    ako mu prigovorim pred djecom što znam da nije ok.
    i nama su najčešće svađe oko pristupa djeci, tigrić skroz te kužim :hug:
    kod mene ipak te svađe urode plodom, nakon par dana dumanja, i poslije malo razgovaranja, budemo obično malo pametniji nakon svega

anci, ja mislim da je ok da si roditelji međusobno nekad prigovore pred djecom. naravno ne da se gađaju tanjurima i časte prostim riječima, ali neslaganje je sastavni dio odnosa, ne možete uvijek nastupit ujedinjeno

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ma ja mogu samo jedan ili dva prava, ostalo je sve ili dopola u zraku onako :D ili do kauča.
    e kad kažeš do kauča, da li se zaustaviš tik iznad kauča ili sjedneš na kauč pa ustaneš?
    ja ne mogu kauč,mogu stolicu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    lili, odmaraj sad tu nogu, jel stavljaš
    !
    Jesam draga hvala ja sam bro "regenerirajuci"tip nadam se brzom oporavku.

lili, e luda si, majkemi. nije ti trčanje trebalo, preskoči koji put, kad ja to kažem :
    e kad ti kazes onda...

Tigric skroz.te.kuzim, uh .meni moj isto zna dic zivac ne oko odgoja al svejedno.ja sam tren utno u pms-u i fakat sam nemoguca.ono kuzim al ne mogu protiv sebe. Grrrr....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tang, tako ja mislim, da je prirodno da djeca vide neslaganje i rješavanje problema. kojih mora biti.
    no njemu to jako smeta, problem mu je, onda to nije to
    reagira na to pa zato mislim da to kod nas ne štima, tj. da djeca iz toga ne uče

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e kad kažeš do kauča, da li se zaustaviš tik iznad kauča ili sjedneš na kauč pa ustaneš?
    ja ne mogu kauč,mogu stolicu
    nekad sjednem, nekad samo dupetom dotaknem. čini mi se da treba ovo drugo
    čekam zhang da veli kako

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

anči, to je to, ja sam kao "prezaštitnička" i uvijek se petljam kad on nešto njima prigovara. znam da nebi smjela ali mislim da on pretjeruje sa svojom strogoćom i očekivanjima od trogodišnjaka. pa mi bude žao i uvijek se umiješam.
    a onda mi on prespava cijeli vikend, tu i tamo lijenčina ustane sa kauča i onda nama nešto dirigira i trenira svoj autoritet..(ventilacija!!)
    treba mi dobar trening!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a zaboravila sam komentirat genijalnost burpija s peglanjem, to ću obavezno probat, jedva čekam vidit muževu facu kad ih budem radila

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sretan Uskrs, cure drage

Jutro sam zapocela s 20 burpees i 400 side jump lunges i 80 pistols!

Divan dan.
    Od dorucka pa nadalje.
    Rucak kod mame.
    Kava na suncu sa sestrom.
    Divota. Uzivajte u danu
    zvijer!!

sad se vraćam čitat zaostatke

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

rahela u međuvremenu smo saznali da je anci 80 puta sjela na kauč

tigrić, ajme, identične situacije znam imat! nekakvo generalenje, onda kukanje "taj mali ništa ne sluša" a tko bi slušao uopće naredbe kao psu da se obraćaš, a istovremeno za sebe nevjerojatno blagi kriteriji, ja bih imala objektivnog osnova za "isukat bič" ali to ne radim jer ne vjerujem u učinkovitost te metode, preferiram podršku u pravom smjeru.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ajme dok sam ja natipkala post vi se već svi raspisali! hvala na podršci curke!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam dosla do poraznog zakljucka svi su oni manje vise isti (osim dragog od KrisZg).
    S kim god pricam od frendica muze vi su ko da ih je ista mater odgajala.drugim rijecima ko da imaju neki svoj specifican genetski materijal pa ni (pre) odgoj ne cini puno na duge staze.

iako nastojim vjerovat u moc odgoja jer imam i sina al fakat su ti muski "drugaciji" od rodjenja.

pere mi pms...molim.uzeti u obzir
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.03.2016. at 09:49

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

joj lili, istina... a ja imam dva sina...i ne želim da kopiraju neke loše obrasce od svog oca koje je on pak copy-pastao od svog. a to je baš vidljivo kod mog mm-a. onaj tradicionalni odgoj gdje muško nesmije biti "pekmez", i gdje je se nema što proturiječiti očevoj riječi. a ja na to dobijem proljev. doslovno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tang, tako nekako i ja razmišljam. znam se i ja naljutiti i on me baš zna nanervirati, ali nema druge nego razgovarati. ja, primjerice, ne volim i ne primjenjujem nikakve kazne. dugo smo se mi svađali oko toga jel to dobar pristup ili ne. na kraju je ispalo po mom jer je vidio da je to kod naše djece dobar pristup. sve drugo je kontraefekt.
    ali, teško je da roditelji furaju dva odgojna stila. svatko može imati svoj pristup, istina, no u praksi je teško ako jedan roditelj zabrani nešto u cilju odgoja, odredi neku kaznu, ukine povlasticu, a drugi roditelj (ja ) mora to provoditi, a ne vjeruje u to nimalo.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kod nas je mm popustljiv. Ja kad zapnem, uprem ko mazga. Mada, prepoznala sam svoj problem i uspjesno ga rjesavam.
    Njegov pristup odgoju se zasad pokazao kao bolji.
    A svadimo se rijetko kad. Najvise zbog posla. Hoce to tako kad prakticki radimo skupa. Makar sam na porodiljnom.

Anci meni je isto prva dva dana bilo ajme i jao ali sad sam super.
    Vjezbe su jednostavne ali zbilja ucinkovite.
    Mi cemo za vikend na Snjeznik. Bas se veselim. Napokon je kod nas pocela sezona planinarenja.
    Anci koji izazov nakon ovog?
    Tatianin za abse?
    Pitam posto vidim da si ti upucena.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nema veze, odmah sam sad na poslu išla provjerit što to znači
    dakle, po 1 pistols na svakoj nozi ide, dva za redom ne mogu
    a ovih sjedajućih mogu više, ne znam točno koliko, imam stolicu na kotačiće sa rukohvatima, pa mi bježi i vrti se i nije baš praktično

inače, vikend je prošao
    bilo je lijepo, malac se oporavio skroz, bili smo puno po dvorištu
    jučer sam napravila 100 walking lunges po dvorištu (ako me netko vidio bog zna što je pomislio) i danas osjećam posljedice :ančino:

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e, da, krećem i ja s ovim Tatinim izazovom

odgoj, muževi i djeca
    kod nas sam ja ta koja drži red, da me nema valjda bi se sve raspalo
    najstariji je počeo mužu i odgovarat, meni se ne usudi
    srednja je moja kopija, pa muža zna izbacit iz cipela, al meni je smiješna, jer ju kužim, pa me ne živcira
    a ovaj mali seronja, još je mali, ali je karakter zaheban
    mi smo glasni, ne čekamo da klinci odu da kažemo što imamo (pogotovo ja ) i mislim da je ok. da vide da se svadimo, a nakon toga mirimo i normalno dalje funkcioniramo
    pa nismo roboti da se samo smješkamo

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ajde nakon 25 day challenge sam zainteresirana za nešto kraće...il sam glupa ili Tatiana nije baš dobro objasnila ove intervale od 6todnevnog...

day 1 mi je je jasan ali day 2

Day 2
    Part 1
    05/35=16 ( this is how you set your timer )
    Weighted Isometric Back Lunges
    + 50 Weighted Thrusts on a Balance Ball
    - jeli ovo znači 35 sec radi jedna noga lunge pa onda 5 sec odmor pa 50 weighted thrusts pa 5 sec odmor pa 2ga noga lunge?
    ne znam kako bi u tom slučaju mogla podesit timer kad je vrijeme za 50 weighted individualno?

jasno mi je ako se samo na kraju napravi tih 50 weigthed thrusts jednokratno (iza 16 rundi lungesa po 35sec)

Part 2
    10/10=15 ( 10 sec rest, 10 sec isometric hold, 15 rounds total )
    Isometric Weighted Bridge ( with Barbell )
    + 20 Additional Weighed Bridges after the intervals
    evo,odi ispada samo jednokratno 20 mostova?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 29.03.2016. at 10:35

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

baš tako. ali ubija i sjedenje na kauč 80 puta. što bi tek bilo da sam do poda mogla ići.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

skulirana, ja sam alternirala noge, jedna pa druga u tom isometric holdu

i da, jednokratno bridges. nije u intervalima, već plusić nakon intervala, tako sam shvatila. briga me

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

e a ja nemam ni loptu ni šipku za ovaj izazov. jel mogu kod bridgesa umjesto šipke stavit u krilo girju? a ove thrustove raditi npr.na rubu kauča? neznam kako bi inače zamijenila loptu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

e a ja nemam ni loptu ni šipku za ovaj izazov. jel mogu kod bridgesa umjesto šipke stavit u krilo girju? a ove thrustove raditi npr.na rubu kauča? neznam kako bi inače zamijenila loptu.
    možeš. ili umjesto girje uteg, ali može i girja.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigric ja sam radila i s girjom i s utegom. Girja je malo nespretnija, odnosno dio tezine nose i ruke. Ak kuzis kaj hocu reci.
    A kod utega i sipke je drugaciji raspon tezine a i oslonac su noge.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kužim, al utege ima od 3 kg, a girju od 8 pa možda bolje više kila!

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Bolje vise kila

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Skulirana ja sam radila jednu pa drugu nogu i nakon toga 50.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja i muž nemamo baš različite pristupe odgoju, oboje volimu red i disciplinu (onako u granicama) al brate mili poludim kad se grubo dere recimo na kćer, a dobra je k'o kruh, valjda nije svjestan svog tona.

i mi smo kao rahelina glasna obitelj , svađamo se al i mirimo, to je život mislim da nije loše da djeca vide da život i nakon svađe ide dalje. Što se tiče djece, dušu bih griješila da kažem da je ijedno zahtjevno, zapravo je najzahtjevniji član naše obitelji MM al ne bi to priznao ni u ludilu.

Iako bi on ovih dana mog PMS-a rekao da sam to ja

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi smo glasni
    Cimavica je ista ja pa imamo istih problema koje je Rahela opisala

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i kod nas sam ja popustljivija strana, kod mene je živio kreativni nered a mm bi red
    pa onda bude veselo...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kod nas je slično kao kod Willow. Divan opis haosa u mojoj kući, kreativni nered . I mm više voli red, a popustljivi smo podjednako. Oboje imamo situacije u kojima opravdavamo svoju popustljivost ali istovremeno da i napadnemo ono drugo kad popusti .

Willow ti si odradila Isometrix? Koja si to sedmica? Po mom kalendaru, onaj classic,prvi mjesec, sve četri sedmice, radim total synergistics ponedjeljkom, dok mi taj isometrix pada ponedjeljkom u drugom mjesecu.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    ja i muž nemamo baš različite pristupe odgoju, oboje volimu red i disciplinu (onako u granicama)
    ja uopće ne volim red i disciplinu
    i ne smatram to vrlinom, uopće, nego sam jednostavno takva
    i imam sreće više nego pameti što su mi cure jako dobre
    grozne budu jedino jedne prema drugoj ali to si računam da je normalno

kod mene je isto sve u nekom slatkom neredu i dogovoru
    znaju što ne volimo i što nam smeta, nekad poštuju, nekad ne. ali ja uvijek nastojim poći od sebe, da i ja ne radim nekestvari da napakostim i jer ne znam da to nije lijepo:D već zato što u tom trenutku jednostavno nisam mogla drugačije. ili sam pukla. pa se ne ljutim ni na djecu, dajem im dosta prostora i dosta sam tolerantna. i zato ih ne kažnjavam da "nauče", zato jer znam da znaju što i kako treba, samo su, eto, malo skrenule s puta.

takva sam i prema mužu, ali isto zahtijevam prema sebi

tako da, ok, jesam tolerantna, ali nikako nezahtjevna kad sam ja sama u pitanju. dozvolim si puno toga da mi se, recimo, ne da.
    mm je ok s tim, ja s njim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

on topic

sani, ne znam hoću li odmah na neki izazov
    ima neki za abse i opak je, iako se kod nje sve čini lagano kad gledaš video
    ali nije nimalo. no taj za abse ima dosta V vježbi, koliko se sjećam i u to vrijeme kad sam ga radila mi je bio težak :dijastaza:

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ni ja nisam nikad imala sistem kazni s djecom. Ne sjeda mi to. Kad sam rekla red to sam mislila onaj "mentalni mir" niposto red u kuci u smislu uredjenog zivotnog prostora

btw noga skroz ok izgleda da ledjenje i relief pomazu.

Ja cu na godisnjem na te vase izazove tad imam vremena koliko hoces al mi sve treba bit simple and plain izgubim volju ako trebam vise proucavat nego vjezbat

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Anci tako je i meni izgledao lagan ovaj izazov.
    Ono, neš ti mosta na lopti...malko sam se zeznula. Ne vjerujem više onom što vidim, već onom što napravim .

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Posto sam odvjezbala 4.dan izazova vjerujem i znam da je tezak :grin:
    Jedva sam odvjezbala sve, hvatala sam zrak.
    Swing koji mi je jedna od laksih vjezbi mi je danas bio tezak.
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 29.03.2016. at 15:48

plima avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

MM i ja se svađamo svaki dan, tako da su i djeca jako rano naučila urlikati. Nama je to normalno jer smo jako temperamentni, a što se tiče odgoja tu smo totalno različiti ali djeci to zasad ne smeta, iskorištavaju nas podjednako.
    Odradila c3, sad ću yogu i večeras 4,5km trčanja. Guza izazov neću više jer mi je to previše sa svim ovim i ne mogu sjediti danas.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

j-la, sad sam 4. tjedan, to je tzv. transition week, pogledaj u kalendaru (ja radim classic)
    https://www.google.hr/search?q=p90x3...3EVxUWHSBUM%3A

ide šema 3+1, pa 3+1 pa 4+1 pa ako hoćeš elite block - 3+1

bome me svi trbušni i leđni mišići zatežu i boluckaju od isomtericsa danas,
    odradih danas jedva dinamix, joj smiješni su mi svi ti nazivi na -ix, još mu fale obelix i asterix
    nije teško ali sam se bome i tu malo uznojila

btw. ja imam isto izazov ovaj tjedan a to je proljetna čistka ormara, uspjela sam danas jedva svoju odjeću pregledati,
    koliko toga ima, to je prestrašno

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Onda ja pojma nemam po kojem kalendaru radim. Ovaj tvoj imam na računalu, al kad sam printala uzela sam neki drugi isto kao classic, jer mi je onaj u formatu slike. Ajd svejedno sam kontala produžiti jednu sedmicu ovog što počinje sa totalom da se još ojačam.

Mene čeka krecenje i čišćenje, već me sad panika hvata. Kuća mi izgleda kao da u njoj žive hrčci, svega smo navukli.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a gle, koliko sam ja čitala, nema potrebe produžavati ako možeš pratiti bar 80% programa
    s razlogom je taj transition week kao priprema za težu fazu

hrčak sindrom pokušavam izbjeći, redovno čistim ormare ali uvijek se odnekud nakupi more stvari

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

E izazovke, jel ove pistole radim u svakoj seriji po 8 kom sa svakom nogom. Ili izmjenjujem 10 rundi.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nis, ja cu u svakoj rundi po 8 half pistolsa sa svakom nogom.pretpostavljam da tak ide. Teze. Naravno.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Sani bravo za izazov. Moram ga danas pogledat. Dobro bi mi doslo nesto za popodne.
    Ivancice, kako ti ovo mislis?
    Htjela si reci da bi ti dobro doslo da trening zamijenis na 6 dana s ovim izazovom?
    Jel tako?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    zhang, zaboravih komentirati onaj tvoj post o bf, pa kud bi ti ženo imala 30 a bome i 25% bf, pa ja onda imam 40
    sjećam se kad smo davno komentirali o bf pa si napisala da ti imaš oko 20, neko vrijeme si imala i 18-19, e to ti je puno realnije,
    ja bi se pouzdala u one slike više nego u vagu a po slikama si sigurno tu negdje
    U odnosu na onaj period imam sigurno 7kg vise. I nas zato mislim da vaga ima neki algoritam u sebi pa povecanjem kg povecava i %bf.
    Jer nisam dobila 7kg sala.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nis, ja cu u svakoj rundi po 8 half pistolsa sa svakom nogom.pretpostavljam da tak ide. Teze. Naravno.
    tigric ovako je kako si napisala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •