Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 89

Tema: Koji su vaši ispušni ventili

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Koji su vaši ispušni ventili

Pokrećem temu za majke koje su prepopterećene obavezama - vjerujem da smo sve tu negdje, ali koje svejedno imaju nešto što ih dodatno veseli, nešto što rade u slobodno vrijeme a da se ne tiče samo0g djeteta, muža, kućanstva...meni je dosta ljudi reklo kako si moram naći ispušni ventil, jer to je za moje dobro. Muž ima svoj i zna prigovoriti kako ja nemam hobije, kako me ništa ne zanima, a ja ne znam kada bih još i to stigla...a opet možda stvarno trebam neki odušak od svega. Ali što i kako i kada? Probala sam s vježbanjem, nije to za mene, to je za zdravlje ali nije da me ispunjava.

Imate li neki svoj ispušni ventil? Što radite? Koliko često? Kako ste to ugurale u raspored?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cvijeće! Malo, po malo. Počelo je sa vazom-dvije, i nakon puno godina, imam botanički vrt u kući i oko kuće. Kako smo postali i vlasnici vrta, to se proširilo na voće, bobičasto voće, ruže...pa i povrće.

Djeca vole pomagati, pa se i zajedno zabavite. Nauče se brinuti i čuvati biljke. Ja sam pretjerala sa količinom, tako da mi oduzima dosta vremena, ali zadovoljstvo kad uzgojim cvijet iz sjemenka ili plod od male sadnice, ma, sav stres ode.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zborsko pjevanje, tj artikulirano vikanje u intonaciji cca 2 puta tjedno - navecer.
    Najbolji ispusni ventil.
    Planinarenje, boravak u prirodi? Mozda vikendom s malenom? Nju na ledja pa u brdo?
    Posljednje uređivanje od bubekica : 08.01.2016. at 14:32

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pola sata mira samo za mene s knjigom, naravno kasno navečer kad J. legne spavati, a nadam se da će uskoro to biti i pole dance jednom tjedno

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    ... a nadam se da će uskoro to biti i pole dance jednom tjedno
    Da da daaaa! Samo naprijed!

Uz ples na šipci i vježbanje uspijem i plesati folklor. Ove godine sam i vrt sadila ali zapušten je bio na kraju jer nisam stigla uz posao i sve. Trenutno bih mogla jer sam doma ali eto.....zima je.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Uz ples na šipci i vježbanje uspijem i plesati folklor.
    Ma daaaaaj?! Pa to je genijalno!
    Ja se vec dugo razmisljam vratit plesanju folklora, samo ne stignem jos to ugurat u raspored, al budem jednom, a pole dance bi bas volila probat, ovo tvoje mi zvuci bas divno!

Ja planinarim vikendom.
    Nekad sam vozila biciklu, ali zadnje vrijeme sve manje jer nemam vremena.
    Vježbam na dnevnoj bazi kad mogu jer moram, ne zato jer mi je nesto pretjerano drago ali istina je da mi pomogne i to da se opustim.

Na dnevnoj bazi surfam, lajkam po fejsu
    Kuhanje.

Mene opusti i topla kupka, topli caj i gledanje kroz moj prozor sa kauca, stvarno je pogled za odmorit. To volim najvise kad sam sama.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Trenutno, jedini ispusni ventil koji si mogu priustiti je bacanje loptice psu. Minimalno dvadesetak minuta dnevno, imam onaj stap, bacam i ne mislim ni na sta osim "loptica amo, loptica tamo". I uzivam sto me bestija slusa bez pogovora i jos i uziva u tome. Bar netko.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Lol lunja
    Je, dobar je to osjecaj

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Vjezbanje i šetnje s psom.
    Ljeti sam i trcala, veselim se tome opet na proljece.
    Uglavnom, moji ispušni ventili umaraju tijelo, ali ciste um.
    I volim tada biti sama.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nemam pesa. Nemam mačku. Na kraju sjednem i surfam po forumu i fejsu. Užas. Skupljam lajkove na fejsu. Baš sam ispunjena.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vježbanje i trčanje.
    Rolanje kad je lijepo.
    Kniga.
    Serije kasno navečer kad svi zaspu.

