Zainteresirana sam ali onako bojažljivo, pa me zanima jel koja vježbala i kakva su iskustva?
Zainteresirana sam ali onako bojažljivo, pa me zanima jel koja vježbala i kakva su iskustva?
Nekoliko mojih prijateljica i poznanica trenira. U nekim klubovima, kako vidim, inzistiraju na štiklama i gaćama, u nekima su sportskije nastrojeni, ne drže do toga. Sve su uglavnom jako zadovoljne i vidim nabrijane - i muževi profitiraju, planiraju se i šipke u sobama.![]()
Zašto ne? Sve je bolje od sjedenja na kauču. Ako postoji ogledni sat, idi probati pa vidi sviđa li ti se, pa onda odluči. Nemam iskustva, ali ne bih se ustručavala da me to veseli, ali imam previše godina i kila, pa sam zadovoljna s yogom. Spas je izlazak iz kuće 2x tjedno. Samo idi!
Ajme neki dan htjela otvoriti temu!!!! Dakle ja vec 2mj.treniram Ana's sensual fitness. Nema gacica i cipke i sl.u pocetku sam prije oglednog sata bila jaaaako skepticna. Ljudi imaju predrasude i krivu sliku u glavi kad kazem plesem na sipci. Tj.daleko je to od plesa jer smo tek na pocetku ali puno elemenata smo naucile. Trening traje 2h prvi sat je vjezbanje ja bih rekla zagrijavanje i istezanje na strunjaci a onda elementi na sipci.
Mogu Vam reci da sam nakon prva 2 treninga jedva cekala novi. Odusevljena sam i svakako preporucam. Go girls!
Posebne neke emocije, pokreti, misli...
I da! Godine i kile nisu vazne! Cure od 18god. nadalje plesu. Ima mrsavih ina jacih ali sve se iznenade koliko smo zapravo snazne i sto sve mozemo svojim tijelom. Nema granica!
Uzmi u obzir da nisam u Zg 28okn 1xtjedno 2h. U Zg je cujem i puuuno skuplje
Ma meni se to već dugo sviđa ali nisam imala hrabrosti. Čini mi se baš zabavno i imam osjećaj da jača samopouzdanje :D . Prije 3 mj sam prešla na lchf prehranu i skinula 9kg i baš mi treba nešto da malo oblikujem tijelo.
Ono što mi paše je da uglavnom svi imaju raspored 1 x tjedno 2 sata i to obično u terminu od 20. Ne znam kako bih ugurala nešto što je 2-3 puta tjedno.
Da me netko prije godinu, dvije, pet pitao za ples na šipci rekla bih nema šanse. Ostale cure i majke s kojima sam došla na ogledni sat su bile sve redom jaako rezervirane...ali sada uh! Predobro.
Da, pa to mi je najgore kako se opustiti pred potpunim neznancima s obzirom da se radi o necemu dosta senzualnom, ali pretpostavljam da je to vecini problem u pocetku.
mašnica a u kakvoj se odjecu vjezba, jer nema sanse da me netko natjera u vruce hlacice?
Opustenost dodje s vremenom....nema ogledala, muzika je njezna, lagana, opustajuca, ja mogu reci da sam se nakon 3 dolaska pocela skroz opustasti....e da i ples i vjezbe se rade u polumraku...nema ni puno treme tada. Nema vrucih hlacica, tajce, udobna majca, na noge duple carapice, neke cure su i bose.
Ja govorim za Ana's sensual fitness, mozda drugi imaju drugacije...ne znam... ne bih ni ja u vrucim hlacicama i polu gola. OTidji na ogledni sat, nakon 2,3 krecu vec super osjecaji. Mi sad imamo pauzu 2 tj. ne mogu docekati.
već sam negdje pročitala da si na lchf-u, pa eto da se javim da sam i ja
nisam baš imala problem sa kilama, već sa želudcem, bolovima u crijevima i slično
lchf je zakon, ne možeš vjerovati da se možeš tako dobro osjećati kad izbaciš sve te gadne stvari, ja sam novi čovjek
a jedem cvarke, spek, prženo na svinjskoj masti i slično
a otišlo je 8 kg da nisam okom trepnula
sad sam onako fakat fit
osim što bi trebalo sve oblikovati
mašnica, može i pp-om, gdje ti prakticiraš ovo o čemu se tu priča, znam da si iz moje okolice
mitovski nekaj sam čitala ako se lako gube kile, ko ovo u tvom slučaju da se ima problema s štitnjačom
mašnice ti ideš u zagreb na vježbanje????
Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.01.2016. at 21:21
ovakva prehrana najčešće pogoduje štitnjači bez obzira imali problema ili ne
nikom ne šteti ako izbaci šećere, rafiniranu hranu, bijelo brašno, moraš izgubiti na kilaži hoćeš - nećeš
Posljednje uređivanje od ZO : 04.01.2016. at 21:23
Bilo toga i na ponudi dana bar tak mislim
Posljednje uređivanje od orange80 : 05.01.2016. at 00:30
Pole dance na ponudj dana 150 kn 2 put tjedno jarun
Orange ne može kontinuirano, ali za probu čist dovoljno
ak nekog zanima
http://www.njuskalo.hr/ritmika-ples-...oglas-15250378
Ima i jeftinijih ali ne zlatnih. Neki se reklamiraju za 2oookn...
Oprosti, nisam uopće vidjela tvoje pitanje.
Ima na Velesajmu u onom XXL fitness centru. Gledala sam samo na netu tako da se moram otići baš raspitati tamo, ali kod njih je mjesečna članarina 250kn za fitness + grupe koje možeš koristiti uz to.
Navedeno je da imaju S dance i na rasporedu je on 3 puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 21h i nedjeljom od 20h. Nadam se da nije obvezno dolaziti 3 puta tjedno jer toliko vremena ipak ne mogu odvojiti. Idealno bi mi bilo 1 tjedno 2 sata, ali ajde nekako bih ugurala i 2 puta tjedno.
Baš se veselim i jedva čekam krenuti i da konačno nešto napravim za sebe i svoj gušt.
Ako ti paše i ako se odlučiš možemo zajedno napraviti prvi korak
p.s. a taj za 450kn ti je negdje unutra u paviljonima, ali to mi je stvarno previše
Posljednje uređivanje od mitovski : 10.01.2016. at 11:26