-
hej barca, kao prvo-suosjećam. Imala sam i ja (djielom imam još, ali već se to dosta popravilo) potrebu biti superžena, kuhati, spremati, raditi, vježbati, biti socijalna, kulturno se uzdizat i sve to u isto vrijeme i uvijek. Ali popravljam se. Znači u redu je da ti kuća/stan nije svaki dan čist, da svaki dan kuhaš ručak u tri slijeda, da za rođendane ispečeš 64 jela...
Smanji očekivanja, nekada je ok pojesti riblje štapiće i pire, peglati se ne mora (odustala sam prije pune 4 godine), ali ono što bi ti ja savjetovala je-izlazak na friški zrak svaki dan-to će i curama i tebi puno značiti.
Jednu u maramu, drugu u kolica, nakon toga nek se starija igra u parku (ako baš ne možeš negdje daleko-otiđite u prvi park)-obuci joj nepropusne hlače i jaknu i nek se valja i po podu ako hoće.
Moje mlađe dijete isto ima 8, nepunih 9 mjeseci i iako je iznimno dobra beba, znam kako je pokušati uskladiti starije dijete, muža, sebe ili bolje rečeno neku tu sliku sebe kao superžene.
Ako ti mm tokom tjedna puno radi, nek barem vikendom preuzme nešto na sebe, a ti pokušaj naći pola sata za sebe i za nešto što tebe ispunjava.
Za mene je to trčanje, tri puta tjedno po 45 min-1 sat i to kad mm dođe s posla, znači kasno navečer i vikendom onda ujutro. I stvarno je spas.
Ti nađi neki svoj modus, organiziraj se nekako kako tebi najbolje paše.
Ne znam jel imaš neku potporu sa strane, mi nemamo nikoga u krugu od 180 km, tako da smo u biti od početka samo nas dvoje i to je ok, sve se može, ali nekada bi bilo lakše kad bi netko (zdrav i voljan) bio u blizini (ponekad).
Posljednje uređivanje od annie84 : 21.01.2016. at 16:41
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma