Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Malo sunca, tračak nade

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Malo sunca, tračak nade

Čitala sam vaše priče na dvije teme, Osjećaj prije potpomognute i Neplodnost - šta osjećate. Sjetila sam se sebe, nas, prije nego su nas ove dvije štruce usrećile. Koliko tuge, boli, strahova, iščekivanja, nevjerice... Pitala sam se je li sve bilo toliko bolno i teško kao što pamtim. Bilo je, ali bilo je i trenutaka, baš kad sam mislila sve poslati kvragu i odustati, kad je netko pružio ruku i svijet je izgledao kao ljepše mjesto. Nadam se da se to dogodilo i vama. Možda je to bio vaš partner, doktor, sestra, netko od forumašica. Moj muž, doktor i biolog su imali pozitive i sigurnosti u uspjeh i za mene kojoj su sve lađe potonule s prvom negativnom betom. Muž je bio uz mene sa svakom mojom sumnjom, ako već ne i sa svakom suzom, da me uhvati kad bi se poskliznula. Ali najljepšu stvar je napravila moja mama. Kad sam joj javila za neuspjeli prvi IVF, došla je k meni s ogromnim, prekrasnim buketom cvijeća. Kroz sve suze morala sam se smijati i rekla sam joj: Pa mama, cvijeće se nosi u rodilište, a ne za negativnu betu. Ona me samo zagrlila i rekla: "Cvijeće u rodilištu je za hrabru ženu, a ne za bebu. A hrabra žena otplače, obriše suze, ustane i pokuša ponovo."

Svi mi ponekad trebamo prave riječi u pravom trenutku, malo sunca, tračak nade. Želim ih i vama, nadam se da ćete ih podijeliti (i) ovdje.

Želim vam sretnu i trbušastu 2016.!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Big Blue mama ti je strasna. Zena zmaj kako je samo prave rijeci pronasla!

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala Lili, da znaš da je, prava žena-zmaj

Čitala sam priče cura za letak o neplodnosti i mislila kako nešto lijepo mora izaći čak i iz velike tuge, da se s toplinom i ljubavlju trebamo prisjetiti onih koji su nam pomogli kada je svijet stao. Vidiš, mislim da sam u tom trenutku shvatila šta znači biti mama, iako ni sama još nisam bila. Ježi ga, trebalo je samo 35 godina

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mama je strašna, svaka joj čast na reakciji i istinskom izrazu ljubavi za tebe. Mislim da se od takvih mama da mnogo toga naučiti. Svakako da je bila tužna ali je tako predivno i spretno svoju tugu preoblikovala u nešto što ti je dalo snage za dalje. Zaista predivno! Hvala ti na podijeljenim riječima! <3

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •