Pokazuje rezultate 1 do 50 od 107

Tema: Adhd

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    *meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj vlatka100 prvotno napisa Vidi poruku
    Traži pedijatricu uputnicu, mi smo išli s uputnicom.
    u klaićevu? koliko ste cekali na red?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    u klaićevu? koliko ste cekali na red?
    mjesec,dva, nismo dugo.
    Sad smo kod Vukadin, nisam baš zadovoljna s njom, ali s obzirom na Suvag je dobra. Šta god ja rekla, ide ona pitati malog dal je to istina, a on ju ne sluša, samo govori da je i dalje se igra. Kaže ona meni, da kako nema konc, kad se tu igra već 10 min. Rekla joj da su to nove igračke, da se on navikne na nju, nebi znao kud sa sobom. Dok je sjedio ispred nje, samo što nije pao sa stolca, koliko se je migoljio na stolici. Njoj je to ok, rekla je da će u školi imati sigurno pažnju (iako ju nema u vrtiću i doma).

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj vlatka100 prvotno napisa Vidi poruku
    rekla je da će u školi imati sigurno pažnju (iako ju nema u vrtiću i doma).
    joooooj, tako su meni govorili...... uzas. i naravno da ju nema ni u skoli. ne moze ni sjediti. uciteljica ga pusti vecinom da stoji...........

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    joooooj, tako su meni govorili...... uzas. i naravno da ju nema ni u skoli. ne moze ni sjediti. uciteljica ga pusti vecinom da stoji...........
    To sjedenje / mirovanje je tesko i za djecu koja nemaju poteskoca. To je zapravo neprirodno stanje jer djeca najbolje uce u pokretu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To sjedenje / mirovanje je tesko i za djecu koja nemaju poteskoca. To je zapravo neprirodno stanje jer djeca najbolje uce u pokretu.
    X
    Teško je klincima satima sjediti. Teško je i meni.

Učiteljica mog starijeg provodila je pola vremena u prvom razredu s klincima na tepihu, drugu polovicu u klupama koje su često preslagali u krug ili 2 po 2 za rad u grupi, tako da su djeca imala prilike postupno se priviknuti na sjedenje. Nažalost, svi učitelji nemaju tih mogućnosti, a neki ni vještina. Sinov kolega iz razreda s dijagnozom adhd imao je asistenta i sve što mu je trebalo za uspješno praćenje nastave.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •