Ana, hvala na podijeljenom iskustvu.Sve informacije su dobrodosle! Isto me zanima info o velicini robice kao i Olympiu.
Sto se tice kolica - bas takva "ne gradska" mi i trebaju
Jos ne znam koliko su moji teski (samo nam je do sada mjerilo BPD i FL). Nadam se da ce biti dovoljno veliki kada se rode, pa da ne moraju ostajati u bolnici. To me poprilicno strasi... Nasla sam sliku stomaka iz prosle trudnoce i za sada sam "naprednija u velicini" za otprilike mjesec dana. Prvu trudnocu dogurala do 40+2tt, 3750g i 51cm - dobila 15kg. Ova trudnoca trenutno 26+1tt i dobiveno +1kg.
Uspila sam sredit da mi ponovo vade krv za OGTT; ovaj put pravilno i sva sreca sve je u granicama normale.
P.S. Ubijaju me ledja zadnjih par dana. Primjetila sam da mi stomak raste kao u nekakvim fazama: dan dva je napuhan k'o bubanj ratni, koza rastegnuta samo sto ne popuca, ne mogu disati, normalno sjediti... a onda sve to prodje i tjedan dana ili krace skoro i ne osjecam stomak, nista ne pritisce i sl. Sad je izgleda taj prvi dio ciklusaKakve ste vi sa ledjima? Imate li kakvih preporuka sta me jos ceka od takvih bolnih iznenadjenja da se pripremim?
Malamimi, da li je hospitalizacija obavezna?