Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: Prvašići 2016/2017

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    Na stranica grada Zagreba jos nista nema, pa zato pitam.
    Vidim da neki pisu da imaju roditeljski sastanak u skoli, jel tako svagdje?
    Nema još ni na vrtiću. Mislim da bi brzo trebalo biti.
    U našem vrtiću je već bio sastanak sa roditeljima školskih obveznika i to prije Nove godine. Koliko se sjećam od prije (na ovaj nisam išla) pričaju općenito o školi, šta se od djece očekuje, šta oni rade da pripreme djecu... Pričaju odgajatelji, stručna služba vrtića i bila je tada jedna mama - učiteljica.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    Nema još ni na vrtiću. Mislim da bi brzo trebalo biti.
    U našem vrtiću je već bio sastanak sa roditeljima školskih obveznika i to prije Nove godine. Koliko se sjećam od prije (na ovaj nisam išla) pričaju općenito o školi, šta se od djece očekuje, šta oni rade da pripreme djecu... Pričaju odgajatelji, stručna služba vrtića i bila je tada jedna mama - učiteljica.
    I mi smo imali roditeljski u vrticu...al netko je gore napisao da ima u 03.mj.u skoli roditeljski...ja sam sva pogubljena u tome....sto ako zakasnim upisat dijete u skolu:lol

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj leptirići prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo imali roditeljski u vrticu...al netko je gore napisao da ima u 03.mj.u skoli roditeljski...ja sam sva pogubljena u tome....sto ako zakasnim upisat dijete u skolu:lol
    hahahaha.... ne boj se. imaju i doktorica i škola popise obveznika sa svog područja pa će te nazvati..... ne možeš pobjeći...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •