Odradjena dva 10-min workouta sa blendera za trbuh. Mislila jedan, al mi se cinilo prelagano pa sam odradila jos jedan. Poklapalo se u nekim vjezbama ali taman i onda 5-min#49, zuzka naravno.danas bez girje i utega
Odradjena dva 10-min workouta sa blendera za trbuh. Mislila jedan, al mi se cinilo prelagano pa sam odradila jos jedan. Poklapalo se u nekim vjezbama ali taman i onda 5-min#49, zuzka naravno.danas bez girje i utega
anci, tako sam ja dosla zdrava i fit na sistematski, pa mi nasli tesku anemiju, jedva dosla doma od slabosti
ni ja je nisam osjecala, osim sto bih se brzo zadihala uz skale, recimo, i to mi bilo cudno s obzirom na revno vjezbanje
a onda sam skuzila da i bezvoljnost, umor, nisu bili stres kao sto sam mislila, vec anemija
onda sam pila zeljezo, blendala ciklu i slicno, pa se malo krvna slika popravila
sad bih trebala ici na kontrolu, vec dugo ustvari, ali nikad uhvatiti vremena i volje
pijem gentle iron od solgara, spirulinu i jedem crveno meso i zelenje
ja cekam djecu pospremit u krevet pa cu burn circuit, 35 min snage
danas sam dobra i s prehranom, poslije hedonistickog vikenda :sram:
Posljednje uređivanje od summer : 11.01.2016. at 21:04
Ja sam odradila trening u teretani i svidilo mi se
Ekipa je super, same cure opetali svi su tako pozitivni da se i MM-u svidilo
A i trener je simpa![]()
Sutra rest![]()
Moja frendica se kune da je djetetu anemiju izliječila aronijom, ok bilo je još tu koječega ali valjda aronija bila okidač.
Danas krenula bunny slope 9 ali nakon prve runde mi dosadilo pa sam radila sa chalen neke za trbuh, rundu podizanja nogu sastane sa utezima...
Mogla sam i bolje.
Ja još nisam odradila yogu. Iscrpljena sam psihički a to odmah vuče i fizički - borba s djecom + stariji je u strahu od spavanja jer vani lupa vjetar... Da pogledam to od zuzke za guzu
Dugo se nisam tako tetki veselila, stigla je popodnenesto si mislim da bi i ja trebala nalaze provjeriti. Ili samo kenjkam kao i svaki mjesec
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
joj, mene je jučer dio dana neobjašnjiva nervoza prala, najradije bih bila sat vremena vrištala
a razlozi objektivno nisu bili neki, ciklus mi isto ne može proć ko opravdanje, pa se jedino mogu oslonit na jugo kao ispriku, pojačano činjenicom da sam u njega uletila iz ciče zime, doslovno u 24 sata promijenila temperaturu od 0 do 18
ni vježbanje mi nije pomoglo da ispušem tu negativnu energiju iz sebe, jer sam da bih uopće mogla vježbat morala prvo pospremat tu sobu 10 minuta
pa sam se, naravno, uhvatila i ja declutteranja![]()
vidim da smo u današnji dan krenule sa ciklusima.... moj se obnovio sinoć, poslje 5 dana kašnjenja (već sam mislila da sam u blaženom stanju) i laknulo mi je kad je došla. Klasika sa grčevima. Nisam odradila ništa jer je mi je došlo slabo kad sam vidjela bolne grimase na Zuzkinom licu. Cjelonoćno preznojavanje a hladne noge. Danas ću se potruditi odraditi yogu, ali neću se prisiljavati, ako ne ide- ne ide. Ići će sutra. Ali moram se pohvaliti, napravila sam tiramisu i nisam ga jela.Niti namjeravam.
i mene jucer neka nervoza uvatila, zapravo sinoc kad sam legla u krevet (oko ponoc). na kraju sam se oko 2 ipo digla, skuhala caj i nakon toga sam
nekako zaspala. 3 sata mi nisu nikako dovoljna, pijem drugu kavu i dolazim sebi. obecala sam rest day danas al gledam jugo je malo palo pa vec
kalkuliram ocu li ic trcatvisnik:
idem prvo cirnit prognozu za ostatak tjedna![]()
što mu je, ne valja?![]()
![]()
ja se bome tako ne "kažnjavam", pogotovo kad je tiramisu u pitanju
btw. ja jutros mislila speed 3.0 i oprati kosu poslije i zaspem! dakle ništa od speeda danas, jedva stigla oprati kosu,
e baš sam se izvukla
morat ću navečer nešto drugo što ne moči kosu kao speed...
Prijavljujem lifted butt #1
vala je x s razlogom tamo, sve nekako ali jump squats su koma
još zuzi koja je jedno vrijeme govorila da ima 5 rundi u tom drugom dijelu, a ne 4
zadnje dvije runde sam radila po 5 komada, pa pauza, jer sam skužila da se inače sve manje spuštam pa nije to to
idem se otuširat pa napravim majku svih kajgana sa pancetom, jer je zuzi rekla da treba "put some meat on your butt"
što se tiče kolača, podržavam svakoga tko se hrabro odriče
ja sam odlučila odreć se slatkog generalno, kao navike, ali kad mi je nešto baš napeto, navalit bez grižnje savjesti
pa tako nisam ostala dužna ni gradu poznatom po kremšnitama, i vrijedilo je![]()
:hug: za nervoze
i ja sam jucer bila poprilicno, jugo mi je alibi
Anci, pokusavas me dotuci, a?
Odustajem od zuzkinih cardia za sad
Ipak cu danas c2 ili c3, cim se mala skine s cice
tang, bravo
nisam skuzila da je x pored
srecom, lol
i mene je zbunila brojem rundi, nakon svake sam htjela odustati, na kraju uspjela sve
Nisam vježbala, a fali mi...
Kilaža ide dole... jučer je vaga pokazala skoro 3 kg manje, što mi se učinilo puno za niti 10 dana, pa sam da usporim navečer drmnula par šaka badema.![]()
Pričala sam jučer s frendicom fizioterapeuticom, koja je pak pričala sa svojom prijateljicom fizijatricom, koja misli da bi mogao biti serom.
I... to me vratilo u prvi posjet ginekologu, odmah nakon poroda... kad sam se prvi put žalila na to nešto... taj ginekolog je rekao da vidi sitni serom od 4 mm, ali da ne brinem... pa nisam.
Latinka kasnije nije vidjela ništa... ja zaboravila na to... do sad.
Druga opcija je da se radi o zastoju oko fascija.
Mislim da ću prvo ovom ginekologu koji je tad vidio taj serom, pa onda tek dalje.
Fizioterapeutica predlaže da me potejpa (što je i onda radila, sjetih se kad je spomenula tejpove)... ili struju... vidjeti ću još. Prvo idem onom ginekologu koji je pred 4 godine vidio serom.
Mojca, sretno
Ginger, a jesi probala Bodyshred?
ja ću vjerojatno na bodyshred nakon focusa, čini mi se dosta zahtjevan a da nije ubitačan kao zuzi![]()
Trebao bi biti emoji za ovakve situacije :crkotina: to je ono kaj mi pada ma pamet cim pomislim kako se osjecam. Popodne cu malo yoge, ima jedan polozaj kaj se cak preporuca za vrijeme ciklusa a fino isteze.
kris ajde molim te linkaj ( ako postoji) koja je to yoga - položaj za ciklus
Imam u knjizi. Potrazit cu sada na netu, ako ne nađem, fotkat cu
http://www.yogajournal.com/pose/wide...-forward-bend/
Upavista konasana, jaki polozaj
Kod mene u knjizi pise izmedu ostalog :...i dobar je za vjezbanje u vrijeme menstruacije jer regulira tijek.
ja mislim da je to onaj baby položaj,kad sjedneš na pete pa legneš naprijed pruženih ruku
odradila sam cijeli cardio2 iz br-a
s dva prekida - prvo je mala morala piskiti, a onda sam je sutnula guzicom
nije joj nista
Willow razmisljam o bodyshredu, al jos ga nemam
htjela bih jace poraditi na dupetu pa sam zato zapela na butt liftu
vidjet cu koliko cu izdrzati
sutra cu opet ponoviti jedinicu
Mojca, nemam pojma kaj je to, al drzim fige
tang, ni slicno, jesi pogledala slicicu
ono je child pose, ovo je ala muski spagat i jos se drzis za nozne palceve
vjerujem da regulira tijek, ja bih ostala zalijepljena za pod![]()
Posljednje uređivanje od summer : 12.01.2016. at 11:06
Je, tezak je i ja ne mogu toliko rasiriti noge niti se mogu skrou spustiti ali i ono sto mogu djeluje jako relaksirajuce. S time da nisam probala sa necime ispod guze da si olaksam, mozda bih mogla vise. Prednost tog polozaja je kaj tocno osjetis koliko su misici jaki kada se noga odigne od poda kako napnes misice
Ginger, imaš već sve workoute na youtube-u
ja krećem 01.02. pa ako netko hoće sa mnom....![]()
cure vjerujem da ste se osjećale loše jučer zbog južine, moja mama je završila na hitnoj cijelo popodne i ja naravno s njom, al bitno da je sad dobro.
Uglavnom došla doma u 20h i niš od trčanja jučer al sam se zato pripremila za danas donijela sam svu opremu na posao i planiram trčati na povratku doma
Trenutno sam u hlačama na crtu, naprlitana nakitom i u finoj kombinaciji kad me vide tete zaštitarke kad izletim u 16:10h u full opremi za trčanje ima bre da padnu u nesvijest
We'll see!!
inače od onog mog prvog vježbanja s girjom za skuliranu (ako se to može nazvati vježbanje 100 russian twists u seriji po 10 i 100 deadliftova u komadu s 12-icom) osjećam da su mi radila ramena i stražnja loža i to osjetim nakon 2 dana. Jel ok da osjećam ramena, niš me ne boli samo osjećam da sam radila s tim mišićima? mislim da je to od RT više nego od deadliftova jer mi je bila teška girja u rukama prilikom onih zakretanja u stranu.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 12.01.2016. at 12:00
anči baš ti je nisko željezo treba to nadoknadit al ja uvijek nekako prefeiram prirodne načine ako je ikako moguće.
Meni je stolica od ferumleka nakon poroda bila crna ko ugljen popila jedan i lagala da pijem, više nisam pila njega nego Floradix, sok od cikle, više mesa jela i tako.
Ima jedna časna iz Hercegovine koja radi razne pripravke od trava, bilja, jako je poznata i svaki tjedan dolazi kombi s isporukom kod Vjesnika, moja frendica je zahvaljujući njoju podignula željezo koje je bilo 1,5. Zaboravila joj ime al imam doma ako hoćeš pa pogledam.
Meni su domaća jaja digla željezo na 35.
Ja se pridruzujem nervoznima. Uzasno se osjecam pa sam pojela jednu milku. Inace nemam naviku tjesiti se slatkim ali bas mi je trebala. I necu griznju savjesti.
ja od poslije 1. poroda niti ne znam što su menstrualni bolovi![]()
a ja do poroda nisam znala, valjda je tako posteno
17 godina prije, vidjet cemo koliko poslije, sad sam na 9...
Danas samo 20' teretane 10 bic i 10 noge/guza/ leđa. Boli me u prsima, a s obzirom da sam sklona mastitisu usporila sam malo.
Smiju dvogodišnjaci aroniju? Baš sam dobila sirup sok i pekmez, a Buba inače pije aktiferrin
đe ste vježbačice moje...a jes mi srce zatreperilo kad mi je sis javila:eno ti tamo na vježbačicama sve mašu s nečim,da ste se dogovorile...
evo mene doma,tražila da me puste ranije kad se super osjećam...odradila sam ja to opet ekspresno sa izgonom na stolčiću...MM cijelo vrijeme bio samnom i prerezao pupčanu....ma prekrasno,da nema svega ovog iza mogla bi odma na 3će,LOL....
e,sada ću se stvarno malo povuć s ove teme,prebolno mi čitat sve vaše pothvate...dajem si mjesec i po i eto mene nazad laganini....čim ginić odobri....
ako stignem škicat budem...kiss svima i do skora!![]()
Ej vjezbacice godine ti si zasluzila onaj veliki pokal ne znam ga ubacit.
krasne vijesti uzivajte!
Pogotvo sad svi skupa na okupu.
Skuliranauzivaj sa djecom sada, bit ce vrimena za vjezbanje
Skulirana, uzivaj i daj si vremena za oporavak![]()
Ja mislim da danas necu vjezbati. Jucer mi je bio dan odmora, ali sam strgana. Lose sam spavala jer sam prekasno popila kavu, a i preko ferija i godisnjih smo malo pobrckali ritam spavanja pa smo sad svi crkotine.
skulirana, uživajte svi zajedno
super ti je termin poroda, taman da landrate okolo na proljeće![]()
skulirana uživaj s dječicom i mužekom i za prvo vrijeme ne hopsaj (nipočemu). Čekamo te!!!
A mene, čini mi se, onaj vražji tiramisu gleda kroz foliju kad god otvorim hladnjak. Dobro je dok gleda, bit ću u problemu kad progovori i počne me zvati.
Obecano odradjeno.pa cak me ni zastitarka nije cudno gledala u full sportskom outfitu
.bit ce navikli od mene svasta.
S posla domafinih 35 min ja pretrcah 6.25 km (5:40) fora trening skroz.
Optimisticna, ako stignes, odvjezbaj i onda pojedi tiramisu.
Napravi dva puta po 50 swingova i onda ces se osjecati bolje dok uzivas u tiramisu (ili tiramisuu? :D).
Nemoj ga ne pojesti, ja ga obozavam.
I daj recept ak imas dobar
Ja sam radila cardio shred 26x i koristila sam dvije girje. S velikom girjom (the beast) sam radila deadliftove i to u serijama od 50-40-30. Mislim da sutra necu moci sjesti na wc.
Sad me ceka nagrada: hamburger! Mljac. To radi zeljeza![]()
anci, koliko deadliftova sa zvijeri
a za sutra šifra: kada
joj kako meni prija vježbanje ujutro, ali ne prerano ujutro, jutros sam vježbala oko 8ipo-9. i cijeli dan sam poletna od toga, stalno nešto plešem po kući![]()
Skulirana uživaj doma, brzo ce ti proc koji mjesec pa evo tebe k nama!
Anci, uzmi svakako floradix ja sam uspjela samo s njim povratiti željezo u normalu, a meso jako slabo jedem. Ima i dodanih vitamina tako da ne može skoditi.
Ja sam opet trčala danas, iskoristavam ovo toplo vrijeme.
Lili dobra ti je ta ideja da trcis dom s posla. Menibi tamanbila kilometraža samo ne znam kud sa stvarima a i moram pp vrtićima djecu skupljati pa bi me čudno gledli![]()
Posljednje uređivanje od ivana s : 12.01.2016. at 20:07
Joj, ova tipkovnica me ubija, ne da mi se ispravljati greške....
Ivana s navikli bi sekako ne bi na zgodnu zensku u uskim tajicama. ako su vrtici usput onda je moguce
Ja sve ostavila u uredu a sutra sve vracam. Spremacici nece bit nista jasnoiako sam dio strpala u ormar.
ovo mi je super jr dodjem doma cak prije nego javnim prijevozom iako trcim duzim putem a onda imam cijelo popodne slobodno za djecicu. Superiska.
Meni ne bi bilo nista čudno to prevlačenje, i tako se presvlacim na poslu, imam ormar u sobi samo ono cipele tj sad čizme zimi mi trebaju opet sutra ujutro za obut, kozmetika, spiza i to me muci![]()