Moja mala jedva čeka školu, najviše joj fali matematika i pisanje zadaćebar tako kaže, ali nedostaju joj jako i učiteljica i prijatelji iz razreda a i iz produženog boravka. Nama je prošla godina bila turbulentna što se tiče njenog ponašanja u razredu ali se to preko noći promijenilo za 180 stupnjeva i postala je prava društvena ptičica. Tako da - ona je spremna. S druge strane, knjige još nisu stigle, bilježnice ni ostatak likovnog pribora nismo kupili a također torba eno čeka na veš mašini da ju operem. Bit ću spremna i ja, za još koji dan
![]()

bar tako kaže, ali nedostaju joj jako i učiteljica i prijatelji iz razreda a i iz produženog boravka. Nama je prošla godina bila turbulentna što se tiče njenog ponašanja u razredu ali se to preko noći promijenilo za 180 stupnjeva i postala je prava društvena ptičica. Tako da - ona je spremna. S druge strane, knjige još nisu stigle, bilježnice ni ostatak likovnog pribora nismo kupili a također torba eno čeka na veš mašini da ju operem. Bit ću spremna i ja, za još koji dan
Odgovori s citatom