Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: svasta nesto....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Beti hvala na savjetima, pokusat cu ih se drzati! Problem i je tu tome sto cesto i preskocim koji obrok, a i vode puno ne pijem, tako da to svakako moram promijeniti!

Jelena- cura spava samnom i kako se cesto budi po noci za dojenje, ja sva u polusnu uvijek se oslonim na ruku, vrat mi je pogrbljen i tak to traje vec duuuugo, tako da sam si s tim i vratnu kraljeznicu sigurno zeznula.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj barca prvotno napisa Vidi poruku
    Beti hvala na savjetima, pokusat cu ih se drzati! Problem i je tu tome sto cesto i preskocim koji obrok, a i vode puno ne pijem, tako da to svakako moram promijeniti!

Jelena- cura spava samnom i kako se cesto budi po noci za dojenje, ja sva u polusnu uvijek se oslonim na ruku, vrat mi je pogrbljen i tak to traje vec duuuugo, tako da sam si s tim i vratnu kraljeznicu sigurno zeznula.
    Probaj bebu staviti u krevetić koji stoji odmah kraj tvog kreveta, tako da ju možeš dodirnuti i pomaziti bez ustajanja. Tvojoj djeci ne treba mama invalid. A bome i sama sebi trebaš zdrava. Nema 2 mjeseca, jedan noćni podoj mogao bi biti čisto ok za dobru svrhu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •