Provela sam noc u bolnici na promatranju jer dva dana nisam jednu bebu osjetila, napravili mi pretrage,uzv i ctg i sve je u redu sa bebama. Danas sam 31+6 i curka ima 1600 g, a decko 1700 g. Kaze doktor da lijepo napreduju i nadam se da cemo sto duze ostat u komadu samo da mi ne idu u inkubator. I dalje sam otvorena za prst

Odgovori s citatom
  Odgovori s citatom 

sad su već navikle na bočicu,neće siku,iako pokušavam svaki dan, ljene su vuć ili slabe.. Ana mi sporije napreduje pa me to malo sekira,sitnija je ..patronažna dolazi u ponedjeljak ili utorak i jedva čekam da ju izvažemo.. uglavnom svaki dan dobiju mog mlijeka jer se izdajam, ali AD je glavni.. nažalost..
 sad su već navikle na bočicu,neće siku,iako pokušavam svaki dan, ljene su vuć ili slabe.. Ana mi sporije napreduje pa me to malo sekira,sitnija je ..patronažna dolazi u ponedjeljak ili utorak i jedva čekam da ju izvažemo.. uglavnom svaki dan dobiju mog mlijeka jer se izdajam, ali AD je glavni.. nažalost.. Zenii, tebi velika pusa !!!
   Zenii, tebi velika pusa !!!

dobivali smo svaki dan inekcije u stomak za kontrakcije maternice, pa protiv zgrušavanja krvi i sl. nude tablete protiv bolova, uzmi ih, olakšaju bar malo,a nisu jake,ne šteti bebama..
  dobivali smo svaki dan inekcije u stomak za kontrakcije maternice, pa protiv zgrušavanja krvi i sl. nude tablete protiv bolova, uzmi ih, olakšaju bar malo,a nisu jake,ne šteti bebama..

giulia prvotno napisa
 giulia prvotno napisa