Ali čula sam već s više strana da je pjevanje naj ispušni ventil. Jedino što sebe ne mogu zamisliti u zboru, eventualno na karaokama

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Vježbanje i trčanje.
    Rolanje kad je lijepo.
    Kniga.
    Serije kasno navečer kad svi zaspu.

Ali čula sam već s više strana da je pjevanje naj ispušni ventil. Jedino što sebe ne mogu zamisliti u zboru, eventualno na karaokama
    ovako nekako: trčanje, plivanje, šetnje po prirodi,odlasci u kino na dobar film, čitanje nečeg meni zanimljivog, ..

Mislim pa valjda svatko ima nešto što ga opušta ??!! šta ne?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Muzika do daske i ples sa curkom u dnevnom (onako, ludo )...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

šetnja s psom i čitanje knjiga.
    moje srednjereligiozne prijateljice obožavaju nedjeljnu misu jer im je to prilika da budu na miru same sa svojim mislima, možda bi to bilo za tebe lavko? (za mene nije jer ne podnosim organizirane religije)

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    šetnja s psom i čitanje knjiga.
    moje srednjereligiozne prijateljice obožavaju nedjeljnu misu jer im je to prilika da budu na miru same sa svojim mislima, možda bi to bilo za tebe lavko? (za mene nije jer ne podnosim organizirane religije)
    Jooj dje me nadje?? Nikako ja s crkvom.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Pa sto da nemas hobije. Trebala bi si naci nesto bar tri puta tjedno da se maknes od svakodnevice, makar sama setala.
    Meni je hobi priroda, da pojednostavim.
    A kad sam procitala naslov odmah mi je na pamet stigla cigareta, moj ispusni ventil je cigaret.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nemam ih više. A imala sam ih puno. Pa povremeno urlam na MDa, nekoliko puta i na dijete
    Evo, počela sam vježbati... ali u neuobičajenim okolnostima, jer je Smjehuljica bila kod mojih... nadam se da ću nastaviti kad se vrati i kad krene raspored, kuća, poso, vrtić...

Broje li se telefonski razgovori u ispuh ili u terapiju?

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zapravo vidim da većina mama nekako ugura po pola sata dnevno. Nema nekog posebnog hobija...jedino bubekica pjeva, al ja zvučim ko prehladjena kokoš! Čitanje me opušta ali ako uzmem lošu/dosadnu knjigu, ostavim je, nemam ja živaca čitat sranja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

lavko a da samo izađeš van prošetat npr po Bundeku, Jarunu negdje gdje ti je pri ruci?
    Ah zaboravi mene i dobar shopping (sama) opušta u mene mix svega.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo vidim da većina mama nekako ugura po pola sata dnevno. Nema nekog posebnog hobija...jedino bubekica pjeva, al ja zvučim ko prehladjena kokoš! Čitanje me opušta ali ako uzmem lošu/dosadnu knjigu, ostavim je, nemam ja živaca čitat sranja.
    Lee Child, Harlan Coben su jedni od boljih pisaca. Probaj od njih nešto posuditi

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Znas kaj, ima, al ja sad doslovna kako jesam ne znam bi li trebala upisat se u, ne znam, planinarsko drustvo Velebit pa da imam hobi. Karikiram ali razmišljam sto cini jedan hobi i mora li to biti hobi da te opusta ili je za ispuhivanje dovoljno gledati kroz prozor u daljinu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa ostavi knjigu ako ti se ne sviđa. To je potpuno pravo čitatelja, a slobodno vrijeme uz malo dijete je predragocjeno da bi ga trošila na loše knjige.
    Inače, čitanje je i meni većinu vremena glavna i jedina opuštajuća aktivnost kroz tjedan (godišnji odmor uz puno hodanja po prirodi i dulje planinarske ture ne brojim, jer to zahtijeva malo veću logistiku i nije moguće na redovnoj bazi).

Znas kaj, ima, al ja sad doslovna kako jesam ne znam bi li trebala upisat se u, ne znam, planinarsko drustvo Velebit pa da imam hobi. Karikiram ali razmišljam sto cini jedan hobi i mora li to biti hobi da te opusta ili je za ispuhivanje dovoljno gledati kroz prozor u daljinu.
    Ponekad fantaziram kako ću se, kad mi sin odraste i ne bude više htio planinariti s roditeljima, ponovo upisati u neko planinarsko društvo i ići na organizirane izlete "k'o kofer", i tako svaki tjedan ili kad mi se bude htjelo, jer više neću morati vikendom nadgledati domaće zadaće, vježbanje instrumenta, stan nek se sam posprema, itd Samo u tu svrhu moram dotad očuvati kondiciju i zglobove.
    Zajednička planinarenja su mi najljepši dio obiteljskog života, ispušni ventil, opuštanje i druženje, sve u jednom. Na žalost, kako dijete raste, obaveze u školi i oko nje sve su mu veće, pa je slobodnih vikenda za tako nešto sve manje ali dobre volje još uvijek imam, a dijete je ima još i više, pa trebam iskoristiti to dok još želi ići s nama na takve ture. Dok je bio manji, vrtićkog uzrasta, svi su nam vikendi bili slobodni, ali i on je bio premali za neke stvari pa nismo mogli na ambicioznije izlete. Sad bismo teoretski mogli ići kamo god nam padne na pamet, ali manjak slobodnog vremena je prokleta stvar.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Spavanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Spavanje.
    X

Joga 2x tjedno, a kad imam priliku, volim se voziti sama. Trebala bih češće zaprašiti k mami i tati u drugi grad, oni su sve stariji, a moji klinci u teen godinama jedva čekaju da maknem rep. Jedino kaj sam ja control freak pa još uvijek jednim okom nadzirem njihovo učenje, ali i to im zapravo treba sve manje. Bit će uskoro više slobodnog vremena.

Dok su bili manji, jedino je ta joga bila konstanta, već godinama. Ostalo se svodilo na knjižnicu i ovaj forum.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Lavko, prije nego se kreneš upisivati u razna društva, učlani se u knjižnicu ako već nisi. Onda lagano pješicice do knjižnice, pa onda malo produži naokolo 1 do 2 kilometra... Za početak će ti malo žustrija šetnja biti dobar ispušni ventil, a u šetnji će ti još štošta pasti na pamet

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Sorry sad sam off...ali pazi zhabica ASF i Pole dance su dvije različite stvari slične ali različite...dobro se raspitaj

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry sad sam off...ali pazi zhabica ASF i Pole dance su dvije različite stvari slične ali različite...dobro se raspitaj
    Mislim da u St nema ni jedno ni drugo, koliko ja za sada znam, tako da su to samo puste želje. No hvala ti svejedno

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kava s mužem

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

volontiranje .
    sad sam našla i organizirano, pa volontiram u nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja.
    otprilike 90% ekipe mi mogu biti djeca , i ja stvarno uživam.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja pogledam neki film ili čitam kada zaspu.
    Odem sa njima u knjižnicu i dok se one igraju ja prebirem po knjigama.Mislim da sam jednina koja ide barem 2 puta tjedno i svaki put dignem 2-3 knjige (koje pročitam).Ali zato nikada ne legnem prije 1,ujutru mi je ustajanje koma.

Ali jako,jako bih se voljela baviti nekim kreativnim radom,i patim što trenutno ne mogu.Crtanje,pletenje,heklanje,voljela bih se okušati u dekupažu,crtanju po staklu,našla neke fine ideje sa kojekakvim masama,imam i ja hrpu ideja.Od toga još uvijek ništa.U malom stanu,sa njih dvije ovakve kakve jesu,ni ručak ne mogu napraviti sama.
    I molim vas,nemojte mi reći da i njima dam boje ili masu pa da uživamo zajedno.Jer sigurno ne bih uživala u svojim uništenim radovima ili obojanim zidovima i ulijepljenom tepihu.
    Ovako čekam da budu veće (ili da imaju svoju sobu-o tome sanjam),skupljam i bilježim ideje i čekam bolje dane.I jedva čekam-

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kad se vozim na posao i s posla, u autu slusam glasno muziku i mastam o plesanju. Sparkiram se, pa jos 5 minuta poslusam nesto za svoj gust.
    Danas mi je hit: https://m.youtube.com/watch?v=R3OkZP7nf4I

Kad kuham i naide dobra pjesma, navijem pa skacem .

To je to za sad .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Mislim, i glasno pjevam naravno. Evo me ispred zgrade, prvo Milena, pa idem doma .

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

vjezbanje
    skoro svaki dan, pola sata
    Posljednje uređivanje od Ginger : 08.01.2016. at 19:28

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vrt vec godinama, al ono udarnicki, da ne kupujemo nista od povrca, radim zimnicu... To je malo u drugom planu zadnje dvije godine, al se veselim proljecu!

Pocela vjezbati, nekad me uhvati decoupage ili neka slicna umjetnicka nota, pa se tome prepustim...

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Navečer kada muž i sin zaspu surfanje ili tv lijepo na miru :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ček malo, i kuhanje mi je totalno kreativan posao, iako sam po defaultu adhdovac, pa sve što radim moram obaviti što brže, dok mi traje iinterval pažnje, hehehe...Kolači si u istoj vreći, a posebno obožavam zimnicu.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Vježbanje, svaki dan sat i pol (ovisno o treningu). Nisam krenula radi ventila ali na kraju je postao. Knjige. Cekam proljece za radove u vrtu, nova sam u tome ali mislim da cu uzivati.Ono kaj sam stigla prosle godine, jesam. I po novome, navecer sjednem sa svoje dvije kceri na pod i istezemo se. Vidjeti malu od godinu i 2mj kako se isteze i dize rukice u zrak, ma cista sreca.(ali to je vezano za family, tu mogu dodati zajednicko citanje s mm, gledanje serija i ostale "zajednicke aktivnosti" )

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Partybreaker: zaboravih napomenuti da je meni gooodinama, pa i danas ispušni ventil krpa, metla i pegla. I u skladu onog drugog topica ventil mi je krčenje furde iz ormara. Posao se obavi, a ja se osjećam bolje. Još dok sam išla u srednju školu, obožavala sam klofer i tresenje tepiha, dušu dalo za rješavanje frustracija, a usput napraviš i koristan posao. Peglanje mi je bio čisti zen, jer tada je mm morao paziti na klince, a ja mogla pustiti mozak na pašu jer, eto, ne sjedim na kauču i ne kopam nos nego radim koristan posao. Ponekad mi i danas to fali jer otkd je sušilica u kući, manje je potrebe za peglanjem.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ima toga još... farbanje stana u maniri sam svoj majstor, vikendica i sve oko nje, a tamo puštam i djecu da kreče, zabijaju čavle, bajcaju stolariju itd. Ugodno s korisnim.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Meni opustanje i ispusni ventili ne idu u isti kos. Ispusni ventil mi mora biti neka strasno jaka mentalna ili fizicka aktivnost.
    Sad kad nema zborskih proba ispusni ventil mi je skakanje po snijegu. Da - dobro ste procitale.

Odem s psom u najdublji snijeg i skakucem ko zeko.
    Posljednje uređivanje od bubekica : 08.01.2016. at 20:12

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citanje i knjiznica je zakon...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni opustanje i ispusni ventili ne idu u isti kos. Ispusni ventil mi mora biti neka strasno jaka mentalna ili fizicka aktivnost.
    baš to se i meni motalo po glavi. dobro si primijetila

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

U knjiznicu sam upisana, i silno bih htjela citati Pavla Pavli ica recimo, Tribusona obozavam, zapravo sve me vise vuku ovi nasi pisci.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nordijsko hodanje...i to mi se svidja. Uh puh, isla bih i ja s tvojom mamom

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Svasta ste nabrojale sto i ja volim. Pjevati uz dobru muziku (ali u privatnosti svoga doma, auta). Kuhanje i pranje, nekad, kad sam u elementu. Obozavam sivati, ali vec dugo nisam jer nemam prostora.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Najdraži ispušni ventil mi je trčanje - sama, tišina, divota. Ili peglanje uz film. Umorim se i paralelno sredim robu.

Nedavno sam otkrila bojanke za odrasle. To je izvrsna stvar! Dobila sam onu detaljniju i zahtjevniju, kupila si 24 bojice (tragam za većim spektrom boja), skuham si navečer čaj, slušam glazbu i bojice u ruke.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Aaa, da! Borilacke vjestine i odbojka bi mi pasale.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Nista od navedenog mi nije ispusni ventil, nesto sto bi me smirilo. Ajde, ples mi daje krila, malo, ali skroz malo i rijetko poflertam ( nije da ja ne bi, al nema "materijala"), al kad sam zivcana, nista ne pomaze.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lavko, vrlo rado i u troje, ak dodjes u Bec

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Imas sumu...mozes praviti neki stylish herbarij.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •