Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
i uvjerena sam da je ta moda minimalizma i declutteranja plasirana da bismo više kupovali,
Ako i jest, na meni nije upalilo.

Puno sam efikasnija u životu radi takvog stila života. Može biti moda koliko god hoće, meni se sviđa jako.
Navukla sam se na decluttering na srpskom forumu, kojeg sam već negdje spominjala, ana.rs i zadnjih godinu i pol se ufuravam.

Ima tu i bacanja i doniranja i poklanjanja poznatome i neke sitne prodaje, ostavljanja kod kontejnera, a ima, bome, i trampe.
Recimo, jučer sam izabrala neku beletristiku, King, Cornwell, romane koji mi naprosto nisu sjeli da ih čitam više puta i stoje mi godinama na polici. Pola sam donirala u knjižnicu, pola sam stavila u torbu i ponijela jutros sa sobom na posao, sišla na Glavnom kolodvoru gdje stoji šator s rabljenim knjigama, đorala se za tri dječja romana, jedva čekam da ih malom odnesem.

Nije da imam manje stvari, opet sam nekaj dovukla doma, ali će biti korisnije od ovog što je stajalo.
To mi je jedini kriterij postao skoro. Koristi li se ili ne, ako ne, mora ići negdje gdje će netko upotrebljavati to, ili gdje ima više šanse da netko upotrebljava.