-
I jos da dodam...
prije sam bila malo je reci hiperaktivna, cak i par dana nakon prvog poroda ne bi mogla biti u kuci ni sat vremena na miru, kave, setnjice sa starijom curkom, shopping, izleti, ma stalno neki mooving... A sad, ne mogu sjediti na kavi 10 min jer se sva unervozim, o shopping centrima i ducanima da i ne govorim. Ako dodamo k tome i ove sve, simptome, stvarno me to psihicki ubija. Vec sam u ova dva mjeseca prezivjela par mozdanih, dvije tri aneurizme, tumor na mozgu i pokoji infarkt. I tako iz dana u dan. Ah.... Mozda je to sve posljedica i moje mladosti (24 mi je tek) , pa mi je to sve naglo doslo, dvije trudnoce prakticki zaredom, odjednom tolika briga, odgovornost i sve sto ide uz to. Dosad sam ja to sve mogu reci savrseno hendlala, uvijek kuca blista, ves opran,ispeglan, rucak skuhan na vrijeme,na kraju dana opet sve blista kao da djece i nema u kuci... Pa se valjda moras nekad slomit. Ali kao sto sam rekla, kad odem kod doktora i obavim osnovne preglede bar cu biti psihicki mirnija, samo se zelim vratiti na staro i uzivati sa svojim curkama!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma