Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: otvarati zatvorenu temu ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hm. Kontra nekim predrasudama, ja sam logicna osoba. Ne smeta mi biti u manjini, smeta mi vrijedjanje. Moderator je konkretno reagirao kako sam navela. Nisam se uvrijedila na betino jer je receno u afektu, za razliku od tvrde, zacementirane generalizacije. Znam gdje je pocetak i uzrok. I opet se mene prozivalo u ovom topicu, ali opet na kraju sam ja ta koja pilam. Ne znam sto bih rekla, mozda stvarno najbolje da ovo bude forum politickih istomisljenika, drugacija misljenja se ocito tesko podnose.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Hm. Kontra nekim predrasudama, ja sam logicna osoba. Ne smeta mi biti u manjini, smeta mi vrijedjanje. Moderator je konkretno reagirao kako sam navela. Nisam se uvrijedila na betino jer je receno u afektu, za razliku od tvrde, zacementirane generalizacije.
    Čekaj malo....na vrijeđanje je odgovoreno sankcijama i isprikom - što ti ne prihvacas jer je, po tebi, puko ispoštovana forma. S druge strane takva ista forma ti je vrlo važna u komunikaciji, nema veze šta ljudi zaista misle? Ne kažem da je vrijeđa nje ok, ali po tebi ispada neka i toga ako je na finjaka? Pa još k tomu, uvrede na osobnom nivou isto te ne diraju jer i za njih imaš opravdanje - moram reć da sam, sve u svemu poprilično zbunjena. Ili ti nisi dosljedna, bez obzira na logiku? Vodis raspravu u smijeru koji ti jedino paše: svi se urotili protiv tebe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •