-
trebamo savjet
Dino je kada smo došli sa mora prije jedno 10-tak dana dobio visoku temperaturu i upalu grla. Dr. nam je prepisao antibiotike koje je popio. Međutim nema ni sedam dana da smo završili sa antibioticima, jutros mi se učini da gori izmjerim temp. 37, 3 ajde reko možda su zubići, odvedem ga tetki čuvalici i ponesem paracetamol za svaki slučaj, ona me sada zove i kaže 38, 3 temperatura. Nisam pametna, da li da ga vodim ljekaru ili da još pričekamo pa Bože moj tek je popio ljekove ja ne bih da mu odmah daju druge baš je to puno, a pravo me je strah temperature. Inače je jučer fino jeo i bili smo vani igrao se skoro tri sata. Molim vas da me malo posavjetujete.
-
Evo ovako: Da li mu je doktor provjerio nalaze prije davanja antibiotika. Svakako to trazi prije nego mu eventualno da novu turu.
Da li si mu pregledala vilicu? Viktor je dobio temp. 38 kada su mu rasla 4 zuba odjednom.
Ako ne slini, ne kaslje, ne povraca i nema proljev i ako se temperatura ne povecava mnogo iznad 38, malo ga tusiraj. Nemoj odmah paracetamol.
-
Pa nećeš spriječiti bolest tako što ne ideš doktoru. Može ti biti streptokok, on se vraća. Moraš ići i traži bris grla.
-
ma joj znaš kakvi su ovi naši doktori ma kakve nalaze nije ni tražio, on još uvijek malo kašlje od prošle sedmice, doduše bali, a nedavno mu je izbila petica (kod mog djeteta sve naopako) a trica i četvrtica nisu, ah i ja sumnjam na zube, samo do sada nikada nije imao temperaturu kada su mu zubi nicali....ma ništa idem ja sada po njega i lagano ćemo kući i možda samo otići da ga preslušaju ja mu više ne dajem antibiotike
-
samo da se javimo...bilo kod dr. jaka upala grla, uvećani krajnici, krenuli svi zubi nažalost smo na antibioticima, a temperaturu smo spuštali četri dana tek od jučer nema temperature, a dr. je rekla da vadimo bris kada sve prođe. hvala na savjetima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma