Malamimi prvotno napisa
Drzite se, uskoro cete grliti svoje smotuljke i ove trudnicke muke cinit ce vam se svjetlosnim godinama daleko.
Moji su vec veliki. Evo ih sljedeci tjedan puna 4 mjeseca. Braco je prestigao seku zato sto je mirniji, vise spava i ne trosi energiju na plakanje. Sad prosjecno dobivaju malo vise od 20 g dnevno. M ima 5320g i 60cm, a I je 5350g i 61 cm. Njega smo osisali masinicom jer je pune sakice kose imao i to trpao u usta. A malenoj kosa ne ispada i dalje je crna i cupava. I dalje su samo na prsima, ovih dana cu im probati dati malo caja od kamilice, onako skroz blag od jednog - dva cvijeta. Tetramo cijelo vrijeme i nije nikakvo opterecenje. Perem pelene svaki drugi dan i kad svi zaspu, pustim seriju i peglam i slazem pelene. Lijepu smo rutinu uspostavili i ako i vi odlucite imati raspored spavanja i hranjenja, samo ustrajte i nedajte se obeshrabriti.
Na moru nismo bili jer nisam takav obozavatelj da ih mucim putom i vrucinom.
Ja sam i dalje na istoj kilazi, sad sam cak sretna sto nede gore. Drage moje, kakav ja apetit imam. A dnevno pijem i preko 2l vode i na to jos 2-3 salice caja.