Pokazuje rezultate 1 do 50 od 820

Tema: Prvašići 2016/2017

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kod nas na vrtiću stoji obavijest da se dođe 18.3. u određeno vrijeme po papire, i sad malo mi je to bedasto jer to piše na centralom u koji naši klinci neidu, s druge strane dosta ih je koji uopće ne pripadaju tu a stanuju daaaleko, i zadnje kod nas svake godine se upisuje u školu ( ne pričam o vrtiću, jer on pripada najmanje 3 škole) cca 60-110 klinaca, i sad mi nije jasno kak oni u jednom terminu uspiju podjeliti tih najmanje 60 papira, svatko bu imal najmanje jedno pitanje....

ali neka mi to prolazimo tek nagodinu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas na vrtiću stoji obavijest da se dođe 18.3. u određeno vrijeme po papire, i sad malo mi je to bedasto jer to piše na centralom u koji naši klinci neidu, s druge strane dosta ih je koji uopće ne pripadaju tu a stanuju daaaleko, i zadnje kod nas svake godine se upisuje u školu ( ne pričam o vrtiću, jer on pripada najmanje 3 škole) cca 60-110 klinaca, i sad mi nije jasno kak oni u jednom terminu uspiju podjeliti tih najmanje 60 papira, svatko bu imal najmanje jedno pitanje....

ali neka mi to prolazimo tek nagodinu.
    usput sam otišla na stranicu škole
    i piše doslovno ovak

1. Osobno otići u ambulantu Službe za školsku i adolescentnu medicinu, Trg I. Kukuljevića bb kod liječnice školske medicine Diane MIHOK, od 18.ožujka do najkasnije 31. ožujka 2016. godine parne datume od 18,30-19,30 sati, a neparne datume od 12,30-13,30 sati, kako biste dobili sve potrebne papire i dogovorili termin za liječnički pregled.

zašto je na vrtiću napisano samo jedan datum?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •