-
Mi od nedjelje doma i sve je ok. Bila je samo viroza al dobro da su obavili sve pretrage. Sad znamo i krvne grupe AB i 0, bas su skroz razliciti
.
Danas bili u prvoj setnji i super su nam kolica. Bas za sve terene.
Ja zbog ludog foruma i (ne)ocitavanja postova tek vidim da nam se pridruzila Issa, pa dobro nam dosla! Ne boj se za to sto ne znas o djeci, ja sam prije prvog sina drzala bebu jednom i nisam nis znala niti me privlacilo. Srecom mm je tip koji zna s djecom
. Ja sam s opremom i prvi put i sada jako dobro kupovala i to zato sto sam prije radila detaljna istrazivanja na netu i u RL (forumi su jaaako korisna stvar!). Za blizance ne treba bss sve duplo npr prematalica i kadica treba jedna. Auto imam veliki pa mi opet na knap za 3 djece.
Nas su isto blizanci iznenadili i divni su i posebni i obozavam ih ali da mogu birati, iskreno ne bih se odlucila na to. Posebno zbog dojenja i vremena s bebom koje moras podijeliti. Nije istina da se blizance ne moze dojiti (meni je sad jedanna sisi) ali je iskljucivo dojenje puuuno teze nego s 1 bebom. Ja, koja sam s prvim uspjela samo zahvaljujuci potpunoj i ekstremnoj ludosti i tvrdoglavosti (pisala sam na temi o dojenju blizanaca) i bila sam spremna to isto napraviti i zrtvovati i za drugo sam sad na kombinaciji s AD
. Cak mi je danss bila poznata savjetnica za dojenje i upogonila sam jastuk za dojenje duplica al nije bas jednostavno, jer za razliku od svih slika i reklama, ja jedva da imam sisa i narasle su mi za pola broja pa moram jos dizati jastuk.
A sto se poroda tice, ak imas tako ozbiljan ocni problem vjerujem da nece inzistirati a i sigurno za blizance prije pristaju na CR.
Sto se tice kupovanja ja ti savjetujem da stvari koje se malo koriste posudis ili kupis rabljeno jer to bude ocuvano nakon nekoliko djece a da ulozis u npr kolica, as, mozda stolice ili namjestaj ako "rastu" s djetetom. Ne kupuj unaprijed bocice (bar ne puno), ad i ostalo, vidjet ces hoce ti trebati. Ikea ima jako zgodnih stvari za bebe koje nisu skupe a dobre su. Ne kupuj setove posteljina jer su preskupe a dizajn uglavnom teski kic. Vazne su ti donje plahtice i dekice (ili vrece) i kasnije neka ogradica zastitna.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma