-
music together
Ima ih na nekoliko lokacija diljem Hrv. zanima me vodi li netko dijete na tu aktivnost?kako ste zadovoljni?ja sam svoju curicu od 2,5 g prijavila za demo sat za ovaj zimski semestar , pa me zanimaju iskustva prije nego krenemo..
-
-
Mi smo dugo išli, 8 cikusa. Meni je bilo super, posebno je Smjehuljica u to doba nije išla u vrtić, pa je na taj način vježbala biti u grupi. Pjesmice su sjajne, i ja često znam staviti te CD-ove kad nam dođu veliki i mali gosti... bolje mi paše nego Kad si sretan i i Kad se male ruje slože.
I... mislim da je to Smjehuljici lijepo izgradilo osnove, sad u vrtiću ide na dodatni glazbeni program, teta je jako zadovoljna s njom. A vidim i da ona sama jako voli glazbu, stalno pjeva, izmišlja pjesmice... kad je još bila sa čuvalicom, dakle ispod 3 godine, često su išle u grad tramvajem... svaki put je pjevala u tramvaju da se sve orilo "hello to tramvaj", hello to sve što je vidjela.
Bili smo i kod Suzi i kod Vide i kod Dore... sve tri su mi bile dobre na svoj način, iako je Suzi za nijansu energičnija. Sad čujem da ima još jedna cura.
Uglavnom, preporučam.
-
wow super za dobre riječi, baš se veselim demo satu. Ne znam koliko će ona pohvatati eng jer smo općenito na Vi sa govorom ali je jako muzikalna i ima ritma, voli glazbu jako, tako da ćemo nadam se uspjeti kompenzirati to što ne pričamo..mama će pjevati, a Iskra držati ritam, pa ćemo već nekako pratiti grupu nadam se. Pokazali su stvarno razumijevanje kad sam se javila i rekla da je ona downić, no da je integrirana u društvo u cijelosti i da bi volila da nam daju priliku..Voditelj kaže da ima licencu za integraciju djece s teškoćama u grupu, no do sada im se nijedan roditelj nije javio , pa nisu imali priliku niti iskustvo s takvom djecom. Eto mi i tu probijamo led i otvaramo put drugima koji se nisu do sad odvažili pokušati..javim kako je bilo. Još samo jedna info - koliko to veselje košta?
-
Osoblje foruma
Oni se bas zele integrirati u grupu dijete sa PP. U moje doba su cak roditelji djece sa pp mogli pisati neku zamolbu da im se pokriju troskovi radionica za dijete.
-
-
Ne brini ni za ritam ni za sluh. Ni ja ih nemam, pa sam se dobro osjećala tamo.
Cijena nije bas mala, 1100 kn za 10 dolazaka.
-
bili smo na demo satu..dakle ona se oduševila, pljeskala, plesala, zveckala s jajima i ostalim instrumentima baš ju je dotaknulo...meni tak tak..ne znam ni sama, ja baš nisam taj tip da me oduševe grupe u kojima svi plješćemo, pjevamo i veselimo se i baš nam je super,onak malo mi je bila napuhana atmosfera..ugl još razmišljam, no ono što me fasciniralo je da sam taj dan na večer kad sam pokušala mužu prezentirati gdje smo bile i kliknula na you t te pjesmice Iskra je automatski ustala i počela plesati, totalno joj je ušlo to u uho a i meni od prve.ko začarane . Moram se konzultirati i sa logopedicom kako će taj eng utjecati na naš sad intenzivni logopedski tretman..dal će ju to zbuniti ili neće ni primjetiti da su pjesme na drugom jeziku nemam pojma
-
-
Mi smo više puta bili na demu, kao iskusni, da pomognemo odraditi demo, jer smo morali odraditi propuštene sate. I... Demo se meni čini neopusten, malo stisnut. Nakon prvi sat dva se atmosfera opusti.
-
Ovo mi super zvuci! I procitala sam na netu o tom programu.
Mene samo zanima kako do tog demo sata? To se narucim il kako?
-
Imaju web, guglaj suzin music together, ima tamo i broj.
-
Za potpun uspjeh MT-a dosta je važno da i roditelj(i) uživaju u toj aktivnosti. Nama je trebalo malo vremena da se opustimo, no na kraju smo najčešće išli svi četvero. Nama je baš to bilo sjajno što i roditelji sudjeluju, a ne da čekaju vani na hodniku. Ako se još potrefi dobra ekipa u grupi, MT je odlično i korino iskustvo. Nama, doduše, nitko nije uspio sustići Suzanu i ostali smo joj vjerni od početka do kraja. Ne znam kakva je trenutačna situacija, govorim o iskustvu koje je završilo prije nekoliko godina. Inače, mi smo prošli cijeli ciklus pa još malo ispočetka.
CD-i se još uvijek slušaju, iako ne više tako često kao prije.
-
ma da me se ne shvati krivo, mene se dojmilo, te pjesmice odmah i meni i njoj ušle u uho, jako su pjevne i činjenica da sam svima prenijela samo pohvale s demo sata. Isto tako rečeno mi je da demo sat bude po malo "suhoparan" i ne možeš doživjeti u potpunosti radionicu kakva ona u stvari bude nakon par susreta jer smo svi novi i svi zujimo, nemamo pojma šta se očekuje od nas i djeca zuje..a voditelj pokušava dočarati neku ugodu..pa sve to skupa ispadne po malo "umjetno" eto tako bi ja opisala zašto mi nije sjelo na prvu i i dalje nisam odlučila hoćemo li se ili ne priključiti raspjevanoj ekipi. što se tiče eng i naše logopedije tj kašnjenja u govoru logopedica je rekla da s obzirom da je glazba u prvom planu , a ne učenje stranog jezika možemo ići i da neće nastati zbrka kako sam se bojala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma