Pokazuje rezultate 1 do 50 od 125

Tema: Prsten bez pitanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ovo svakako nije bio prsten za rastanak Naime, uz prsten je rekao da me voli i da želi biti zauvijek sa mnom. A pričali smo i ranije o tome da bismo se vjenčali.
    Problem je to što se ja ne osjećam zaručenom jer mi se čini da me nije zaprosio, a s obzirom da je prilično tradicionalna osoba nekako ne vjerujem da je taj dio zaboravio.
    Prsten je još u kutijici jer ga treba suziti jer je ispao preširok. Ali kad ga krenem nositi vjerojatno će ga okolina primjetiti, ja mogu na pitanja da li smo zaručeni odgovarati sa ne znam
    Posljednje uređivanje od peg8020000 : 08.01.2016. at 13:27

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj peg8020000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo svakako nije bio prsten za rastanak Naime, uz prsten je rekao da me voli i da želi biti zauvijek sa mnom. A pričali smo i ranije o tome da bismo se vjenčali.
    Problem je to što se ja ne osjećam zaručenom jer mi se čini da me nije zaprosio, a s obzirom da je prilično tradicionalna osoba nekako ne vjerujem da je taj dio zaboravio.
    Prsten je još u kutijici jer ga treba suziti jer je ispao preširok. Ali kad ga krenem nositi vjerojatno će ga okolina primjetiti, ja mogu na pitanja da li smo zaručeni odgovarati sa ne znam
    Kaj ovo ne znači da te zaručio? A zašto ga jednostavno ne pitaš, ono, čuj da nebi bilo zabune jel to zaručnički prsten?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj peg8020000 prvotno napisa Vidi poruku
    peg daj molim te pa gle što ti je čovjek rekao, previše cjepidlačiš.
    baš ti je krasan i čestitam

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne znam odgovor na pegine probleme, ali znate što me zanima, kako okolina uopće može znati da je prsten zaručnički?
    ono kad u krupnom planu u novinama prikažu ruku neke poznate osobe s prstenom, pa se nagađa kad, gdje i koliko veliko će biti vjenčanje.
    šta te žene nikad ne nose drugo prstenje osim zaručničkog?
    čudno mi je to!
    mislim baš na prsten s kamenom, ne na vjenčani.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam odgovor na pegine probleme, ali znate što me zanima, kako okolina uopće može znati da je prsten zaručnički?
    ono kad u krupnom planu u novinama prikažu ruku neke poznate osobe s prstenom, pa se nagađa kad, gdje i koliko veliko će biti vjenčanje.
    šta te žene nikad ne nose drugo prstenje osim zaručničkog?
    čudno mi je to!
    mislim baš na prsten s kamenom, ne na vjenčani.
    Moj zaručnički prsten ( za koji evo sram me ali trenutno ne znam ni gdje je, nisam od nakita) nije ni izgledao kao tipičan zaručnički prsten i niti sam ga pokazivala niti govorila ali gdje god bih došla svi su imali istu reakciju: Isuseeee jel to zaručničkiiiii!!!....a ja bih svaki put skočila pola metra od zemlje jer bih se prepala na reakciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •