ni ja ne kontam Hmuru....ali ni ne pratim vas detaljno pa ništa čudno....
danas sam odradila brzinski trening i na pola deadlifta skontam da mi je 12kg stvarno premalo i dohvatim se MMove girje i lijepo napravim 5x10reps sa 20kg i osjetim odma zatezanje u guzici....ionako nemam puno vremena,morat ću što teže vježbe sa manje reps radit....
Ja stvarno ne znam tko je Hmura. Nikad cula.
Mozda je Maruska zabunom ovdje napisala post
Tang kakav je friz?
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 12.04.2016. at 21:27
tang divna ti je frizura, kao francusknja mi izgledaš!
hvala svima na pojašnjenju za onaj fitbit
super je to
ali sam ja prelijena da igdje išta unosim, jedva endomondo uključim kad trčim..
jas am mrtva od radova oko kuće, mrtva
a tek sam počela
i uvijek imam napade planova i inspiracije u rano proljeće
svašta bi radila, bojala, šmirglala, gradila, sadila...
a umorim se već prva dva dana
kako se to zove u psihologiji?
sutra planiram trčanje
Flopi meni je super sto si puna ideja i planova.
Sigurno neke realiziras.
Mi smo odlucili urediti terasu tako da cu ipak i ja nesto posaditi. Vjerojatno necu cvijece (ubijem ga), ali rajcicu i jagode cu sigurno saditi.
jesam sani, jesam
stalno se ooje kombinacije u glavi, mene to neizmjerno veseli
ali za sve to treba vremena i energije, ponešto i love
a ne valja kad se hoćeš baviti sa sto stvari u isto vrijeme a ne želiš ništa pustiti
potroši to čovjeka...
no, ipak uživam u tome, pogotovo što sam "sam svoj majstor"
samo da mi je još koj sat više u danu, di bi mi bi kraj![]()
da si bliže, ustupila bih ti rado svoj komad vrta..
taj vrt je čudo
zemlja liječi![]()
Svejedno ti hvala![]()
Vjerujem da je tako. Sigurna sam da bi me veselilo imati vrt.
Prije dvije godine na terasi smo posadili cvijece i jagode. Nazalost, cvijece je propalo zbog nekoliko razloga a jagode su imale tu i tamo koji cvijet.
Vec sam od svega digla ruke i razocarana nisam neko vrijeme izlazila na terasu. Na dan dolaska iz bolnice s najmanjim, na stolu me docekalo 5 jagoda s terase.
Toliko simbolike i ljepote je bilo u tim jagodama da se i sad sva najezim kad se sjetim![]()
tang, di je slika???
ja danas restam
uz peglanje i seriju
jos samo dva treninga uz chalene
Sve ste vrlo vrijedne. Od vjezbanja do vrtlarenja! Bravo!
Moj prijavak:2 min vijaca. Zcut ktb#1, tati abs izazov day1(idem ispocetka) i za kraj 2 min vijaca.
Bravo tigrić! Odličan trening si odradila.
Super za izazov, i ja sam jučer prvi dan. Pratimo se![]()
flopi, tako i ja uvijek imam tonu planova, ostvarim samo jedan dio njih, puno sporije i neki ne uspiju kako sam zamislila, ali kad s male udaljenosti pogledam unazad, skupi se toga i budem zadovoljna. Ove godine sam napravila crafts listu raznog namještaja kojeg namjeravam sredit, dijelova stana i slično, ogromna je! kako ja to mislim s malim djetetom, ne znam, ali dva itema sam prekrižila već, vidila si da sam obojala kredencu i stolić na terasi![]()
mm isto radi jedan dio u sinovoj sobi, i ja mu žugam kako to ide nevjerojatno sporo. Istina je, da smo doveli nekog majstora on bi to vjerojatno napravio u 4-5 dana, mom dragom će trebat možda i dva mjeseca. Ali nakon dva mjeseca ćemo imat to, do daljnjega
šišnila sam se sinoć, zadovoljna sam, osjećam se par kila lakše bez toliko kose, a zaboravila sam se izvagat neposredno prije i nakon šišanja da provjerimmislila sam ić još kraće, ali me frizer nagovorio na duljinu do brade, kraće ćemo na lito
al baš mi prija promjena, osjećam se jako proljetno sad, još da si kupim nove cipele
![]()
Bila sam i ja ovakva, ali sam godinama naučila da kad me uhvati samo se strpim i prođe. Od puno ideja, jako malo privedem kraju, jer me napusti entuzijazam
. Tješim se da je to do horoskopskog znaka.
Anamar da si samo ribanje pećnice prijavila brojalo bi ti se.
Ja sam juče Accelerator, umrla sam. Onaj donkey kick sam samo gledala, prvo pokušala vidjela ne ide pa odustala. Ma i ostalo sam jedva, al tješim se da mi nije bio dan.
mene je primilo da perem prozore, al jos uvijek odoljevam
ja sam ukljucila endo na telefonu, jer sam sad pjesak, pa da vidim sta radim, no ni jucer ni prekjuce nisam pokrenula kad sam krenula, a fino se nasetala.
Tabata jucer max out 17 min, to s intervalima mogu, al kad lupi cardio eto me na 9 min![]()
Posljednje uređivanje od spajalica : 13.04.2016. at 08:28
jutro
jučer sam restala, pa sam jutros ranom zorom odradila dio 5. dana izazova, a ostatak ću popodne
mislim da ću morati i još nešto ubaciti, jer ovo je realno premalo da bi se brojalo kao nešto konkretno
Tang, friz je super, podsjećaš me na Amelie![]()
što se radova tiče, ideja imam more, ali mi fali malo muških ruku i malo para
MM bi mogao odraditi dio posla, al njemu nisu to prioriteti, pa on uvijek nađe sebi nekog drugog posla
onda ispadne ko u onom vicu "pa ženo draga, ne moraš me svakih 6 mjeseci podsjećat da to napravim"
j-la mene su ovdje naucili da se svako vjezbanje broji, cak i ako nije bilo maksimalnog intenziteta zato i jesam prijavila i pecnicu![]()
uostalom zadnje dvije poze u prvom bloku Tonijeve yoge sam mrtvo hladno premotala, dijelom jer nisam to mogla izvesti.
danas bi trebala challenge
Ja odtrčala jutros dio svoje rute. Bilo mi teško ustati, skoro sam odustala, al sam skočila i krenula. Sutra preskačem pa u petak opet trčim. Moram se spremiti za cener.
![]()
Hmura je prezime.I nije mi se još uvijek javila. A ja se više ne sjećam nicka...
Mislila sam da ću ovako brže doći do cure nego "službenim kanalima".
mb, sjećaš li se tko je s nama naručivao sa SD prije dvi godine?
A što se prijavaka tiče...
1.2. sam se upisala u školu trčanja. I još nisam odustala.
Čitam vas redovno. I divim se na uspjesima. I zavidim na posvećenosti...
Anamar zato sam to i spomenula, a i inače mrzim ribat pećnicu.
Maruška nastaviš li se javljati ovdje, uskoro bi te mogao čekati i polumaraton. Nagovorit će te ove naše trkačice.
jutro
j-la, i meni je accelerator bio jako težak
btw. za neke stvari mi se puno više sviđa onaj lean kalendar, iako je više cardio orijentiran
ima npr. puno više isometrixa a accelerator je u prvom bloku svaki tjedan
uglavnom, mislim da je (bar meni) najbolja kombinacija 2x tjedno snaga, 2x cardio, 2x nešto za fleksibilnost (pilates/isometrix/yoga/dinamix)
- kad stignem vježbati 6x tjedno kao sad
inače ovaj tip mi ima super review za P90x3, za svaki workout napiše i kako se može nešto modificirati,
čak ima tu i tamo neka kritika
http://tylerrobbinsfitness.com/blog/...lerator-review
je, odlican je tip, i ja sam ga pratila dok sam radila p90x3...
slicna kombinacija i meni pase - samo je kod chalene u pet dana - 3 snage, 1 cardio + abs, 1 cardio + yoga
maruska, odlicno za trcanje!
stavila sam na temu s linkovima link na zuzin tutorial za sklekove, baš mi se sviđa i baš se mislim umjesto pustih izazova, posvetit malo napretku u sklekovima u sljedeće vrijeme
a imam i yoga block, eto ipak se ne skuplja prašina na njemu(iako u ovom tutorialu za to može poslužit obična kutija ili knjige)
još ću malo trkeljat o sklekovima
rahela, sjećaš se onog linka što si bila stavila davno, da učenje sklekova pomoću sklekova na koljenima nema smisla? zuzi predlaže da se kombinira oboje u početku, jer da je važno i da ruke zapamte taj pokret koji ide skroz do dna, ako se već iz pravog planka ne možeš spustit puno, ko što ja ne mogu
još sam neki dan gledala se u ogledalo i skužila da nesvjesno savijam glavu ne bih li očima došla bliže podu![]()
![]()
sjećam se
ali, da, slažem se da je za učenje pokreta ruku bolje krenuti na koljenima da se može koncentrirati na formu
meni laktovi znaju otići previše ustranu kad ne razmišljam, inače se trudim više ih držati paralelno s tijelom
Jutros 7 km za 40 min.
Zadovoljna sam jer mi je cilj bio 6
Ali kad sam otrčala 6 rekoh sebi da je to jako malo do 7 i tak
flopi
bravo za sedmicu!
odgledala zuzi
ovo mi izgleda taaaako nedostižno
jedva napravim 10 sklekova i to 7 valjda ok, a ova tri sve jadnije
morat ću se usnimit da vidim kako to izgleda
ali sad u ovom izazovu ih barem redovno radim, pa se nadam progresiji
kad mi barem 15 komada bude pis of kejk, tek onda ću uopće početi razmišljati o one arm pu
paralelno, uz tijelo, da ne idu u širinu, nego da su laktovi uz tijelo
da, al kaže i Zuzi da bi to tako trebalo
i da povećavaju i snagu i stabilnost
meni je zgodno kako ona pokazuje sklekove u jednom od onih beginner videa
1 sklek napravi pravi a drugi na koljenima pa opet pravi itd., mislim da nije loše jer se tako
ne umoriš odmah s 3 skleka kao ja
a neki kažu - ideš dolje u sklek pa onda klekneš i onda se digneš, ma ima varijacija tonu,
a čemu uopće moram moći napraviti 100 sklekova, i 10 mi je vrh
p.s. odradila yogu X i pilates abs-e
Sklekovi su mi sve bolji otkad radim focus.
Danas sam u rip't circuitu radila one sklekove kad shaun broji do 4 i mogla sam sve. Imam osjećaj da ih pravilno radim.
Ima i Tatianna nešto za sklekove, neki tutorial, odnosno kako se poboljšati na tom polju. Čini mi se da je Anci linkala.
Dakle, rip't circuit i drugi dan izazova za abs-e. Teško, zahtjevno ali odlično. Osjećam finu bol u trbušnim mišićima.
Smeta mi jedino što se toliko znojim da poslije moram prati pod
Willow lijepa kombinacija danas!
Flopi, bravo za 7 km!
tang
Spajka, pomalo, rasturit ćeš jednom i taj cardio.
rahela, focus, p90x3, ili nešto od zuzke?
S kime ti se vježba?
Znam, to bi bili triceps pushups.
Sad sam u fazi da ne mogu ni jedne ni druge :/
Nadam se danas biti lili i u pauzi od sat vremena otrcati pola sata. I nadati se da se necu izgubiti![]()
Odgledala sam Zuzku i njezine sklekove. Svaka joj čast ali ja bi si polomila nos da radim sklek na jednoj ruci.
cubana, skupi sa stola kutiju spajalica pa bacaj za sobom da se znaš vratit![]()
Kako se osjećaš fizički? Snaga se polako vraća?
Ja sam krenula s bunny slope-om, s tim da sam vježbala u početku svaki drugi dan.
Pasalo mi je jer sam snagu i kondiciju dobivala postepeno a štošta sam uz Zuzku naučila.
S vremena na vrijeme sam ubacivala cardio i vježbe s girjom a svaki tjedan sam obavezno jednom radila yogu.
Nakon nekih mjesec dana sam počela ubacivati vježbe iz p90x ali onda su mi cure predložile focus t25.
Toplo ga preporučam. Zaista lijepo oblikuje tijelo, jedini je problem sam početak dok ne poloviš skakutanje u alphi.
Sjećam se da sam ja izvalila gdje su utezi a onda nakon prvog dana povukla svoje riječi.