-
Spava li previse moja beba?
Neznam da li moja beba previse spava. Ima skoro mjesec dana i ako ju ne muce grcici spava stalno. Da ne bude zabune budi se svakih pola sata do sat za dojenje ali cim pocne sisati zaspe i tako sise i po pola sata. Kad ju mjenjam kupam i sl malo se probudi i opet nakon toga zaspe. Napreduje dobro nema temp i sl ali cini mi se da nema neki period budnosti ko sto je starija imala. Kad joj pricam pjevam i sl ne ferma previse vec se uznervozi i trazi ciku uz koju zaspi. Setnje vani isto spavanac uz pokoje plakanje radi cike. U pon nam je prvi pregled pa cu onda sa ped o tome. Da li sam paranoicna ili previse spava?
-
Ne bih rekla da spava previše ako ju ne moraš buditi za hranjenje.
-
nema budnosti uopće?
moj najvrći je do 5.5 tjedana spavao ako nije imao grčeve, ali mu je budnost iza spavanja bila do sat vremena, taman da se ptrsvuće poklopa i zaspi ko top, spavao 2 do 3 sata, osim navečer kad bi kmecal u grčevima.
-
Osoblje foruma
Ako ima 10-12 podoja na dan, a medju tim podojima bi trebali biti i nocni (nocni razmak ne bi trebao biti veci od 3, maksimalno 4 sata za bebu ove dobi) onda ne spava naustrb hranjenja. A sve ostalo je vjerojatno neka individualna razlika od osobe do osobe. Spomeni pedijatru ako te brine.
-
ima ona dosta podoja, budi se i noću radi hrane, ali evo sad smo se probudili, promjenili i ide cika i ona evo spava. neće ona spavati sama i tako biti po nekoliko sati, treba joj moja blizina i za uspavljivanje i sl, ali sve moje rutine, maženje i dojenje nju uspavaju. Primjetila sam to od početka, ali ok tek rođene bebe i bebe od dana nije baš isto, uglavnom papanje, spavanje i tako u krug, malo možda do max do 10-15 min budnosti nakon buđenja.
-
Važno je da budnost postiji, to što jetrebaš uspavati niječudno,
Spava s tobom ili u kimbaču
Ja sam dete staljala na amperdekl, tak da bi uznajmanju trešnju ga mogla stavit u kimbač ili odložiti dalje od rubova kreveta ako su bilina krevetu, jer sam skužila da se zna probudit ako se miće
S 3.5 tjedna je završio u bolnici i tak sam ga uspavljivalana jastuku i odložila u kimba č pa sam moglamalo prošetat ili klopnut štogot i taman dok se vratim on otvara oči presvučem ga,nahranimi spavanac, tu sreću nisam imala s manjim klincima
-
Spava samnom u krevetu, krevetić je spojen sa našim ali uglavnom spava samnom radi podoja i naravno kad je samnom ne budi se tako često, onda potegne i po 3 sata u komadu preko noći.
-
Moj mali je prava spavalica. Prvih mjesec dana ako nije bio gladan i nije su ga mučili grčići samo je spavao. Znalo je biti dana da je praktički spavajući cicao.
Sad s dva mjeseca je malo više budan ali i dalje je stil isti, ako ga ništa ne muči, spava. Samo što ga sada koješta muči, od ne kakanja, gladi, pa do valjda kolika i umora. 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
-
-
Evo da se javim nakon nekoliko dana. Ovako sad stvari stoje: već 4 dana počela sam joj davati vitamin d3 kapi i od tada je nešto čak i budna danju. Neznam je li ili nije li povezano, ali eto tako se kod mene poklopilo. Danas imamo pregled i baš ću sa pedijatricom popričati ima li to kakve veze ili ne.
-
A možda se nadpavala, ajd javi ksj vele dr.
-
Na pregledu je sve bilo ok, dobila 1,66 kg prvi mjesec, dr je rekla da super napreduje i nije joj bilo previše čudno to spavanje, kao ni grčići koji su počeli gotovo odmah nakon izlaska iz rodilišta. Grčevi su nestali, ali ostalo je uspavljivanje na rukama, budnija je više nego u početku, jedino ako smo u šetnjama spava cijelo vrijemeUglavnom izgleda da se naspavala
-
Na pregledu je sve bilo ok, dobila 1,66 kg prvi mjesec, dr je rekla da super napreduje i nije joj bilo previše čudno to spavanje, kao ni grčići koji su počeli gotovo odmah nakon izlaska iz rodilišta. Grčevi su nestali, ali ostalo je uspavljivanje na rukama, budnija je više nego u početku, jedino ako smo u šetnjama spava cijelo vrijeme. Uglavnom izgleda da se naspavala
-
I mojem najstarijem su počeli grčevi čimje došo iz blnice, alis 7 dana, moždaje imali u bolnici ali tadA nije spavao s menom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma