Stranica 6 od 275 PrviPrvi ... 456781656106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Puikula, nije to neki program jednak za sve. Ona kreira individualne jelovnike, uvažava osobne želje i navike... ali osnovne smjernice sam gore navela, evo kopiram ponovno:
    Obroci svaka tri sata, ukupno 5 obroka: UH ujutro, proteini popodne, nema miješanja UH i proteina, točno određene količine, na početku treba sve vagati dok ne dobiješ osjećaj koliko je 60 gr kruha (koliko ja smijem za doručak).
    Ja sam mislila da ću biti jako gladna... a i bila sam ponekad, ali samo prvih desetak dana... a nakon toga sam pojela zato jer moram, a ne zato jer sam gladna. Evo tu imaš neke info, na slovenskom su, nadam se da ćeš se snaći uz pomoć google translate. Ili mi pošalji pp.

http://www.prehrana.info/index.php?o...d=54&Itemid=60

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Anci hvala za info za girju, valjda ce i meni pomoci. Ja se grijem malo. Kisa pada, nije mi bas ugodno.
    Ali sutra je na redu kranjska gora

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Kažu da se kile skidaju 80% u hladnjaku, 20% u teretani. Ja sam skinula 22 kg u pet mjeseci. I sad kilaža stoji. 59 kg. Sala na trbuhu imam ( mogu ga u ruku primit) a core čvrst. Neki dan radim plank i odradim 3 minute bez problema. Znači čvrsta sam. To salo ide dole samo kroz vrijeme i prehranu. Vježbanje nema veze s time.
    hm,a da to ipak nije toliko salo nego višak kože? em friška trudnoća em velik gubitak kilograma kroz kratak period....čim su ti jaki mišići a oni su ti koji sagorijevaju salo....

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Puikula, nije to neki program jednak za sve. Ona kreira individualne jelovnike, uvažava osobne želje i navike... ali osnovne smjernice sam gore navela, evo kopiram ponovno:
    Obroci svaka tri sata, ukupno 5 obroka: UH ujutro, proteini popodne, nema miješanja UH i proteina, točno određene količine, na početku treba sve vagati dok ne dobiješ osjećaj koliko je 60 gr kruha (koliko ja smijem za doručak).
    Ja sam mislila da ću biti jako gladna... a i bila sam ponekad, ali samo prvih desetak dana... a nakon toga sam pojela zato jer moram, a ne zato jer sam gladna. Evo tu imaš neke info, na slovenskom su, nadam se da ćeš se snaći uz pomoć google translate. Ili mi pošalji pp.
    http://www.prehrana.info/index.php?o...d=54&Itemid=60
    uuuu,ovo je prekompliciran i neodrživ režim! Uspjeh je naći trajno rješenje - dakle prehrana koju ćeš usvojiti za vijeke vjekova a ne neke radikalne programe sa vaganjima i razdvajanjima namirnica s kojima jedva čekaš da završiš...ne kažem da neće bit rezultata,ali čim se skineš s toga eto ti kilograma nazad!

jučer bila u Peveca,valjda je tako i u vašim gradovima,svi rekviziti za vježbanje su im na 50%,girje su loše nego sam snimila odličnu kopiju TRX-a za samo 149kn pa kome je blizu nek škicne!a ima i prostirki....ne znam jeli se kližu i frču doduše...

i ne,nisam još rodila...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma nije komplicirano, samo treba da se uhodas, ako sam ja mogla, a meni disciplina nije jača strana...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    kris sama si rekla da si dosta skinila, zadnje kile idu sporije

lili super za girju

ja napravila zwow 60, sad se vracam gledanju serije

sani hvala
    Ma dosta u cm..od ljeta...kakve zadnje kile, stalno se vrtim u krug. Zadnje su ako je 20kg zadnje za skinuti : )

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ode mi post...

Ni s jednim programom s kojim skineš kile nećeš ostati na istoj kilaži ako se vratiš starim navikama... meni je trebalo godinu dana da dobijem kile nazad... a fakat sam svašta jela i ništa vježbala.

Nekoliko puta izvažeš kruh dok dobiješ osjećaj što je to 60 grama, nakon toga znaš... ali čak i bez vaganja, da se samo držiš toga da su ujutro UH, popodne / navečer proteini već si puno napravio. I da ih ne spajaš u istom obroku.
    Cilj i je da s vremenom sam shvatiš što je dobro, što ne i da to usvojiš kao način života, baš kao ti lchf. (Koji se meni čini kompliciran, iako privlačan, a nikako da krenem raditi nešto po tim receptima.)

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ode mi post...

Ni s jednim programom s kojim skineš kile nećeš ostati na istoj kilaži ako se vratiš starim navikama... meni je trebalo godinu dana da dobijem kile nazad... a fakat sam svašta jela i ništa vježbala.

Nekoliko puta izvažeš kruh dok dobiješ osjećaj što je to 60 grama, nakon toga znaš... ali čak i bez vaganja, da se samo držiš toga da su ujutro UH, popodne / navečer proteini već si puno napravio. I da ih ne spajaš u istom obroku.
    Cilj i je da s vremenom sam shvatiš što je dobro, što ne i da to usvojiš kao način života, baš kao ti lchf. (Koji se meni čini kompliciran, iako privlačan, a nikako da krenem raditi nešto po tim receptima.)
    Zapravo sada kada se sjetim...to zaista i pali. Prije 10 godina kada sam skidala kile samo nisam mjesala uh i proteine, znaci uz meso sam jela povrce a ne krumpir npr. I rolala sam...otislo je 18kg u 4mj. I nije se vratilo godinama...pa dobrih 8 godina niti sam vjezbala niti ista osim sto sam bila normalno aktivna. Zaposlila se kao sef kuhinje i tu je krenuo neuredan zivot( kasni obroci, cuga, stres) brzina kojom sam se debljala je bila nevjerojatna.
    Nakon toga su dosle trudnoce, dvije gotovo za redom.Svi moguci hormonalni disbalansi, kontracepcijske... Iako tri godine ne zivim takvim nacinom zivota niti unosim priblizno toliko kalorija i secera kao tada...kile nisu same krenule dolje niti nece.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kris ali cm i jesu bitni, baci vagu

Nagovorila sam muza da probamo nesto novo u jednom fitness centru. Imaju par grupnih programa napravljenih po less miles combatu i jednom tjedno kruzni u tererani (mm silom hoce u teretanu ).
    Ko je ono radio less miles? Summer cini mi se?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mb bravoooo! drz fige da mu se svidi

Mojca, a sta si jela za dorucak?
    s tim kruhom, jel...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

5 puta sam palila forum i svaki put zaboravim sve prokomentirat, eto di ode vrime

Vikki nadam se da ce s muzem bit sve ok.

Ginger hehe, valjda oce. Imaju jos treninga pa nek bira

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ajme sta ste se raspisale,necu citati nego samo prije tusiranja prijavak zuzkin kettlebell series 7. Superica!!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Upravo ga odradila Radila sam te 4 vježbe u 6 rundi. Na kraju dodala 2x25 russian twista i 2x25 bridge s ktlbl.

Ovog Mojcinog plana prehrane sam se dugo držala (u dvadesetima, kad sam se najviše debljala) i dobro mi je funkcioniralo, meni je on najviše pasao. S tim da nisam jela točno svaka tri sata, jela sam tri obroka i dva međuobroka. Nikad nisam vagala, znala sam otprilike koliko su normalne porcije.
    Ginger, zaboravih ti reći bravo za zwow 1!!! Možeš dive bombers?

Naletjela sam na jedan Tatianin trening koji mi se čini ne previše kompliciran, bilježim ga ovdje da ne tragam ponovno: http://www.lovingfit.com/exercises-w...ardio-workout/

Ljuta sam na sebe danas. Uzela sam u Tezenisu par gaća, S veličina, i sve su mi nekako male. Onih par kila što sam dobila, dobila sam u dupetu, a sad kad sam izgubila, otišlo je samo u prsnom košu, rukama i licu

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mojca isprazni inbox

vikki, a ne znam, mislim da mogu, nadam se da mi je forma kolko-tolko dobra
    s tim da mi u seriji od 10, zadnja 2-3 pocnu drhtati ruke
    idem sad vidjeti kaj je ovo Anci linkala

mb, pa da, bitno da krenete

tigric, bravo!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, koji je to program? Ja sam u potrazi za pametnim programom za mršavljenje. Moram u 4 mj izgubit 20+ kg zbog zdravlja.
    A zasto bas u 4 mjeseca?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Slatko sam se nasmijala!
    Samo se ti smij.
    Tebi cu doci na zajednicki trening, imat ces upalu i noznih prstiju

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nagovorila sam muza da probamo nesto novo u jednom fitness centru. Imaju par grupnih programa napravljenih po less miles combatu i jednom tjedno kruzni u tererani (mm silom hoce u teretanu ).
    Danci radi.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, vibram za muza.

Ovaj Tatiannin trening je super, a cini mi se kao da sam ga radila.
    I cilja na lower, barem ovako po nazivima

Probat cu ga.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cubana ga je radila. Ja sam dobila dvd ali ga nisam nikad pregledala.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    mb bravoooo! drz fige da mu se svidi

Mojca, a sta si jela za dorucak?
    s tim kruhom, jel...
    Zdjelu salate, kajganu na poriluku, domaći dimljeni sir... kruh je samo sličica. Point je da su UH za doručak i ručak. Nije nužno da je kruh. Mogu i žganci, proso, zobene... Imam u kompu na poslu zapisane sve obroke, baš ću sutra pogledati i podsjetiti se.

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Samo se ti smij.
    Tebi cu doci na zajednicki trening, imat ces upalu i noznih prstiju
    Vidim ja da sam najžila...

Nego... koja je početna težina one popularne kugle za mučenje?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    hm,a da to ipak nije toliko salo nego višak kože? em friška trudnoća em velik gubitak kilograma kroz kratak period....čim su ti jaki mišići a oni su ti koji sagorijevaju salo....

uuuu,ovo je prekompliciran i neodrživ režim! Uspjeh je naći trajno rješenje - dakle prehrana koju ćeš usvojiti za vijeke vjekova a ne neke radikalne programe sa vaganjima i razdvajanjima namirnica s kojima jedva čekaš da završiš...ne kažem da neće bit rezultata,ali čim se skineš s toga eto ti kilograma nazad!

jučer bila u Peveca,valjda je tako i u vašim gradovima,svi rekviziti za vježbanje su im na 50%,girje su loše nego sam snimila odličnu kopiju TRX-a za samo 149kn pa kome je blizu nek škicne!a ima i prostirki....ne znam jeli se kližu i frču doduše...

i ne,nisam još rodila...
    Prvo, kad dođem na forum prvo proletim da vidim jel tu još tvoj avatar. Vidim da je. Nek muž malo bolje aplicira.
    Drugo, pusa za info o Pevecu.
    Treće, salo na trbuhu ide najteže,a osim toga imam ga i na leđima. Nitko ne bi bio sretniji od mene da je to samo višak kože, a vjerovatno je i to. Mora se još tesati...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nego... koja je početna težina one popularne kugle za mučenje?
    Masa nas je krenula sa 8 kg. Vidim da su neke na 12 kg. Da je opet neko sniženje... uzela bih 12. Osmica kratko traje.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mama mia! Ja mislila kreće se s 3-4 kg.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mojca, nemoj tezinu girje gledati kao tezinu bucica. Kad s girjom radis swing, nosi te momentum, nije da je dizes.
    8 kg je pocetna tezina, moras probati.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Les mills je super. Bas se osjećaš moćno mlateci oko sebe i sakama i nogama.

Summer, imam utege od 3 kg i prelagani su mi za burn fazu.
    Jel da kupujem 4 ili 5? Nisam pametna.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, nemoj tezinu girje gledati kao tezinu bucica. Kad s girjom radis swing, nosi te momentum, nije da je dizes.
    8 kg je pocetna tezina, moras probati.
    8 kg?! Ja bez snage u rukama?
    Uf.
    Bolje mi je da odem u krpe..
    Sutra radim... dijete je kod bake i dede, a ja odlučila sutrašnji neradni rad pretvoriti u radni, da imam slobodan dan kad mi zatreba.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Cubana, ja radim s 5. 3 mi je taman za vjezbe koje ona zove 'light weights', a 5 za teze. Mislim da u push fazi trebaju i tezi...

mb, je, ja sam odradila les mills combat. Mix borilackih vjestina uz glazbu, meni je pasao. Tisuce kickova, dobro djeluje na dupe

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Oooo dosta vas je to radilo/radi
    To mi je zenska iz fitnessa poslala link da je na tome bazirano, bas cemo vidit

Mojca, vec girja?! :kriza se:
    Salim se, bravo, bravo

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma ne!!!
    Samo sam znatiželjna. Bez brige.
    Ja vjerujem u postupnost. Ne možeš se penjati na Himalaju dok bar Alpe na savladas.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Moras probat! Cure su odusevljene
    Ja budem za koji mj, kad pocmem opet vjezbati kod kuce.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nisam rekla da neću probati, nego da nije još vrijeme za to.
    Idem sad odvježbati svoje, do sad sam se zagrijavala pospremajući, pa na posao.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moras probat! Cure su odusevljene
    Ja budem za koji mj, kad pocmem opet vjezbati kod kuce.
    I ja cu. Al brijem negdje na jesen. A mozda i kasnije...
    Ne znam, ja stvarno volim ova skakutanja uz tv.
    Mislim da cu kad jednom protrcim uvesti girju.
    Al bih prije obavezno na neku radionicu.
    Pa ako netko sazna za odrzavanje neke molim info ovdje

Summer, tnx. Tako sam si nekako i mislila, kupit cu si peticu.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Vezano uz girju, ja kao totalni pocetnik vec vidim da ce mi ova od 8 kg kratko trajati. Dosta mi je lagana, vjerovatno jer sam navikla imati tezi teret u rukama, bebonju od cca11kg. Mislim dobra je za pocetak.i dok svladam formu. Osjecam laganu upalu straznje loze,kad se sagnem.ajde fala bogu. Ali opsjednuta sam da cu nesto krivo raditi, pogotovo za donji dio ledja jer kao da ga malo osjecam a znam da nebi smjela.i ja bi na radionicu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kao i Cubana molim.info ako ima neka radionica za girju.

Anci ti si moje zlato hvala na linkovima.Sinoc sam vec gledala na kompu taj Zuzkin pohranila ga kad si prije linkala flopici, al Pavelove nisam bas uspjela naci kako treba.

kolio bih ja rundi trebala napravit na pocetku s obzirom da nisam prije nikad vjezbala s girjom a ni s 8-com?

MB odlicno zvuci mraaaak.

Mojca takva prehrana mi se cini bas uravnotezena ja sam na proljece izgubila 4 kg(to je meni ko nekom 8-10kg) upravo jeduci cesto po manje.

ups jurim na trening da ne zakasnim javim se jos kadnije.
    al ste natipkale.

sani bravo za skijanje!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Eto me na poslu.
    Uglavnom... vježbala jesam, ali mi je 30DS nakon 8 min dop... kao i ranije, ali se nisam mogla natjerati da idem dalje... već sam probala BS1 i odradila ga. Ginger
    Mislim da ću ostati na njemu, jer mi više paše iz nekoliko razloga:
    -Zuzka mi je simpatičnija od Jillian,
    -sporije je,
    -nema glazbe u pozadini,
    -nema američkih motivacijskih fora (koje na mene imaju kontraefekt),
    -prvo objasni svaku vježbu, što ja volim,
    -stignem voditi računa o disanju,
    -nakon BS1 u mišićima osjećam da sam nešto radila, za razliku od 30DS, nakon kojeg sam bila samo jako uspuhana, ali nisam ništa posebno osjećala u mišićima (lažem, prva dva dana sam osjećala mišiće leđa, ali ne tako puno kao sad mišiće iznad koljena, to su valjda kvadricepsi?),
    -ima elemente joge
    -last but not the least: ma koliko teško bilo, nisam imala potrebu odustati potrebu odustati.

Što vi mislite?

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Ginger, mislim da je ovo posljednje najvaznije.
    Lili,ni ja nisam uspjela naci nesto konkretno od pavela, ovi filmici na youtubeu nisu neki,ali ima puno drugih

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kome treba pavel... Nek mi da mail u inbox!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hm-hm
    pavel=torrent

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mojca mogla bih te potpisati u svemu.
    pogotovo
    -nema američkih motivacijskih fora (koje na mene imaju kontraefekt),

Jutros BS2.
    Vidim ja da će se uskoro more osmica girja na burzi prodavati...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca mogla bih te potpisati u svemu.
    pogotovo

Jutros BS2.
    Vidim ja da će se uskoro more osmica girja na burzi prodavati...
    Budu li se prodavale, prvo ih tu ponudite

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Budu li se prodavale, prvo ih tu ponudite
    X!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    A zasto bas u 4 mjeseca?
    nadam se da ćemo se tad preselit MM-u i onda bismo udrili brigu na veselje, a ja ako budem trudna s ovih BMI 40+ brijem da će me bagerom nosit u rodilište.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam sav stres oko preseljenja pretvorila u čisti špek. Dobila sam 8 kg od ljeta na prethodni višak. I sad više ne mogu dalje. Moram to skinut.
    Posljednje uređivanje od pikula : 06.01.2016. at 11:11

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znam da je Manjo, Marijan u kiaikido društvu Zagreb držao treninge s tim kettlebellom. Pa virnite na njihov web

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uf pikula...

Držim fige.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    joj kako si me razveselila annie, baš me čini sretnom nekoga inspirirati,jeeee

Nastvavit ću ja i dalje
    Hvala tebi Jučer sam uspješno odradila trening i veselim se današnjem! Lagano pada snijeg, ali to me neće omesti
    Moje cure imaju pauzu u trčanju pa mi je dodatna motivacija jako trebala.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj annie84 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala tebi Jučer sam uspješno odradila trening i veselim se današnjem! Lagano pada snijeg, ali to me neće omesti
    Moje cure imaju pauzu u trčanju pa mi je dodatna motivacija jako trebala.
    bravoooo annie, jako sam sretna zbog tebe.
    samo tako dalje.
    danas su staze lakse za trcanje od pocetka tjedna.
    ja jutros 60 min 10.5 km pejs 5:44 cak smo dosta brzo uspjeli trcat po tim uvjetima.

Anci hvala puno.

Ginger stalno zaboravim reci da ti jako dobro napredujes

Mojca bit ce od tebe dobre vjezbacice vec vidim.ovaj put nema odustajanja.

pikula mozes ti to.stresno je sve zajedno but you ll do it.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku

Summer, tnx. Tako sam si nekako i mislila, kupit cu si peticu.
    U Polleu svaka po 100 kn :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lili, odlicna i brzina i duzina!
    Mm je trcao, ja danas nisam. Kasno sam se ustala pa dvije kave i Franzen. Tek onda trening i dorucak.

Danasnji trening je jedan stari zcut, snaga je, jako dobar:

10 manmakers
    10 four point punch
    100 side hops
    50 weighted squats

Dvije runde, utezi 5 kg.
    12 minuta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove