jesmo. dobro on vidi i cuje, u to sam se puno puta uvjerila, a i dr je provjerila.
jesmo. dobro on vidi i cuje, u to sam se puno puta uvjerila, a i dr je provjerila.
Bili ste od okuliste? Iskljucili astigmatizam i slicne egzotike?
iskljucili ste probleme sa sluznom paznjom ?
Onda je slijedeci korak -psiholog? Osnovni testovi da se vide kapaciteti. Po mogucnosti vise njih , koji pokrivaju vise podrucja . I vise nacina testiranja ( ne samo papir i olovka).
ne znam sta je to.
nismo bili kod okuliste, dr je ispitivala vid na sistematskom (dva puta). sluh je ispitivao ORL.
kod psihologa nismo bili, za to sad trazim savjet i preporuku od koga da krenem.
u vrticu nije bilo testiranja, nego u skoli. prvo je bilo zajednicko testiranje (pismeno) kod psihologa, on je to rjesio jako dobro. nakon toga sam ja trazila dodatno testiranje jer sam smatrala da on ipak nije spreman za u skolu, da je prezaigran. to smo bili kod pedagogice u skoli. kad je ona vidjela njegov rezultat na pismenom, bilo joj je cudno zasto da trazim dodatno testiranje. ona me uvjeravala da je on spreman za skolu (isto tako i psihologica i dr koji je radio sistematski). okolnosti su bile takve (da sad ne duzim o tome) da sam ja popustila pred "strukom" i upisala ga u skolu. tek sad vidim da je to ipak malo dublji problem a ne samo prezaigranost.
inace voli sport, aktivnost... trcanje, skakanje....... sve ostalo mu jako kratno zadrzi paznju.
Cime se inace voli baviti?