A70V, vidi ovo http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/s...---421095.html
![]()
A70V, vidi ovo http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/s...---421095.html
![]()
Posljednje uređivanje od čokolada : 08.01.2016. at 15:18
Đe me nađeja se obično zezam da bi mi bilo bolje da sam kupovala dionice Lega nego setove lega
al ako ih sačuvamo dovoljno dugo možda nam se isplate
![]()
Ja nisam hrčak, volim red i da su stvari funkcionalne, ako nemaju funkciju treba ih dat dalje.
Odjeću i obuću prodam tu na burzi, srećom ode veliki dio, ono što ostane poklonim.
I uz to su ormari uvijek puni i čini mi se da imaju i djeca i mi previše.
Dječje igračke, igre, slikovnice, ako ne prodam odu u naš dječji vrtić.
Moj je moto da se stvari trebaju koristiti inače nemaju svoju svrhu.
Dakle ako meni ne treba ide van na poklon nekome kome će biti od koristi.
Toliko rijetko bacam stvari u kontejner da bi mogla reći nikad, tamo ide samo nešto puknuto ili uništeno sve što nije takvo ili na prodaju ili na poklon.
Dječju opremu sam uglavnom ispoklanjala rodbini, često bi me pitali a što ako meni ponovo zatreba, rekla sam da se ne bojim da ću sigurno imat i za to potencijalno dijete, ne pada mi napamet zauzimat si prostor stvarima koje nemaju svrhu.
Kod nas je ovo što Peterlin kaze selidba bio dobar razlog za reviziju pa bi se često tada rješavala još veće količine stvari.
da ih vidiš te igračke kako su lijepe
snoopy-ji, nijh na desetke
dalmatineri
carevo novo ruho
tarzan
priča o igračkama
čudovišta iz ormara .....
inače kad je V bila mala, imala je godinu dana, izgubila mi je u šetnji Okaša iz čudovišta
moja mama je bila s njom u šetnji
da ne kažem da sam cijeli kvart obišla par puta, morala mi je mama točno reći gdje su sve išle
i sad tražim po e bayu ako netko prodaje takvog
nisam ja te sreće
moja v se igrala sa svim tim, nije ni jedan set cijeli, sve je to ispremješano, frendsice su u policijskoj akademiji, harry potter se kupa na njihovom bazenu
nema teorije da se sastave setovi
Ima.
Upravo pregovaram sa zhapcem da pokušamo, planirala sam okupit četu njegovih prijatelja i dat im upute pa da svak slozi po svoj jedan set od te izmijesane hrpe, djeca odusevljena samo se zhabac jos buni jer kaze da mu svaki taj komadic treba za neke njegove kreativne tvorevine iz mašte. Al uspili smo se dogovorit da cemo pokusat, pa bar dio slozit po uputama. Javim kako je proslo.