-
Ma nije preeklampsija bolest. To se moze desiti svakome nakon 20tt, a jednako se desava i tjekom samog poroda bez ikakvih upozorenja a i nakon poroda. Bojat se toga je jednako kao da se bojim da mi padne vani nesto na glavu. Ipak izlazim...a moze mi pasti.
Vjerovatnost postoji da mi se opet to ponovi naravno, ali kod mene ili nekoga tko ju je dozivio i da se desi bila bi puno blaza ako je isti partner.
Onda se moze reci da je svatko tko god rodi doma ugrozio sebe i svoje dijete zbog mogucih komplikacija za vrijeme poroda. Ili nakon. Po statistici mojoj mami se eklampsija nije mogla desiti jer je u trudnoci samnom dapace imala i nizak tlak. Treca trudnoca je prosla dobro od pocetka do kraja. Ima svakakvih scenarija. Najgori su oni koji se desavaju upravo za vrijeme poroda. A ne mislim da je svatko tko rodi doma lud.
I nisam htjela doma roditi zbog sebe nego zbog bebe, ali to je druga prica... Isto tako cu roditi sljedece u bolnici, ne zbog sebe nego zbog bebe, ali ne zbog preeklampsije nego zbog carskog reza. Ocekivala sam da ce se javiti netko tko je rodio doma nakon carskog ali izgleda da je ipak to rijetko-dakle predpostavljam onda i opasno. Naravno da ne zelim riskirati-nisam htjela ni prvi put.
Sirius slazem se, definitivno ne treba nista ocekivati.
Gdje sam otisla u buducnost, a ova beba mi je jos tako malecka
! Nisam jos ni trudna, ali bolje da sam odmah to prekrizila. Evo i muzu mi je laknulo! Vrlo sam mlada i nadam se jos dijece imati. Voljela bi veliku obitelj. Ne zelim da me strah u tome sprijeci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma