Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: otvarati zatvorenu temu ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Za otkljucavanje.
    Nisam tamo komentirala, barem ne od kad se zahuktalo, ali sam pratila.
    Interesantno je citati obje strane, iako sigurno nitko nece uvjeriti drugu stranu da je u pravu, ali svakako daje uvid u tijek misli koji je meni jako tesko dokuciti kad se radi o stavovima s kolima se ne slazem.
    Takodjer mi je ugodno citati kvalitetne i dobro srocene argumente s kojima se slazem, ali ih nikad tako dobro ne bih mogla srociti...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Za otkljucavanje.
    Interesantno je citati obje strane, iako sigurno nitko nece uvjeriti drugu stranu da je u pravu, ali svakako daje uvid u tijek misli koji je meni jako tesko dokuciti kad se radi o stavovima s kolima se ne slazem.
    Takodjer mi je ugodno citati kvalitetne i dobro srocene argumente s kojima se slazem, ali ih nikad tako dobro ne bih mogla srociti...

potpis

i bilo mi je ne samo ugodno, nego i utješno
    jer nekad me hvata strah kada vidim kako razmišlja, kako su rekli, pola populacije u hrvatskoj

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpis! Baš tako i ja, sto puta napišem post, pa obrišem jer ne znam kako bih kvalitetno izrazila tijek misli, pa mi je super kada pročitam post svog istomišljenika napisan na način kako sam ja željela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •