Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: Prvašići 2016/2017

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i ja se prijavljujem na temu, isto ko početnica
    znači vrećice za papuče, to mi nije palo na pamet, imaju neki kriteriji ili bilo šta što služi svrsi (u smislu, da sašijemo svoju?)

lili spominje unaprijed kupovanje knjiga, zar nema više vrsta/izdavača, kako znam šta će mi trebat?

leptirići, pitaš li za predupis? znači prvi korak je prijava preko interneta, osnovni podaci djeteta, googlaj predupis i svoj grad ili županiju pa ćeš naći formular
    mi smo dobili i u vrtiću upute i podsjetnik

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    znači vrećice za papuče, to mi nije palo na pamet, imaju neki kriteriji ili bilo šta što služi svrsi (u smislu, da sašijemo svoju?)

lili spominje unaprijed kupovanje knjiga, zar nema više vrsta/izdavača, kako znam šta će mi trebat?

leptirići, pitaš li za predupis? znači prvi korak je prijava preko interneta, osnovni podaci djeteta, googlaj predupis i svoj grad ili županiju pa ćeš naći formular
    Kakav predupis?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nama vrećica za papuče nije ni trebala - papuče i tenisice za dvoranu joj stoje u školi. U toj vrećici je lani (u 1. razredu dok je torba ostajala u školi) znala nositi neke knjige utorkom u školu i u četvrtak doma jer sam izbjegavala da ponedjeljkom i petkom nosi sve odjedanput (radi težine).
    I nismo imali nikakvo prijavljivanje preko interneta. Telefonski se naručili za testiranje u školi a doktorica je došla u vrtić radi dogovora oko termina i donijela uputnice za krv i potvrde za zubara (jedne godine smo išli k njoj jer je otišla iz vrtića prije nego sam ja došla).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kod nas nema "vrećica za papuče": djeca su cijeli dan u cipelama.
    Imaju "vrećice za tjelesni" u kojima nose opremu za tjelesni odgoj (kod nas su to bijela majica, kratke hlače i patike).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Knjižare već imaju popise traženih udžbenika/materijala po školama (škole svake četiri godine ažuriraju svoje liste - sada nije ta godina promjena).

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Knjižare već imaju popise traženih udžbenika/materijala po školama (škole svake četiri godine ažuriraju svoje liste - sada nije ta godina promjena).
    Ili pogledaš na web stranici škole.
    Ili ovdje za sve škole u županiji.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kako je kod vas riješeno pitanje vjeronauka ? još uvijek nismo ziher da li će ići ili ne :/.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •