Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: filozofija anti-hrčaka ili što još izbaciti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Prije sam ih znala ostaviti u zgradi pa nek si uzme tko hoće. Međutim, kad sam ih neki dan nosila dolje, srela sam susjedu koja je rekla da ih dam njoj - jer njen sin skuplja stari papir! Mislim, koje svetogrđe! Rekla sam da bih rađe da ih netko pročita. Onda sam poslala mail Gradskjoj knjižnici i saznala da oni primaju donacije. Odnijela sam im već dio, dio još slijedi, ostatak ide mami i frendicama.
    Mi nosimo u knjiznicu, postoje dvije opcije: primaju u donaciju knjige kojih nemaju (ili nemaju u dovoljnom broju) a za ostale su pripremili ormaric na koji ih mozes odloziti pa ljudi uzmu.

E. je stekla naviku svoje tako redovito ostavljati, svaki put se razveseli kad vidi da ih vise nema na ormaricu.

I zaista se nadam da ne idu u stari papir. Slazem se, svetogrdje!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nosimo u knjiznicu, postoje dvije opcije: primaju u donaciju knjige kojih nemaju (ili nemaju u dovoljnom broju) a za ostale su pripremili ormaric na koji ih mozes odloziti pa ljudi uzmu.
    i u nasoj knjiznici ima kutija za ostaviti/slobodno uzeti knjige

par svojih knjiga sam i donirala knjiznici, bili su veseli

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    i u nasoj knjiznici ima kutija za ostaviti/slobodno uzeti knjige

par svojih knjiga sam i donirala knjiznici, bili su veseli
    Kod nas ima i u kulturnom centru polica s knjigama za kvartovsku razmjenu. To je ok za beletristiku. Višak stručnih knjiga obično ponudimo u antikvarijate ili susjedu koji ih prodaje nedjeljom na Britancu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.01.2016. at 20:13

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku

E. je stekla naviku svoje tako redovito ostavljati, svaki put se razveseli kad vidi da ih vise nema na ormaricu.

I zaista se nadam da ne idu u stari papir. Slazem se, svetogrdje!
    Meni su rekli da sebi zadrže one koje su više tražene ili u boljem stanju od njihovih, dio stave u košaru sa besplatnim knjigama koje si ljudi mogu uzeti, a dio šalju na otoke i u staračke domove.

Sad mi je žao svih onih koje sam prije ostavila u zgradi jer se pitam jesu li završile u starom papiru. Da sam barem prije pitala knjižnicu hoće li ih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •