anci koji je to zwow? taman proucavam neke na netu, gledam sta cu radit jer opet pada pa nista od trcanja![]()
anci koji je to zwow? taman proucavam neke na netu, gledam sta cu radit jer opet pada pa nista od trcanja![]()
pikula mozes ti to
mojca bravo, bas mi je drago da ti se zuzka svidja![]()
lili super duzina i pace!
http://youtu.be/XLA9FjVXTZY
Evo ovaj.
Morat cu pogledati. Na netu imaju samo do 3 kg.
da, dugo vremena su imali jako los izbor, samo mali utezi
50 m su mi od posla pa cesto provirim
ali nedavno su pojacali asortiman pa su imali i 4,5,6 kg
energetics marka
nisu glatki, al nisu ni oni spuzvasti koje ne volim u ruci, sivi, lijepo leze, ja sam bas zadovoljna
https://cdn.rnd.com.tr/intersport/mn...7324232437.jpg
Prijavljujem super trening![]()
50min ili ti 11 krugova uzbrdo na 10 pa malo girje, shvatih da sam prerasla 8kg. Nakon standardnih swingova nadodala sam jos 20 sa 12kg. Malo bucica i malo tricepsi sa 4kg. Velika guzva danas u gymu, nije mi se dalo vise cekati na sprave pa sam zavrsila. Jucer sam imala samo cardio od 45min ali zato smo navecer mm i ja isli pjeske po nesto i skupili oko 9 km po onoj poledici. Nema koji misic nije bolio kada sam dosla kuci.Skupila u 1 danu 14km
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Hvala, cure! <3
Neki dan sam se žalila na todlericu, sad je moram pohvaliti. Baš sam bila nikakva od samo.što.nisam.dobila i Bubica dođe Mama, idemo vježbati! I odvela me na podlogu na trbušnjake
Odradile smo na kraju zajedno 15 min jedan aerobic/ tae bo mix i po 20 trbušnjaka, leđnjakaitd. Oduševljena je tučnjavom ovih dana pa smo se izđipale.
Utezi iz intersporta su odlicni.
Ja imam ove zute od 5 kg iz pollea, ali imam filing da sam ih manje platila. Mozda sam imala neki popust.
No, cubana, slobodno uzmi ove iz intersporta, odlicni su.
Ja sam odradila neki izazov za guzu i noge i bila vani s klincima. Malo lopatala snijeg, malo radila snjegovica.
Sad pijem kavu i bas razmisljam kako bih jos nesto odradila, pa idem kopat po spremljenim linkovima
Samo javi na mail. Jer ovdje samo skicam. Pol toga propusti.
Skulirana je jos u jednom komadu?
E a ja lopatanje opet. Dokad ovo misli padat.
Odradila burn interval iz cxl extreme.
Umrla sam.
A radila sam u dva dijela jer me prekinuse.
Pikula vjerujem da ces uspjeti!
Drzi se savjeta koje ce ti cure ovdje dati, meni su puno pomogli! Nisam se, doduse morala boriti s kilogramima, ali i bez tog problema nije se lako svaki dan znojiti.
Moj mali doprinos bi bio da zaboravis vagu - mjeri centimetre i pazi na skrivene kalorije.
Odradila onaj fat burn #1 i 5'#51.Tezi mi je bio za gledat nego za odraditi
Sutra cu ovaj zcut sto je MB danas.
I ja sam maloprije ovaj zcut što je Anci linkala, iako sam planirala zwow 56 - cardio power. Prvi put sam radila manmakers i predobri su mi, još jedna vježba za koju nemam pojma zašto sam je dosad izbjegavala, lakše je nego što izgleda. No umrla sam na 100 side hopsa, puls ošo u nebesa. Od jučerašnjih svingova boli stražnja loža.
Moram uzeti ktlb. 12-icu. I dva utega od 5 kg. Mada ne bih više jačala ruke, i kroz majicu se vide mišići, a bez majice sam malo i muškobanjasta i prekoščata, dok donji dio bitno zaostaje.
Mojca, bravo, bravo!!! I sama sam zato vrlo brzo odustala od JM (osim što mi je bilo i prelagano). Samo udarnički
Pikula, samo ti ostani na temi, motivirat ćemo te, i fotke cura prije i poslijeNajteže je uhvatit nekakav ritam.
izasao je i bs #9
Mojca svaki tjedan izadje po jedan, pa bih ja radila 3x tjedno u kombinaciji s nekim cardiom
meni se bas svidja taj program.
vikki, ja vidjela u jednom videu Zuzku kako priča o tome da nama ženama uopće ni ne trebaju upper body vježbe s utezima,
da je dosta ovo što ona vježba za cijelo tijelo odnosno u bodyweight vježbama i da se u zadnje vrijeme koncentrira na noge-guzu-trbuh...
anči, kakvi su zcut u odnosu na zwow? čini mi se zgodno da su podijeljene na cardio i snagu pa odmah vidiš što radi, bez puno istraživanja...
ja odradila jučer ript'up a danas pyramid, bome sam oba morala malo modificirati, teška mi je gamma, no dobro, bolje zapravo da trebam modifikacije,
ako ne trebam - to mi je onda odmah i prelagano
više mi se sviđa pyramid, paše mi kad je kombinacija malo cardio malo snaga malo cijelo tijelo...
nego, vi o girjama i utezima, a ja moram priznati (sad će biti smijeha) da imam neki (iracionalni) strah od utega... ne u smislu da ću se nabildati, već da će mi u nekom trenu
uteg ispasti i zveknuti me po glavi
ne znam kako da se toga riješim...
al ste vrijedneeeee
spajka, a kad ti pocinjes?
Mojca pojma nemam koliko traje
ja ga ubacila dva puta kad nisam bila bas nesto raspolozena
radila sam 1 i 2 do sada
mislim to ponekad ubaciti izmedju zwow-ova, ono, kad me smozdi pa ne mogu nesto zesce
ne znam, radi nekoliko puta dok ti ne postane lagano pa odi dalje
ja danas samo grudanje, jos me boli od ponedjeljka, a sutra idem na skijanje (drzte fige da se ne polomim)
skulirana di si?
Kako nisam ljubitelj indoor cardia preporucam zustro hodanje ili trcanje.
Ali ako ti to nije zgodno dobre programe koji se lako prate se moze naci na yt kanalu fitnessblendera. Jos ako imas problema sa zglobovima izaberes low impact.
Mojci odgovaram
Posljednje uređivanje od anamar : 06.01.2016. at 21:12
S cim? Pa lopatam li lopatam. Vjeruj mi imam sta. Bas osjetim ruke i bocne trbusne. Mrzim snijeg koji je mokar. Na srecu nema ga puno samo ono sto ralica nagrne.
Mogla bi opet s lopatom ali nakon caja s inesicom sam u krevetu.
Ona radi turski s 18 kg. Ja ne mogu ni s 8![]()
pa ne s lopatanjem, nego vjezbanjem
iako, uopce ne sumnjam da ti je i ovo cist dovoljno
Mislim da su cardio treninzi s fitness blendera skroz ok za početak.
Willow, bilo je tu i girji u letu
Ja se ne bojim nabildavanja, no činjenica je da u gornjem dijelu tijela imam valjda 0% masti i začas dobijem mišiće pa sklekovi i plankovi jesu dovoljni za ono što želim. No kad već radim s utezima, onda radim sve. A gluteus je priča za sebe, osim što je inače najveći i najljeniji mišić na tijelu, ja oduvijek imam veliko dupe, i do trudnoće i ulaska u peto desetljeće još je nekako i pružalo otpor gravitaciji, no sad više nema šanse to održavati bez striktnog vođenja računa o prehrani i vježbi baš s utezima. Najgore je osmosatno sjedenje na poslu, morat ću se natjerati da par puta dnevno u uredu napravim bar standing leg lift naprijed, natrag i u stranu i koji čučanj.
Danas ste bile jakoooo vrijedne.
Ne stignem vas uopce poloviti. Doci ce mi to s vremenom.
Prijavljujem skijanje u k.gori, skupila sam nekih 30 km.![]()
Kris jesi proucila malo program?
Ginger super za skijanje, ma kakvo lomljenje uz toliko puno vjezbanja. Uzivaj!
Willow ja sam jucer prvi put primila girju u ruke i rekla sam mm da imam osjecaj da ce mi odletjeti iz ruku.
Jillian ima dobar program, ali meni je p90 od Tonija puno bolji, jer ima tri stupnja. Meni je uzasno nemotivirajuce kad ne mogu izvesti program. Pogotovo bi me ubili jj-ovi.
Zato, tko ima vremena, a pocetnik je, neka podijeli trening u dva, tri dijela. Ali ne dijeliti vjezbe, vec raditi serije s manje ponavljanja.
:vjecni_pocetnik:
anamar ja sam jillian nekoliko puta pocinjala i odustajala.
Super mi to sve izgleda ali nikako da mi sjedne.
Prijavak:tabata hiit u mom aranzmanu,burpees,jump lunges,high knees i m.climbers. Onda kartica sa pintresta za trbusnjake i malo swingowa i deadliftova sa svojom girjicom. Dobar treningic.
anamar sto su jj-ovi?
Willow, da, svi smo se plasili girji u letu
muzevi osobito
Sani bravo!
ja tek ucim skijati, a jaaako sam nespretna
tako da cu zajedno sa svojim curkama i i, to ce biti smijeh
inace, mm skija i od njega sam dobila skije one godine kad sam ostala trudna...i od tad sam stalno bila trudna, lol
ove godine sam vrijedna- ucim klizati, skijati, a na proljece mi ne gine uciti rolati:je li to kriza srednjih godina:
e da, jos i moram nauciti kak spada plivati
ajde, samo polako, nije ti lako
a vidis da i ja stalno nesto kilavim
i kaj na kraju radis?
e da, gledala sam zuzkine lifted butt
cine mi se jako efikasni i teski
vikki jesi probala?
ja imam veliko dupe, koje se vjezbanjem smanjilo, tj. preoblikovalo, ali nije to to jos
pa sam mislila to probati
al me brine kako poslije piskiti![]()
Ginger, evo tebe u totalsportu![]()
Nisam nikad naučila skijati, ne znam je li sad kasno, možda kad malac bude u dobi za početi probam s njim
Spajka, kad se vidimo, ja bih tvoju ženu koaja je legla u krevet na godinu dana, nisam je zaboravila![]()
vikki nikad nije kasno, pogotovo ako se i malac zainteresira. Starci od mm -a su poceli uciti skijati sa 40 godina a sad,15 godina kasnije, skijaju fenomenalno.
Koliko lifted butt serija ima besplatnih?
Palo mi je na pamet da bi bilo dobro da imamo temu samo za linkove na treninge (uz kratak opis ), pogotovo zuzkine jer ih je najviše, bez komentiranja. Ovako vidim ovdje neki trening koji mi se svidi, ali dok mi dođe na red za odraditi tema ode par stranica i više mi se ne da tražiti.
Sani, hvala, onda ću vjerojatno i probati jednomdo penzije bih mogla naučiti
![]()
Posljednje uređivanje od vikki : 06.01.2016. at 21:51
nikako, u kadi
a da odustanem?
vikki, tebi su onda noge i guza poprilicno jaki
meni je to bas tesko
evo, gledala sam jucer taj lifted butt 1 i nisam sigurna da bih uspjela i pola ponavljanja
jumping jacks, aaaaaaa
e, ja sam si mislim (izmedju ostalog) na njima sredila koljena kad sam radila 30 ds
jer sam drzala ravno ispruzene noge, onako locked, umjesto da lagano savinem koljena
sad mi nisu teski, isto se zagrijavam s njim
da, vikki, nikad nije kasno
evo ja pocinjem s punih 37
sa curama svojim, imamo instruktora i krecemo
Vikki nema sanse za takvu temu. Iako je meni ideja super.
Tesko da neko ne bi i tamo nesto dodao pitao i eto te na pocetku.
Al mozda nesto smislimo.
Sto se tice knjige moj maslac je jos kod danci. Mogle bi na neku kavu negdje u tom kvartu. I ja se brzo spustim.