Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 125

Tema: Prsten bez pitanja

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zivite zajedno, cekate bebu koju ste zeljeli...ne znam, meni su to puno vece stvari nego neko pitanje. brak je tu samo formalnost. jel bi se sta promijenilo s tim pitanjem? ne kuzim.

jel te smeta sto nisi sigurna sto on stvarno misli ili sto tome nije dao malo vise glamura i romantike?

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tu kod mene bi odmah svi znali je li prsten zarucnicki ili ne, pod uvjetom da to cudo izgleda kao zarucnicki prsten, jel. Znaci zlato s dijamantom (ili dijamanticem ) u obliku neke prizme ili cega vec. Jos ako onda zavrsi na pravom prstu...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pa kad je već pitanje: dobila prsten, a nije pitana, da li da čeka još jedan dijamantan pa još vericu, bilo bi fer da ona kupi njemu jedan i da naravno postavi bitno pitanje.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    zivite zajedno, cekate bebu koju ste zeljeli...ne znam, meni su to puno vece stvari nego neko pitanje. brak je tu samo formalnost. jel bi se sta promijenilo s tim pitanjem? ne kuzim.

jel te smeta sto nisi sigurna sto on stvarno misli ili sto tome nije dao malo vise glamura i romantike?
    Sto bi bilo tek da su kredit ( i jos u svicarcima) digli ? To bi bila stvar koja ih dozivotno veze bez mogucnosti odustajanja.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja još čekam zaručnički prsten.
    Čak i nakon svadbe i djece.
    I ja sam u ovoj kategoriji
    Peg, pitaj ga. Ja sam izravna :D

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Ahahahahaaaaaahaaaaa
    Umirem od smijeha
    Lude ste sve po redu
    X!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

tema je fakat zanimljiva i nasmijale ste me s komentarima.

I ja imam tak nekak smješnu priču.
    Prvi prsten koji sam dobila od MM je bilo za 6 mj. "hodanja" , meni se oči zacaklile i uškorani pogled sam složila, a on mi na to rekao: "NIJE TO ZARUČNIČI PRSTEN"( hladni znoj me oblio jer sam stvarno pomislila da je zaručnički a udaja mi nije bila na pameti)
    Koliko me sjećanje služi nije me nikada pitao da se udam za njega, nego sam negdje nakon 4 god veze nakon nekog razgovora o zajedničoj budućnosti rekla da sam vidjela neki zgodni srebreni prsten koji mi izgleda kao zgodni zaručnički, a on me pitao koliko košta, dao mi novce i rekao idi kupi ga. I tako sreberni Esprit prsten s cirkonom za 420 KN sam si sama kupila.
    Vječano prstenje smo otišli zajedno izabrat za 5 god. veze kad smo počeli zajedno živjeti i imali plan se oženiti za nekih par mjeseci i uzeli opet srebro i titan 900kn oba .
    Obožavam ova dva prstena i ni tren nisam požalila što su srebreni i što nije sve bilo po pravilima i propisima tradicije u Rvata i Amerikanaca.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A od kada je to tradicija u rvata davati zaručnički prsten? U mom kraju se tradicionalno kupuju burme koje se nose na lijevom prstenjaku do ženidbe, isto to prstenje se skida, posvećuje ili što već na obredu i stavlja na desnu.
    Ako će po tradiciji zaruke se kod mlade organiziraju i svekrva dolazi sa nekom ogrlicom.
    Mene nikad moj nije ništa pitao, spontano smo počeli pričati o svatovima, pa ja ne bi velike a on ima veliku rodbinu, pa kako to ide sa hotelima, pa ajmo vidjet i eto ti termina...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Niti me pitao, niti sam dobila zarucnicki prsten, niti smo imali zaruke. Odredili jedan zgodan datum u slijedecoj godini koji bi bio zgodan da "to" obavimo. A i vjencanje je bilo bez klasicne svadbe i bez vjencanice.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Čitam temu i opet imam osjećaj da ne živim na istom planetu.
    Ja, naime, ne poznajem nikoga tko se zaručio. Ljudi se žene ili ne žene, žive zajedno i bez toga, ali da se netko od mojih prijatelja i bližih poznanika zaručio, to mi zbilja nije poznato. Sjećam se da sam prvi put čula za zaruke od jedne djevojke iz Slavonije i da mi je to bilo jako čudno, pogotovo kad nam je rekla da su se "jedan drugom obećali" na večeri s budućim kumovima (jesu li to zaruke?).

U prstenje nikad ne gledam, nikad to ne zapazim.

A sad na temu pa ako se želiš udati, pitaj ti njega.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

To su ove mlade generacije .
    Ja na poslu imam dvije cure koje su se zarucile, a svadbu planiraju za dvije godine. U moje vrijeme smo se udavali s trbuhom ili kad je dijete vec prohodalo .

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam temu i opet imam osjećaj da ne živim na istom planetu.
    Ja, naime, ne poznajem nikoga tko se zaručio.
    Poznaš, poznaš

Ja imam lijepi prsten. Ne znam sad je l spada u kategoriju zarucnickih po dizajnu, al po funkciji da. Dobila sam ga s crvenom ruzom nasred ceste. Kisa je padala, a ON je kleknuo

Kod nas je to vise bilo u skladu s neozbiljnim nego ozbiljnim ponasanjem.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dobro da me zaprosio, otkud bi znala kakve su mu namjere

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ponekad su najbolja rješenja, najjednostavnija rješenja.
    Naprosto ga pitaj, sto je mislio s prstenom.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Ponekad su najbolja rješenja, najjednostavnija rješenja.
    Naprosto ga pitaj, sto je mislio s prstenom.
    X

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I ja bi ga pitala,ak ti več bed otvoreno onda umotaj u celofan...pa ubaci temu kad bude prikladan trenutak.

Bome mislim da ni ja ne poznam nikog sa zaručničkim prstenom...kod nas to ni običaj. Al bome nije nit ovo sa svekrvom i ogrlicom. Kad sam se udavala,svekrva mi htela kupit kao prstena za uspomenu i odvela me u zlatarnu...ajme,ja zlato ne volim baš nit imam ikaj od zlata a ona od zlatne generacije. Pa sam zbrala jedan srebrni...uf jedva se dogovorile. Pa se malo uvrijedila dok ga nisam stavila na vjenčanju,htela sam samo vjenčani imati. Ah..
    A moj,nit je kleknul a bome me nit zaprosil filmski...jedno jutro u krevetu mi reko kaj mislim da napravimo feštu. termina dogovorili u hotelu,bilo je slobodno dan iza naše 3. god. veze. I voila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ništa pitaj ga jel on to tebe prosi, ili možda trebaš čitati između redaka ili mu se jednostavno svidio prsten i odlučio ti ga pokloniti bez da je razmišljao o posljedicama koje će to ostaviti . Muškima ne padaju pitanja ona koja nama znaju pasti

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, da se razumijemo, ja nisam dobila ni prsten nit pitanje. Bio je plus na testu i nakon toga, ok, sad cemo se zeniti lol
    ovako je bilo i kod mene, a zapravo smo htjeli izbjeći 7 godišnjicu i krenuti računati ispočetka

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Niti ja nisam dobila prsten i filmsku prošnju i to me boli tek sada, nakon 8 godina braka (tada mi je bilo svejedno)

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Vidim da ima svakakvih priča

Evo, potaknuta od puno vas koje ste me savjetovale da ga pitam, to sam i napravila. Pitala sam ga da li je prsten samo ukras ili ima neko više značenje. Iako je rekao da prsten ima više značenje, ispalo je da izostanak pitanja nije slučajnost. Jednostavno nije bio spreman, no sam je odredio datum (naša godišnjica koja je krajem mjeseca) do kada se nada da će biti spreman i na taj korak (odnosno da postavi pitanje koje čekam).

Moram priznati da nikad nisam previše razmišljala o tome hoće li me, i na koji način, moj princ na bijelom konju zaprositi. No, od njega sam, znajući kakav je, nekako očekivala da će to napraviti na pravi način te me je zbog toga takva situacija malo razočarala. Naravno, ne smijemo zaboraviti i na trudničke hormone koji su vjerojatno isto odigrali svoje

Uglavnom, za sada čekam

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Niti ja nisam dobila prsten i filmsku prošnju i to me boli tek sada, nakon 8 godina braka (tada mi je bilo svejedno)
    Ima nas raznih.... Ja sam dobila sve, po ps-u (obiteljski zaručnički prsten, pa onda i vjenčani), a meni to nikada nije puno značilo.... Da mi nije godišnjica braka 3 dana prije mm-ovog rođendana, to bih također uredno zaboravila ali moja mama i svekrva se uredno brinu da se to pamti. Meni je puno važnija svakodnevna dobra komunikacija (koju imamo) od forme, pa se u tome slažem s tobom:

S druge strane, da sam bila prikraćena, možda bi mi falilo, ali to nikad neću doznati.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.01.2016. at 08:44

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Čekamo i mi .

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

... uz pitanje ide i novi prsten?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Btw. ja nisam mogla to prstenje nositi od sredine trudnoće (ruke su mi otekle "ko safalade")

Zaručnički prsten koji je mali i tanak nikad nisam puno ni nosila. Vjenčani jesam, kratko. Prstenje mi smeta u svakodnevnim poslovima, tako da - doma stoji u kutiji za nakit zajedno s još gomilom istog koji ne nosim. Nosim jedan lančić i sat, na desnoj ruci na poslu imam 15 mm široku kožnu narukvicu koja ima svrhu naslona za ručni zglob, da bude u povoljnijem položaju kod držanja miša.

Prstenje = nula bodova, pogotovo otkad su se djeca rodila. Tko bi to stalno skidao i stavljao?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ni ja svoj zaručnički ne nosim. Naime mi smo se zaručili nakon 3 mjeseca veze jer sam ja trebala otići živjeti i raditi u Francusku na godinu dana pa je to bilo kao malo slatko obećanje. Boravak u Fr se skratio na 5,5 mjeseci i voila, onda smo 3,5 godine živjeli zajedno prije svadbe.

Nama su rekli da zaručnički prsten postaje vjenčani prsten i tako i bi, nijedno od nas ih više ne nosi, stoje u ladici s nakitom. Baš bih ga mogla probati jedan dan, znam da su nam postali uski oko prstiju (a ja sam još tad sužavala blesa), ipak kupljeni prije 16 godina.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 11.01.2016. at 10:12

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    ... uz pitanje ide i novi prsten?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bome i ja, kao i Peterlin dajem prednost svakodnevnoj komunikaciji. I mi zaboravimo na godisnjice. Ja sam cak kad sam se negdje zaposljavala upisala krivi datum. Srecom, nama je to oboje bilo smijesno

Nisam formalist. Ono, drago mi je sto me muz zaprosio i sto smo vjencani, jer su mi to emotivno bili super trenuci, al nije mi zbog toga bolja veza s muzem.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj peg8020000 prvotno napisa Vidi poruku

Evo, potaknuta od puno vas koje ste me savjetovale da ga pitam, to sam i napravila. Pitala sam ga da li je prsten samo ukras ili ima neko više značenje. Iako je rekao da prsten ima više značenje, ispalo je da izostanak pitanja nije slučajnost. Jednostavno nije bio spreman, no sam je odredio datum (naša godišnjica koja je krajem mjeseca) do kada se nada da će biti spreman i na taj korak (odnosno da postavi pitanje koje čekam).

Moram priznati da nikad nisam previše razmišljala o tome hoće li me, i na koji način, moj princ na bijelom konju zaprositi. No, od njega sam, znajući kakav je, nekako očekivala da će to napraviti na pravi način te me je zbog toga takva situacija malo razočarala. Naravno, ne smijemo zaboraviti i na trudničke hormone koji su vjerojatno isto odigrali svoje

Uglavnom, za sada čekam
    Ja osobno mislim da je ovo gore navedeno pravi način, jer ako te on bude pitao "pitanje" onda kada to ti želiš a ne kada on to zaista želi, onda će cijela priča izgubiti smisao i važnost, zar ne?
    Nadam se da cijeniš muževu iskrenost.

Puno sreće želim!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    A da ti pitas njega hoće li se on oženiti tobom ili da čekaš još jedan prsten Čestitke
    upravo tako

nas dvoje smo šetali Korzom i zaključili da bismo se mogli ženiti, pa smo usput otišli do prvog zlatara po prsten i odmah ga zajedno kupili. na povratku smo skočili do mjesta gdje smo se skupljali s ekipom, svima rekli eto, mi ćemo se ženiti, pokazali prsten i platili turu pića. nikakva romantika, sad tek vidim, užas jedan, iako mi onda to nije tako djelovalo. ali, eto nas i nakon 15 godina braka, 18 veze, a i dalje nismo neki romantičari.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja isto nemam zaručnički prsten, dogovorili smo se da ćemo se vjenčati nakon nekih 5g veze i zajedničkog života, onako, usput, trebalo nam zbog nečeg što se na kraju nikad nije ni desilo, ali kad je već odluka pala...
    Čak nam je i vjenačno prstenje različito, nismo se mogli dogovoriti oko nekog dizajna koji se oboma sviđa pa je svako odabrao sebi po ukusu. Kompromis zlata vrijedi, ponekad i bukvalno

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi smo se nakon 2,5 godine veze na daljinu odlučili vjenčati. Mjesec i pol prije vjenčanja kod mene se organizirao obiteljski ručak, da se, eto, naše dvije velike familije upoznaju - ujedno su to bile i zaruke (ali bez prstena ). Prsten smo kupili sutradan - ne patimo od forme . Ove godine ćemo obilježiti 20. godišnjicu braka. Valjda sam po stažu ovdje najstarija.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I da, pamtim taj tjedan dana prije vjenčanja 1996. godine, kad su ljudi dolazili sa poklonima - cijeli tjedan tresli su nas potresi na jugu Hrvatske.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni se ne bi svidjelo da si daje rok do kojeg bi trebao biti spreman (zbog bebe jer se to u hrvatskom drustvu ocekuje?).
    To treba biti odluka srca, a ne razuma.
    Nek radije ceka dok ne bude milijun posto siguran, vjerujem da bi i ti tako bila sigurnija u njegove / vase namjere i zelje ili?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uglavnom, za sada čekam
    Hm..i sad nebuš napeta do tog dana a na sam D dan tek...ja bumajme isčekivanja...
    I još nije sigurno dal bude spreman.
    Mene tek ovo dalo misliti...ono prije ne.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hormoni ili ne, meni se iskreno ne čini da je prosidba nešto što se treba iščekivati na taj način. pa mogao se strpiti s tim prstenom do godišnjice odnosno dok ne bude spreman i onda odraditi to "kako treba". ovako tebe trudnu drži u tom čekanju odluke je li on spreman ili ne, a za tebe se podrazumijeva da jesi?...baš me nekako razočarao ovakav "rasplet". ako se volite i čekate dijete i imate zajednički život, a što se onda toliko boji tog pitanja, ja stvarno ne razumijem, pa možete ostati zajedno i bez tog formalnog koraka, na što bi to trebao biti spreman, a nije već sada potrebno da bude spreman?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nevjerojatno, frajer se uplasio.
    Ko da mora stambeni kredit u svicarcima potpisati.
    Bojim se da bi mene ovakvo cimanje, prstenje, pitanja o ostanku zajedno , ispitivanja terena , pa fore toplo/hladno ....malo iznervirale. Pa bi vrlo lako bila puno direktnija u pitanjima. I zakljucima.
    Hocu reci nije to nista jako neobicno.
    Slicno se dogodilo i meni. Samo sam tada rekla da me prestane vuci za nos i da odluci da li se zeli registrirati ili ne. ( je, bila sam trudna i zivjeli smo skupa. I dogovor je bio da se registriramo kad budem trudna.)
    PS: ne vjerujem u princeve na bijelom konju.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislim da si puno muških u svojim glavicama zamisli i preuveliča tu činjenicu na doživotno vezanje...zabrije da samo The pitanje označava neki kraj dosadašnjeg života..kaj i je istina ali ne u tom strašnom obliku.
    Kažem neki..jer ima ih kontra,baš kao i žena...nije svakoj ženi niti san snova da on klekne.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Rijecanka, potpis
    mene bi samo ras*izdio
    prsten znaci nesto vise, al on nije spreman?
    il pij il setaj

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Pa i mene je razocarao rasplet... on se ustrtario... vjerojatno je i mislio postaviti The Pitanje, al u zadnju sekundu se predomislio. Kad se i odluci pitati, ja bih ga stavila na cekanje, barem onoliko koliko ce njemu trebati od prstena do Pitanja.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja se divim zenama koje ne bi pop.... na takvo rastezanje

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bitno je samo i jedino to da ste sretni. Ako ste oboje sretni bez papira, nek tako i ostane.
    Nemojte si nametati zaruke, brak samo zbog bebe i okoline.
    Oko mene 95% parova zivi s djecom u sretnoj vezi - bez papira. Neki se vjencaju nakon 2-3 djece, neki nakon xy godina i djece - neki nikad. I dobro im je.

Hocu reci, bitna je ljubav i sve sto dolazi uz nju, sve drugo je nebitno (ponesto i drustveno nametnuto).

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

annie pa u pravu si
    al ovdje se radi o tome da on malo bi, malo ne bi, tj. nije siguran bi li
    ono, koji vrag vadis prsten koji znaci nesto vise, al nisi siguran je li to to
    treba mu vremena kao da ce do kraja mjeseca dozivjeti prosvjetljenje

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj nemojte je sad jos vise nabrijavati, nije idealno ali ako je vec rekao da zeli s njom biti do kraja života, sve je rekao.

Brak il ne, zajedno ste, volite se...ko da je nama u braku nes drugacije. Ne forsirajte.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Rijecanka, potpis
    mene bi samo ras*izdio
    prsten znaci nesto vise, al on nije spreman?
    il pij il setaj

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

On se malo u..'o i sve skupa zakomplicirao. Negdje sad bistri budućnost sam ili s kojim frendom dok mu ne nadođe.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

E jesmo ga zakomplicirale sad. Ne znamo ni covjeka, ni peg, ni kako oni funkcioniraju skupa. Zbilja nije zahvalno za komentirati.

Ovako kad razmisljam, mislim da bih se u ovakvoj situaciji odlucila na izvanbracnu zajednicu, al nisam u tim cipelama i tko zna sto bih zaista napravila.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

annie pa u pravu si
    al ovdje se radi o tome da on malo bi, malo ne bi, tj. nije siguran bi li
    ono, koji vrag vadis prsten koji znaci nesto vise, al nisi siguran je li to to
    treba mu vremena kao da ce do kraja mjeseca dozivjeti prosvjetljenje
    Supotpisala bih.

Ok, nisi se spreman ženit. A na dijete si spreman??? Mislim, ono... brak se razvede za par minuta, a roditeljstvo je doživotno. Ako si spreman biti s nekim roditelj zajedničkom djetetu sve do svoje smrti onda ne razumijem kako se može ne biti spreman za običan potpis na papiru koji ustvari ne vrijedi ništa jer se sve to može poništiti. Frajer je pomalo papak. I ja čekam prosvjetljenje .

Kod mene je situacija bila obrnuta: meni nakon godinu dana zajedničkog živta ženidba ni u peti, on tradicionalista kod kojeg je "red" sve napraviti po PS-u. Dobila sam pravi zaručnički prsten s brilijantom (i pripadajućim certifikatom-tek nakon klečanja ) uz popratno pitanje i našla sam se u glupoj situacij: treba biti romantično, a meni se samo smijalo na to sve skupa i nisam znala kak se to odgovara. Ono-ozbiljno, sa suzama od sreće u očima? Kak?? Pa sam rekla: "Budem" . Sve to skupa mi je dobar argument nakon 20 godina braka: ako se sluuuučajno na nešto požali lijepo mu kažem da si je to sam izabrao .

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sve je bilo savršeno, način na koji mi ga je dao, sto je pri tome rekao... Osim jedne sitnice, nedostajalo je "pitanje".
    Meni ovo na prvo čitanje nije zvučalo kao da je tip neodlučan, već da joj ne ostavlja izbora. I da je to ono što peg smeta. Da ju stavlja u poziciju objekta koji, eto mora prihvatiti da je to to, on je kleknuo, rekao nešto lijepo, dao prsten... beba je tu... idemo dalje. Njemu je sve jasno, a ne da je neodlučan.
    Da se nju i ne pita za suglasnost, kad je sve što treba za brak tu.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 12.01.2016. at 08:27

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nevjerojatno, frajer se uplasio.
    ....
    Slicno se dogodilo i meni.
    Mislim da ste zabrijale na temelju ove projekcije.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Aj nemojte je sad jos vise nabrijavati, nije idealno ali ako je vec rekao da zeli s njom biti do kraja života, sve je rekao.

Brak il ne, zajedno ste, volite se...ko da je nama u braku nes drugacije. Ne forsirajte.
    potpisujem

i dodajem, a gdje piše da se ljudi uopće moraju ženiti? papir je garancija za ono, što točno? ljubav? ili kredit u banci?
    ovo me malo počinje podsjećati na raspravu koja je obitelj vrijednija: mama+dijete, mama+tata+dijete, koliko djece, je li jedno k'o nijedno? itd...

jučer sam htjela napisati ovdje da ga ja ne bih ni pitala šta znači prsten.
    šta ima značiti? da je čovjek od svoje plaće, u ovolikoj krizi izdvojio nekoliko stotina ili tisuća kuna da bi poklonio prsten ženi koju voli. i kraj priče.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja samo ne kuzim zasto ja davao prsten prije nego je bio spreman uz to postaviti i the pitanje?!

Ja sam dobila i prsten, klasicni zarucnicki, i pitanje, uz puno cerekanja jer smo taj dan ranije zajedno kupili prsten, pa nije bas bilo iznenadjenje iz vedrog neba. Nosim ga uvijek, zajedno s vjencanim. Meni je to lijepo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •