Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: filozofija anti-hrčaka ili što još izbaciti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam zimus gledala na youtubeu onu neku marie kondo i njeno slaganje stvari po ladicama, presložila sve čarape, hlačice, majice u kući, moje, muževe i dječje. kao pregradnike sam koristila kutije od cipela, nisam ništa kupovala, jer je to ionako sve u ladici. Prošlo je 6 mjeseci i još mi je sve uredno i pregledno što sam tako složila
    lili, baci pogled, svidit će ti se konmari method

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja. Sa ključem i križem kao ljekarna.
    Meni svejedno gdje su lijekovi, ali moj muž hoće da je sve po peesu. Ionako ga je on montirao na zid
    Beti zašto pod ključem? razumijem ako su mala djeca u kući, inače...
    mi doduše imamo vrlo malo lijekova, nitko nema nikakve terapije, zdravi smo, rijetko je tko bolestan puj-puj-puj, tako da u mojoj ljekarni ima minimalno lijeova, nešto protiv bolova/temp, toplomjer, neke kremice, vitamini/minerali i sl. zbog trošenja na treningu, par gaza, flastera i tako.

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam zimus gledala na youtubeu onu neku marie kondo i njeno slaganje stvari po ladicama, presložila sve čarape, hlačice, majice u kući, moje, muževe i dječje. kao pregradnike sam koristila kutije od cipela, nisam ništa kupovala, jer je to ionako sve u ladici. Prošlo je 6 mjeseci i još mi je sve uredno i pregledno što sam tako složila
    lili, baci pogled, svidit će ti se konmari method
    Hoću, jedva čekam. Iako ovo čudo iz Ikee je neki sitniš, a predobro izgleda i krojiš dimenzije kako ti paše.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Beti zašto pod ključem? razumijem ako su mala djeca u kući, inače...
    mi doduše imamo vrlo malo lijekova, nitko nema nikakve terapije, zdravi smo, rijetko je tko bolestan puj-puj-puj, tako da u mojoj ljekarni ima minimalno lijeova, nešto protiv bolova/temp, toplomjer, neke kremice, vitamini/minerali i sl. zbog trošenja na treningu, par gaza, flastera i tako.

Hoću, jedva čekam. Iako ovo čudo iz Ikee je neki sitniš, a predobro izgleda i krojiš dimenzije kako ti paše.
    Pod ključem je vjerojatno zato jer je standardni ormarić s ključem, ovako nešto: https://www.vivre.hr/p-222564/ormari..._metal_white_s

Kod mene bi u to stali lijekovi za jednu (1) osobu, jer mm ima hrpu lijekova koje stalno treba uzimati (štitnjača, srce), ja imam hrpu druge vrste - ne baš lijekova, ali biljnih pripravaka, minerala i vitamina (za klimakterične babe), pa onda još za sina astmatičara (jučer sam rovala gdje je ventolin, nismo ga dugo trebali ali došao je i taj dan), pa dodaj tome probiotike, crni kim, kalcij, magnezij i ostale okologuzine tipa maxflu, lupocet, heparin...

Eh, Lili - dođe to s godinama. Doduše, kod nas je tako već dugo vremena. Nemamo poseban ormarić, nego je u jednom od uskih kuhinjskih elemenata bunker za lijekove. Stoje na dvije od tri police. Na trećoj je kava, hehehe... to mi je isto u rangu lijeka.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ... ja imam hrpu druge vrste - ne baš lijekova, ali biljnih pripravaka, minerala i vitamina (za klimakterične babe)...
    Off topic, sorry: daj mi molim te preporuci nesto za mene klimaktericnu babu - danas sam doslovce naglas jaukala od ovulacijskih bolova. I prosli mjesec isto. Mislim da mi se klimakterij blizi, ako imas nesto sto pomaze kod tih (pred)zadnjih ovulacija da me ne bole toliko... help!

Ontopic: MM je veliki hrcak. I E. ima tendenciju (ne vjerujem u horoskop, ali oboje su vage, i tako... ).
    Ljetos smo preuredjivali njenu sobu, kupili nesto novog namjestaja, i to mi je bila super prilika da se rijesimo posljedica njene hrckovitosti. Procijenili smo sto su drage uspomene, ostalo pobacali; dali u biblioteku hrpu knjiga koje joj nisu za zivot bitne*; odvojili valjda 2 ormara odjece (jer vec neke dvije godine sama kupuje novo, a raste samo u duzinu pa ima skoro pa nenosene odjece u svakakvim velicinama, nesto za forumsku prodaju a nesto smo vec dali dalje), rijesili se OS knjiga - nesto je prodala i zaradila si sama prvi "sluzbeni neroditeljski/nerodbinski" dzeparac, a one kojima su promijenili izdanja smo takodjer ostavili u biblioteci - i necete vjerovati, ljudi su ih pokupili (ne znam sad dal za stari papir ili za koristenje, ali meni je knjige uvijek zao baciti pa su zato tamo zavrsili), i tako.

*knjige za zivot bitne - to je moja boljka. Nju rjesavam na nacin da knjige posudjujem u knjiznici, medjutim svako toliko naletim na nesto sto zelim imati kod kuce. Pocele su mi se gomilati, morat cu ih ponovo procitati i jos jednom procijeniti koliko su mi drage da bih ih cuvala.

Uglavnom, nama pomazu preinake u kuci da se rijesimo hrcakluka (sindrom necemo izlijeciti, bojim se).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ont. Moram srediti taj ormar s lijekovima, sigurno je nekima prošao rok, iako pokušavam paziti na to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •